'Als Ajax zich herpakt als tegen H'veen hebben ze kans'

door Gino Haverkamp 10

'Als Ajax zich herpakt als tegen H'veen hebben ze kans'

door Gino Haverkamp 10

Laatst geüpdatet

Ajax is niet kansloos tegen Real Madrid. Dat denkt rapper Sevn Alias. In de officiële Ajax Podcast laat hij zijn licht schijnen over de kansen van de Amsterdammers in Spanje.

'Als Ajax zich net zo goed kan herpakken als in de tweede wedstrijd tegen sc Heerenveen, hebben ze een goede kans. Al is Real Madrid ook weer goed de laatste tijd', laat de rapper weten in de podcast.

Daarbij ziet Sevn Alias graag dat Erik ten Hag weer de 'Tadic-variant' hanteert, net als in de heenwedstrijd tegen de Madrilenen. 'Tadic in de spits, Neres linksbuiten en Ziyech rechts', aldus de Amsterdammer. Verder ziet de rapper, na een tijdje twijfelen, graag Lasse Schöne, Donny van de Beek en Frenkie de Jong op het middenveld.

Over Noussair Mazraoui twijfelt Sevn Alias nog. 'Ik weet niet of hij het gaat doen in grote wedstrijden.' Ondanks dat de Marokkaans international tegen Bayern München en Benfica beslissende doelpunten maakte. 'Hij is de laatste weken niet zo. Je weet niet in welke vorm hij verkeert.'

Ajax Showtime interviewde Sevn Alias in 2017 in het kader van Onze Trots. Dat interview kun je hier teruglezen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.