'Paris Saint-Germain geeft prioriteit aan De Ligt'

JesseTH, 11-06-2019 om 21:05, 9569 views, beIN Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Volgens Matt Spiro, een Franse journalist van beIN Sports, is Matthijs de Ligt de absolute prioriteit op transfergebied van Paris Saint-Germain. De club zou op zoek zijn naar een nieuwe leider en dat zou De Ligt in kunnen gaan vullen.

'Paris Saint-Germain behoort momenteel tot de favorieten om Matthijs de Ligt vast te leggen', spreekt Spiro. 'Hij lijkt de prioriteit te hebben. Er is een grote kans dat Leonardo aan de slag gaat bij PSG als de nieuwe technisch directeur. Leonardo ziet Matthijs de Ligt als de toekomst van de PSG-defensie.'

Dat de topclub een verdediger zó graag vast wil leggen, is een unicum te noemen. 'Het zou voor het eerst zijn dat PSG een verdediger de prioriteit geeft. In het verleden zagen we dat met Ibrahimovic, Mbappé en Neymar, maar er is een gevoel dat ze moeten investeren in een nieuwe leider. Thiago Silva is nu 34 en heeft zijn beste tijd gehad.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MichelAngelo66
Hup, tik 125 miljoen af. Dan zijn we klaar met dat gezever. Matthijs doe wat. De club die jou heeft groot gemaakt wil ook graag verder, want we hebben straks voorhanden te spelen weet je.
1 0
niquedegraaff
Is de Ligt al weg? Nee hij is nog niet weg. Dat was het nieuws.
0 0
AFCA1996
Morgen schijnt Barcelona weer de beste papieren te hebben, en de volgende dag gaat hij weer naar Madrid. Maar Manchester City gaat daar een stokje voor steken. Wim Kieft zou zeggen dat hij er een beetje moe van wordt.
0 0
jeppas
Hangt er inmiddels al een prijskaartje van 100 mil om zijn nek?
0 0
ajaxrulesz
Vind Bayern of United het meeste geschikt voor hem. Jammer dat Bayern hem niet kan betalen want daar vind ik hem persoonlijk het beste pssen, en daar heeft hij ook de meeste kans op een basisplaats, bij barcelona is die kans een stuk minder.
0 0
Numero34
Bayern kan dat wel betalen maar die gaan niet mee in de gekte. Kan ik ze geen ongelijk in geven..
1 0
ditisdebeslissing
mensen maken zich druk over waar hij naar toe gaat..haha. je zou maar kakkerlak zijn. Dan moet je je druk maken over óf überhaupt iemand een speler wilt.
3 0
GvanderK
De Ligt moet niet in de Ligue 1 willen spelen. PSG is een grote nep club met ego's die alleen maar spelen voor de poen. De Ligt lijkt me een type speler die voetbalt voor z'n plezier, dan kan hij dus beter niet in Frankrijk gaan spelen. Clubs met status Barca, Liverpool, Bayern, Juventus zijn toch veel betere opties?
1 -3
JesusZoonVanGod
Juventus smijt net zo hard met poen en is al bijna een decennium alleenheerser in Italië. Voor hen valt er, net als voor PSG, alleen eer te behalen in Europa. De enige grote competitie in Europa waar je als speler echt eer kunt behalen is de Premier League. In Spanje, Frankrijk, Duitsland en Italië wordt de competitie door 1 of 2 clubs gedomineerd.

Ik hoop stiekem nog steeds op Liverpool.
2 -1
Nicoonzeredder
Want Liverpool 'smijt' niet met poen?
0 0
didierajax020
PSG, wil je toch niet gaan voetballen? Er zijn veel sterkere competities en mooiere clubs.. Maar goed. Als ze het meest betalen. Prima.
2 0
Truth
Hij is gek als hij daarheen gaat. Kut club in een kut competitie. Dat gezegd hebbende kan het me verder eigenlijk geen reet schelen waar hij heen gaat. Hij gaat weg bij ons en dat is kut, nu alleen maar hopen dat het ons flink veel geld gaat opleveren en dat hij ooit nog eens terugkomt
4 -2
GC
PSG heeft (eerder) 90 miljoen geboden voor Matthijs, ben benieuwd!
4 0
Horrontelli
Volgens mij speelt hij volgend jaar bij minimaal 3 clubs.
5 -1
Mikee
Zolang Mino geld krijgt, speelt Matthijs overal
1 0
Arek Milik
Barcelona, PSG, Barcelona, Juventus, Man united, Barcelona, PSG... wat is het nou? Aghja, drijf de prijs maar flink op!
1 0