[Update] 'Nog geen bod op Tavares'

BartVeenstra, 04-06-2017 om 11:20, 40891 views, Yahoo Esportes |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Volgens het Braziliaanse medium Yahoo Esportes heeft Ajax verregaande interesse in Sao Paulo-linksback Junior Tavares. Zijn zaakwaarnemer Fabiano Carpegiani laat weten dat Ajax de twintigjarige verdediger al zo'n drie maanden bekijkt.

De spelersmakelaar verwacht dat Ajax begin volgende week een officieel bod gaat doen op het Braziliaanse talent. Naar verluidt zou de linksback acht miljoen euro moeten kosten. Tavares, die in Brazilië 'de nieuwe Marcelo' wordt genoemd, werd vorige week nog door Ajax-scouts bekeken.

Sao Paulo heeft op dit moment nog vijftig procent van de transferrechten in handen van Tavares. Eind 2016 betaalde de club 275.000 euro aan Gremio, de vorige club van de linksback. Het heeft daarnaast de mogelijkheid om nog eens dertig procent van de rechten van Gremio over te nemen, maar dit zou dan wel moeten gebeuren voor een eventuele overgang naar Amsterdam. Enkele maanden geleden nam Ajax voor zo'n twaalf miljoen euro David Neres over van Sao Paulo.

Update - 11.20 uur (4 juni 2017)
Ajax heeft naar verluidt nog geen bod neergelegd bij Sao Paolo voor linksback Tavares. De Brazilianen verlangen volgens berichten acht miljoen euro, maar het medium UOL Esporte meldt dat de Braziliaanse grootmacht de jongeling helemaal niet wil verkopen. Wordt vervolgd. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
zivkabrimovic
Wie gaan er nog vertrekken qua spelers denken jullie?
En wie zullen er in de plaats moeten komen?
0 0
wolterx
Riedewald -> Jonge LCV (Hoop zelf op Wober of Hoogma) Tete -> Aanvallende back (Rodi Ferreira bijvoorbeeld) Boer is weg -> Tweede keeper, niet heel belangrijk wie naar redelijk niveau gewenst. Klaassen -> Intern opvangen. Traore is weg -> concurrent voor Neres, Cerny verhuren. (bijvoorbeeld Ritsu Doan of een oudere speler zoals Babel?) Dijks -> aanvallende linksback zoals Junior Tavares of Arana, geen Haps (!!)
1 0
Daneman
van mij mag schone ook weg, dat daar speler met zelfde voetballende kwaliteiten komt maar die daarnaast ook meer een vechter en leider is. Als Klaassen gaat, en er komen twee jonge voetballers als aanvallende middenvelders, vind ik Schone niet geschikt. gebrek aan fysiek. En opgeteld is middenveld dan niet mannelijk genoeg.
0 0
Ajax#1900
Hier ben ik het mee eens. Eigenlijk hebben we dan een redelijk rustige zomer. Mensen doen soms alsof we het halve elftal in de uitverkoop gaan doen, maar ik heb er alle vertrouwen in dat er een goede selectie staat wanneer we gaan beginnen.
0 0
Panama
Edwin is lekker een benefietpotje spelen en marcie zal wel aan het speuren zijn naar 8 jarige deense aanvallende middenvelders
2 0
Bensco
Junior Tavaras zou al een gepasseerd station zijn, Ajax vind hem te duur. Ze mikken nu op guilherme arana.

Ik weet niet of het waar is maar er zijn meerdere bronnen die beweren dat Ajax actief op zoek is naar een linksback uit zuid-Amerika. Ik ben wel hoopvol gestemd hierover.
0 0
wolterx
Arana zou 8 miljoen moeten kosten, liefste houd de club hem tot de winter daar maar ondanks dat lijkt Sevilla de beste papieren hebben om hem in te lijven, Paulo Freitas dacht dat het bod van Ajax iets onder de 8 miljoen zou liggen maar zonder pardon van tafel te zijn geveegd.
0 0
Ajax4life16
Deze Tavares ziet er veel beter uit dan Arana(op filmpjes) en hij is volgens mij ook nog eens iets goedkoper. Ik zou het wel weten.
0 -1
wolterx
Arana is de betere imo, is iets jonger en defensief meer solide en aanvallend gewoon goed (bij Junior Tavares oogt het iets spectaculairder) met veel drive naar voren en goede passing. Toen voor Neres o20 van Brazilië paar keer gezien en vond daar Arana de beste teamspeler, vond hem een goede indruk maken. Ook is het bij Tavares ook nog dat hij redelijk vaak nog op LM speelt (dus niet op back maar iets verder naar voren) waardoor hij defensief nog minder getest word.
0 0
Sallons@AS
Dus je wacht als club op een bod, maar je wilt hem niet verkopen? Waarom wacht je op een bod dan? Ajax moet Neres inzetten om hem over te halen.
0 0
Panama
Eerst maar een maand opzoek naar een trainer Marcie, liefst een goedkope, nietstzeggende zonder spelopvatting
0 0
Sallons@AS
En hij moet loyaal zijn.
1 0
FlyingDutchMan
Sneer naar Petertje xD
0 0
Patajax
eerst wachten op de miljoenen van bosz :p
1 0
Patajax
eerst wachten op de miljoenen van bosz :p
0 0
CoolRunnings
Marc zijn prioriteit ligt op dit moment helaas bij het vastleggen van een nieuwe trainer, dan het versterken van Ajax 1
0 0
AFCZlatan
Vandaar dat Overmars laatst aangaf dat er teveel is betaald voor Neres. Die hoopt natuurlijk dat hij Tavares voor iets minder kan ophalen. Goede onderhandelaar die Overmars.
2 0
DappreStryder
Arana zie ik echt heel erg graag komen als we een nieuwe trainer krijgen met dezelfde spelopvatting als Bosz. Een echte aanvallende back met een uitstekende techniek, goed schot en een drang naar voren.
1 0
klopper
Het blijft lastig beoordelen op dit soort beelden, maar Tavares lijkt echt een stuk beter. Betere techniek, beter schot en sneller.
0 0
DappreStryder
Arana zie ik echt heel erg graag komen als we een nieuwe trainer krijgen met dezelfde spelopvatting als Bosz. Een echte aanvallende back met een uitstekende techniek, goed schot en een drang naar voren.
0 0
robert R.
Arana schijnt naar Sevilla te gaan.
0 0
DappreStryder
Pffff, zou echt zonde zijn! Trouwens wel een uitstekende zaak dat Ajax in deze vijver blijft vissen.
0 0
RoodWit
Leg die 8 miljoen neer, dan heb je een achterhoede om van te smullen.
2 0
ram
Dan moet je wel Tete verlengen en Veltman verkopen. Of ze allebei wegdoen en ook zo'n topper halen voor rechts.
1 0
RoodWit
Tete behouden, slagers achterhoede.
1 0
ram
Ja, dat heeft ook mijn voorkeur hoor: Tete, Sanchez, De Ligt, Aankoop.
1 0
bazza25
Ik vind dat je een back altijd zelf moet opleiden en er geen achterlijke bedragen voor neer moet leggen..
0 -1
Restored
want we hebben zoveel goede backs in JA / O19 rondlopen???
2 0
Jaimie108
Alleen Zeefuik maarja die gaat Veltman vervangen en niet Dijks/Sinkgraven
1 0
ram
Ik vind dat altijd zo'n onzin.

Je bent afhankelijk van wat je hebt opgeleid (of jong hebt gekocht). En als dat toevallig geen hele goeie linksback bij zit, moet je hem halen. En dan betaal ik liever wat meer voor een topper.
3 0
Stibba020
Haha, wat een bullshit
1 -2
NouridolbergNeres34
De beelden die ik heb gezien is het echt een geweldenaar van mij mogen ze hem binnen halen voor die 8 mil.
0 0
klopper
Ja, ik heb ook wat beelden gezien en dat ziet er idd echt goed uit.
0 0
Ajaccus
Een speler met de karakteristieken van Marcelo zou wel heel erg mooi zijn.
1 -1
Rdk1983
Fel, sterk, loopvrrmogen. Goede trap. Ziet m op video's ook vrije trappen nemen. Verdedigen kunnen ze hem bij Ajax wel leren.
3 -1
El Cazador
Opvallend. De moeder van Junior Tavares meldt op Instagram dat Ajax reeds een bod heeft gedaan op Junior Tavares en dat er mogelijk een transfer aankomt naar Nederland. Ze lijkt met deze post ook Sao Paolo te bedanken.
2 -1
AFCAsphere
Wat is haar username?
0 0
BennJii020
op instagram simonetavaresjr22 maar kan ik niet bekijken heb geen instagram
0 0
BennJii020
http://spfc.net/news.asp?nID=157076 dit zag ik, moest wel vertaalmachine gebruiken...
0 0
Eastwood
Allemachtig, als je die gast ziet loopt het bij iedere spits van de tegenstander dun door de broek. Wat een beest. Mocht je Tete en Sanchez behouden en daarnaast De Ligt en deze tank in je achterhoede hebt staan met Onana er nog achter, dan staat er wel wat.
7 -1
StoepOpDePoep
Een actief transferbeleid vroeg in de transferperiode ? Had niet verwacht dat ik deze dag nog zou meemaken
6 -2
Rockpotje
Hij kan in ieder geval wat meer swing in het elftal brengen.
2 -1
Jajijdaar
Ze hadden toch interesse in die Braziliaan Arana?
1 -1
MelleAfca
Nou ik heb het fenomeen YouTube-scouting er maar eens bijgehaald. En dit is de enige keer dat ik na 3 minuten overtuigd ben van het feit dat je hier blind 8 miljoen voor kunt neerleggen. Ideale back
2 -1
AFCA-B93
De vraag is, hoe is ie verdedigend?
1 -1
wolterx
Stuk minder dan aanvallend, wel veel loopvermogen en lijkt fysiek relatief sterk en heel fel, valt zeker nog verdedigend aan te werken. Lijkt me meer een linksmidden die hele flank doet bestrijken dan een back.
1 -2
wolterx
Er is zeker rook vanaf aan het komen. "She is basically confirming there is a transfer, and thanking São Paulo for what they have done for Júnior Tavares." Aldus Paulo Freitas, de moeder van Junior Tavares gooide een bericht op Insta waar ze een Nederlands voorstel zou claimen de de club bedankt.
1 -1
NouridolbergNeres34
Longen van een paard komt continue op, echt een beast ,Heeft een goeie techniek , snel ,ziet er allemaal goed uit hoor. Ben wel onder de indruk van deze gozer ziet er niet uit als een 20 jarige lijkt stukken ouder net als sanchez
1 -1
Mokum31
Zeefuik Sanchez deLigt Junior Tavares

Bloed aan de paal
5 -3
WestlandforAjax
Dit zie je toch vele malen liever dan dat haps zou komen voor 6 of 7 miljoen. Dit ziet er flink beter uit. Fysiek erg sterk, veel drang naar voren, uitstekende techniek, goede voorzet, goed schot en leuk voor Neres als er nog een Brazaliaan komt. Natuurlijk is het nog afwachten maar ik ga ervan uit dat deze jongen een tijd lang bekeken is.
2 -1
RaynoFischer
Na wat YouTube scouting gedaan te hebben, ziet het er aardig uit :)
0 0
MarcOndertwix
Ajax heeft Zuid Amerika ook uitgevonden zeg..
1 0
JesusZoonVanGod
Zijn ze niet wijs daar? 8 miljoen voor een verdediger die in zijn hele loopbaan nog geen handvol wedstrijden heeft gespeeld.
0 -1
ProfessorX
Als Real 46 milj betaald voor een 16 jarige , wat is dan 8 milj voor een 20 jarige ?
Vd Hoorn betaalde Ajax ook 6 milj voor .
0 0
Cassierra19
Hoorde net dat hij het hele seizoen onbetwist basis speler is geweest en sinds hij in december bij Sao Paolo kwam 26 wedstrijden gespeeld heeft.
0 0
Leviathan
Vraagprijs. Ajax kan ook 250.000.000 voor Klaassen vragen.. Maar dat wilt niet zeggen dat ze het ook ervoor betalen. Als het echt een groot talent is kan je misschien prima 5 mil betalen
0 0
Qwibuss98
Type Marcelo zou ik als Marc zijnde zou ik als ik hem was op komen halen met een roeiboot.

Zolang hij beter verdedigd dan Sinky (wat niet zo moeilijk is) en overall iets beter dan Viergever (wat ook prima kan op LB) zou dit een topdeal zijn
0 0
mdeV
Mocht hij goed genoeg zijn is 8 miljoen een appeltje voor ajax.
7 0
ST
Een back in ons systeem is juist heel belangrijk. Dit komt omdat al onze buitenspelers vooral binnen door gaan. Hierdoor zijn voorzetten van de zijkant vaak voor de backs, die zowel moeten kunnen aanvallen als verdedigen.
1 0
Afc22
Als ik hem zo zie in filmpjes op youtube, is het wel het perfect type back voor zoals wij willen spelen. Veel drang naar voren en kan net zoals willems dat kon een voorzet er in slingeren, zeker met hunterlaar is dat dodelijk.
0 0
Bensco
Beter ga je YouTube checken. Die man heeft het fysiek van een beest en het feit dat ik hem veel vrije trappen en voorzetten zie maken verteld mij dat hij waarschijnlijk een goed schot in de benen heeft.

Feit blijft wel dat de linksback positie onderbemand is. Vanuit de jeugd staat er ook niks op het punt om door te breken en Dijks lijkt ook te vertrekken dus van mij mogen ze die 8 mil wel neerleggen.
0 0
wolterx
Schot valt mee, zijn voorzet is wel alleraardigst heb ik me laten vertellen. Bizarre drive naar voren met veel powerruns maar ook een goede basistechniek, interessante speler maar de genoemde bedragen zijn te hoog naar mijn mening.
0 0
Bensco
8 miljoen is vrij veel voor een linksback, zelfs als die 2 sterke seizoenen draait is het rendement nog laag omdat verdedigers in de regel nu eenmaal weinig opleveren. Staat wel tegenover dat we nu ook een linksback van 8 miljoen hebben staan, Sinkgraven lijkt immers eerste keuze op die positie en die koste ook 8 mil.

Als ik aan YouTube scouting ga doen zie ik hem liever als Sinkgraven staan. Daley is vrij onbetrouwbaar op die positie terwijl deze gozer echt het fysiek heeft van een balvaste speler, een sterke voorzet heeft en een goede drive naar voren. Maar ja dat is YouTube scouting.
0 0
3sterrenAjax1
back leid je op. we zijn een koopclub geworden. johan had hier van gegruweld. deze speler staat savastano id weg! je kan ook dekker de kans geven op back. dit was onder jonk of ling nooit toegestaan. word wakker mensen!!!! sta op voor alles waar johan voor gevochten heeft!!!! ik heb een zak geld nooit zien scoren. zijn een voetbalclub en geen bedrijf!!!
1 -21
FriescheAjacied
Grappig dat je Savastano noemt. Bakt er werkelijk waar niks meer van in vergelijking tot het begin. Wat een contrast. Excuses, maar Savastano is absoluut geen Ajax 1 materiaal. En Dekker op linksback? Lachwekkend. Welkom in het volwassen-voetbal. Daar wordt nog wel eens een speler gekocht, als het nodig is.
1 0
Bensco
Onzin, ik ben ook een fan van hem maar Savastano heeft nog een lange weg te gaan voordat hij van waarde is voor Ajax 1. Hij heeft net een zware blessure gehad en moet die eerst zien terug te koppen. Voordat hij het gewenste niveau heeft ben je zo 2 jaar verder.

Dijks gaat pleitte, Dragi (was toch niks) ook en Sinkgraven heeft te weinig gebracht en zowel Riedewald als Viergever staan liever centraal dus je moet iemand hebben voor de LB positie.
0 0
Dwergje48
Je wordt echt vermoeiend. Ten eerste is dit nog maar een gerucht en ten tweede is er niks mis met hier en daar een (talentvolle) speler kopen.
4 -1
AjaxCitizen
Ach, man. Met jongens als Kluivert, Dolberg, v/d Beek, Nouri, De Jong, Veltman, De Ligt, Onana etc. , zitten er volgend seizoen nog genoeg jongens die (gedeeltelijk) bij de club zijn opgeleid. Ze stromen nog steeds door naar Ajax 1. Als er op dit moment niemand is die kwalitatief kan voldoen aan wat er gevraagd wordt, dan vind ik een transfer als deze wel te begrijpen. De linksback positie is momenteel gewoon ondermaats, dus deze jongen is dan zeker welkom als de scouting goedkeuring geeft.
1 -2
Bensco
Onana en De jong zijn gewoon aankopen. Hebben nooit in de jeugd van Ajax gespeeld.
0 0
AjaxCitizen
Onana en De Jong kwamen op een leeftijd dat ze nog niet rijp waren en Ajax ze ook in zekere zin heeft gevormd. Jong Ajax is voor de jonge spelers ook gewoon gedeeltelijk opleiden in mijn ogen.
0 0
Bensco
Dat is echt onzin.. Frenkie had al veel gespeeld bij Willem II en Onana al bij Barcalona B. We moeten geen krediet gaan opeisen die ons niet toekomt. Wij zijn geen PSV of Feyenoord.
0 0
ProfessorX
Frenkie speelde juist niet bij W2 .
0 0
AjaxCitizen
Hoezo onzin? Als jij van het VMBO afstudeert en je stroomt door naar de HAVO en daar haal je na 2 jaar je HAVO-diploma, mag de school waar je HAVO hebt gedaan dan niet aangeven dat ze jou hebben opgeleid?

Als een speler gewoon 1,5-2 jaar bij de club zit en je wordt dagelijks getraind in de filosofie van de club, dan ben je ook gewoon gedeeltelijk opgeleid door de club. Dat is in dit geval Ajax. Ajax mag zeker wel aangemerkt worden als club die deze 2 spelers gedeeltelijk heeft opgeleid.
0 0
Bensco
kontverhaal.. hun opleiding vond plaats bij andere clubs. Dit is niet een VMBO naar HAVO verhaal maar een VMBO naar MBO richting. Maar waarschijnlijk gaan jij en ik het hier nooit over eens worden.
0 0
AjaxCitizen
Dus als jij van het VMBO naar het MBO gaat, je haalt daar na 2-4 jaar een diploma, dan ben je dus in jouw ogen na die 2-4 jaar niet opgeleid op het MBO? Volgens mij is het MBO gewoon onderdeel van het onderwijssysteem, waar je opgeleid wordt. En dan wil je zeggen dat mijn stuk een kontverhaal is.

Jong Ajax is nog altijd onderdeel van een opleiding, als het om jonge spelers gaat. Dit is voor hun één van de laatste fases richting het profvoetbal. Daar begeleidt Ajax hun gewoon bij, dus je kan gewoon zeggen dat je ze gedeeltelijk hebt opgeleid.
0 0
gi0vanni
Daarin kun je best nog wat verder gaan. Als je spelers aanleert hoe ze bij je club moeten spelen kun je gewoon spreken van eigen jeugd. Net zoals je als je na de gedeeltelijke mavo/havo opleiding gewoon een havo diploma krijgt en geen mavo/havo diploma.

Al dat gezeur over ja maar dat is een aankoop dus geen eigen jeugd slaat nergens op. Net of we Dolberg kochten om gelijk Milik uit de basis te houden.
0 0
Sterretje73
Ajax heeft ze gevormd ??? Onzin...deze jongens waren al aardig ver toen ze kwamen. Ze hebben hooguit wat bijgeleerd en doorontwikkeld maar gevormd is teveel eer hoor.
0 0
Harrie Nak
Aftellen geblazen totdat PSV zich ook meldt.
0 0
AjaxCitizen
Die moeten eerst nog een topclub vinden die het voor hun wil gaan bekostigen, met die zielige constructies die ze voor ogen hebben.
1 0
Aeter
Ik vind 8 miljoen erg veel voor een back van 20 jaar. Maar goed tegenwoordig betalen ze 40 miljoen voor een keeper die nog niets heeft bereikt en 46 miljoen voor een snotneus van 16. Lang leve het grote geld, de oliesjeiks en de gasbaronnen, voor wie voetbal slechts een speeltje is.
0 -6
hallo1
Onnodig vind ik.

Sinkgraven doet het helemaal niet zo slecht op die positie en heeft veel bijgeleerd. Daarbij heb je met Viergever iemand achter de hand die er ook kan spelen. Ik zie liever een goede buitenspeler komen, want ik vind met Neres, Kluivert en Younes de buitenposities onvoldoende bezet. Cerny zou ik net als Cassierra een heel jaar verhuren aan een Eredivisieclub waar ze iedere week spelen. Dat hebben ze allebei nodig.
0 -6
Leviathan
Sinkgraven omtoveren naar echt een goede back duurt misschien nog wel 1 a 2 seizoenen of misschien wel nooit en daarbij is hij vaak geblesseerd.. Een goede back is gewoon echt van belang zeker als Younes er staat want die geeft geen voorzetten dus als er dan 8 assists bijv van de back kunnen komen is dat ideaal.
0 0
hallo1
Hoe vaak zijn we in het eerste jaar in de problemen gekomen door Sinkgraven als linksback?

Ik kan maar één cruciale fout van een linksback herinneren afgelopen seizoen en dat was van Dijks in De Kuip waar die stond te slapen toen Kuyt kon inkoppen.
0 0
Voetbalverstand
Als dit werkelijk een nieuwe marcelo is zou dit prachtig zijn. Wees realistisch; hoevaak halen Sinkgraven , Riedewald , Veltman en Tete de achterlijn? In het systeem is een opkomende back, om een man meer situatie te creeeren essentieel. Ik begrijp daarom heel goed dat Bosz en Overmars op zoek zijn naar een back. Of dit de juiste keuze is moet natuurlijk altijd nog blijken. Het geeft wel aan dat ze snappen waar groei-mogelijkheden liggen.
4 -1
hallo1
Het gras is altijd groener....

Sinkgraven speelt net een jaar op die positie en heeft al veel bijgeleerd. Ik vind hem in negen van de tien wedstrijden prima als linksback. Voetbalt goed mee en draagt echt bij aan het spel. In de wedstrijden waar je echt onder druk komt te staan kun je Viergever opstellen. Ik zou geen linksback kopen.
1 -2
FutureAjax
Als ik de compilaties zie lijkt hij veel op Willems, heb nog niks van ze verdedigende kwaliteiten gezien.
0 0
Dwergje48
Ik ga niet doen alsof ik 'm ken natuurlijk maar transfergeruchten zijn altijd leuk om te lezen!
0 0
niquedegraaff
Oké, het zijn maar slechts een paar beelden, maar je ziet vaak wel snel of iemand wat kan of niet. Ik denk wel dat hij wat kan :)

https://www.youtube.com/watch?v=ryK_7c4JHKA
2 0
gofee
Ik hoop dat ze nu snel schakelen , vorig jaar duurde het te lang gewoon
7 -1
Brently
het zou mooi zijn wanneer de selectie rond is voor de voorbereiding begint.
7 -1
RaynoFischer
Ligt er ook aan wie er blijven/vertrekken.
Als tijdens de voorbereiding of al net aan het begin van het seizoen spelers vertrekken zit je alsnog.
0 0
niquedegraaff
Hoezo? Als je een nieuwe speler haalt geef je de speler die al bij de club zit ook een duidelijk signaal. Ajax moet niet gaan wachten op spelers. Spelers wachten maar op Ajax.
0 0
ShowtimeAjax
Hoezo als Ajax altijd interesse in een speler heeft moethet overal open en bloot staan ?! Om andere clubs ook de mogelijkheid te geven om te gaan kijken of omdat de club van de geïnteresseerde speler de prijs dan omhoog kan gooien ? Smh.....
0 -1
WestlandforAjax
Joh wen er maar aan, hoe groter je bent als club, hoe meer geruchten ect. Zie het positief in!
0 -1
Yo
Lijkt me een goeie aankoop!
9 -2
MáximaZorreguieta
Heeft bij elkaar opgeteld 21 hele minuten gespeeld dit jaar volgens transfermarkt. Kwam bij Gremio tot maar 2 wedstrijden. Daar komt bij dat Overmars echt niet nog een keer "te veel"betaalt zoals hij aangaf over neres. Ik ben als ik in ieder geval naar zijn statistieken kijk niet heel erg overtuigd. Maar goed ik heb hem niet live zien spelen maar toch denk ik dat er betere en goedkopere opties zijn.
0 -1
Keizer020
De Braziliaanse competitie is nog maar 2 speelronde oud... Zijn pas in mei begonnen.
0 0
ProBono
Transfermarkt is een erg goede website maar de statistieken Braziliaanse competitie worden slecht bijgehouden. Zou dus meer kunnen zijn; check even soccerwaym.com bijvoorbeeld.

2 0
MáximaZorreguieta
Thanks voor de tip ! zal even via die site kijken :)

Edit: Dat ziet er al een stuk positiever uit haha. Nieuwe site voor mijn dagelijkse portie statistieken. Bedankt!
1 0
AFCA-CBS
Meteen halen! We kunnen wel wat extra dynamiek gebruiken in de verdediging.
10 -1
Ajax#1900
Ik weet bijna zeker dat je nog nooit van deze speler gehoord had, net als de rest hier.
1 -9
AFCA-CBS
Had inderdaad nog nooit van hem gehoord, maar tegenwoordig bestaan er dingen als google en youtube.. dan weet je binnen een half uur aardig wat een speler wel of niet kan.
0 0
Ajax#1900
Je kunt hooguit bepalen wat voor soort type het is, maar meer niet hoor.
0 0
DeKenner
Haha dat denk ik ook, maar toch klinkt het op papier wel goed. Het wordt tijd dat we een echte linksback hebben. Want alle spelers die daar dit seizoen gespeeld hebben zijn van origine geen linksback. Daarnaast is het een leuke bijkomstigheid dat hij van de oude ploeg van Neres komt. Voor Neres ook wel zo fijn om een bekende om zich heen te hebben. Maargoed het zijn maar geruchten, laten we lekker afwachten.
1 -7
iammike
8 miljoen? Laat dan liever Maxwell een jaar als back up van Sinkgraven dienen en evt Europees duels spelen. Is transfervrij en nog erg fit!
1 -4
Meconium
Maxwell? Die oud-voetballer?
0 0
Ajaxstockholm
maxwell is gestopt inderdaad
1 0
Toon meer reacties