Janssen: 'Ik houd ervan dat Rensch altijd aanwezig is'

door Jesse ter Haar 5

Bron NOS

Janssen: 'Ik houd ervan dat Rensch altijd aanwezig is'

door Jesse ter Haar 5

Bron NOS

Laatst geüpdatet

Theo Janssen is zondag opnieuw onder de indruk geraakt van Devyne Rensch. In de wedstrijd tegen ADO Den Haag scoorde hij en gaf hij twee assists en dus was er voor de oud-Ajacied volop reden om zijn aandacht op de jongeling te richten.

'Hij doet het hartstikke goed. Dit is een jongen die in één keer is gekomen', vertelt Janssen bij Studio Voetbal. 'Hij kan heel leuk voetballen en hij schoot hem prima binnen met binnenkant voet. Ik houd er ook van dat hij altijd aanwezig is. Hij durft een mannetje op te zoeken en die uit te spelen. Het is een jongen met veel mogelijkheden.'

Overigens is Rensch niet het enige verdedigende talent dat momenteel doorbreekt bij Ajax. Jurriën Timber is ziek, maar maakte in de afgelopen maanden zeer veel indruk in het Ajax-shirt. Het is een positieve ontwikkeling, maar het roept ook een vraag op bij Janssen. 'Ze hebben zo veel jongens die doorkomen, waardoor je je wel afvraagt: waarom heb je Klaiber gehaald?', aldus de oud-middenvelder.

Hoe makkelijk de overwinning van zondag ook tot stand kwam voor Ajax, Janssen kon er niet omheen om de rol van de opponent te benoemen. 'ADO Den Haag was wel heel slecht. Ze gaven de 1-0 weg en daarna hebben ze gestaan van: doe wat je wilt. Wij vinden het prima.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.