Driessen: 'Ten Hag heeft het gewoon niet'

door SJvanveen 47

Driessen: 'Ten Hag heeft het gewoon niet'

door SJvanveen 47

Laatst geüpdatet

Henk Hoijtink denkt dat de vele lofzang voor de spelers van Ajax, gegeven door Erik ten Hag, zijn weerslag heeft op de ploeg. Dit vertelde de journalist van Trouw bij Natafelen met Kees. Valentijn Driessen ziet het niet zitten in de trainer van Ajax.

'Die spelers hebben zo vaak gehoord hoe goed ze zijn...', begint Hoijtink, die zelf van mening is dat het wel meevalt en denkt dat een speler met grinta nodig is in de as van het team. Valentijn Driessen vindt de spelers van Ajax wél goed en richt zijn ogen op de trainer: Ten Hag.

'Het is duidelijk: Ten Hag heeft het gewoon niet. Je kunt er lang en kort over praten, hij is nu even bezig en heeft een hele voorbereiding gehad.' Kenneth Perez vindt het wisselbeleid van de oefenmeester plausibel. 'De Jong heeft vijf maanden niet gespeeld en Klaas Jan Huntelaar had vijf spierblessures. Ik vond het niet opstellen wel plausibel.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.