Been: 'Ziyech verreweg de beste speler'

SJvanveen, 02-11-2019 om 20:16, 8708 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Mario Been vindt Hakim Ziyech 'verreweg' de beste speler van de Eredivisie. De Ajacied etaleerde vrijdagavond opnieuw zijn klasse tegen PEC Zwolle en dat is de analist van FOX Sports ook niet onopgemerkt gebleven. 

In de eerste helft van het Eredivisie-duel strooide Ziyech ouderwets met heerlijke passes, in de tweede helft was hij met een assist belangrijk bij de bevrijdende 2-4. Been vraagt zich af of Ziyech niet een stap naar het buitenland moet maken, simpelweg omdat hij de vaderlandse voetbalcompetitie ontgroeid is. 'Hier leert hij niets meer en is hij verreweg de beste speler', aldus de oud-Feyenoorder. 

Ziyech wees in een eerder stadium Sevilla en AS Roma af, waardoor het de vraag is voor welke club de creatieveling wel warm wordt. 'Dat is heel veel geld', doelt Been op het salaris van naar verluidt 4,5 miljoen per jaar van Ziyech bij Ajax. 'Maar je wilt toch kijken waar je top ligt? Sportief gezien zou hij een stap willen maken.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PaulC
en dan toch nog dat voetje omhoog......
0 0
nummer14
Mario moet helemaal ze smoel houden over onze spelers. Dat is toch die man die vorige week met droge ogen in de studio verkondigde dat het 2-2 zou worden bij ajax-feyenoord? Wat een enorme debiel is dat zeg
0 -1
Raoul14
Er zijn er hier een aantal die daar nog steeds aan twijfelen, maar die gaan het gemis nog zien als hij daadwerkelijk vertrekt. Maar waarom iedereen hem nou 'een stap' wil zien maken? Misschien heeft hij het wel naar zijn zin. Hij zit bij een topclub, speelt elke week leuk voetbal en heeft nou ook geen naar salaris. Ik hoop dat hij zo nuchter en selectief blijft en ons wellicht nog vele jaren laat genieten van zijn kunsten.
1 0
MankeNelis
Mocht Mariootje ook wat zeggen?
0 -1
Aad82
De trainer van FC Emmen en beste speler van FC Emmen over Hakim Ziyech.

https://twitter.com/AncoJansen/status/1190360144510672896

https://twitter.com/LukkienDick/status/1190374499981701122
0 0
michel76
Zeg dat even tegen ene Henk Hojtink ;)
1 0
31xAjax
Henk kijkt wat genuanceerder naar Ziyech dan Been.....
0 0
fanforeffer
Die Been .. die heeft er verstand van, dit had nog niemand gezien, maar Been ziet het. Open deur.
1 0
ETM
Ziyech speelt in een fantastisch team, waarbinnen hij tevens op een voetstuk wordt geplaatst, waarbinnen men zijn kwaliteiten viert en zn gebreken door de vingers ziet, een ploeg die op het hoogste podium (de CL) mee kan, met kans zelfs te overdonderen, bij een club waar in heel de wereld vol bewondering over gesproken wordt (veel meer dan in Nederland) met een heel goed salaris en een leven dichtbij zijn familie...

Hoe raar is het dan als hij wilt blijven?
5 -2
Schip
Het is niet raar, net zo min als het raar zou zijn als Ziyech wel een keer die stap zet. Maar niet voordat Ajax de CL gewonnen heeft aub :)
2 0
ajaxxcied4life
Alles wat jij schrijft. Waarom is dat gek inderdaad?
0 0
Joseph
Hier leert hij niks meer en toch wordt hij beter.. Kan meneer Been dit even uitleggen?
3 0
OpaVerteld
Refereert aan zich zelf, die Mariootje.
Was ook uitgeleerd in 010 en werd vervolgens een wereldspeler in Italie.
Ooooh wacht....
3 0
Labrador
Ziyech was met name de 1e helft echt overal. Speelde geweldig.
0 0
Lane 8
Gewaagde uitspraak hoor arm
1 0
Ar
Met Ziyech, Neres, Tadic, Promes, en Huntelaar nog achter de hand, heeft Ajax misschien wel een der beste en lekkerste aanvallen van Europa. Alleen die van Barca is misschien nog lekkerder.
1 -1
Jeusti
Afgelopen jaar is gebleken dat je bij Ajax de top aan kan vallen. Ook dit jaar kan er weer iets erg moois ontstaan. Dat in combinatie met het wonen in de buurt van familie is blijkbaar erg waardevol voor Hakim.
5 -1
daniajax1
Wat ze niet begrijpen en wat Ziyech al vaker heeft gezegd: Ajax ruil je niet zomaar in. Dit is nog oud denken, het zogenaamd verplicht een transfer moeten maken. Zo wordt de Eredivisie nooit sterker natuurlijk.
6 0