Ten Hag: 'Geen concrete interesse in Alderweireld'

door BartVeenstra 41

Ten Hag: 'Geen concrete interesse in Alderweireld'

door BartVeenstra 41

Laatst geüpdatet

Toby Alderweireld is op dit moment geen optie om de verdediging van Ajax te versterken. Dat heeft Ajax-trainer Erik ten Hag na afloop van de gewonnen wedstrijd bij FC Twente (1-3) laten weten tegenover ESPN. De Belg werd de laatste dagen in de media gelinkt aan een mogelijke terugkeer bij Ajax.

Ten Hag geeft tegenover ESPN toe dat directeur voetbalzaken Marc Overmars altijd goed contact heeft met oud-spelers van de club. 'We hebben goed contact met Alderweireld, maar we hebben geen concrete interesse', aldus Ten Hag. 'We hebben continu contact. Marc onderhoudt met alle spelers die vertrokken zijn bij Ajax nauwe contacten, kijk maar naar Klaassen. Op dit moment is daar geen sprake van.'

Of Ajax desondanks op zoek is naar een extra verdediger is nog niet bekend. Eerder werd ook al de naam genoemd van Timothy Fosu-Mensah, maar hij is naar Bayer Leverkusen vertrokken. Ten Hag koos FC Twente niet voor Perr Schuurs - die meestal een basisplaats heeft - maar voor Jurriën Timber als rechter centrale verdediger.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties