'Ajax vindt opening in contractonderhandelingen met Brobbey'

door Jesse ter Haar 79

'Ajax vindt opening in contractonderhandelingen met Brobbey'

door Jesse ter Haar 79

Laatst geüpdatet

Ajax heeft een opening gevonden in de contractonderhandelingen met Brian Brobbey en zijn management, zo schrijft De Telegraaf zondagavond. De spits mocht in de Klassieker dan ook invallen en dat blijkt een signaal naar de jongeling.

Volgens de krant gaan Brobbey, zijn management en Ajax komende week weer met elkaar in gesprek. Er is daarbij meer hoop dan eerst om het tot een goed einde te brengen. Het leek er even op dat beide partijen na het huidige seizoen uit elkaar zouden gaan, maar de Ajax-fans lijken nu rekening te mogen houden met een betere uitkomst.

Het eventuele vertrek van Klaas-Jan Huntelaar wordt als reden genoemd voor de hernieuwde hoop die Ajax heeft. De routinier kan naar Schalke 04 verkassen en dat betekent voor Brobbey dat er een concurrent minder rondloopt in Amsterdam. Een contractverlenging is echter nog niet zeker en lukt dit niet, dan lijkt het - gezien het aflopende contract van Brobbey - voor Ajax verstandig de jongeling te verkopen.

Zondag sprak ook Edwin van der Sar uit nog altijd goede hoop te hebben op een vernieuwd contract voor Brobbey. 'Als wij met Brian praten, is het prima. We hebben vertrouwen in hem. Dat zie je ook in de minuten die hij krijgt. Op die manier hebben wij hoop dat hij bij ons blijft', zei hij bij Rondo.

Lees meer over:
Plaats reactie
Meer opmerkingen