Van der Sar: 'Natuurlijk moet Ajax contracten ophogen'

door SJvanveen 38

Van der Sar: 'Natuurlijk moet Ajax contracten ophogen'

door SJvanveen 38

Laatst geüpdatet

Edwin van der Sar kijkt niet naar het geld dat Ajax ontvangt door het bereiken van de halve finale van de Champions League. Het gaat om het 'voetbal', zo stelt hij bij Veronica. Daarbij is de huidige prestatie het resultaat van jaren werk.

'De blijdschap is zeer terecht. Uiteindelijk word je gewoon gek. Het viel goed voor ons en het is een topprestatie van Erik ten Hag en zijn spelers. Uiteindelijk ben je met een project bezig. Het lukt soms niet in een keer, maar dit is waarom je al die jaren investeert en gezeik hebt. Geld interesseert mij niet, natuurlijk moeten wij contracten ophogen en dat soort zaken. Maar dit is voetbal, dit is waarover het gaat', aldus een blije Van der Sar.

De algemeen directeur zag geen David tegen Goliath, maar Juventus tegen Ajax. 'Ajax is een grote naam in de wereld van het voetbal. Maar de uitgaven die dit soort clubs doen... Als je twee keer de betere bent, dan kunnen we met zijn allen trots zijn.' Over de wedstrijd zei de voormalig goalie krachtig het volgende: 'We hebben niet de overwinning gekregen, maar als je ziet wat dit elftal kan doen... Joël Veltman die erin komt, Daley Sinkgraven die na een onwennig begin meedoet. Geweldig.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties