El Khayati groot twijfelgeval richting Ajax

BartVeenstra, 30-11-2018 om 13:00, 4393 views, Omroep West |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het is nog maar de vraag of ADO Den Haag zondag in de wedstrijd tegen Ajax kan beschikken over Nasser El Khayati. De middenvelder van de Haagse club kampt met een spierblessure en een risico wordt sowieso niet genomen.

Trainer Alfons Groenendijk liet zojuist weten dat de kans op het meespelen van El Khayati op fifty/fifty wordt ingeschat. 'Hij trainde vandaag niet met de groep mee. Morgen hakken we de knoop door. Laat duidelijk zijn dat wij geen risico met hem nemen', citeert journalist Jim van der Deijl van Omroep West op Twitter de trainer van ADO Den Haag.

El Khayati is een belangrijke speler bij ADO Den Haag. In de eerste dertien wedstrijden van dit seizoen wist hij al tien keer te scoren en daarnaast gaf hij vier assists. Zijn afwezigheid zou dan ook een behoorlijke aderlating zijn voor ADO Den Haag.

Vermoedelijke opstelling

Net als vorig seizoen is de verwachting dat ADO Den Haag in een 5-3-2 formatie gaat spelen tegen Ajax, zo meldt Van der Deijl eveneens via Twitter. John Goossens is de waarschijnlijke vervanger van El Khayati. Danny Bakker zakt een linie, terwijl Dion Malone als middenvelder start.

Vermoedelijke opstelling: Zwinkels; Troupee, Kuipers, Bakker, Kanon, Meijers; Malone, Goossens, Immers; Becker, Lorenzen.

Scoor nu jouw Ajax-uittenue met twintig procent korting!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Who the fuck is El Khayati ??? Of loop ik achter en heb ik met mijn hoofd maandenlang onder een steen gelegen en de wedstrijden van deze grandioze speler gemist?? En staat hij al op lijstjes van Liverpool, M.U. of Real?
0 -1
Maxwell5
Doe even niet zo achterlijk, gast..
0 0
insectenverdelg
zand en ogen strooien oid?
0 0
Web
Den Haag gaat echt geen risco nemen, normaal valt er niets te halen zondag
De week er op veel belangrijker.
0 -1
MankeNelis
Wat een pupillen tijd zeg 12:15 uur nog een stuk in je kraag, amper wakker. Vroeger in de junioren moest je soms zondagochtend om 09:30 uur opdraven ergens op een ijskoud bijveld. Vreselijk, vooral als je was wezen stappen op zaterdagavond.
1 0
GrandMasterFlex
Is hij geen speler voor Ajax als wissel?
0 -7
frisooooooo
Zal een slok op een borrel schelen mocht die nie meedoen ma let ma op die speelt gewoon
2 0
Duif63
Hoeveel slokken heb jij op ?
0 0
Aeter
Hij telt geen slokken maar flessen.
0 0
frisooooooo
Zal een slok op een borrel schelen mocht die nie meedoen ma let ma op die speelt gewoon
0 0
frisooooooo
Zal een slok op een borrel schelen mocht die nie meedoen ma let ma op die speelt gewoon
0 0
Ajacied33
Haha ik begrijp net wat je bedoelt. Maar idd, het is met El Khayati al niet veel bij Ado. Zonder hem is het natuurlijk helemaal kansloos
0 0