'Liverpool aast op jeugdgoalie Ruijgrok'

BVeenstra, 03-12-2016 om 08:40, 7484 views, Goal.com |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Als we het Engelse Goal.com moeten geloven is Liverpool geïnteresseerd in de verdiensten van Ajax-jeugdkeeper Jord Ruijgrok. De Britse topclub wil, zodra de doelman de leeftijd van zestien jaar bereikt, hem een contract gaan aanbieden.

Het medium schrijft ook dat Ajax goede hoop heeft dat de keeper elk aanbod van Liverpool zal afslaan om zich verder te kunnen ontwikkelen in Amsterdam. Daarnaast zouden er nog meer kapers op de kust liggen.

Ruijgrok is dit seizoen keeper in de B-junioren bij Ajax en heeft daar Daan Reiziger als zijn grootste concurrent. Op 2 februari aanstaande zal Ruijgrok zijn zestiende verjaardag vieren. De verwachting is dat er dan snel meer duidelijkheid zal komen wat betreft zijn toekomst.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
eros
Hoor al jaren goede verhalen over onze jeugdkeepers,... vdHart, Hahn, Padt, Bizot, Schmitz, Kramer,... maar voorlopig is Vermeer de laatste die een soort van doorgebroken is.
Daarnaast vraag ik mij af of Leeuwenburg, Groothuizen en/of Alblas het gaan redden.
Paes van NEC vind ik wel een groot talent.
0 0
AbdelhakNouri22
Judas*
1 -2
Kingoffdatoilet
Ik zou ze eigenlijk verwijzen naar een aantal keepers die het toch niet gaan halen en die wat ouder zijn. Kunnen ze het daar lekker nog proberen
0 0
FlyingDutchMan
Reiziger is dit seizoen en mij nog redelijk onbekend, onze Ruigerok keept de laatste jaren wel heel sterk!
1 0
FlyingDutchMan
nieuw tussenin :p
0 0