VI en TG: 'Ajax wil meewerken aan verhuur Lang'

ThijsZwagerman, 15-01-2020 om 17:20, 12247 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voetbal International en De Telegraaf melden dat Ajax Noa Lang graag de rest van dit seizoen verhuurt aan een andere Eredivisie-club. De Amsterdammers vinden het voor de ontwikkeling van Lang beter als hij wekelijks minuten op het hoogste voetbalniveau van Nederland maakt.

Bij Ajax heeft Lang die garantie niet en nu er vier Eredivisie-clubs belangstelling voor de twintigjarige hebben getoond, vindt Ajax een verhuur tot het einde van dit seizoen dan ook de beste optie. Eén van de Eredivisie-clubs die geïnteresseerd is in het huren van Lang, is FC Twente.

Lang stond in de eerste seizoenshelft viermaal in de basis in Ajax 1, waaronder in het Champions League-duel met Valencia. Door de komst van Ryan Babel en de aanstaande rentree van David Neres, is het perspectief op speeltijd in Ajax 1 voor Lang inmiddels een stuk minder geworden.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
godlike
Hij moet minuten maken. Daarom zou een keuze voor bijv Twente logischer zijn dan voor Heerenveen. Hoe dan ook, hij kan dan ook direct aan zijn talen werken. Heeft ie wel aanleg voor heb ik vernomen.
0 0
Ajaxbrl
Duurt te lang...
1 0
AFCAfan93
Het beste kan je lang gewoon behouden aangezien de blessures die er zijn.
1 0
ajax4perez
Ik zie Lang graag blijven! Tis al vaker gebleken dat je een brede selectie nodig hebt.
Helaas is de linksbuiten dit jaar grof bezet door betere (optionele) spelers (Neres, Promes, Babel, Tadic).

Desalniettemin vind ik hem prima om in de eredivisie en beker te laten spelen en dan misschien de EL niet maar de brede selectie kan alleen maar positief uitpakken als je nog voor 3 prijzen meedoet
1 -2
JanTa
Bekijk je lang als scorebord journalist dan ben je geneigd om te zeggen hou hem bij de selectie maar gewoon als speler is hij te goed voor de KKD maar (nog) niet goed genoeg voor het 1e. Verhuren is nog zo slecht nog niet.
3 0
behangdelul
Ajax laat Lang alleen maar gaan als er iemand anders klaar staat, denk zomaar dat Ten Hag Unuvar gaat brengen.
0 -4
trooop
Jij hebt echt niet opgelet de afgelopen jaren. Als er iemand van de talenten nog een echte jeugdspeler is is het unuvar wel. En als ten hag ergens niet van houdt is het onvolwassenheid in z'n team.
5 -2
Web
Voor jou is het te hopen dat Ten Hag snel de biezen pakt
Jij wil altijd HEEL interessant overkomen ( alsof je er verstand van hebt)
Ten Hag heeft bewezen dat hij spelers beter maakt, een team naar zijn hand kan zetten
En nu het belangrijkste
Alleen ruimte heeft voor echte talenten, en die heeft Ajax niet met Lang enz
Daarna wel, en die gaat Ten Hag WEL gebruiken.
Als jij Lang een talent vond zegt alles
1 -4
Illegaal
Ja maar lang is er ook niet aan toe... hij is trouwens geen flankaanvaller en dat zal die ook niet kunnen worden, hij is te traag daarvoor.
2 0
ST
Goed besluit! Beter voor beide partijen.
1 0
ARUCAMBA
Ik denk dat het beter voor hem is om bij ajax te blijven, bij twente zal hij naar niemand luisteren, er is wel een kansje dat hij naar blind, tadic, ziyech, ten hag, overmars of van de sar zal luisteren, nogmaals een kansje
1 0
Illegaal
Hij komt bij Ajax niet aan spelen toe... is toch duidelijk en dat wordt ook gezegd, hij is veeeeeel minder dan neres, Tadic, Ziyech, Promes en ook als Labyad.

Bij Ajax zal hij nooit langdurig komen te spelen als flankaanvaller omdat hij dat gewoon niet is, hij heeft de kwaliteiten om op het middenveld te spelen
1 -2
ajax4ever01
Lang is geen Ajax 1 materiaal helaas.Hij heeft talent maar niet genoeg om de top te halen.
4 -2
GrandMasterFlex
Een hoop aannames en gezeik over een talent wat altijd arbeidsethos heeft laten zien. Ja hij heeft temperament en is soms verongelijkt, maar Noa is een rasvoetballer en harde werker. Hopelijk een succesvol verhuur en dan volgend jaar voor zijn kans gaan bij Ajax. Hoe makkelijk roeptoeterij uit de media overgenomen wordt door supporters is lachwekkend. Wij Ajacieden lopen weer het hardst een talent te kraken, terwijl we net zoals bij Hansen hem hadden moeten supporteren. Blijkbaar heeft Noa dat niet verdiend lijkt het wel. Trieste mannetjes zijn jullie.
5 -8
Robbie en de Kock
Rara hoe kan dat...
0 -3
Rockpotje
Veltman laat al tien jaar zien over een fantastisch arbeidsethos te beschikken maar lees maar eens een opmerking onder een artikel over hem. Dat zegt genoeg denk ik. Nu ben ik zelf ook zeker niet de grootste fan van Lang en denk ik ook dat hij momenteel weinig toevoegt. Maar de manier waarop sommige supporters dit zelfde idee ventileren is wel tekenend.
4 -1
Minsc
Je moet het niet zo moeilijk maken, Lang is gewoon niet goed genoeg.
4 -2
Pheadrus
Mee eens. Heeft zich altijd professioneel opgesteld.
3 0
Web
Ras voetballer?
Hij begint met de bal te rennen, weet helemaal niet waar hij aan begint, stopt en speelt de bal terug of breed, bijna altijd ( kijk de beelden maar )
Lang hoort bij Karsdorp te spelen ( kon zijn broer wel zijn )
Hoort nooit in een Ajax shirt te spelen, past uitstekend bij Den Haag
2 -5
GrandMasterFlex
Ook Ziyech heeft heel lang in Nederland gevoetbald voordat hij onomstreden was en zelfs op hem lopen sommige mensen te zeiken. Noa komt er wel, maar moet vlieguren maken en dan vooral als aanvallende middenvelder.
4 -3
Steeph
Goed verhaal man. Hij is niet goed genoeg. Klaar.
4 -2
GrandMasterFlex
Het is een talent met potentie, dus natuurlijk is hij nog niet goed genoeg voor de basis. Verder is je onderbouwing niet eens aanwezig, maar dat houdt natuurlijk lekker makkelijk en simpel. :)
2 -3
Web
Kijk zijn beelden maar eens goed, en reageer dan weer
Begint te lopen met de bal, en heeft geen idee waar hij me bezig is.
Ras voetballer, echt niet
2 -3
flodder
heeft nog een heel lange weg te gaan...
0 0
Pheadrus
Ajax begint nu wel hele goede spelers in de verhuur te doen. Lang is wel van een ander niveau dan Matusiwa, Johnson en Sierhuis. Ik las ook dat zelfs Eiting een verhuurperiode overweegt.
2 -3
Web
Uitlenen hoeft helemaal niet verkeerd te wezen
Kijk maar eens naar Ronald de Boer Blind en Verthongen
Maar Lang is helemaal geen goede speler
Eiting wel, en past ook nog eens goed bij Ajax, Noah Lang niet
3 -4
Illegaal
Lang is geen flankaanvaller daar is hij veel te traag voor.
Lang is voor mij een middenvelder, als hij daar niet voldoet moet Ajax hem verkopen

Eiting is ook niks. die is te traag kan geen man voorbij, het meeste wat hij met de bal doet is breed en terugleggen, koppen kan die niet, hij is geen balafpakker.... kortom hij blinkt nergens in uit, hij is aardig technisch maar dat is te weinig voor een voetballer die in Ajax 1 speelt
0 -2
Freddy
Eiting komt in alles te kort (duelkracht, snelheid, lengte, te veel blessures). Kan alleen mee in een goed draaiend elftal. Beetje een Lasse Schone 2.0. Dan heeft een Taylor toch veel meer te bieden.
6 -2
Illegaal
In een goed draaiend elftal komt hij ook nog tekort.
En Schone is echt wel een klasse beter dan Eiting

En ik denk ook dat Taylor meer te bieden heeft dan Eiting
0 -1
koenos1
En logisch. De standaard is ook omhoog gegaan
0 0
iammike
Niet aan een kunstgras club. Willem II of Heerenveen lijken me goede clubs. Of Fortuna Sittard, die hebben 0 buitenspelers. Bij Twente lopen toch ook al die Aitor en Nakamura rond. Er moet wel zekerheid op speeltijd zijn.
0 0
Freddy
Het is ook geen buitenspeler.
0 0
Pheadrus
Precies, hij is middenvelder. Bij Ajax schijnt het heel moeilijk te zijn om als middenvelder door te breken vanuit de jeugd. Backs en vleugelaanvallers hebben het makkelijker (Mazraoui, Dest). Lang mocht invallen maar dan wel als vleugelaanvaller. Zelfs Unuvar wordt op die plek gezet telkens als hij wordt doorgeschoven. Bijkbaar moet hij dan eerst wennen. Wat is dat toch?

Ik hoop dat Lang nu bv bij Twente op het middenveld kan spelen.
0 0
ajax4ever01
mooi zo, Lang is leuk voor Jong Ajax maar dat is het dan ook.
2 0
Jojo49
heracles zou ik doen. daar heet de chinees ook lang .
0 0
JesusZoonVanGod
Niet onlogisch. Zal met de komst van Babel en het herstel van Neres op weinig vlieguren kunnen rekenen. Het is een speler met potentie, maar zijn nonchalante houding en manier van spelen kan wel eens zijn valkuil gaan worden. Laat hem maar eens flink wat minuten maken, dan kunnen we zien uit welk hout hij is gesneden.
4 0
Pheadrus
Het valt mij op dat heel veel mensen bij AS een negatieve indruk hebben van de houding van Lang. Hij heeft blijkbaar niet de gun-factor. Jammer want ik kan geen onprofessioneel gedrag bij hem ontdekken.
2 0
Illegaal
Nee?... zie je die arrogante houding niet... en bijv zijn grote mond tegen Tadic in de bekerwedstrijd laatst?
1 0
Flipper33
Prima hoop met optie tot koop
3 -2
FerdiZ
Prima, hij kan wel wat vlieguren gebruiken in de eredivisie.
Er zit ook een prima trainer bij Twente die graag wil voetballen
3 -2
FerdiZ
Prima, hij kan wel wat vlieguren gebruiken in de eredivisie.
Er zit ook een prima trainer bij Twente die graag wil voetballen
1 -2
DrFootball
Mocht hij inderdaad verhuurt gaan worden, dan zou dat in mijn ogen positief voor Lang zijn. Ook zou Ajax op lange termijn kunnen profiteren als hij zich bewijst bij de eredivisie club. Of financieel (verkoop) of met een speler die op eredivisie niveau laat zien Ajax waardig te zijn.
1 -2
BillSplate
Geloof er niets van dat Ajax hem daadwerkelijk wilt verhuren met de wetenschap dat Neres en Huntelaar nog niet fit zijn.
1 -4
FerdiZ
Babel, Promes, Tadic, Traoré,
Neres bijna fit.
mocht dat niet genoeg zijn zitten Hansen en Unuvar er aan te komen, dus lekker vlieguren laten maken die Lang
1 -2
MelleAfca
Ziyech kan natuurlijk ook nog naar de flank, al houd ik hem (en Ten Hag) hem liever op 10
1 0
DeMeervanweleer
Terecht, de lat ligt hoog en dat moet ook zo, Ajax is geen filantropische instelling. Ten Hag is veeleisend en speelt hier een grote rol in denk ik, niet goed genoeg betekent na een tijd voor hem gewoon exit.
4 0
niquedegraaff
Prima club om te rijpen dat Twente.
1 -1
markk
Noa Lang heeft zeker potentie maar hij is nog lang niet op het niveau om regelmatig uren te maken bij Ajax 1 dus het zou mooi zijn als hij elders wat ervaring op kan doen.
1 0
Spectre
Voor Ronald de Boer pakte het ook goed uit in Twente. Ik vind het wel een goede zet eigenlijk, even down to earth in Twente in plaats van alle luxe bij Ajax. En in alle rust ervaring doen in de ED
5 0
stefanwillem
Ronald de boer was 10 x beter dan Lang en gedroeg zich ook normaal. Lang heeft binnen een week ruzie met de trainer daar.
2 -2
Web
Die zien wij nooit meer terug bij Ajax, komt zo veel tekort
Niet alleen als voetballer, maar ook als persoon
2 0
Tecmessa
Enige waar ik mee zit is dat ik de indruk had dat EtH wel wist hoe hij Noa kan laten focussen op de goede dingen. Het is maar de vraag hoe dat gaat in een andere omgeving met een andere trainer. We schieten er ook niets mee op als Noa zou botsen met de trainer en dan vervolgens een half jaar op de bank zit in Enschede
0 0
BrandjeXL
Lekker laten gaan. Geen Ajax 1 materiaal. Nu niét en over een jaar ook niet.
5 -1
ajaxdordtt
Past met zijn karakter en gedrag prima in het nuchtere Twente.
10 0
iammike
Doe dit wel lekker vanaf 31 januari, dan is Neres hopelijk al verder in zijn herstel.
2 0
Jojo49
fc twente zou ik niet doen, die hebben vals geld.
2 -2
trooop
Noa 'ik ben hiervoor gemaakt' Lang. Als middenvelder een talentvolle speler, maar voor Ajaxbegrippen niet bijzonder. Als buitenspeler al helemaal niet. Gaat ook meestal pas nadenken zodra hij de bal ontvangt, als een ouderwetse, luie nummer 10. In het huidige voetbal is dat veel te laat.

Toch is het niet fraai gespeeld van Ajax, mocht deze verhuur inderdaad doorgaan. Ik heb het idee dat z'n afgang tegen lille nogal zwaar weegt, terwijl hij daar niet veel aan kon doen. Voor die tijd mocht hij amper meedoen, net zomin als andere jeugdspelers. Vervolgens werd wel verwacht dat hij er ineens zou staan in een allesbeslissende CL-wedstrijd. Toen dat misging omdat hij bloednerveus was, was z'n kans alweer zo'n beetje verkeken. Hoe verneuk je een talent.
10 -4
Web
lang heeft helemaal niet het niveaue om ooit in Ajax te spelen
En dan heb jij het over hoe verneuk je een talent?
Hij gaat rennen met bal, stopt en speelt hem terug, totaal geen overzicht en weet nooit waar hij aan begint, doet maar wat
En dan heb ik het helemaal nog niet over zijn gedrag
Zelfde persoon als Karsdorp, kon zijn broer wel zijn
Verkopen aan Den Haag daar hoort hij thuis
0 -1
Van Reenen
Ik lees wel veel " aannames". Je suggereert het e.e.a. maar Ten Hag maakt hem vaker mee dan wij. En zoals iemand al meldde, Ronald de Boer heeft er ook gespeeld en is via Ajax b8j Barcelona terecht gek9men samen met Frank. Dus wie weet hoe Noa zich ontwikkelt. Hij is gewoon nu te licht bevonden en aan Babel met zijn ervaring heb je meer in deze fase van competitie en EL.
3 0
Hagmag
Je bedoeld waarschijnlijk Valencia thuis. Veel foute passes of bijna alleen maar, in de 1e helft. Hij speelde dramatisch slecht. Vermoedelijk speelt ook zijn houding c.q. gedrag een rol om hem te gaan verhuren. Hij liep al snel met z'n neus in de wolken.
5 0
trooop
Ja bedoel uiteraard valencia. Spelers gaan verhuren vanwege hun gedrag lijkt me een heel slecht idee. Tenzij iemand incidenteel totaal over de schreef gaat misschien. Maar onder ten hag zou het kunnen, inderdaad. Toch denk ik dat het eerder aan z'n kwaliteiten ligt.
0 0
Vlieske
Tegen Valencia. Tegen lille viel hij juist uitstekend in.
5 0
appeltje
Tja, voor sommige talenten betekent zo plotseling kans juist de doorbraak, en anderen kunnen nooit meer aan dat niveau raken.

Wat had Ajax anders moeten doen? Als Lang niet de kans had gekregen was het immers ook niet goed geweest.
0 0
trooop
Wat ten hag anders had moeten doen: hij had lang gaandeweg het jaar al veel eerder rustig z'n kansen moeten geven. Net zoals hij met z'n eigen aankopen deed. Ipv hem structureel te negeren, totdat de nood aan de man was. Geen wonder dat een jeugdspeler dan door het ijs zakt, zeker in een team dat voor geen ene meter draait.
0 -1
Ajax412
Zou een mooie uitkomst zijn voor hem en voor Ajax, ook voor Babel.
0 0
Mocrodammerr
Ik zou Lang verkopen. Hij is geen materiaal die Ajax naar een hoger niveau kan tillen.
1 -1
JSF
Ook daarom uitstekende zet om Babel te halen
2 0
Patrick78
Prima keuze. Op dit moment hij is niet goed genoeg voor Ajax 1.
4 -1