'Vraag mij af of Johan Cruijff ArenA er ooit komt'

door AFCARoan 15

'Vraag mij af of Johan Cruijff ArenA er ooit komt'

door AFCARoan 15

Laatst geüpdatet

Jordi Cruijff liet maandag in zijn column voor De Telegraaf zijn ongenoegen blijken over het uitblijven van de naamswijziging van de Amsterdam ArenA. Ondanks een intentieverklaring gaat het stadion van Ajax nog altijd niet door het leven als de Johan Cruijff ArenA. Valentijn Driessen vraagt zich af of dat er überhaupt ooit nog van gaat komen.

Bij het FOX Sports-programma Natafelen met Kees zet de journalist van De Telegraaf openlijk zijn vraagtekens bij de huidige gang van zaken. Driessen beschouwt de column van Cruijff als een noodkreet. 'Ze (de familie Cruijff, red.) worden continu aan het lijntje gehouden. Als je aangeeft dat je een intentieverklaring hebt, en het komt maar niet van de grond. Dan vraag ik mij af of de Johan Cruijff ArenA er ooit gaat komen', aldus de chef voetbal van de krant van wakker Nederland.

Ajax, de gemeente Amsterdam en de Amsterdam ArenA hebben liefst twee keer de intentie uitgesproken om de thuishaven van de recordkampioen om te dopen in de Johan Cruijff ArenA. Nog voor het einde van het jaar zou alles in kannen en kruiken zijn, maar die deadline lijken de genoemde partijen zo goed als zeker niet te gaan halen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.