El Hamdaoui: 'Wens De Boer het beste toe'

door Bart Veenstra 22

El Hamdaoui: 'Wens De Boer het beste toe'

door Bart Veenstra 22

Laatst geüpdatet

Mounir El Hamdaoui ziet zichzelf niet zo snel op vakantie gaan met Frank de Boer. De twee kregen het vlak na de aanstelling van De Boer als Ajax-trainer met elkaar aan de stok, waarna het niet lang zou duren voordat El Hamdaoui zou vertrekken uit Amsterdam.

Opvallend was het zeker, want El Hamdaoui scoorde veel mooie doelpunten in het shirt van Ajax voordat De Boer er trainer werd. In het programma 'Buiten de Lijntjes' van Voetbal International krijgt El Hamdaoui de vraag met wie hij nooit op vakantie zou willen. Het antwoord: Frank de Boer.

'Ik denk dat het meer vanuit zijn kant niet gezellig gaat worden. Ik ben wel een gezellige gozer, haha', grapt El Hamdaoui. 'Nee, ik heb hem nooit meer gesproken', zegt de aanvaller van Excelsior vervolgens. Na Ajax was De Boer trainer bij Internazionale en Crystal Palace, maar dat werd geen succes. 'Dan moet je jezelf in de spiegel durven aankijken, maar ik wens hem alle succes en geluk toe. Het waren momenten en ieder mens leert weer van bepaalde situaties en ervaringen. Wat als De Boer geen trainer van Ajax was geworden? Dan was het wel anders gegaan, denk ik. Zand erover, absoluut!'

El Hamdaoui vertelt verder over zijn goede klik met Luis Suárez en het spel van Hakim Ziyech bij Ajax. Het interview is hier te bekijken.

Geniet jij ook zo van Ajax in de Champions League? Check dan nu snel de collectie voor Champions League-artikelen!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties