Captain Tagliafico niet langs Colombia

door Bart Veenstra 3

Nicolás Tagliafico heeft dinsdagavond als aanvoerder van een onervaren Argentijns elftal niet kunnen winnen van Colombia. Het oefenduel eindigde in een 0-0 gelijkspel.

Voetbal International schrijft dat de bekendste naam in de punt van de aanval stond: Mauro Icardi. De spits van Internazionale kreeg een goede kans op de openingstreffer na een goede pass van Tagliafico, maar keeper David Ospina wist redding te brengen.

Vlak daarvoor verrichte Ospina ook al een goede redding op een inzet van Exequiel Palacios, die in eigen land speelt voor River Plate. Ook Colombia kreeg kansen. De grootste kans viel voor rust te noteren, maar Falcao zag zijn schot gekeerd worden door de Argentijnse goalie Franco Armani. Tagliafico speelde uiteindelijk 85 minuten.