Kristensen twijfelt over langer verblijf bij Ajax

BVeenstra, 05-06-2019 om 07:50, 12135 views, Bold |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Rasmus Kristensen houdt richting het komende seizoen alle opties open. De Deense verdediger staat ervoor open om langer bij Ajax te blijven, maar een vertrek bij de Amsterdamse club sluit hij aan de andere kant ook niet uit. De rechtsback wil vooral meer aan spelen toe gaan komen.

Bij Ajax heeft Kristensen op de rechtsbackpositie concurrentie van Noussair Mazraoui en Joël Veltman. 'Ik betwijfel of we er volgend seizoen alle drie nog bij zijn. Ik weet niet of de anderen wat anders willen proberen of dat ik dat zelf wil gaan doen. We zullen het deze zomer gaan zien, het hangt er ook vanaf of we ons kwalificeren voor de Champions League', aldus Kristensen, die wel openstaat voor een mogelijk vertrek, in gesprek met het Deense Bold. 'Het is niet mijn startpunt, maar als er een enorm exclusief aanbod is, kijk je er natuurlijk altijd naar. Maar ik houd van Amsterdam en ik denk dat ik hier elke dag beter word.'

Voor nu komt het erop neer dat Kristensen binnenkort met Ajax in gesprek gaat over zijn rol voor het komende seizoen. 'Als die verwachtingen niet overeenkomen, moet je misschien verder gaan kijken', aldus Kristensen, die in het afgelopen seizoen in ongeveer een derde van de wedstrijden in actie kwam. 'Op zich is dat prima voor mijn eerste volledige seizoen, maar ik wil altijd meer spelen. Het is moeilijk om te concurreren met spelers die hun hoogste niveau hebben gehaald en je een coach hebt die niet snel verandert van opstelling.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
tonny
ik zou lekker weg gaan
0 0
JanBiesbos
Gewoon gaan , goed genoeg voor Feyenoord verpats hem daar.
0 0
Piejotter
Als het kan z.s.m verkopen. Beste voor Ajax en zeker ook voor hem zelf. Word nooit eerste keus. Als zijn directe concurrenten weggaan of een andere positie op het veld krijgen gaat Ajax zeker een vervanger zoeken. Ik persoonlijk vind dat hij nog teveel in de opstelling is voorgekomen. Zag al snel dat hij het Ajax niveau nooit gaat halen, daarvoor hoef je geen Ten Hag te heten. En die geweldige aanbieding van een andere club kan hij echt wel uit zijn hoofd zetten. Tenzij hij in de Verenigde Emiraten wil spelen.
1 -1
AlexIbarra
Als Mazraoui naar het middenveld gaat is Kristensen 2e rechtsback.
Het beperkte meevoetballen van Veltman zal er dan voor zorgen dat de standaard voor het voetballen vanaf RB wat omlaag gaat.

10-20 wedstrijden per jaar 90% brengen van wat Veltman brengt, is een target die Rasmus moet kunnen halen. Dan moet hij er wel vol voor gaan en naast technisch ook tactisch / positioneel stappen blijven maken.

Zelf hoop ik op een goed seizoen van Mazraoui RB, en Veltman reserveRB (+ backup / noodverband bij de opvolging van Matthijs). Dan zal Kristensen niet veel aan spelen toekomen.
Maar misschien wil en kan Joel weg, of wordt Nous onmisbaar op het middenveld.
3 -3
Gecko
Gewoon verkopen met nog een miljoen of twee winst
Laat maar aan Marc over
1 -2
LS16
Gezien zijn leeftijd zou ik hem een jaartje verhuren aan de subtop van de Eredivisie. De scouting heeft toch wat in hem gezien dus misschien komt het er nog uit.
1 -1
Ajaxadept
Komt vanuit de jeugd toch wel wat beters aan, dus succes elders!
2 -2
MH1988
Ajax heeft ook een 3e keus nodig voor elke positie. Kristensen heeft dat profiel prima ingevuld en zou dat zo nog een jaar kunnen invullen.
De grote talenten die later het eerste kunnen gaan halen moeten in jong spelen zodat ze minuten maken.
De 2e keuze moet (bijna) net zo goed zijn als de basis 11 en de concurrentie aan kunnen gaan. Ook zij zullen wel aan minuten komen in het 1e.

De 3e keuze is dan van het niveau Kristensen. Het niveau eredivisie subtop.

Net als bij bijvoorbeeld Labyad snap ik niet waarom er wordt geroepen dat het miskopen zijn en dat ze hier niet thuis horen. Zoals in de hierboven omschreven verhoudingen passen ze als 3e keuze uitstekend bij Ajax!
3 -1
BrandjeXL
Een woord: Kolder!!
1 0
JariHeijden
Als we het hebben over derde keuze, dan zou dat toch vanuit jong Ajax moeten zijn?
0 0
MisterAFCA
Als je uit bij Emmen de slechtste van het veld bent (inclusief de Emmen spelers) hoor je hier gewoon niet thuis. Kan je nog zo’n aardige gozer zijn en lekker in de groep liggen maar als je het niet hebt, dan heb je het niet... we zijn Ajax, geen liefdadigheidsinstelling. Snap sowieso niet wie akkoord heeft gegeven voor de komst van deze jongen. Je zag vanaf het eerste moment al dat hij er geen kut van kan...
2 -3
Ajaxxxisdebeste
Prima sympathieke gast, maar het is een Deense versie van Dijks... Lijkt heel wat, maar met bal is het een ramp... kan prima in de subtop of net er tegen aan spelen, maar niet bij AJAX
1 -1
Vierendertigste
Sommigen worden nooit beter; beter om te gaan
0 -1
Braatje87
Het is een hele leuke jongen voor de groep en hij heeft zich altijd goed ingezet. Maar als hij in het veld staat hou ik m’n hart altijd vast in verdedigend opzicht. Ik denk dat hij voor zichzelf beter een andere club kan zoeken waar hij het vertrouwen krijgt en veel aan spelen toe komt.
3 0
Oliveira
Lekker laten gaan. Veltman en Mazraoui zijn vele malen beter. Kristensen is en blijft derde keuze zolang zijn concurrentie niet weggaat.
1 0
stopperspil
ruilen, uitlenen of liefst verkopen moet er wel eerst een geïnteresseerde club komen
0 0
HStorm
Alle respect voor deze jongen. Een strijder die niet opgaf en bleef knokken om een plek.

Sommigen halen het niet maar dat wil niet zeggen dat deze jongens geen respect van haar fans verdienen, integendeel denk ik. Deze jongens zijn hard nodig, kunnen anderen beter maken, staan altijd klaar om hun kans te pakken en mekkeren meestal niet als ze hun plaats kennen.

Als je gaat, het ga je goed en bedankt voor bewezen diensten. Ik hoop dat jouw exclusieve transfer komt wat je daar ook onder mag verstaan en dat je daar enorm succesvol mag zijn.
10 -1
afca95
Leuke voetballer voor AZ.
1 -1
Ruff Rhythim
Mag deze speler gewoon eigenlijk niet zn handen dichtknijpen dat ie überhaupt bij Ajax in de selectie zit? Dit is gewoon geen basisspeler, dat ziet iedereen. Zelfs als invaller krab je je vaak achter de oren en houd je je hart vast.
1 -1
HenryVakH1972
Ik hoop echt uit de grond van mijn hart dat deze gast wat anders vindt
0 0
MosesD
Ik hoop toch vooral dat de scouting deze aankoop eens goed analyseert en evalueert. Ik denk dat de meesten hier al heel snel zagen dat het niet veel was. Natuurlijk roepen Ajax supporters al snel iets, maar als je deze jongen gewoon goed bekijkt, dan zie je toch wel erg veel tekortkomingen. Waarom zijn scouts dan toch overtuigd en tikken ze even 5 mio voor hem neer. Dat moet, nee dat kan zoveel beter.
3 0
Sampaoli
Mazraoui en Veltman staan meer dan terecht boven hem in de pikorde. Dest en J.Timber komen eraan vanuit de jeugd en gaan hem dit seizoen ook voorbij.

Weinig perspectief, kan beter vertrekken. Hopelijk krijgen we nog iets van die 5,5(!) miljoen terug.
2 0
Mikee
Prima als hij ergens anders de kans krijgt om basis te spelen. Hier komt hij er sowieso niet in.
0 -1
Ajax27
Zal niet in een top-5 competitie belanden.
Gewoon Celtic... top 5 Portugal, of terug naar 1 van de landen in Scandinavië.
komt gewoon tekort voor het niveau.
1 -1
Jelephi
Mooi, wij ook.
1 0
Radie125
Wij gaan ervan uit dat jij vertrekt gewoon 010 nivo
0 -4
EricAjax1
Stakker
0 0
thomba
Staan twee namen op de verkeerde plek in de kop neem ik aan?
0 0
Sergevanw
Veltman en kristensen weg!! Je hebt mazraoui timber en dest
0 -14
waayop
Zeker ook Ziyech uitgefloten.
3 0
HStorm
Sergevanw weg is dan beter.
3 0
Japievanopdehoe
Zo ga je niet met Veltman om, Serge.
6 0
Hagmag
Ik twijfel niet over een al dan niet langer verblijf bij Ajax. Je hebt het gewoon niet.
Je staat bovenaan de lijst van de aanbiedingen.
1 -2
Truth
Zou leuk zijn als we daar nog een paar tientjes voor kunnen vangen
0 -4
Van Reenen
Een enorm exclusief aanbod.....? Zou hij dat werkelijk gezegd hebben? Hij zal wel gezegd hebben dat wanneer er een aanbod komt dat aantrekkelijk voor mij is, overweeg ik om weg te gaan. Trouwens constant in de basis moet je niet willen Ga sms, daarmee verzwakt je Ajax. Heeft PSV nog niet gebeld naar je zaakwaarnemer?
0 -4
Danos
wij twijfelen niet hoor
0 -7
PJSM
Niet twijfelen vriend gewoon gaan. Bedankt voor de bewezen diensten en veel succes bij je volgende club.
1 -3
Mikey Stormram
Die jongen komt dankzij Ajax op z’n CV echt wel bij een leuke club terecht denk ik. Rechterrijtje Bundesliga of iets in die richting.
2 -1
Ajacied33
Totaal niet het niveau wat je als Ajax zijnde wil nastreven. Het is goed zo...
4 -2
iammike
Geen plek meer voor Kristensen, Dolberg

Ajax 1:
Tadic (c)
Neres/Bergwijn, Van de Beek, Odegaard/Januzaj
Blind, Marin
Tagliafico, Martínez, CV, Mazraoui
Onana

Traoré
Lang, De Wit, Bandé
Eiting, Ekkelenkamp
Pierie, Magallan, Schuurs, Cuesta
Kotarski

Scherpen
Schone
Huntelaar


Jong Ajax
Brobbey
Jensen, Timber, Kühn
Taylor, Gravenberch (c)
Salah-Edsine, Botman, Timber, Dest
El Maach
1 -5
iammike
Zou proberen hem aan te bieden in het championship of Schotse premier League ofzo
1 -2
Bjorn
Hele sympathieke gozer, maar heeft echt niet het niveau. Het zou voor beide het beste zijn als hij een mooie transfer maakt. Wens hem het beste.
11 -1
marrene
Snel laten vertrekken. Dest is in alles beter. Maar dat is nu weer niet zo moeilijk. Dest zie ik in de toekomst onze RB. Technisch goed, snel en prima instelling.
5 -2
Chesterson93
Houdoe.
0 -6
Schip
De scout die hem goed genoeg bevond, al was het JSN, moet zich diep schamen. Doe je zo'n jongen ook geen plezier mee. Zit ver boven zijn mogelijkheden te spelen.
3 -2
Daleyjae
Ondanks dat je een fijne gozer voor in de groep lijkt, hoop ik dat Marc geen twijfel meer heeft. Zoals paardje Bridget het mooi kan zeggen : u bent de zwakste rechtsback, Tot ziens!!
2 -2
altijdwelwat
Wat een fantastisch nieuws op de vroege morgen, nu nog hopen op een enorm exlusief aanbod van een laagvlieger zonder scouting.
1 -4
L1tman3n
Niet goed genoeg. Bedankt, en veel succes met de rest van je carrière.
6 -2