Ten Hag grapt in ludieke kerstboodschap

ArthurV, 24-12-2018 om 17:35, 17776 views, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Middels de officiële kanalen heeft Erik ten Hag een kerstboodschap ingesproken voor de supporters van Ajax. De trainer van Ajax blikte, met de nodige zelfspot, terug op een veelbewogen jaar.

Zo komen met humor onder meer zijn debuut tegen Feyenoord en het kampioenschap van Jong Ajax en de Ajax Vrouwen aan bod. Ook de terugkeer van Daley Blind komt ter sprake. 'We vonden eindelijk de portemonnee van Marc Overmars.' Na een roerig eerste halfjaar, kreeg Ten Hag de boel na de zomer uitstekend op de rit. 'But it ain't over, till it's over, en zo is het. Dus ik zet de wijze uit het oosten nog even voort.'

'Hopelijk ondersteund door een vol huis. Zoals jullie ons zo vaak versterkt hebben dit seizoen', sluit de oefenmeester af. 'Ajacieden, namens iedereen bedankt voor jullie hulp, aanmoediging en ondersteuning. Ik wens jullie allemaal fijne feestdagen en een gelukkig en succesvol 2019!'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
gi0vanni
Het eerste half jaar was matig en was ik niet blij met ten Hag. Maar dit jaar gaat het gewoon erg goed. Dat kan alleen als je een goed team hebt met een goede trainer. Fijn om te zien dat hij dit jaar ook luistert naar de spelers. Alleen de hoekschoppen kunnen beter en af en toe het wisselen. Tot slot klinkt het raar maar moeten ze nog beter afwerken. We hadden nog veel meer goals moeten hebben. Maar goed erg genoten dit jaar en die punten kunnen ze na de kerst bij schaven.
0 0
Ramonnn
Zoals ik al eerder opmerkte bij dit stuk vind ik dat Ten Hag zich prima ontwikkelt, het elftal verzorgd en attractief speelt en tevens resultaten boekt die tevreden stemmen.
Ik heb dan ook nooit behoort tot de groep windvaantjes die nu ineens enthousiast zijn en een paar maanden geleden 'Ten Hag OUT' van de daken schreeuwden.
Dit gezegd hebbende blijft het een feit dat we niks hebben gewonnen en nog altijd achter de feiten (lees: PSV) aan lopen.
Op het moment dat we er hadden moeten staan werden we in een half uur helemaal kleurenblind gespeeld en daar lopen we nu weer achteraan.
Het is precies wat Marco van Basten afgelopen zondag zei in Studio Voetbal; amateurvoetbal draait om 'leuk' en 'mooi', betaald voetbal draait om 'winnen' en niets anders dan dat.
Ik persoonlijk heb dan ook geen boodschap aan randzaken (accent Ten Hag, kritische pers, tactische blunders, houding trainer etc.). Als je niet in de polonaise meeloopt wordt je hier genadeloos afgefikt getuige de reacties op mijn eerdere inbreng hieronder.
Het zij maar zo, maar ik blijf kritisch tot we eindelijk weer eens een prijs winnen na bijna 5 jaar nul komma nul resultaat.
0 0
afcas
schattig dat jij en van basten denken dat amateurvoetbal om leuk en mooi draaien... dat is in 90% van de gevallen pure bullshit. ik ken geen enkel team en geen enkele supporter die ooit blij is geweest met een nederlaag. iedere sporter wil winnen. juist hoe hoger je speelt hoe meer nadruk er gaat liggen op het niveau van het spel zelf. natuurlijk is winnen dan nog steeds het aller belangrijkste, maar hoe hoger je speelt des te meer wordt er verwacht naast een overwinning zelf. zeggen dat alleen winst telt en dan zeggen dat je kritisch blijft is naar mijn mening dan ook tegenstrijdig als het om prof voetbal gaat... in prof voetbal zou je naast een winst nog iets extra's moeten verwachten als je kritisch bent...
1 0
Ajax#1900
Wie ben jij om te roepen dat mensen die ten Hag steunen een paar maanden geleden nog teg Hag out riepen? Die mensen doen dat nu nog steeds (zoals ajaciedvooraltijd met z'n 40 accounts). De meeste mensen die eth steunen doen dat al veel langer. Onder meer omdat eth bij zijn aanstelling al aangaf niet veel te veranderen, en tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen pas zijn visie er in te slijpen. Trouwen, als je denkt dat er de afgelopen jaren niets is gepresenteerd kun je leuk kritisch zijn maar wordt je niet serieus genomen. Een EL finale telt veel zwaarder dan een schaal of een beker. Plus dat de basis van ons succes nu in die periode al is gelegd. Daarom reageren mensen zo op je '4 jaar geen prijzen'. Dat is echt een dooddoener. Afgelopen jaren pakken we veel meer punten dan tijdens de kampioenschappen van fdb. Desalniettemin hadden we zeker een prijs mogen pakken hoor, maar daar is iedereen het ook wel mee eens. Heeft weinig nut om dat weer op te rakelen steeds. Ik bedoel het overigens niet persoonlijk, we zijn immers allemaal Ajacieden, probeer slechts uit te leggen waarom ik denk dat mensen zo op je post reageren. Welkom hier en fijne dagen toegewenst uiteraard.
0 0
Bjorn
Mooi filmpje met een knipoog. Als Erik zo doorgaat moeten we niet oppassen dat hij niet al onze harten verovert. ;-)
0 0
ST
Uitstekende marketing afdeling heeft Ajax. We mogen blij zijn met EtH als coach. Neemt niet weg dat ik het regelmatig niet eens ben met zijn keuzes. Ik vind dat Neres en Donny altijd moeten spelen. Met name de 3-0 uit tegen Pisvee is hem aan te rekenen. Maar de geweldige prestaties Europees ook. Hij heeft in ieder geval heel veel kennis van zaken. Ik zou nu geen betere coach weten voor Ajax. Goed gezien van Marc.
1 0
Van Reenen
Geweldige toespraak. Dit heb ik een Ajax-trainer nog nooit horen zeggen. Hulde en respect. Erik, fijne vakantie en suc6 in 2019!
1 0
Jelephi
Jij ook fijne dagen Erik. Je brengt ons absoluut mooi voetbal en je verdient er credits voor. Op naar Europese successen en een titel!
1 0
ETM
Ajaxtv is gewoon erg goed. Verdienen echt complimenten daar.
1 0
Rood Gevaar
qua tekst is het leuk en ludiek, maar hoe hij het overbrengt.....man man man man
1 -8
Inhartennieren
Hij verdient wel wat meer respect.
Heeft het geweldig gedaan.
Natuurlijk ook wat missers gemaakt.
Maar je doet het bij Ajax ook niet gauw goed.
5 0
Aeter
Lekker dit.
1 0
Lane 8
Erik is gewoon een held. I dont give a shit wat voor accent die gast heeft, ajax is ajax.
2 0
Web
Overmars gaf Ten Hag een sterke selectie
Ten Hag maakte er een geoliede machine van, met modern voetbal.
Wat heeft hij een kritiek gehad
95 procent is blij met Ten Hag, de andere 5 ook maar die zullen het nooit toe geven.
4 -1
behangdelul
+1 weer voor de marketingafdeling van Ajax!
6 0
Ajacied33
Mooie vvideo
8 0
ajaxwestland09
altijd gelooft in deze trainer en de staf en de spelersgroep op naar de titel en de beker
3 0
robinozzi
#TenHagForever
3 -1
Voetbalverstand
El Patron Erik
2 0
ajaxminimax
Wat een heerlijke video... Opnieuw topwerk van het mediateam
13 0
ajaxwestland09
zeer leuk gedaan!!
1 0
Good Luck
Nee joh, een kille arrogante club ;)
0 0
Erik1966
Ik zat er naast. Respect voor Erik....
9 0
AjaxCitizen
Leuke manier om het jaar af te sluiten. ETH kreeg de nodige kritiek, waar het soms ook terecht was, maar drukt nu zijn stempel in positieve zin. Enige wat misschien wat nog beter kan is het wisselbeleid. Maar voor de rest verloopt alles wel goed en zijn op koers om een mooi seizoen te hebben met drie fronten waar we in meedoen. We doen het Europees echt prima en de Eredivisie en beker hebben we in eigen hand. Had ik niet verwacht.

Op naar een mooi 2019!
3 0
Joodhannus73
#tenhagfan
4 -1
GvanderK
Heerlijk dit, dikke middelvinger naar de haters inclusief de Media :-)
6 -2
MickS
Gewoon heerlijk dit toch. Tof gedaan.
2 0
Ramonnn
Allemaal leuk en aardig, maar feit blijft dat we al VIJF kalenderjaren achter elkaar minder punten halen dan PSV en geen prijs winnen.

Ik wil benadrukken dat ik positief ben over de selectie en TH, maar feiten blijven feiten. Ik wil aan het einde van de rit de schaal zien en niets minder dan dat.

Te gek voor woorden dat we zo lang zonder enige prijs zijn met de middelen die we hebben in een klotecompetitie als de Eredivisie...
1 -17
AjaxCitizen
Oh, nee. Ramonnn eist de titel dit seizoen, want anders anders wordt hij boos...
:')
6 -2
Hziyech14
16-17 hebben we meer punten gehaald dan psv?
8 -1
Ajax#1900
Oké doei.
1 -1
GvanderK
Zuurpruim
2 -1
BrandjeXL
Tsja deze reacties krijg je dus van mensen die geen humor hebben en zelfspot kennen.
1 -1
Ramonnn
Zeg ik iets wat niet klopt ofzo ??
1 -6
BrandjeXL
Niet zozeer verkeerd echter is je reactie in mijn ogen overbodig met hetgeen waar deze ludieke kerstboodschap over gaat. Thats all.
0 -1
Hziyech14
Ja, in 16/17 hebben wij meer punten gehaald dan psv.
7 -1
edalm
Maar geen prijs
0 0
Ramonnn
Nee dus.
0 -3
Toby1900
Man man man, wat een droeftoetert. Je geeft enkel een mening (resultaat) wat natuurlijk mag, maar zonder enige vorm van onderbouwing. Over 16/17 hebben ze gewoon gelijk, moeilijk om je “fouten” toe te geven? Uiteindelijk willen we allemaal dat Ajax kampioen wordt maar met jouw houding komen we er sowieso niet. Tenzij alles aan komt waaien in het dagelijks leven?
0 0
Ajax#1900
Ach ja, het is weer schoolvakantie he. Altijd hetzelfde.
0 0
0184AFCA
We opende met een klassieke winstpartij, haha heerlijk! Leuke knipoog naar die rotterdammer.
4 0
Hagmag
Ten Hagmag blijven.
Ik weet en erken, ik ben zeer sceptisch geweest.
Hij heeft Ajax-1 volledig op de rit gekregen.
Ik spreek mijn vertrouwen uit in Ten Hag als dat mag.
8 -6
JariHeijden
Die is de eerste keer dat ik respect heb voor een post van jou.
Thumbs up!!!
2 0
Labrador
Dit is mooi. Op naar 2019!
0 0
AFC34
Haha geweldig! Humor heeft hij wel hoor. Gezonde dosis zelfspot ook.

Die tekst bij de tweet vind ik wat overbodig, gewoon geen aandacht schenken aan al die mensen die TenHagOut riepen.

Fijne dagen allemaal!
1 0
AFCA-B93
Don Erik
1 0