Ten Hag uitgejouwd: 'Moet mijn werk doen'

BartVeenstra, 07-05-2018 om 10:35, 14391 views, Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-trainer Erik ten Hag kreeg zondagmiddag in de eerste helft tijdens het duel met Excelsior (1-2) de nodige kritiek te verwerken van de aanwezige uitsupporters van Ajax. De trainer zelf hoorde de liedjes aan, maar kan er weinig mee, zo vertelde hij na afloop van de wedstrijd tegenover De Telegraaf.

'Oh wat zijn we slecht. Dat hebben we in jaren niet gezien', 'Erik, rot op!' en 'Slaap kindje slaap, daar buiten loopt een schaap'. Het was allemaal te horen zondagmiddag vanuit het uitvak van Ajax en Ten Hag heeft er zo zijn mening over. 'Dat er negatief sentiment is, is wel duidelijk.'

Toch blijft de trainer van Ajax positief, ondanks het teleurstellend verlopen seizoen. 'Ik vind het knap van de spelers dat ze onder die moeilijke omstandigheden toch een goede prestatie leveren. Ik moet mijn werk doen, het maximale eruit halen met het team.'

Het nieuwe uitshirt van Ajax is vanaf nu officieel verkrijgbaar in de fanshop van Ajax! Ook is de nieuwe trainingslijn gelanceerd.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ar
Ten Hag maakt het zichzelf en Ajax verdomde moeilijk.
Alleen al de opstelling tegen Excelsior.
Zo gekunsteld.
Daarmee zaai je negatief sentiment, zeker als het er dan ook niet uitkomt.

Op zich is er niets mis mee om Huntelaar achter Dolberg te zetten. In een soort Siem de Jong rol kan Huntelaar meer bieden dan Siem de Jong. Al denk ik wel dat Cassiera als schaduwspits een betere combinatie vormt met types als Dolberg en Sierhuis. Ik zou hem er dan ook bij houden komend seizoen.

Maar zet het dan logisch neer!
Geen gekunstelde opstellingen, waarin sprake is van een soort 3-2-4-1 systeem.
Gewoon 3-3-3 plus 1.
Normaliter speelt die 1 tussen de achterhoede en richting middenveld, maar her en der kan die 1 ook een spits of juist een verdediger/laatste man zijn.

Dan heet het op papier dat Ziyech rechtsbuiten staat en Huntelaar centrale middenvelder, en had iedereen zonder enige verdere uitleg begrepen dat de technische uitvoering ietsjes anders is.
Dus waarom zo moeilijk doen en praten over systemen?!

Ajax speelt 4-3-3, met een centrum dat naar voren of naar achteren kan schuiven.
Als Veltman rechtsback staat en Sinkgraven links begrijpen we allemaal dat Veltman dan soberder speelt dan Sinkgraven.
We zijn niet dom als supporters.

Dus waarom die gekunstelde uitleg?!
Volgens mij kunnen zelfs de spelers het niet helemaal volgen.
Terwijl bij een gewone normale opstelling iedereen het begrijpt.

Maz, Ligt, Matusiva, Nico
Schone, Huntelaar, Van de Beek
Ziyech, Dolberg, Kluivert

En dat dan de uitvoering anders is, dat is geen probleem.
Dat zien we allemaal wel.

Interessant doen om niks.
Kijk mij eens als trainer.
1 0
ajaxiscruijff
Wat een ramp is die ten hag. Hij pronkt er nota bene mee dat we het meest gescoord hebben van alle teams in de eredivisie, terwijl onder zijn leiding er helemaal niet zo veel is gescoord. Die 8-0 tegen NAC was gewoon onder Keizer. En dan die nietszeggende lofuitingen over dat de spelers het zo goed hebben gedaan. Volstrekt ongeloofwaardig. Je wordt niets wijzer als je deze man hoort praten en ik vrees dat hetzelfde geldt voor de spelers. Ik zie ze dan ook zeker als team niet beter worden. En individueel eigenlijk ook niet. En ten Hag heeft nu al meer tijd gehad dan Keizer kreeg. Ajax (lees: vd Sar en Overmars): schaam je diep dat je keizer, die na zo’n moeilijke start toch een stijgende lijn wist te behalen, geen serieuze kans hebt gegeven. En dat je vervolgens deze minkukel daarvoor in de plaats hebt aangesteld.
2 0
Dabber59
Helemaal gelijk. Die Ten Hag is een mooiprater en meer niet. Elke wedstrijd hebben "zijn" spelers weer veerkracht getoond. Hoezo veerkracht getoond????? Je bent GVD Ajax!!! Tegen Excelsior veerkracht tonen moet helemaal niet nodig zijn.!!! Let op mijn woorden: de voorronde CL gaan we niet doorkomen helaas. Dan wordt dit mannetje ontslagen maar is het leed alweer geschied.
2 0
michaellaudrup
Complete idioot.
3 0
geronimo
De eerste helft is altijd slecht bij Ajax onder ten Hag ,zien vd Sar en Overmars dat niet?
1 0
Ar
Hoe zou dat toch komen?!
Te veel taken meegeven aan de spelers?! Hoofdjes die overvol zitten van looplijnen en wat dies meer?! Moe geluld in de wedstrijdbespreking kort voor aanvang?! Of willen ze gewoon niet door het vuur gaan voor deze trainer en schakelen ze pas bij als ze achter komen omdat het toch ook weer topsporters zijn die niet willen verliezen?!
Maar het is inderdaad opvallend hoe slecht de eerste helften zijn sinds de winterstop.
1 0
Rudolph J
Die man past niet bij Ajax, punt
5 0
HermanAjax63
Wat is de Telegraaf cs weer aan het zagen.. Ik ben hier zo ziek van, wat een valse boevenbende (wilde nsb-ers deze maand niet gebruiken)
1 -3
Jelephi
In de oorlog was de telegraaf ook fout.
2 -1
Duif63
Voetbal is oorlog zei Michels altijd, dus ja...
1 0
Hagmag
Ten Hag mag dit zich zelf aantrekken. Heeft er niets van gebakken en heeft op cruciale momenten de verkeerde beslissingen genomen. Bijv. 2 x Siem in de basis als spits.
Siem is geschiedenis daar denk ik met veel respect aan terug.
Siem moet de eer aan zich zelf houden, komt nu echt te kort.

Dat had Erikje toch ook kunnen constateren, we keken naar de zelfde wedstrijden.
Ten Hagmag wat mij betreft lekker vertrekken naar "tukkerland" waar hij vandaan komt is ongeveer zijn niveau "Jupiler league".
4 0
GerardAjax26
VD Sar zei gister bij Rondo dat ze Keizer hadden ontslagen omdat ze met een ''clean break'' of iets dergelijks wouden beginnen. Heeft erg veel zin gehad dus, los van dat afgelopen seizoen geen prijs is behaald, is er van dat zogenaamde clean break ook niets meer over.
4 0
gras
Heeft totaal geen inhoudelijke onderbouwing gegeven. Niets over grip op de spelers, tactiek, opstelling binnen de club, niets.

Net als de zogenaamde progressie onder Ten Hag: Sar ziet het, maar zegt niet waarin dat dan schuilt. Hij kan toch aangeven waarin dit zit. Patronen, automatismen, ontwikkeling spelers, spelbeeld. Er is niets van te ontdekken, maar leg eens uit waarom de directie dat dan anders ziet. Daar is een AD voor. Een uithangbord die op gezette tijden uitlegt waarom de directie een bepaalde koers vaart.
1 0
michaellaudrup
Misschien bedoelde hij daar ten Hag mee;)
0 0
munser
ik vind het ook heel vreemd dat Sierhuis zijn debuut niet heeft gemaakt. Zo belangrijk geweest bij JA, stond al een keer op het punt om debuut te maken... had gister lekker Sierhuis laten invallen ipv Cassiera. Vind het een slecht signaal.
3 -1
behangdelul
Voor alle Ten hag haters: herinneren jullie je nog de eerste seizoenshelft onder Bosz? Ook compleet ruk omdat het allemaal te aanvallend was etc. Ten hag kiest nu misschien voor wat meer zekerheid, maar laten we niet vergeten: hij is pas net bezig en dan kan geen enkele trainer zijn eigen spel direct inbrengen. Laten we het eerst allemaal maar eens afwachten, denk dat het wel mee valt met de dramatiek
7 -7
geDaante
Gewoon opflikkeren met die 'zekerheid'! Je hebt nooit 'zekerheid' of 'controle', dat is een illusie.

Het haalt alleen maar je aanvalsspel en de overtuiging waarmee het team kan spelen totaal onderuit.

De eerste seizoenshelft onder Bosz was helemaal niet compleet ruk, bij vlagen al heerlijk voetbal dat bij Ajax past. Het waren pas zijn eerste maanden, maar vanaf het begin was al duidelijk waar hij naar toe wilde. Je vergeet dat hij de verschrikkelijke erfenis van De Boer teniet moest doen, qua mindset bij spelers, en type spelers, zoals Gudelj, die niet meewilden in het felle drukzetten, en ook gewoon niet mee konden komen.
3 -2
gras
Gelul.

Bij Bosz was het aanvankelijk hetzelfde als onder de Boer. Traag, niet creatief.

Maar de opbouw kreeg hij halverwege de eerste seizoenshelft verbeterd. Geen trage, risicoloze opbouw meer. Als je dat niet hebt gezien in de commentaren, ligt dat aan jou.

Het spel in de EL was ook prima.

Het enige dat ontbrak was de agressie in het drukzetten. Dat bleef lang uit. Ik begreep dat ook niet, naast dat ik de keuze voor Veltman niet begreep met een Tete achter de hand.

Maar het voetbal was nog steeds beduidend beter, omdat die afgrijselijke opbouw verdwenen was, waarin achterin ellenlang werd rondgetikt en geen risico mocht worden genomen.

Die progressie geeft TH op GEEN ENKELE WIJZE geboekt.

Sterker nog, hij kon gewoon verder borduren op de collectieve druk die Keizer erin had gekregen, maar wilde dat niet. Hij wilde gefaseerd druk zetten en gaf daarmee op eigen initiatief een enorm wapen weg.

Het is dus een totaal verkeerd beeld van de ontwikkeling onder Bosz en TH die je ons voorschotelt.

Dat het spel onder Bosz begon te swingen toen die druk lukte, is wat anders. Dat helpt in jouw beeldvorming misschien, maar het voetbal was al beter onder Bosz in de EERSTE seizoenshelft.
3 -1
Mikey Stormram
Niks tegen Ten Hag maar bij Bosz was er tenminste een stijgende lijn en moest Bosz werken met een selectie die helemaal geindoctrineerd leek door de behoudende, betonvoetbal ideeën van Frank de Boer.

Ten Hag’s eerste wedstrijd was tegen Feyenoord en toen speelde we al vrij matig en sinds die pot heb ik geen een wedstrijd gezien waarin het beter ging. Ten Hag zal best een goede trainer zijn die middenmotors naar een hoger niveau kan tillen, maar of hij geschikt is voor Ajax en de kernwaarden waar Ajax voorstaat betwijfel ik ten zeerste.
6 0
gras
PEC en de vorige thuiswedstrijd tweede helft. Maar dat is het dan ook, met grun uit en PSV uit als dieptepunten.
0 0
Good Luck
Niets aan toe te voegen!
2 -1
fanforeffer
Die moeilijke omstandigheden slaat op de trainers ! Zij laten de ploeg zo spelen,zij stellen de spelers op.
0 0
chrisjuhhh
Deze uitspraken tekenen toch wel hoor , dat hij niet niveau gewend is of een club uit de top Nederland .

Deze man zal best goede ideeën hebben enkel ik zie ze niet en ik kijk zo een jaar of 48 Ajax .
Een trainer die de laatste wedstrijd niet gebruikt om de juiste spelers op hun plek te zetten snap er werkelijk waar geen hol van .

waarom niet
Kotarski
Orejuela ; de Ligt ; Tagliafico ; Bakker
Mazraoui ; Matusiwa : Ziyech ;Schone
Cassierra ; Dolberg

als je toch kiest voor een 3142
0 -4
fanforeffer
Schone kan toch niet meer .
0 0
AFCA76
"...die moeilijke omstandigheden"??? Welke omstandigheden? Zoals 't kunstgras?? Heeft iedereen mee te maken. Deal with it! Of dat t niet loopt en dat we onder de maat presteren? Ja dat is heel knap van de spelers tegen Excelsior. Petje af Erik!...Wat een fucking kaketoe!
3 -3
gras
Een 'superontwikkeling' ook. Benieuwd wie hij bedoelt.

Gaat hij credits nemen voor de ontwikkeling van De Ligt?

Kluivert en Neres waren onder Keizer al goed en qua acties vind ik zelfs een tikkie beter. Onana is minder, Wober is veel minder, Veltman is de weg totaal kwijt geraakt onder TH, VdBeek en Ziyech zijn hetzelfde, Schone is iig niet beter.

Ik zie het niet. Welke TH fanaat helpt me even?
7 -2
Gregoboy
Ik geef hem nog 1 seizoenshelft en daarna moeten er knopen doorgehakt worden. ik vind niet dat trainers om de haverklap moeten worden ontslagen. Het zou maar zo zijn dat over 4 maanden iedereen helemaal verliefd is op Ten Hag en dan hoor je ze alleen maar weer mooie dingen zeggen. zelfde als met Bosz. dus ik ga het lekker observeren hier op AST
1 -2
Leviathan
Bosz was direct duidelijk over zijn visie. Ten hag hoor je alleen maar rare dingen roepen die hij alleen ziet.. Daarbij moest Bosz het betonvoetbal omtoveren tot atttactief voetbal.
0 0
gras
Bosz liet veel sneller goed voetbal zien, namelijk in de Europaleague. Die had enkele maanden nodig. De opbouw was beter (directer) onder Bosz, ook in de eerste seizoenshelft.

TH heeft werkelijk niets veranderd ten positieve, maar enkel ten negatieve. Het tempo is omlaag gegaan, de veldbezetting is verslechterd waarbij alles elkaar maar in de weg loopt, de hoge druk zoals tegen PSV thuis was gelijk verdwenen.

En als je hem eruit gooit, doe het dan op een moment dat je een nieuwe trainer een voorbereiding geeft. Als je hem aanhoudt, hou hem dan aan voor tenminste een compleet seizoen. Ook al zie je dat het niets is. Dat is op de blaren zitten. Als ze dat met Keizer ook hadden gedaan, dan had je nog een kans op de titel gehad en iig meer rust in de club gehouden.
8 0
michaellaudrup
Ook dit weer een gevalletje mismanagement van Netto en Spar.
2 0
Labrador
Ik denk dat hij niet zoveel tijd krijgt. 1 wanvertoning in de voorronde CL tegen Slavia of Sturm Graz en het is klaar.
3 -1
Stone020island
Deze man haalt er het minimale uit helaas...
6 -1
Panama
Ik vrees dat dit gaat resulteren in Frank de Boer
1 0
M.Olsen
4 titels?
2 -3
geDaante
Nee, daarvoor is de concurrentie nu te goed, onder De Boer lagen ze allemaal op hun gat. Met gemiddeld 70-75 punten word je echt geen kampioen meer.

Hij doelt op het verschrikkelijk saaie voetbal, het volgooien met taken van spelers, extreme controle willen, en laffe excuses steeds zoeken, en eerder spelers de schuld geven of omstandigheden, in plaats van naar zichzelf te kijken.
1 0
Panama
Cocu ook, interesse?
0 -2
Michelinho
Ajax kampioen van de tweede seizoenshelft! :P
2 -2
gras
Kijk eens, een Ten Hagje.
0 -1
Michelinho
Want relativeren of enige nuance aanbrengen is ten strengste verboten, nietwaar?
ALLES is per slot van rekening volkomen kut; het is zelfs nog nooit zo kut geweest en iedereen die daarvan afwijkt zal geridiculiseerd worden.
2 -4
gras
Het is onder de standaard van Ajax, met name waar het het veldspel betreft.

De resultaten noem ik niet eens.

En als je dat als beleidsmaker, trainer of supporter niet kunt erkennen, dan heeft dat niets te maken met nuances aanbrengen of het recht op een eigen mening, maar vooral met een gebrek aan objectiviteit.

Als jij echter de behoefte hebt om het kampioenschap te vieren van de tweede seizoenshelft: veel plezier!
1 0
Matzet
Beste Gras, wij zijn het lang niet altijd met elkaar eens, maar ik vind wel dat je verstand van zaken hebt.

Ik vond het, in tegenstelling tot jij, gisteren een uitstekend optreden van vd Sar, waarbij hij best wel concreet was. Hij valt zijn staf niet af, maar ik proef tussen de regels door dat ook hij ontevreden is over ten Hag. Vooraf leek het me een goede trainer, met goede ideeën, maar ik zie het voetbal onder hem niet beter worden. Zowel Keizer als EtH blijken niet geschikt te zijn.

Met Doesburg wordt de scouting verbeterd en ik hoop dat ze ook iemand van Basel of Salzburg kunnen aantrekken voor de scouting. Ook de jeugdscouting is aan verbetering toe.
Daarnaast blijken Heitinga en Ouaali niet geschikt voor hun functie. Graag zie ik Willem Weijs en Wim Jonk terugkeren.
Op financieel, commercieel en organisatorisch vlak (ook verantwoordelijkheid van Edwin) loopt het uitstekend.
2 0
Matzet
Aanvulling:

Het grootste probleem zit momenteel in de balans van de selectie en de doorstroming vanuit de jeugd. Er zijn geen technische spelers aan te komen die binnen 1 of 2 jaar het eerste elftal kunnen versterken.

Ik heb liever niet dat we bakken met spelers aantrekken, maar denk dat het goed is om deze zomer enerzijds de balans in het eerste te herstellen en in de tweede plaats jonge technische spelers te scouten en aan te trekken.

Wat betreft EtH: Dit vind ik een moeilijke. Ik geef hem de kans, want ik vind het een uitstekende trainer, maar blijkbaar geen Ajax-trainer (helaas). Maar we MOETEN er wel gelijk staan voor de CL, dus tijd om te experimenteren is er niet. Het liefst had ik een buitenlandse trainer gehad met aanvallende ideeën en ervaring op het hoogste niveau, want alleen dan krijg je een frisse blik.
2 0
gras
Goede post, kan niet anders zeggen. Ik haal de kritiek op TH er niet duidelijk uit. Vind Sar ook geen onaardige kerel, integendeel, maar wel ongeschikt vrees ik.

Eens met Weijs en Jonk en een stukje stagnatie uit de jeugd qua type spelers. Dat heeft natuurlijk ook net Nouri te maken, maar de aanwas daarachter ook.

Routiniers zijn ook belangrijk, maar dan moeten ze ook echt goed zijn. Niveau Guardado eerste jaar PSV bijvoorbeeld.

En waarom geen Bosz....
2 0
Knalpot
Jensen, Bijleveld, Ylatuppa, Johnsen, Danilo zijn anders prima technische spelers voor de toekomst. De misvatting hier is juist dat wij denken dat alle creativiteit in de middenvelders moet zitten totaal misplaatst, kijk naar een Liverpool daar staat de creativiteit voorin en zijn de middenvelders vooral spelers die tempo maken in bbz en door hun dynamiek tegenstanders uit elkaar trekken. Het grootste probleem bij ajax is juist dat je 2 balverliefde spelers op het middenveld hebt (Schone en Ziyech) deze halen alle tempo uit je aanvallen/omschakelmomenten. Druk zetten ook zoiets moet je gefaseerd doen maar je moet ook fases hebben waarin je je rust pakt en de tegenstander uit zn schulp lokt waardoor er in de omschakeling wel die ruimte voorin ontstaat om kansen en goals af te dwingen. Het 1-dimensionale hollandse aanvalsvoetbal is al jaren dood en geloof maar niet dat omdat een JC het heeft gezegd dat je daardoor weer aan de top komt. Zeker niet met de geringe mogelijkheden die Ajax heeft.
0 0
geDaante
Liverpool kan alleen weinig als de tegenstander inzakt, dan wordt het de bal erin pompen geblazen. Ajax' tegenstanders zakken vaak massaal terug, dan heb je zoveel mogelijk klasse in de kleine ruimte nodig en creativiteit om daar doorheen te spelen. Ook wil Ajax opbouwen, en dat doe je het beste door meteen de halven in te spelen, door de CV's, en dat moet dus zeer technische halven zijn, die uitstekend kunnen aannemen en kaasten, weg kunnen draaien, etc., om van daaruit met slimme steekpassjes of korte combinaties/actie iets te creëren.

Dat is Ajaxvoetbal, onder meer, Ajax is niet Liverpool.
1 0
Michelinho
Die behoefte heb ik zeker niet.
We zijn tweede geworden en geen nuance zal daar iets aan veranderen.
Wel aan het feit dat alles met de grond gelijk gemaakt wordt door propagandisten zoals jij, die onophoudelijk alles aangrijpen om directie en coach onderuit te halen.
Zo ook je reactie op deze post met een knipoog.
Ik wens je veel acceptatievermogen het komende seizoen, want vooralsnog ziet het er niet naar uit dat de directie noch ten Hag maar ergens heengaan.
1 -3
gras
En dat zegt een protagonist van het eerste uur. Alle kritische opmerkingen worden direct weggewoven als een soort politbureau.

Misschien moet je iets objectiever analyseren. Misschien moet je uberhaupt eens beginnen met analyseren en dan wat inhoudelijks gaan posten.
0 0
Michelinho
Kijk, spin doctortje in optima forma. Lekker alles verdraaien tot het de vorm heeft die je doelen dient.
Ik ben een redelijk objectief en weldenkend mens en ik wuif absoluut niet alle kritiek weg (als je had opgelet had je dat geweten) , maar dat maakt jou geen ene flaus aus. Enig tegengeluid en de manipulatieve bijl gaat erin.
0 0
gras
Ok. Je bent slachtoffer, I see.
0 0
Michelinho
En maar blijven draaien...
0 0
godofajax1900
Ja ten hag kijk 't zit zo

Als je 1-2 win van real of barca dan is het knap
Maar van een excelsior kom op he
En dit was niet de enige wedstrijd die zo verliep
Dus is dit een logische reactie er zijn mensen die betalen 600 + euro aan een seizoen kaart op wat moois tezien en dan staat er ook nog voor miljoenen op het veld
Ik kan niet rennen door een spierziekte maar al zouden ze mij 500.000 geven per jaar dan ga ik alles proberen om dat waard tezien maar deze gasten zijn verwend en verpest
9 0
vader123
De zoveelste dramatische eerste helft. De spelers lijken wel compleet verdoofd door de belachelijk lange voorbesprekingen uit de kleedkamer te komen. Na rust moet dan weer door individuele klasse (en niet door een beter draaiend team) het een en ander worden rechtgezet. Dat is zeven keer gebeurd onder Ten Hag en had zo maar nog eens 16 punten kunnen kosten (vijf keer gelijk bij rust, twee keer achter). Gisteren gebruikte TH de hoge temperatuur en het kunstgras als excuus voor de beroerde eerste helft. Speelde hij de tweede helft soms in de kou en op echt gras? Kletspraat dus. Een paar slechte resultaten aan het begin van het nieuwe seizoen en de zoveelste crisis dient zich aan. Dat risico vinden de directie en RvC kennelijk aanvaardbaar. Triest.
3 -1
atalantanio
Volgens jouw theorie (want meer is het niet) zouden ze in de tweede helft net zo ‘’verdoofd’’ moeten zijn door Ten Hag. Want in de rust hebben ze ook een kwartier naar hem moeten luisteren. Maar dan kunnen ze het (gek genoeg) wel. Lekker eenzijdig om hem wel de schuld te geven voor het negatieve spel voor rust, maar niet de credits voor het positieve na rust. Dan zijn het ineens de spelers zelf.
2 -5
AFCAsphere
Precies, en let maar op dat als we de Champions League groepsfase bereiken, het dan alleen de verdienste van de spelers is en niet o.a. vanwege het tactische plan van Ten Hag.
0 -1
michaellaudrup
Let maar op, dat gaan we niet redden.
1 0
Labrador
Het is makkelijk om te roepen dat hij zijn werk niet goed doet zeker omdat ik geen trainer ben maar als ik naar de statistieken kijk zoals het vertoonde spel en zijn voorkomen dan is de kritiek toch niet meer dan terecht.
2 0
Ajaxbrl
HAG OUT SAR OUT
10 -4
geDaante
OVERMARS AL HELEMAAL DAN HE
1 0
Cruijffiaan14
Past gewoon niet bij Ajax.
Conclusie trekken als club, afscheid nemen en doorschakelen!
6 -1
atalantanio
Vanaf nu gewoon elke twee maanden doorschakelen? Beetje het nieuwe Palermo. Die spelen dit jaar Serie B, met hun geweldige beleid.
4 -4
Cruijffiaan14
Een juiste trainer aanstellen die past bij de visie van de club en spelers zou al een heel groot verschil maken ;)
3 0
Bobbaasje
Je hebt het gehoord Erik, Rot op Ten Hag!

Kom terug Bosz.
5 -10
insectenverdelg
Wat ook een punt clvan kritiek is, is dat Ajax van de 16 wedstrijden onder ten Hag er 8! Eerst op achterstand kwam. Dan is er nog 2x een 0-0 geweest. Kortom., er is toch iets verkeerd in de start can een wedstrijd lijkt me. Er is eigenlijk geen pot voor rust beslist geweest.
2 -2
Redrum
Het gaat hem gewoon niet worden met Ten Hag. Nul komma nul chemie tussen hem en de spelers en supporters. Zoveelste blunder van Ajax om hem aan te stellen. Tijd om die fout nu te herstellen voordat we weer Europees voetbal mislopen.
8 -7
Weswess
Hoop toch stiekem, met alle respect voor Ten Hag, dat hij Ajax gewoon verlaat. Vent laat keer op keer zien dat hij Ajax onwaardig is.
13 -4
AbdelhakNouri22
Het was "Oh wat zijn we slecht. Oh wat zijn we slecht. Zo slecht zijn we in jaren niet geweest".
8 -1
gras
Onder die omstandigheden.

Onder welke omstandigheden? Dus omdat je slecht speelt en er wanbeleid is van de directie, gaat het publiek morren en negatief worden. En dan is het knap dat je een 'goede prestatie' levert? Welke goede prestatie dan? Tweede worden na een enorme vernedering bij de lampies? Krap winnen van Excelsior? Ok, twee pingels mogelijk, maar een bagger eerste helft, wederom.

Dus omdat je slecht speelt is het knap dat je niet presteert.

Ten Hag Logica. Deze man probeert mysterieus en intelligent over te komen. En zet dat Huntelaar achter een centrumspits. En verkoopt dit soort onzin.
5 -5
insectenverdelg
Heeft hij ooit gezegd dat hij mss iets niet geheel goed heeft gedaan?
1 -2
NouridolbergNeres34
Nog nooit, autistische controlfreak die denkt alle wijsheid in pacht te hebben.

Gisteren poste iemand hier een stuk online van de telefgraaf over hoe ten hag te werk gaat.
hij traint de hele week 11 tegen 11 en dan gaan ze de tegenstander bijv sparta nabootsen tot in den treure uren achter elkaar.

Hij maakt met niemand contact op de toekomst. Was ook niet bij de uitreiking van jong, waar winter en schreuder wel waren. Eindeloos looplijnen oefenen, spelers als onana, frenkie, donny, worden knettergek van hem en overwegen een vertrek.

Hij wil labyad ten koste van alles hebben en maar blijft zeuren om hem ,terwijl de scouting hem heeft afgewezen.
5 -5
AFCAsphere
Wat een hoop gelul zeg. Alsof één of andere lul de behanger bij de Telegraaf daadwerkelijk weet hoe het eraan toe gaat bij Ajax. En dat jij het dan ook nog geloofd ook. Over naiëf gesproken...
1 -1
Michelinho
"Schijnt schijnen schijnt"...
2 -5
Lazell
Echt niet normaal dat mensen die roddelkrant nog serieus nemen. Die hebben al een jaar of 6 geen enkele ingang meer bij Ajax. Kneuzenkrant.
1 -1
NouridolbergNeres34
Zo beter pik
1 -2
Michelinho
Ja, stukken beter. De geruchten zijn nu zowaar feiten.
3 -1