Ünüvar: 'Iedereen luistert naar Kenneth Taylor'

SJvanveen, 26-10-2019 om 17:02, 16020 views, FIFA |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Naci Ünüvar heeft op de site van de FIFA vooruitgeblikt op het WK Onder-17 dat voor Oranje Onder-17 op het punt van beginnen staat in Brazilië. De technische Ajacied krijgt een aantal vragen voorgeschoteld en in sommige antwoorden komen jeugdige medespelers van Ajax terug.

Zo noemt Ünüvar, die eerder al vragen beantwoordde in een Q&A van de NOS, zijn maatje Sontje Hansen de speler die het beste juicht, ook is hij de snelste omdat Brian Brobbey afwezig is. Devyne Rensch staat het langst voor de spiegel en Ünüvar zelf slaapt doorgaans het meest. 

Over één teamgenoot gaat de spelmaker van Ajax Onder-19 wat dieper in en dat is Kenneth Taylor. De Ajax-middenvelder is captain en het 'verlengstuk' van de trainer, zo laat Ünüvar weten. 'Hij is de aanvoerder en iedereen luistert naar hem. Hij is een voorbeeld en leider en iedereen kan van hem leren.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
tikkie takkie
om 12 uur vannacht de 1e wedstrijd live te zien op de NOS sport site .. voor de nachtbrakers :)
0 0
gi0vanni
Ziet er zeer goed uit maar het zal bij een beetje hoop blijven. Dat trio gaan we natuurlijk nooit meer zien, vooral Nouri en de Jong waren geweldig en dan nog eens met een Donny die als hij goed wordt aangespeeld een nachtmerrie voor elke tegenstander is. Heel jammer dat we dat niet in Ajax1 hebben gezien. Dat Nouri er niet is blijft zo jammer. Was een geweldige mens en voetballer in een. Maar om positief te blijven is die Unuvar het grootste talent dat we hebben en moeten we in de toekomst zeker weer meer talenten gaan opstellen. Ik verwacht al vanaf volgend seizoen veel veranderingen want dan mogen een aantal topspelers bij een goed bod vertrekken. Meer kansen voor de jeugd en eventueel wat aankopen als er echt te veel vertrekken.
0 0
Schwalbino
Taylor met het lichaam en de techniek van Gravenberch. Dat zou wat zijn.
0 0
FlyingDutchMan
Ik vind Taylor echt Donny 2.0, alleen is de één rechtsbenig en de ander links. Naast leeftijdsverschil uiteraard, maar verder beiden vrij compleet.
0 -1
036AFCA97
Ik hoop dat Brobbey ook in het eerste beland. Als hij echt zo snel en goed is als Heitinga beweert, denk ik dat die heerlijk zou zijn in Ajax 1.
0 -1
afcas
Sontje is wel een beter geschikte spits denk ik.
2 -1