[Update] Lang succesvol geopereerd

FinnDekker, 10-04-2018 om 15:00, 29918 views, Ajax Showtime |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Het huidige voetbalseizoen is voor Noa Lang (18) ten einde. De middenvelder annex buitenspeler van Jong Ajax en het eerste elftal ondergaat dinsdag een meniscusoperatie.

De laatste weken kampte Lang met knieklachten. Om geen enkel risico te nemen en fit aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen te beginnen, is in onderling overleg met Ajax besloten om op zeer korte termijn onder het mes te gaan. Dit betekent dat Lang niet meer in actie komt tijdens de cruciale kampioensweken van Jong Ajax en Ajax 1.

Als A-junior debuteerde het talent al officieus voor het eerste elftal, al wacht hij nog wel op zijn eerste officiële minuten. Lang zat dit seizoen meermaals bij de wedstrijdselectie, maar van een invalbeurt is nog geen sprake geweest. De ex-Feyenoorder speelde vooral bij Jong Ajax en O19. De laatste week zat hij uit voorzorg voornamelijk op de tribune. 

Sjors van Veen (Twitter @SjorsvanVeen) | email: s.vanveen@ajaxshowtime.com)

Update - 15.00 uur (10 april 2018)
Noa Lang is succesvol geopereerd aan zijn meniscus. Dat is wat de middenvelder annex aanvaller zelf naar buiten brengt op Instagram. 'Hard werken om snel weer terug op het veld te zijn, de plek waar ik thuis hoor', schrijft Lang. Het talent zat dit seizoen dicht tegen zijn debuut in het eerste aan.  

 

Operatie @noano17 ☑️ Veel succes met revalideren, we zien je snel terug op het veld! 😎💪🏾 #ajax #wijzijnajax #wzawzdb #blessure

Een bericht gedeeld door Ajax Showtime (@ajaxshowtimeinsta) op

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hziyech14
Duurde de operatie lang?
Zal vast nog lang duren voordat noa terug is.
0 -2
Red Devil
Een voorspoedig herstel.
0 0
Stone020island
Is ie lang uit de roulatie?
0 -2
pizzapunt
Haha als ik hem zie, denk ik New Kids.

Beterschap, kut!
1 0
Mike4wheelz
Doe Lang heeft inderdaad een bijzonder vervelend/moeilijk hoofd op deze foto X)
2 0
AIR-S
Vind t wel wat. Tenminste niet zo'n 13 in een dozijn voetballer. Geen ideale schoonzoon met nette haartjes. Heeft zeker talent en kan leuke dingen doen met de bal.

Maar naar mijn idee is dat t juist. Hij KAN leuke dingen doen met de bal. Zonder bal te lui, en vaak zonder rendement.

Volgend jaar gaat hij zeker zijn debuut maken, ben benieuwd waar zijn plafond ligt.
1 0
ST
Wat een kop... wat een accent... wat een blessuregevoeligheid... maar talent heeft hij zeker. Hoop voor hem dat hij snel hersteld.
0 -2
YochananAFCA
Is niks, word niks.
1 -7
martin1234
Niks is natuurlijk heel relatief. Zelfs als wordt het niks voor Ajax... Veel 'mislukte' talenten van Ajax kunnen alsnog een prof carrière hebben op een lager niveau. Eerste divisie of zo. Is dat niks? Ik zou er voor tekenen als ik dat zou mogen doen als beroep.
0 0
altijdwelwat
Sneu voor die jongen , was goed bezig en ik had hem anders zijn debuut wel zien maken.
1 0
Toekomst1900
Kenners van de jeugd; is dit nou een toekomstig toptalent of niet? Hij heeft mij nog niet kunnen overtuigen. Ja, ik zie dat ie lekker tot goed kan voetballen, maar om nou te zeggen dit wordt onze nieuwe nummer 8...

Maar ik laat me graag informeren door zijn kenners!
0 0
Ozymandias
Ik vind hem geen enorm talent maar hij heeft volgens mij wel het potentieel om een vaste waarde in het eerste van Ajax te worden mits hij zich de komende jaren goed door blijft ontwikkelen. Hij heeft een behoorlijke bak aan voetballend en creatief vermogen maar moet zichzelf veel meer bij het spel gaan betrekken. Hij komt vaak pas in actie wanneer de bal in de buurt komt.
4 0
vincent_DV
Wat ik me vaak af vraag. Welke speler die geen enorm of groot talent was heeft nou werkelijk echt een hele erge toegevoegde waarde gekregen bij Ajax 1 de afgelopen 6 jaar? Ik kan er niet echt 1 opnoemen.

Ik zie zo veel mensen op dit forum zeggen dat het geen toptalent is maar wel een meerwaarde kan gaan hebben, maar ik snap dat nooit zo goed. Uit elke lichting heb je 2/3 spelers nodig, bij Ajax vrijwel altijd de toptalenten. De rest haalt het vrijwel nooit. Dat is gewoon bewezen maar toch worden echt heel veel van die spelers opgehemeld en zelfs als back up gezien voor de basiself. Ik snap dat zelf nooit zo. Zodra je geen toptalent bent ben je voor Ajax 9,5 van de 10 keer uiteindelijk niet goed genoeg.
0 0
Fredschuit1
Alderweireld.
0 0
Ajax#1900
Blind.
0 0
vincent_DV
Even ter vergelijking:
Blind: Jeugdinterlands t/m U19: 30
Alderweireld: Jeufdinterlands t/m U19: 34
Lang: Jeugdinterlands t/m U19: 14
Mazraoui: Jeugdinterlands t/m U19: 0
van de Beek: Jeugdinterlands t/m U19: 33
Davy Klaassen: Jeugdinterland t/m U19: 25
Mathijs de Ligt: Jeugdinterlands t/m U19: 33

Natuurlijk zeggen jeugdinterlands niet alles maar om nou te zeggen dat Alderweireld en Blind geen grote talenten waren gaat mij echt te ver.
0 0
Fredschuit1
Je had het over toptalenten toch? Daar hoorde Alderweireld en Blind ondanks hun jeugdinterlands echt niet bij. Maar begrijp je twijfels over Lang. Die heb ik namelijk ook..
0 0
Marcw1972
Vurnon Anita?
0 0
vincent_DV
Ja daar heb je gelijk in. Misschien Siem de Jong nog maar daar blijft het wel een beetje bij. Daarom snap ik vaak de ijdele hoop van veel mensen en het vetrouwen in bepaalde talenten niet zo. Zelfde geldt nu een beetje voor Mazraoui, Lang en een beetje voor Sierhuis. Dat zijn niet DE toptalenten dus de kans dat die daadwerkelijk echt belangrijk gaan worden voor Ajax is echt heel klein. Dat bewijst het verleden gewoon. Ik denk eerlijk gezegd dat er nog nooit een talent van Ajax is geweest die is doorgebroken zonder ook maar 1 jeugdinterland tot een onder 20 elftal van een land
0 0
Marcw1972
Ik denk dat je wel gelijk hebt hoor. Je moet echt wel een toptalent zijn wil je het redden bij Ajax. Anders is het hooguit leuk als opvulling of stand-in.
0 0
vincent_DV
Ja dat denk ik dus ook. En daarom begrijp ik ook niet dat mensen zulke talenten wel blijven noemen als spelers die het vertrek kunnen opvangen van bepaalde spelers.
0 0
Afca85meer
Nee, niet goed genoeg. Momenteel pure opvulling. Geen schande, hij is ver gekomen.
1 -5
willieovertoom
Geen toptalent. Heeft best een aardige techniek, maar ik vind het sowieso ook niet echt een leuke speler om naar te kijken. Heeft ook niet echt specifieke kwaliteiten. Ik vind hem overigens ook een raar en geforceerd loopje hebben, beetje traag allemaal.

Geen Ajax-speler, maar wel iemand die z'n ding kan doen bij 'n Heracles, op termijn.
2 -2
ajaxpat
dan is hij best Lang uit de roulatie
5 -4
Middenweg401
Ik vind grappen over Noa Lang niet altijd grappig.
Maak 'm dan goed: Noa Lang uit de roulatie.
3 -3
martin1234
hahahahaha!

Wat een grap. Nou op die woordspeling was ik zelf echt nooit gekomen, lig dubbel hier.
3 0
FlyingDutchMan
Help me weer omhoog komen
3 -1
martin1234
Hopelijk blijft Lang niet lang weg, en duurt het niet lang voordat hij in het eerste speelt, dan kunnen we de hele wedstrijd lang zulke grappen maken.
1 -2
DavidFerr
Jammer.

Hij was de laatste maanden wel goed bezig bij Jong Ajax en had dit seizoen nog mogelijk zijn debuut in Ajax 1 kunnen maken.
1 0