TG: 'Ajax wil trainingskamp in Oostenrijk beleggen'

ThijsZwagerman, 01-07-2020 om 18:10, 7278 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Volgens De Telegraaf wil Ajax in augustus een trainingskamp in Oostenrijk gaan beleggen. De Amsterdammers beginnen eind juli aan blok drie van de voorbereiding op het nieuwe seizoen en hopen daarin een week in Oostenrijk te kunnen gaan trainen. 

Ajax werkt, zoals bekend, in drie blokken toe naar de start van het nieuwe seizoen. Na het eerste blok kregen de spelers een korte vakantie. Inmiddels zitten de Ajacieden in het tweede blok, dat eind volgende week beëindigd zal worden. Vervolgens krijgen de spelers dan opnieuw enkele weken vrijaf. 

Vanaf eind juli zal er dan gestart worden met het derde en laatste blok van de voorbereiding op komend seizoen. In die periode zal Ajax oefenwedstrijden gaan spelen en wordt er dus mogelijk een trainingskamp in Oostenrijk belegd. Of het trainingskamp doorgang kan vinden, hangt gezien de uitbraak van het coronavirus af van de mogelijkheden tot reizen naar Oostenrijk.

Denk jij dat Chelsea na 10 minuten op voorsprong staat tegen West Ham? Zet in en krijg 6 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jollie18
Dat gaat Ajax sowieso doen oefenen tegen eredivisie clubs dan zijn ze weer terug
0 0
Van Reenen
Misschien moet Ajax de medische staf uitbreiden voor een trainingskamp in Oostenrijk.
0 -2
Champy
Na vorig jaar was ik een beetje voetbalmoe. Dat heb ik altijd na een seizoen waarbij je ploeg net tekortkomt voor een legendarische wereldprestatie of grote prijs.

Nu is dat gevoel er vanzelfsprekend niet. Het mag eindelijk weer eens beginnen.
0 0
Gerard36
Ik hoop dat dit mogelijk is in oostenrijk, je kan beter in het buitenland oefenen tegen buitenlandse clubs, dan hier blijven en dan oefenen tegen clubs die je ook in de competitie treft
0 -1
Jayq
Hoezo is dat per definitie beter?
0 0