Ronald de Boer ziet basisplek voor Gravenberch in Oranje best zitten

door Jesse ter Haar 5

Bron De Telegraaf

Ronald de Boer ziet basisplek voor Gravenberch in Oranje best zitten

door Jesse ter Haar 5

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ronald de Boer zou het best aandurven om met Ryan Gravenberch in de basis te beginnen bij Oranje, zo vertelt hij aan De Telegraaf. De analist blijkt zeer onder de indruk van de Ajacied en dus lijkt niets te veel voor de jongeling.

'Ryan is in mijn ogen het grootste talent van Nederland', zo begint de lofzang van De Boer. 'Kijk wat hij op zijn achttiende al presteert. En er zit nog zo veel meer in. Hij wordt alleen nog maar beter. Fysiek zit er nog veel rek in, terwijl hij op zijn leeftijd al heel veel verder is dan wij vroeger waren.'

Sowieso is de voormalig speler van Ajax onder de indruk van wat de talenten vandaag de dag brengen. 'Ik train nu Onder 17 en 18 bij Ajax. En als ik zie hoeveel uren die gasten maken en welke lichamen ze nu al hebben, dan is dat een wereld van verschil met vroeger', geeft hij aan.

Denk jij dat Harry Kane topscorer wordt van het EK en onder meer Kylian Mbappé en Cristiano Ronaldo achter zich laat? Zet in en krijg 6,40 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.