Antony en Neres opgeroepen voor Brazilië Onder 23

JesseTH, 23-10-2020 om 17:40, 3357 views, CBF |

Shop nu jouw Ajax-kersttrui!

David Neres en Antony zijn opgeroepen voor de Seleção Olímpica, ook wel Brazilië Onder 23 genoemd. Het betreft het Olympische team van het Zuid-Amerikaanse land, waarmee de Ajacieden in oefeninterlands in actie gaan komen. Het team staat onder leiding van André Jardine.

Voor David Neres is zijn oproep voor Brazilië O23 geen noemenswaardig moment meer te noemen. De dribbelaar maakte op 26 maart 2019 al zijn debuut voor het eerste elftal van zijn thuisland en inmiddels staat hij al op zeven interlands en één doelpunt. Neres keert bij Ajax pas net terug van een blessure en dus kwam een nieuwe oproep voor het eerste team nog te vroeg.

Gezien de situatie van Antony is het voor hem een heel ander verhaal, al is een oproep voor Brazilië O23 voor hem ook niet nieuw meer. Hij deed al negenmaal mee met de Seleção Olímpica en scoorde daarin twee keer. Zijn eerste oproep voor de grote Seleção moet nog komen.

De eerste wedstrijd van de interlandperiode zal Brazilië op 13 november spelen tegen Saoedi-Arabië. Drie dagen later, op 16 november, is Egypte de tegenstander. De Brazilianen plaatsten zich al voor de Olympische Spelen, maar die vinden pas plaats in 2021. De twee duels in november staan volledig in het teken van de voorbereiding daarop.

Denk jij dat Klaassen scoort en Ajax wint van VVV Venlo? Zet dan in en krijg 3,30 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
BillSplate
Direct een scout meesturen om te kijken wat er nog meer rondloopt. Wie weet kunnen Neres en Antony nog wat reclame maken.
0 0
iammike
Rot op met deze oefenwedstrijden
0 0
TaBoeMan
Zulleb danilo en giovanni nog in aanmerking komen voor dit eftal? Of anders andere vertegenwoordigende eftallen van Brasil?
0 0
Amp
Gaan de fifa en uefa ook nog ingrijpen met die oefenduels of niet...? Dat je officiële duels nu met dat corona en gereis toestaat is nog tot daar aan toe, maar al die oefenduels slaan echt nergens op met verregaande gevolgen voor spelers en clubs door het dubbele risico op corona en blessures (en dan bij jongens als neres, antony ook nog reistijden erbij). Mag je hopen dat ze heel terugkeren of uberhaupt terugkeren als een land ineens dicht wordt gegooid.
0 0
vdhaas
Ingrijpen? Ze zullen erachter zitten.
0 0
Ozymandias
Ajax moet gebruik maken van de regel dat ze spelers thuis mogen houden. Het lijkt me onverstandig om Neres en Antony naar een land af te laten reizen waar de president nog steeds doet alsof het Coronavirus eigenlijk niets voorsteld. Ik heb veel vrienden in Brazilië en op basis van hun verhalen het lijkt me heel duidelijk dat Ajax ze niet moet afstaan.
6 0
Aspers73
WTF. Valt dit tijdens interlands van Oranje ? Dat mag ik hopen althans
4 0
Mikee
Onverstandig om nu zulke duels te spelen met Neres. Net terug en dan alweer van die rare kansloze wedstrijden.
4 0