[Update] Younes meldt zich bij Napoli

BartVeenstra, 13-07-2018 om 11:30, 18940 views, Tutto Napoli |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ex-Ajacied Amin Younes wordt vrijdag bij Napoli verwacht. De Duitse buitenspeler zal bij zijn nieuwe club niet actief deelnemen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar zal beginnen aan zijn herstel van zijn achillespeesblessure, zo meldt Tutto Napoli.

Rond Younes heeft zich sinds afgelopen januari een behoorlijke soap afgespeeld. De Duitser tekende een contract bij Napoli, maar zag vanwege privéredenen al snel af van een transfer. Younes maakte vervolgens het seizoen af bij Ajax. In Amsterdam werd hij uit de selectie gezet, nadat hij een invalbeurt tegen SC Heerenveen had geweigerd.

In de tussentijd werd er een welles-nietes-spelletje gespeeld tussen enerzijds Younes en anderzijds Napoli. Younes zou uiteindelijk helemaal niet naar Napoli willen, maar aangezien er een contract getekend is, zal hij wel moeten. Vanwege zijn blessure, waarover niet duidelijk is hoe hij deze heeft opgelopen, lijkt een transfer deze zomer hooguit onwaarschijnlijk.

Update - 11.30 uur (13 juli 2018) - Younes meldt zich bij Napoli 

Voormalig Ajax-aanvaller Amin Younes heeft zich vrijdagochtend gemeld in het trainingskamp van Napoli. De Duitser kampt met een achillespeesblessure en zal gaan werken aan zijn herstel. 'Younes was in gezelschap van zijn advocaten', zo citeert de NOS journalist Ciro Troise. 'Die advocaten gaan later vandaag om de tafel met het bestuur van de club en Younes zal bij de clubartsen langsgaan om zijn situatie te bespreken.'

Younes liep zijn blessure, waarmee hij waarschijnlijk tot januari aan de kant staat, op toen hij voor zichzelf aan het trainen was. Zijn bedoeling was namelijk om zo fit mogelijk aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen. Door de kwetsuur haakten andere geïnteresseerde clubs als Genoa en VfL Wolfsburg af.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
L1tman3n
Iets met een gifbeker die leeg moet...
0 0
VinylFrank
waardeloze lul ben je
0 0
Sjaakvaak
"zo citeert de NOS journalist Ciro Troise weten". Kom op man, lees even je eigen artikel na voordat je hem plaatst. Het zijn notabene maar 2 alinea's.
0 0
Ardoe
Gekke linker flank hadden wij eigenlijk. Geld als water straks en eerste rang Serie A wedstrijden kijken
1 -1
Ajax27
Niet eens met hoe hij het allemaal heeft aangepakt om een vertrek te forceren. Maar toch wens je deze shit niemand toe. Man man man, wat zal ie balen van hoe het nu allemaal is verlopen.
1 -1
RensvN
Toch zou ik maar al te graag met hem ruilen.
Voor het salaris dat hij gaat verdienen zou ik maar al te graag de kantine en kleedkamers gaan poetsen.
Zelfs gras maaien of papier versnipperen vind ik dan geen probleem ;-)
2 -1
Oliveira
Dat wordt water dragen en slagbomen bedienen. Krijg je ook spieren van.
0 -1
FSideMaluku
Nadat hij op de bank terecht kwam heeft hij alles dusdanig getraineerd dat hij transfervrij kon vertrekken, wat hem tevens een plaatsje in Jong opleverde :-). Gewoon een naar spelletje van die kakkerlak. Niet dat we echt veel transfergeld voor hem konden verwachten, maar toch..
3 -3
Ferd
Rare opmerking want hij hoefde niets te doen in transfervrij weg te kunnen.
0 -6
FSideMaluku
Jawel, als hij op een bepaald aantal gespeelde wedstrijden (weet niet precies hoeveel) had gekomen, kon Ajax het contract eenzijdig verlengen. Door zichzelf onmogelijk te maken, haalde hij dat aantal wedstrijden niet en kon Ajax zijn contract niet verlengen.
3 -1
Michelinho
Pure speculatie dit of heb je inzage in zijn contract gehad?
0 -1
Ardoe
Ja lekker quasi genuanceerd antwoord. Niemand heeft daar inzage in, maar dit zijn zaken die in diverse media zijn verschenen. Kan uiteraard altijd niet waar zijn. Geldt voor zo veel. Dit soort antwoorden zijn dus totaal nutteloos maat.
0 -1
Michelinho
Vind jij, waarvan akte. Maar doe jij anders een genuanceerd antwoord: hoe logisch is het dat in het laatste half jaar van zijn contract die optie nog gelicht kon worden?
0 0
chrisjuhhh
Maar hij tekende bij Napoli waar Ajax een transfer bedong van 5 mio .
Hoe zit dat dan ?
1 -1
gi0vanni
Dat is simpel, 6 maanden voor het verlopen van zijn contract mogen clubs hem een voorcontract laten tekenen. Dus Younes en Napoli zijden dat ze een transfer gingen regelen. Maar dat was een leugen want hij tekende een voorcontract. Dat is ook gelijk de reden waarom hij terug naar Ajax ging. Hij moest de resterende 6 maanden bij Ajax blijven. Dus geen zaken meer met Napoli doen en een stadionverbod voor oplichter Younes.
1 0
AltijdGelijk
Fak Younes vuile homo! Naait ons aan alle kanten en is nog geliefd ook bij sommigen itt Kluivert bijvoorbeeld???
2 -10
Sommelier
Wow jij bent echt gangster vriend!!
0 0
Mikey Stormram
Komt deze soap ook op Netflix?
3 -3
RusselWestbrook
'How my fake injuries became real: the Amin Younes story'
2 -1
Jan Doedel
Klein oplichtertje!
5 -2
Redrum
Die vindt elke dag weer een of ander kadaver in zijn sporttas waarschijnlijk
2 -2
RedFeather
Gevalletje wie een kuil graaft voor een ander..
Heerlijk
3 -2
korem
Je gunt Niemand een blessure, maar dit is toch wel karma ! Nu zit hij in een stad waar die absoluut niet wil zijn bij een club waar die geen toekomst heeft !
2 -1
Duif63
Maar die hem wel een vorstelijk salaris betalen. Of zal hij geen salaris aannemen omdat hij geen contract heeft volgens eigen zeggen ?
Maar klein Younesje zal heus niet roomser zijn dan de paus en nu maar wat graag dat geld aannemen en zeggen dat het allemaal op een misverstand berust en dat hij er als kind al van droomde om voor zo'n grote club te mogen spelen.
2 -1
A'dammer
Dat wordt vast een warm welkom...
2 -1
gi0vanni
Zeker als welkomsgift krijgt hij een paardenkop op de achterbank.
1 0
Rinban
Wie?
2 -2
A'dammer
Napoli
3 -1
Mart42
Veel plezier in Italië en aangezien je geblesseerd bent kan je wel even naar Rome gaan om samen met Justin op de tribune een potje voetbal te kijken. Het gaat je goed Younes!
0 -1