Brazilië met Neres begint uitstekend aan Copa

BartVeenstra, 15-06-2019 om 08:00, 5699 views, AS, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Brazilië, met David Neres in de basis, is de Copa América goed begonnen. In de eerste groepswedstrijd werd Bolivia met 3-0 verslagen. Alle doelpunten vielen na rust.

Voormalig Ajax-target Richarlison, die nu uitkomt voor Everton, zag een voorzet tegen de hand van Bolivia-verdediger Adrián Jusino belanden, waardoor scheidsrechter Néstor Pitana op basis van de VAR een penalty toekende aan de Brazilianen. Deze strafschop werd vervolgens benut door Philippe Coutinho, zo beschrijft FOX Sports.

Even later wist Coutinho, die een moeizaam seizoen beleefde bij FC Barcelona, met een kopbal voor de 2-0 te zorgen. Het derde doelpunt kwam op naam van invaller Everton - hij kwam in het veld voor Neres - die vanaf de linkerkant naar binnen dribbelde om vervolgens de bal in de verre hoek te krullen. Woensdag speelt Neres met Brazilië tegen Venezuela.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
altijdwelwat
Neres was veruit de minste aan de kant van Brazilië, speelde als linksbuiten en was vooral matig in zijn onderlinge duels. Verder een makkelijke overwinning tegen het zwakste land van Zuid-Amerika.
2 -4
Kibbahimovic
Wilde bijna reageren en toen zag ik je naam :P
0 -2
trooop
Gelul. Hij maakte dan wel weinig klaar, maar de rest was minstens zo slecht.
4 -1
oudzuid2
die is helaas weg deze zomer. maar dit verhoogt wel het prijskaartje natuurlijk
1 -3