Blind is inzetbaar, Martínez blijkt twijfelgeval

BartVeenstra, 11-09-2020 om 13:45, 22155 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ajax-trainer Erik ten Hag kan zondagmiddag in de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam weer beschikken over Daley Blind. De verdediger stond enkele weken aan de kant, nadat op 25 augustus jl. in een oefenduel met Hertha BSC zijn ICD-kastje afging. Lisandro Martínez is een twijfelgeval richting zondag.

'Het gaat goed met Blind. Hij traint al ruim een week mee en is inzetbaar voor aanstaande zondag', spreekt Ten Hag positieve taal tijdens de persconferentie. 'Nee, ik heb mij geen zorgen gemaakt. Wij zijn goed aangesloten bij de medische staf en er is een goede informatie-uitwisseling. We weten wat er aan de hand is. Zijn ICD ging af, dat is uit bescherming en that's it.'

Dat het inwendige apparaatje afgaat, heeft een reden. Volgens Ten Hag kan het apparaat in de toekomst wederom afgaan. 'Maar daarom zit dat kastje er. Dat kastje is er bij hem om dit op te vangen. Je kunt de oorzaak niet wegnemen. Ik kan daar verder niet op ingaan, maar dat ding kan blijven afgaan.'

Volgens Ten Hag staat Blind er op dit moment positief in. 'Hij kijkt er met vertrouwen naar en wij kijken er met vertrouwen naar. Hij is selectielid en inzetbaar. In het begin is er onderzoek gedaan en dat is afgerond. De resultaten zijn bevredigend. Of hij zondag speelt? Dat gaan we zondag zien', aldus de trainer van Ajax, die uitlegt dat Blind bij Ajax specifieke begeleiding heeft gekregen. 'Zowel medisch als mentaal. Zoals alle processen bij Ajax gaat ook dit proces heel zorgvuldig.'

Martínez en Rensch twijfelgevallen richting zondag

Ajax moet het in het uitduel met Sparta Rotterdam mogelijk wel doen zonder Martínez en Devyne Rensch, zo geeft Ten Hag aan. 'Martínez heeft klachten. Hij heeft de afgelopen twee dagen niet getraind. Dat geldt ook voor Rensch. De verwachting: Martínez twijfel, Rensch zal morgen wellicht aansluiten.'

Denk jij dat Ajax met 1-4 wint op bezoek bij Sparta? Zet dan in en krijg 11,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ProfessorX
Waarom Rensch bij 1 ?
Die jongen moet heel veel spelen bij jong hij is net 17 en gewoon nog niet goed genoeg ?

Onana
Mazraoui, Schuurs , Blind , Tagliafico
Kudus, Gravenbergh
Promes
Neres , Tadic , Neres
Ik hoop op dit.
0 0
Rob1706
Wist niet dat Neres er eentje van een tweeling was. Uiteraard bedoelde je Antony, dat snap ik ook wel.
0 0
oudzuid2
Martínez én Rensch twijfelgevallen? wie gaat dat opvangen? lijkt me sterk dat EtH erop gokt dat BLind 90 minuten gaat maken
0 0
Sterspeler
Wie? Tagliafico en Gravenberch/Taylor.
0 0
Reckless
"off-topic", wat voor kastje is dat wat blind heeft? En is het geen gek idee om dit standaard bij mensen in te brengen? nogal disney eksdee, maar even serieus.
0 0
Ferd
Wie gaat dat betalen zoete lieve gerretje?
0 0
Whazzza
Super dat Blind niet alleen traint maar ook echt inzetbaar is. vooral voor hemzelf. Maar wij hadden ook wel een probleem gehad als Blind, Martinez en Rensch allemaal niet inzetbaar zijn.
5 -2
Ozymandias
Tja, als er drie spelers voor dezelfde positie niet beschikbaar zijn lijkt het me logisch dat het een probleem is. Volgens mij is er geen enkele club wiens vierde keuze voor een positie niet veel minder is dan de eerste keuze.
2 -3
Schip
Martinez is in principe de 6. En Rensch is 17 jaar, tweebenig en niet per se de stand in van Blind. Van een vierde keuze is dus geen enkele sprake. Er is niet eens een echte tweede keus, die is aan Lille verkocht.
4 -1
Ozymandias
Martínez is in de voorbereiding nauwelijks als middenvelder gebruikt. Rensch is misschien niet dé stand-in van Blind (dat is Martínez) maar is wel degelijk een derde/vierde optie voor op die positie. Dat is namelijk de positie waarop hij de afgelopen jaren zijn meeste wedstrijden heeft gespeeld en kwalitatief is hij nu al een betere speler voor Ajax dan Botman was.

RWB: 1) Mazraoui en 2) Dest
RCD: 1) Schuurs, 2) Jurriën, 3) Rensch en 4) Álvarez
LCD: 1) Blind, 2) Martínez, 3) Rensch en 4) Jurriën
LWB: 1) Tagliafico, 2) Martínez en 3) Dest

Ajax heeft de verdediging goed bezet zolang Tagliafico niet vertrekt.
2 -1
Schip
Dat is sowieso al best een dingetje. Als Blind zou uitvallen en deze spelers zijn niet inzetbaar, zit je gelijk lastig. Van mij mag die linkspoot nog komen, ook als Nico blijft.
2 0
Web
Maar dan had het wel heel erg tegen gezeten
2 0
Schip
Zo, dit vind ik duidelijker dan dat Daley weer traint. Die wordt dus 100% belastbaar geacht. Prima voor hem, prima voor Ajax.
4 -1
PierreHeno
Probleem blijft dat de ritmestoornis zich ineens kan aandienen en dat triggert de ICD. Je kan nog zoveel tests goed doorstaan en dan ineens toch tijdens een wedstrijd of op de training weer een ICD actie krijgen. Gevaar is er niet voor Daley , juist door de aanwezigheid van een goed functionerende ICD. De tijd zal leren welke balans er zal gaan ontstaan tijdens het regelmatig spelen van wedstrijden.
0 0
iammike
Dit geeft wel aan dat we op de plek links achterin nog iemand kunnen gebruiken. Nu moet een Blind al gaan spelen omdat Martinez misschien geblesseerd is. Het zal echt wel verantwoord zijn dat hij gaat spelen. Maar op CL niveau is het gewoon noodzaak dat er een linksback bij komt die ook centeaal uit de voeten kan. Kan best een breedte versterking zijn. Een kongolo lijkt me geen verkeerde optie.
2 -3
Mbaku
Meen je dat nou echt ? Kongo? Wat raar. En als iedereen fit is ? Moet Kongolo dan maar op de bank plaats nemen of op de tribune? Zal ie zeker willen ja. Of Rensch dan maar terug naar jong ? En dan klagen over een jaar dat er geen jeugd doorstroomt of dat we middelmaat hebben aangekocht. Wat willen jullie nou? Kongolo is pure middelmaat, Rensch een groot talent, over jaar is hij 3 klasse beter dan Kongolo . Trouwens kan Timber meer dan prima links centraal de plek overnemen. Nul problemen dus. Hier op AS is echt 90 procent niet realistisch, en/ of niet bekend met de filosofie.
2 0
iammike
Zie Rensch liever een jaar wekelijks 90 minuten als CV bij Jong Ajax ipv misbruikt worden als back up voor linksback en dan elke vrijdag bij Jong gewisseld moeten worden in de rust omdat hij in het weeken nog bij Ajax 1 op de bank moet zitten.
0 -1
14AJAX14
Onana
Mazraoui Schuurs Blind (45) Tagliafico
Alvarez (60) Gravenberch
---------Tadic(80)------------
Neres-Antony-Promes (70)

45 Blind > Dest (Tagliafico LCV, Dest LB)
60 Alvarez > Taylor
70 Promes > Lang
80 Tadic > Unuvar
0 -4
Sterspeler
Frank de Boer that you?
0 -1
trodat4030
Zou Naci vanavond lekker 90 min laten spelen in Jong. Mag ie volgens mij zondag niet banken, maar daar heeft hij meer aan dan 10 min invallen. Met de kans dat de stand dat helemaal niet toelaat...
2 0
Middenweg401
Die is gewoon nog niet toe aan het eerste. Aan het eind van het seizoen lekker beginnen met die inval beurten.
0 0
KingJames23
Je mag 5x wisselen in 3x dus wat jij wil kan niet.
0 0
RRL
Een wissel in de rust telt dan toch niet als wisselmoment?
2 0
14AJAX14
ah thanks voor de info, dan de eerste 2 en bij ruime stand de laaste twee in 1 keer
0 -1
De Stift
Daley Blind: echte Ajacied! Blij dat hij er weer bij is. Briljante voetballer, met name aan de bal essentieel voor het Ajax-voetbal. Ik verwacht veel van de ontwikkeling van Schuurs naast Blind. Schuurs kan zich echt volledig storten op zijn ontwikkeling als pure verdediger omdat hij weet dat Blind het opbouwwerk perfect beheerst. Als Schuurs werkt aan zijn kracht, explosiviteit en sprongkracht (allemaal goed te trainen) kan hij doorgroeien naar het niveau van De Ligt (al zal De Ligt altijd meer talent houden). Gaat een ijzersterk duo worden.
4 0
Sterspeler
Zijn concentratie en rust mag die ook wel aan werken. Hij heeft altijd wel 2 of meer rare momenten in een wedstrijd.
0 0
koppensneller
God zij dank is het zondag Sparta . Op zich natuurlijk geen walk-over maar ook zonder enkele sterkhouders moet dat te doen zijn . Zo zie je maar weer hoe belangrijk het is dat je geen voorrondes hoeft te spelen voor de CL. Anders hadden we nu behoorlijk in de zenuwen gezeten.
0 0
thepower1990
We mogen van geluk spreken dat Blind weer fit bevonden is anders hadden we nu met de blessure van Martinez alweer een groot probleem gehad. Je wordt hier door sommige bijkans uitgemaakt voor supporter van Manchester City als je nog roept om 1 of 2 versterkingen maar je kan het hier al weer zien. De voorbereiding was dikke prima maar zo blijft het natuurlijk niet een heel seizoen door. Vooral achterin is een extra versterking absolute noodzaak.
6 -3
Redrum
Ajax moet zorgen dat ze elke positie dubbel bezet hebben. Maar drie spelers voor 1 positie is gewoon niet te doen voor Ajax. Zeker niet als je ook nog wil dat die derde versterking van niveau is. Een City kan dit wel doen omdat een bankzitter daar nog steeds 3 miljoen per jaar verdient. Dan zijn ze over het algemeen iets rustiger en berusten ze zich meer in hun lot als wisselspeler. Dan kan je inderdaad een keer de pech hebben dat je beide spelers voor 1 positie niet kunnen spelen, maar dat is helaas niet te voorkomen.
3 0
Web
Zo is het, pech dan je kan niet alles voor zijn
0 0
Web
Tegen Sparta moeten ze, wie wil je dan kopen?
Het moet dan een speler zijn die echt goed is, die zijn niet voor het op rapen
En dan straks maar banken?
0 -1
thepower1990
Spelen we dit seizoen alleen tegen Sparta dan? Stel nou eens voor dat Blind nog niet had kunnen spelen en Martinez heeft alweer een blessure hoe had je dan willen spelen? En nu is het tegen Sparta maar straks gebeurd het voor een wedstrijd tegen Feyenoord of PSV of een belangrijke wedstrijd in de Champions League. Ik snap hier sommige echt niet, is het nou zo moeilijk te zien dat we bij de minste blessure in de achterhoede meteen een enorm probleem hebben met de huidige bezetting.
3 -1
Ajax1969
Met Rensch. Dat is Ajax, als nummer 1 en 2 afwezig zijn, gooi je er een jonkie in.
3 -2
Web
Sommige dingen kun je niet voor, soms kan het tegen zitten
Maar als er met Blind verder niets fout is.
Heb je Martinez en Blind
Koop je dan iemand, ik zou niet weten wie?
Hij moet dus dan echt van meerwaarde zijn, en dan maar op de bank zetten?
0 -2
thepower1990
Dikke prima dat jij er zo nonchalant over denkt, ik dacht dat de blessuregolf die we vorig seizoen vanaf december hebben gehad de ogen wel geopend zouden hebben maar kennelijk zijn er nog steeds supporters ziende blind. Als we vorig seizoen al een blessuregolf hadden wat denk je dat er nu gaat gebeuren met dit brute schema van elke 3 dagen wel een wedstrijd en ook nog eens zonder winterstop. Dat is geen pech of dingen die je niet voor kan zijn maar logisch nadenken en anticiperen op wat je straks in het seizoen te wachten staat. Ik had echt het idee na de halve finale 2 seizoenen geleden tot er bij het bestuur en de supporters weer een bepaalde ambitie was om Ajax om dat niveau te houden maar kennelijk nemen al heel wat mensen weer genoegen met een plek in de grauwe middelmaat van Europa.
3 0
Gonzo
Ondanks ambitie en anderhalf miljard haalde PSG de CL niet binnen. Denk je nu echt dat je met extra aankopen bij Ajax dat wel kunt doen?
0 0
Web
Vind je nu niet dat je door slaat?
Wat is jou oplossing als Blind, Martinez weer fit zijn?
Denk je nu echt dat een speler met ambitie ( want anders heb je er niets aan ) rustig op de bank gaat zitten?

Als Blind nu niet meer zou kunnen spelen, hadden ze wel geprobeerd iemand te halen, maar ook dat zal niet mee vallen
In Nederland ken ik er geen die dit Ajax kan versterken
0 -1
thepower1990
Ik sla niet door ik kijk ondanks dat ik 100% ajacied ben met een realistische blik naar de gang van zaken en dan moet je gewoon eerlijk zijn dat er sinds dat fantastische seizoen 18/19 meer fout is gegaan dan goed. Martinez die nu opeens back up is voor Blind is gekocht als vervanger voor Nico als ie gaat. De Ligt en Frenkie 2 spelers uit de buitencategorie die je misschien 1 keer in de 10 jaar opleidt zijn gewoon niet eens vervangen ondanks de immense bedragen die we ontvangen hebben. Alvarez kwam voor de Ligt maar speelt overal behalve op de plek centraal achterin waar ze hem voor gekocht hadden. De opvolging van Frenkie is gewoon lachwekkend, Marin voor gekocht die niks had wat een Ajax speler moet hebben en nu een jaar later alweer de deur uitgeknikkerd. Bij geen club ter wereld worden er 2 spelers van de buitencategorie als De Ligt en Frenkie verkocht en word er op hun posities zo dramatisch ingekocht als Ajax heeft gedaan. Dan hebben we ook nog Dolberg uit de deur geknikkerd niemand voor teruggehaald. Veltman eruit niemand ervoor terug en nu met Donny weer hetzelfde verhaal, geen vervanger voor nodig. Op deze manier hol je de selectie zowel kwalitatief als in de breedte wel heel erg uit en kan ik het niet meer begrijpen met de ambitie dat je wilt aansluiten bij de top 20 van Europa.
3 0
Duif63
Het is ieder jaar weer het zelfde liedje. Sommige posities zijn overbezet, op andere posities komen we zwaar tekort. De selectie is weer niet in evenwicht.
2 -1
Web
Valt mee hor, alle posities zijn dubbel bezet
Je kan geen back kopen als Tagilafigo er nog is, geld ook voor Onana
1 -1
Duif63
Dat begrijp ik, maar ik zou wel willen dat we beter op een blessuregolf voorbereid zijn dan vorig seizoen. Zeker in een seizoen zoals dat nu voor ons ligt. Een extra linksbenige verdediger en zeker een controlerende middenvelder zijn broodnodig. Zelfs als er niemand meer vertrekt.
1 0
frisooooooo
Nu blind kan spelen zal ik graag de volgende opstelling zien:
Onana
Nous
Blind
Schuurs
Nico
Gravenbergh
Alvarez
Promes
Neres
Tadic
Anthony :)
2 0
trodat4030
Ontzettend sterke as, maar de flanken zijn totaal onbezet.. Best wel n risico ;-p
3 0
Bruno04
Beetje meer durf in de vragen zou ook niet misstaan
0 0
036AFCA97
Giroud dus kennelijk onderweg naar Juventus. Zou Suarez dan toch naar Atletico gaan? Of gewoon bij Barca blijven?
1 0
Bobbaasje
Giroud > Juventus
Cavani > Atletico
Depay > Barcelona
Suarez > AJAX
1 -1
036AFCA97
Hoop het
1 -1
Redrum
Juventus en Barcelona zijn allebei volledig de weg kwijt blijkbaar.
0 0
jollie18
Hoop dat hij nog naar Ajax komt. Het is nu of nooit meer. Maar de suarez soap gaat nog even verder
1 -2
Jojo14
Wel een beetje krap linksachterin, nu Rensch en Martinez twijfelachtig zijn voor zondag. Het ideale zou natuurlijk een publiekswissel voor Daley zijn in de 2e helft ;)
0 0
Saanchez
Zeker, al hebben we nog Dest die daar kan spelen mocht Nico om een of andere reden niet kunnen spelen of uitvallen. Niet ideaal nee maar ik heb Nico niet zo vaak naar de kant zien gaan. Die speelt met tulband, gips of een gebroken nek nog door
4 -2
Jojo14
Klopt, om LB maak ik me niet zoveel zorgen met Nico en eventueel Dest! Al vraag ik me wel af hoe Ten Hag het centrum gaat neerzetten mocht Blind geen hele wedstrijd kunnen spelen (of langzaam gebracht worden). Timber links centraal dan?
0 0
MK77
Mazraoui heeft daar ook wel eens gespeeld (uitwedstrijd tegen Juve)
0 0
NaarCLbeker5
En EtH wil experimenteren met Kudus daar.
0 0
xstaniox
Was van korte duur he. Na 15 minuten ofzo ging hij er geblesseerd vanaf, toen kwam Sinkie erin.
0 0
MK77
Ja maar dat vulde hi toen prima in
0 0
036AFCA97
Met Martinez, Rensch en Blind als twijfelgevallen, wie denken jullie dat er dit weekend in de verdediging staan? Mochten ze allemaal niet kunnen spelen? Aangezien Erik onze Alvarez waarschijnlijk op het middenveld zet. Gaat die dan Timber als LCV gebruiken?
0 0
JariHeijden
Ik denk eerlijk gezegd dat Blind gewoon gaat starten.
3 -1
MK77
Ja die kan dat wel en eventueel kan Eiting dat ook wel invullen
0 0
AlexIbarra
Goeie.

Geen idee hoe Sparta voetbalt maar Schuurs / Eiting lijkt me eigenlijk een prima idee. Kan Eiting een beetje voor Schuurs spelen in balbezit, en mochten we onder druk komen dan hebben we Alvarez ook nog centraal.
0 0
MK77
precies
0 0
voorkennis
Jammer....mijn belangrijkste vraag zou zijn, waarom Martinez in de pikorde zo is gezakt.
Was vorig seizoen een zekerheidje en nu 2e plan.....waarom??
2 0
AlexIbarra
Martinez heeft toch best veel gespeeld?

Volgens mij weten we wel ongeveer wat hij kan op LCV of LVM, en was de voorbereiding juist mooi om hem op LB uit te proberen. Tagliafico kan nog steeds vertrekken en dan hebben we een probleem. Met Daley lijkt het nu de goede kant op te gaan maar ook daarvoor was en is Martinez eerste vervanger.

Alvarez groeit toch wel wat in zijn rol, met dank aan de wedstrijden die hij nu heeft kunnen spelen. Laten we zeggen dat hij van een 3,5 naar een 5 is gegaan, en Martinez zat al op een 6.
Misschien zit ik ernaast maar als Nico en Blind er echt weer staan kan TH toch ook Gravenberch rechts en Martinez links op het middenveld zetten?

Heb niets tegen Alvarez maar ik schat Martinez toch hoger in als VM, en van Gravenberch is me niet bekend dat hij links per se beter is dan rechts. Al is bijv. Dest-Gravenberch-Antony misschien wel een erg frivole rechterkant.
1 0
DeKenner
Ik denk niet dat er wordt getwijfeld aan de kwaliteiten van Martinez, maar dat zijn multifunctionaliteit hem hier parten speelt. Martinez wordt gezien als een beetje verdedigende middenvelder, een beetje centrale verdediger en een beetje linksback. Op al deze posities kan hij prima ballen, maar tegelijkertijd hebben we op al deze posities ook specialisten rondlopen die net iets beter zijn op die positie (al valt dat over Alvarez nog te betwisten). Ik denk dat Martinez nog steeds wel /- 75% van alle minuten gaat maken dit seizoen, maar ik kan ook wel begrijpen dat hij niet als basisspeler begint. Onze nieuwe Lasse Schöne als 12e man. Geeft ook wel weer aan dat we in de kern sterker zijn geworden.
2 0
Ozymandias
Omdat hij als linkercentrale verdediger Blind als concurrent heeft, als linksback Tagliafico als concurrent heeft, als linkercentrale middenvelder Gravenberch als concurrent heeft en Ten Hag lijkt hem niet als optie te zien voor een positie aan de rechterkant van het middenveld.
1 -2
Soccerskins
Jammer dat Ten Hag het duo Gravenberch - Martinez nog nooit geprobeerd heeft. Martinez kan beter voetballen dan Alvarez natuurlijk.
0 0
Saanchez
Omdat Gravenberch zich intussen enorm heeft aangediend en mogelijk beter in de nieuwe stijl van voetballen past. Daarbij kijkt Ten Hag ook naar zijn partner-middenvelder ernaast. Of je Alvarez nou goed vindt of niet, Ten Hag ziet het in zijn huidige rol enorm zitten in hem en qua kwaliteiten snap ik wel dat hij Alvarez linkt met Gravenberch, die kunnen elkaar versterken. Martinez is ook een meer verdedigend ingestelde middenvelder dus samen met Alvarez op t middenveld is geen optie en blijkbaar moet hij wel links-mid spelen, anders zou hij toch wel een paar keer op rechts-mid geposteerd zijn geweest tijdens de oefenduels denk ik
1 0
Jojo14
Eens, daarom zou mijn belangrijkste vraag aan Ten Hag zijn waarom hij niet met één zes speelt. Zowel Gravenberch als Kudus spelen het liefst als een aanvallende middenvelder (Gravenberch als LAM en Kudus als 10). Ik had op zijn minst wel willen zien in de voorbereiding hoe een middenveld met Martinez als 6 en Gravenberch en Kudus als halven zou functioneren.
0 0
Ozymandias
Ajax kan alleen met een '6' spelen als ze daar de juiste speler voor hebben. Eiting is de enige speler die geschikt is om bij Ajax als '6' te spelen maar hij is de laatste seizoenen erg blessuregevoelig geweest en op hem kan Ajax het systeem dus niet afstellen.

Martínez zou af en toe als stofzuiger op '6' kunnen spelen maar is opbouwend niet goed genoeg om als vaste '6' te spelen. Hetzelfde geld voor Álvarez.
1 -2
Marcus
Denk je niet dat Jurrien Timber daar goed uit de verf zou komen?
0 0
Hollister
Ik denk dat je speelwijze met 1 of 2 nr 6 ook zeker afhankelijk is van de tegenstander en het niveau waartegen je speelt... In 90% van de wedstrijden in Nederland kan je gewoon met een nr 6, 8 en nummer 10 spelen, waarbij dus de nummer 8 meer aanvallend ondersteunend zal zijn. In Cl wedstrijden zal dan de nadruk wat meer op de ondersteuning zijn van de nummer 6 en dus een blok op het middenveld worden geposteerd... dat kunnen nog steeds dezelfde spelers zijn alleen met een andere opdracht in het veld.. Kudus en Gravenberch zullen hier elkaars concurrenten zijn, waarbij Kudus ook prima op 10 zou kunnen spelen en de concurrent is van Promes
1 0
GvanAchteren
Simpel omdat onze backs zo hoog (moeten?) staan.
0 0
Ozymandias
Juist met een '6' kunnen de backs heel hoog spelen doordat de '6' samen met de centrale verdedigers voor de restverdediging zorgt.
0 -2
GvanAchteren
Met Blind, Schuurs en Eiting staat er wel een mooi stukje voetballend vermogen, maar ik ben bang dat op snelheid ze te gemakkelijk weggecounterd zullen worden. Zal ook meer terughoudendheid vergen van de aanvallende middenvelders
0 0
Soccerskins
Jammer dat die journalisten toch altijd vragen gaan stellen waar Erik gewoon geen antwoord op kan geven.
0 0
AFCA-B93
Grootste vraag voor mij is of het nou een fout was van de ICD of dat er wel iets was, maar dat het nu verholpen is. Wat er nou specifiek mis was hoef ik dan niet te weten
1 0
MK77
Tja ook dat mag niet omdat als ze zeggen dat het geen fout was eigenlijk ook al medische informatie verstrekt
0 0
Saanchez
Ik denk dat er niet een direct verband is tussen beide. Zoals Erik zei gaat zo'n apparaat niet vanzelf af maar dat heeft in principe niks te maken met of het kwaal te verhelpen is of niet. Nav van alles wat Ajax en Blind erover gezegd hebben lijkt het erop dat alles weer gewoon hetzelfde is zoals voor die oefenwedstrijd. Niet uit te sluiten dat het nog een keer gebeurd op het veld maar alle seinen zijn wel op groen en dat zullen ze bij enige vorm van twijfel toch niet doen lijkt me
0 0
MK77
oh crap Martinez twijfelgeval
0 0
AlexIbarra
Er wordt uitgelegd dat Dusan vragen in het Nederlands gaat beantwoorden.

5 minuten later komt hij voor het eerst aan het woord en gaat Joep (of die andere kneus vd NOS) vragen of hij het in het Nederlands doet en nog 2x beginnen over iets mbt de NL taal.
Het is de eerste wedstrijd na de langste periode zonder voetbal sinds de oorlog, waarom dan meteen weer dit slappe gelul?

Dusan was trouwens wel onverstaanbaar op dat moment dus misschien was het gewoon geniaal getimed om nog even weinig zinnigs te bespreken.
0 0
MK77
Joep is een belerende prutser
1 0
cantharel
Nog niets geleerd van vorig jaar. Ishet nou zo moeilijk om voor een goed geluid te zorgen. Elke amateurclub zou het beter doen.Zend het dan niet uit.In alles professioneel maar niet kunnen zorgen voor luid en duidelijk , voor iedereen verstaanbaar geluid.Ga jullie schamen.
1 -1
Rob1706
Mee eens, ben gestopt met kijken. Stoorde mij teveel.
0 -1
AFCA-B93
Ik denk dat het meer aan de microfoon van de microfoonman Dick ligt. Want nu is het wel goed te horen
1 0
MK77
Ik kan het prima horen hoor
1 0
MK77
Wat een niveau weer van de journalisten
0 0
AFCA-B93
De sukkel of life hahaha
0 0
Rob1706
Mijn tv monitor stond op 60 en nog kan ik de vragenstellers niet verstaan. Het zou Ajax sieren om het probleem met geluid voor eens en voor altijd op te lossen. Dit komt zeer amateuristisch over.
0 0
Hollister
Ik kan het ook alleen maar volgen als ik een koptelefoon aansluit op mijn laptop... idd geluid al tijden een probleem
0 0
voorkennis
Ja Ja ..daar is ie weer , we willen pak schaal hahaha
0 0
AFCA-B93
Misskien
0 0
MK77
Zei hij nou weer wij willen pak schaal?
0 0
Soccerskins
Hoor ik sierd?
0 0
MK77
Oh neeee Joep Schreuder
0 0
AFCA-B93
Ik vind het gedoe rondom Daley een beetje vaag nu. Snap dat er sprake is van privacy, maar iedereen wacht toch op een toelichting van Blind bijvoorbeeld. Of kom met een toelichting, of zeg dat die niet komt lijkt mij. Nu wacht iedereen maar een beetje en ontstaan er vragen
0 0
booya4afca
Die toelichting ga je dus niet meer krijgen... Dan kan je wachten tot je een ons weegt...
0 0
Rob1706
Waarom kan het niet zo geregeld worden dat de vragenstellers ook goed verstaanbaar zijn?
0 0
voorkennis
wat een kut geluid elke x weer.
Wel goed nieuws over Daley godzijdank
0 0
AlexIbarra
Tja, eerste wedstrijd vh seizoen en nu al 7 minuten te laat op de persco.
#tenhagout
:D
0 0
Rob1706
Zijn de horloges stuk of kan ik persconferentie hier in buitenland niet ontvangen?
0 0
AFCA-B93
Denk dat ze nog snel even de komst van Suarez afronden.

Nee ze zijn gewoon laat, moet niet aan jouw locatie liggen
0 0
Adi
Off Topic: We had a vote in Switzerland in the largest newspaper for the nicest and smartest Football Shirt 2020/2021. And the Ajax Away Shirt won the vote with a huge distance to the second shirt (Bayern München CL Trikot) ;-)
4 0
036AFCA97
The away shirt or the third kit? The blue/white one or the black/gold one?
0 0
Adi
The blue/white away shirt.
1 0
DUDE92
Interesting! I also think it's amazing, but most other people here would choose the 3rd kit (black and gold) over it any day.

Also, I hadn't seen the Bayern 3rd kit yet, but it is pretty cool indeed. You guys have good taste ;)
1 0
ElPistolero9
I’d prefer the blue away shirt tbh
0 0
Adi
Yes you are right. I wolud also choose the 3rd kit... My luck that I have ordered both shirts for me :-)

Haha yes it seems like that ;-)
0 0
Lane 8
Erik is de beste ajax-coach sinds van Gaal. Change my mind.
4 0
Lane 8
Erik is de beste ajax-coach sinds van Gaal.
Change my mind.
5 0
DeWijsneus
Van Gaal, Bosz, Morten Olsen, De Boer, Ten Hag. Of misschien De Boer en Ten Hag omgedraaid. Wouters had met dit materiaal ook wel kampioen geworden. Vind impact van Bosz en eerste seizoenen (en resultaat) De Boer indrukwekkender.
0 -2
markk
Wat een onzin, op het moment dat een team goed draait dan lijken alle spelers wereldtop maar op het begin van het seizoen zonder de voorbereiding of als je even in een dip zit zoals begin dit jaar dan zie je dat het ook geen wereldtop is, Dest is geen Trent-Alexander Arnold en Van de Beek is bij lange na geen De Bruyne. Ik denk echt dat Ten Hag het geweldig heeft gedaan, nog een stuk beter dan Bosz. Bosz was een goede en charismatische coach maar hij was ook vaak een beetje te optimistisch en aanvallend opgesteld, Bosz is veel realistischer en heeft er voor gezorgd dat het team ook verdedigend zijn steentje bijdraagt.
1 0
DeWijsneus
Ik vind zijn opstellingen en wisselbeleid echt ondermaats. Vond bij Bosz het logisch staan, maar was zeker een pakkie minder dan wat TH onder zijn hoeding had en heeft. Ik vind het geen wonder, maar de Ten Hag lovers zijn hier in de ruime meerderheid, en dat is prima.
0 0
Schwalbino
Die laatste zin. :)
1 0
DeWijsneus
Bosz heeft meerdere persoonlijkheden. Complexe man.
1 0
fc Barcelona_ke
- blind nog te vroeg
- we hebben geen versterking nodig (aldus ten hag)
- maxraoui krijgt voorlopig een voorkeur boven dest (aast nog op de transfer)
- eiting vanwege transferperikalen niet geselecteerd voor zondag
2 0
mgtow
Erik trakteer je ons op een eredivisieschaaltje snert op het museumplein in december?
0 0
Adam24
De eredivisie is hier helaas veel te zwak voor, Feyenoord en PSV zullen hun wedstrijden ook weer makkelijk gaan winnen.
3 0
gras
Die zwakke eredivisie maakte het ons in de afgelopen seizoenshelft anders aardig lastig.
2 -2
RuffRhythim
Kwam door de vele blessures en daardoor door onszelf.

Daarvoor speelde we zowat de hele eredivisie op een hoop.
0 0
Schwalbino
Eerste 15 eredivisiewedstrijden 13 overwinningen en 2 gelijke spelen. Daarna ging het bergaf. 16 en 17 (eerste wedstrijd zonder Blind in de basis) gingen verloren. 18 en 19 werden weer gewonnen en 20 ging ook weer verloren. 21 en 23 (Blind weer erbij) werden gewonnen en 24 en 25 weer verloren en 26 werd gewonnen. 22 werd wegens storm niet gespeeld.

Wat opvalt is dat er slechts 2 gelijke spelen in die 25 wedstrijden waren.
1 0
DeWijsneus
Zou mooi zijn, maar ik zou al blij zijn als hij het gewoon heeft neergezet in december. Duurt soms allemaal wel erg lang helaas.
3 0
AFCA-B93
Nouja, vorig seizoen had hij het uit tegen Valencia eigenlijk al neergezet, en die wedstrijd was in oktober. De blessure van Neres was het begin van alle ellende, niet zozeer omdat Neres werd gemist, maar natuurlijk vanwege de blessuregolf die toen volgde. Dus Ten Hag had het vorig seizoen redelijk snel op orde, maar het was net zo snel weer weg
1 0
DeWijsneus
Toen begonnen we ook veel eerder.. :-)
1 0
AFCA-B93
True, maar toen moesten we ook meteen presteren, dus kon er minder geëxperimenteerd worden zoals dat nu wel het geval was haha. Maar gewoon hopen dat alles soepel gaat vanaf de start!
0 0