'Paris Saint-Germain geeft prioriteit aan De Ligt'

JesseTH, 11-06-2019 om 21:05, 8433 views, beIN Sports |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Volgens Matt Spiro, een Franse journalist van beIN Sports, is Matthijs de Ligt de absolute prioriteit op transfergebied van Paris Saint-Germain. De club zou op zoek zijn naar een nieuwe leider en dat zou De Ligt in kunnen gaan vullen.

'Paris Saint-Germain behoort momenteel tot de favorieten om Matthijs de Ligt vast te leggen', spreekt Spiro. 'Hij lijkt de prioriteit te hebben. Er is een grote kans dat Leonardo aan de slag gaat bij PSG als de nieuwe technisch directeur. Leonardo ziet Matthijs de Ligt als de toekomst van de PSG-defensie.'

Dat de topclub een verdediger zó graag vast wil leggen, is een unicum te noemen. 'Het zou voor het eerst zijn dat PSG een verdediger de prioriteit geeft. In het verleden zagen we dat met Ibrahimovic, Mbappé en Neymar, maar er is een gevoel dat ze moeten investeren in een nieuwe leider. Thiago Silva is nu 34 en heeft zijn beste tijd gehad.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MichelAngelo66
Hup, tik 125 miljoen af. Dan zijn we klaar met dat gezever. Matthijs doe wat. De club die jou heeft groot gemaakt wil ook graag verder, want we hebben straks voorhanden te spelen weet je.
1 0
niquedegraaff
Is de Ligt al weg? Nee hij is nog niet weg. Dat was het nieuws.
0 0
AFCA1996
Morgen schijnt Barcelona weer de beste papieren te hebben, en de volgende dag gaat hij weer naar Madrid. Maar Manchester City gaat daar een stokje voor steken. Wim Kieft zou zeggen dat hij er een beetje moe van wordt.
0 0
jeppas
Hangt er inmiddels al een prijskaartje van 100 mil om zijn nek?
0 0
ajaxrulesz
Vind Bayern of United het meeste geschikt voor hem. Jammer dat Bayern hem niet kan betalen want daar vind ik hem persoonlijk het beste pssen, en daar heeft hij ook de meeste kans op een basisplaats, bij barcelona is die kans een stuk minder.
0 0
Numero34
Bayern kan dat wel betalen maar die gaan niet mee in de gekte. Kan ik ze geen ongelijk in geven..
1 0
AFCAU
Heb het gevoel en heb het al eerder gezegd, dat zo’n woorden hem wel eens naar de kant van PSG kunnen trekken. De beste keus, is ook de club waar hij als leider wordt gezien achterin, denk ik. Dan heb je de Ligt op zijn best.

Aan de andere kant, zonde van de competitie, maar maakt dat echt wat uit? Nee denk het niet, hij zal uiteindelijk toch de beste verdediger van de wereld worden of dat nu is in Spanje, Engeland of Frankrijk.
0 0
ditisdebeslissing
mensen maken zich druk over waar hij naar toe gaat..haha. je zou maar kakkerlak zijn. Dan moet je je druk maken over óf überhaupt iemand een speler wilt.
3 0
GvanderK
De Ligt moet niet in de Ligue 1 willen spelen. PSG is een grote nep club met ego's die alleen maar spelen voor de poen. De Ligt lijkt me een type speler die voetbalt voor z'n plezier, dan kan hij dus beter niet in Frankrijk gaan spelen. Clubs met status Barca, Liverpool, Bayern, Juventus zijn toch veel betere opties?
1 -3
JesusZoonVanGod
Juventus smijt net zo hard met poen en is al bijna een decennium alleenheerser in Italië. Voor hen valt er, net als voor PSG, alleen eer te behalen in Europa. De enige grote competitie in Europa waar je als speler echt eer kunt behalen is de Premier League. In Spanje, Frankrijk, Duitsland en Italië wordt de competitie door 1 of 2 clubs gedomineerd.

Ik hoop stiekem nog steeds op Liverpool.
2 -1
Nicoonzeredder
Want Liverpool 'smijt' niet met poen?
0 0
ajaxdordtt
Lezen
0 0
didierajax020
PSG, wil je toch niet gaan voetballen? Er zijn veel sterkere competities en mooiere clubs.. Maar goed. Als ze het meest betalen. Prima.
2 0
Truth
Hij is gek als hij daarheen gaat. Kut club in een kut competitie. Dat gezegd hebbende kan het me verder eigenlijk geen reet schelen waar hij heen gaat. Hij gaat weg bij ons en dat is kut, nu alleen maar hopen dat het ons flink veel geld gaat opleveren en dat hij ooit nog eens terugkomt
4 -2
GC
PSG heeft (eerder) 90 miljoen geboden voor Matthijs, ben benieuwd!
4 0
ReinBurg
Waar hij ook heengaat....als er geen 120 miljoen wordt betaald voor de meest begeerde verdediger ter wereld terwijl hij langdurig onder contract staat bij onze club die zélf hoort te oogsten dan mag Overmars er van mij uit want hij kan een transfer met gemak tegenhouden.

Iedere keer de jeugd inpassen en foutjes mogen maken, van dat etiket moeten we verdomme eens af anders blijven we eeuwig het lachertje van Europa waar geshopt kan worden omdat al die topclubs zelf niets opleiden en lachend profiteren van onze hoge school.

Gewoon nog minstens een jaar hierhouden en volgend jaar opnieuw bekijken.
3 -4
PJSM
90 mln zou een superdeal zijn.
1 -1
koetje
Idd. Ging ook zeker niet vrijuit in de finale tegen Portugal
1 -2
FunDipper
Het feit dat het vorig jaar niet rond was en nu ook nog steeds niet rond is zegt toch genoeg?

Vind het een beetje voorbarig dit bericht. Als Overmars niet het onderste uit de kan zou halen dan was hij allang weg geweest.
0 0
Koningtoto
2 jaar contract toch nog?
1 0
ReinBurg
Drie jaar
0 -1
BrandjeXL
Twee 2021
1 0
ReinBurg
Oké nou sorry maar dan moet je hem komend jaar verkopen met nog een jaar contract. Niet nu!!!!
0 -2
ajaxdordtt
Dan krijg je er de helft voor, of hij wacht tot de winter en tekent transfervrij. Meneer met verstand van topsportbeleid. Wat een clown.
1 -1
ReinBurg
Als hij nog twee jaar heeft dan kun je hem nog een jaar houden en dan bieden ze nog steeds tegen elkaar op. Bovendien...binnen twee jaar nog een goeie Europese campagne en je verdient het geld óók. Bovendien zijn we geen bank maar een voetbalclub en die moeten ook wel eens een risico nemen om iets te kunnen presteren....dombo dat je er bent.
0 -1
Sterretje73
Ik vindt jouw reactie lachwekkend. Dan mag Overmars er van jou uit ? *proest*
1 -2
ReinBurg
Ja inderdaad eruit ja als dit waar blijkt. Hij is dan eindverantwoordelijk voor het verpatsen van de beste spelers. Wat moeten we met het direct verzilveren van de waarde dat kan ook volgend jaar. Prijzen zijn belangrijker we zijn geen bank. Dus goed beleid en anders opduvelen. En dat jij dat lachwekkend vind ligt aan jouw gebrek aan verstand van topsportbeleid
1 -2
Horrontelli
Kom op Rein, even in de spiegel kijken. Je hebt er leuk op los gefantaseerd, maar als er iemand geen verstand van topsportbeleid blijkt te hebben...
1 -1
Ajax#1900
Je snapt gewoon totaal niet hoe het werkt in de voetballerij. Als De Ligt de stap wil maken gebeurt dat.
2 -1
Godenzoon24
Het beleid waarmee finale ec en halve cl is gehaald. Dat slechte beleid bedoel je???

Opportunist!
1 -1
ReinBurg
Nee Juist niet maar nu moet je wel doorpakken anders gaan we dadelijk weer net zo'n jaar krijgen als na die EL Finale....denk eens door man. De voorrondes komen er al weer aan straks.
0 -2
Godenzoon24
Maar dat ben ik met je eens. Echter stel je dat er slecht beleid is en dat de Ligt voor 120 mlj verkocht moet worden en anders Overmars er uit. En dat vind ik dus grote onzin!
0 0
Ajax4life16
Overmars doet fantastisch werk. Daarnaast is de Ligt toe aan een nieuwe uitdaging, dat ziet iedereen. Hij is een van de beste van de Eredivisie en om nu een transfer te blokkeren gaat verkeerd vallen, bij de Ligt en toekomstige talenten.
3 -2
ReinBurg
Noem jij t maar fantastisch ik noem het prutswerk (als dit waar is he)
1 -4
Horrontelli
Volgens mij speelt hij volgend jaar bij minimaal 3 clubs.
5 -1
Mikee
Zolang Mino geld krijgt, speelt Matthijs overal
1 0
Arek Milik
Barcelona, PSG, Barcelona, Juventus, Man united, Barcelona, PSG... wat is het nou? Aghja, drijf de prijs maar flink op!
1 0