Ünüvar verlengt contract tot en met 2023

NielsOpdam, 24-07-2020 om 16:05, 7939 views, Ajax.nl |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Naci Ünüvar (17) heeft zijn contract bij Ajax met een jaar verlengd tot en met 30 juni 2023. Dat heeft de Amsterdamse club vrijdagmiddag bevestigd op Ajax.nl. Eerder meldde De Telegraaf al dat Ünüvar vrijdag zijn contract zou verlengen.

De aanvallende middenvelder zit vanaf 2011 in de jeugdopleiding van Ajax. Op 20 januari 2020 maakte Ünüvar zijn debuut in het eerste elftal van de Amsterdammers. Tijdens het bekerduel met SV Spakenburg (7-0) scoorde de jeugdinternational direct een doelpunt.

Het was tot nu toe het enige optreden in Ajax 1 voor Ünüvar. Woensdagavond meldde De Telegraaf al dat 'Marc Overmars in staat bleek de boven de Johan Cruijff ArenA cirkelende aasgieren te verjagen.' 

Denk jij dat Schöne namens Genoa scoort tegen het Inter van Eriksen? Zet in en krijg 5,15 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
036AFCA97
Off topic:

De Boer weg bij Atlanta United
0 0
Hollister
Nu maar hopen dat die andere 4 a 5 talenten ook maar snel mogen bijtekenen... met name Taylor en Hansen en Brobbey zal mij benieuwen... daarnaast Salah Edine en Regeer... die is geloof ik nog jonger.. misschien heeft hij nog een 2 jarig contract, zou kunnen.
0 -2
Ozymandias
Regeer heeft een contract tot medio 2022 en aangezien hij geen talent van de buitencatagorie is denk ik niet dat Ajax zijn contract al zal verlengen. Ik hoop vooral dat de broertjes Timber, Salah-Eddine, Brobbey, Hansen en Taylor hun contract zullen verlengen. Als die allen zes hun contract verlengen heeft Overmars het deze zomer fenomenaal gedaan qua contactsverlengingen voor talenten.
0 -2
Hollister
Ok, Ik heb toch andere geluiden gehoord dat hij juist ook omdat hij nog een jaartje jonger is dan de rest hij juist buitengewoon prima heeft gedaan vorig jaar... en dat ook al diverse buitenlandse clubs achter hem aan zitten. heeft toch ook heel veel gespeeld vorig seizoen, bovendien zijn sommige spelers laatbloeiers dus afschrijven zou nu best dom zijn
1 -3
Ozymandias
Afschrijven? Er is een groot verschil tussen iemand niet een talent van de buitencatagorie vinden en hem afschrijven... Regeer hoort alleen gewoon niet in een rijtje met Hansen, Gravenberch en Ünüvar als talenten van de buitencatagorie.
0 0
Babangida83
Ik vind Regeer persoonlijk ook één van onze grootste talenten. Maar als je tactisch en positioneel uitzonderlijk bent, dan telt dat niet mee ofzo...
2 -1
Ozymandias
Zodra Ünüvar de inhoud heeft om met relatief gemak hele wedstrijden te kunnen speler op het niveau van de Eerste Divisie is hij klaar voor de vaste overstap naar het eerste. Laten we niet vergeten dat Ünüvar pas na het komende seizoen 18 jaar wordt en dat Nouri in het seizoen waarin hij 18 werd nog in de o19 speelde (en in totaal maar 44 minuten in de Eerste Divisie mee heeft gespeeld). Sterker nog, een groot deel van het seizoen daarna speelde Nouri ook nog in de o19 en speelde hij in totaal maar 17 wedstrijden in de Eerste Divisie.

Het atletische vermogen van Ünüvar is verder ontwikkeld dan dat van Nouri op 17 jarige leeftijd was maar het verschil met het atletische vermogen van de spelers van het eerste is nog behoorlijk groot. Bij dit soort spelers moet Ajax jammer genoeg wachten tot hun atletische vermogen een inhaalslag heeft gemaakt op hun voetballende vermogen voordat ze door kunnen breken. Zelfs iemand als Iniesta brak pas in het seizoen waarin hij 21 werd (onder Rijkaard) geheel door in het eerste van Barcelona.
2 -4
Babangida83
Unuvar heeft meer dan genoeg techniek en zuiverheid om dat atletisch vermogen te compenseren, heeft hij tot nu to laten zien. Dus laat t hem eerst maar eens zien, dan kunnen we je daarna altijd nog gelijk geven.
0 0
Babangida83
Hele goede zaak voor beide partijen. Fantastisch als nog meer talenten dat inzien. Dan komen er voor iedereen mooie tijden aan.
0 0
DrFootball
Mooi! Het wachten is nu weer op de eerste die erover begint dat het maar een verlenging voor 1 jaar is en dat minimaal tot 2025 had moeten zijn.
0 0
ajaxrosenberg
Hij is nog geen 18 dus mag maar 3 jaar.
2 -1
DrFootball
Ja dat weet ik ook wel. Was een sarcastische opmerking nav een opmerking van iemand in een ander topic over hetzelfde onderwerp.
0 0
MNJ7
Moet je wel zorgen de dag dat ie 18 is 5 jarig contract ..
0 0
Ajaxxxisdebeste
Kijk dit is goeie reactie, wist dat niet eens, zat ook al van waarom maar tot 2023
0 0
Schip
Lekkahhh. Groeibriljant uit de jeugd, al maak ik me weleens zorgen om de druk en verwachtingen. Deze jongen vond ik minder vorig jaar, zeker het WK was het geen deuk in het bekende pakje boter.

Hopelijk is dat onderdeel van de groeicurve met pieken en dalen. Alleen maar pieken leer je weinig van.

Rensch ook een fijne verdediger, al zegt de weerstand in de jeugd niet veel. Denswil was soms soeverein en die heeft de top nooit gehaald. Nu Brobbey en de rest nog.
3 -1
Babangida83
Speelde Denswil ook op zo'n hoog niveau voor z'n leeftijd?
0 0
Schip
Vind ik wel. Hij werd echt gezien als Ajax 1 materiaal. Ook in Jong heerste hij soms. In het eerste kwamen wat foutjes, maar hij zakte nooit door het ijs. Veltman daarentegen...Wow. Terwijl die ook hele sterke periodes had.
1 0
DeKenner
Ik zag hem destijds het eerste wel halen.. alleen zijn mentaliteit onder De Boer (dacht ik) was destijds niet opperbest. En dan heb je aan Frank een verkeerde.
0 0
Redrum
Fantastisch nieuws natuurlijk. Voor mij is Naci al jarenlang het nummer 1 talent uit de eigen jeugd. Volgend jaar zal hij nog geen basisspeler zijn, maar hij zal wel zijn minuutjes gaan pakken. Verder weer een goede reden om Jong-Ajax te volgen komend seizoen.
3 0
036AFCA97
Met Taylor, Unuvar, Brobbey, Rensch, Hansen, Timber, Gravenberch, Traore, Salah-Eddine komen er toch wel een paar heerlijke spelers aan waar we hopelijk veel plezier aan gaan beleven.
2 0
Babangida83
Champions league waardig. En dan kun je hem over 3-4 jaar best zomaar eens winnen, mits je de juiste mix hebt.
0 -1
altijdwelwat
Moet altijd wel lachen om mensen die over de CL beginnen , alsof er alleen in Nederland talent word geboren. Al deze talenten werden op een kansloos hoopje gespeeld door een groepje Japanners waarvan niemand hier 1 naam weet. Laat die jongens eerst maar eens rustig door ontwikkelen tot ze het niveau hebben om in Ajax 1 het verschil te maken.
1 -2
VoorOnzePloeg
Laat ze eerst maar eens doorbreken. Ik zal Hachim Mastour als voorbeeld noemen
1 0
Redrum
Absoluut, absoluut.
1 0
Santiago
Neem aan dat hij komend seizoen hier en daar minuten krijgt. Vervolgens vast aansluiten bij Ajax 1 in 2021-2022?

Al zou ik het zelf prima vinden als hij dit jaar al vast bij Ajax 1 aansluit (uiteraard geen basis.) 17 jaar lijkt me perfect.
1 -1
WZAWZDB14
Yesss
1 0
036AFCA97
Heerlijk nieuws. Durf het bijna niet te zeggen, maar krijg een beetje het Nouri gevoel bij deze jongen.
1 -1
afcasven1995
Hopelijk elke dag tot de voorbereiding begint 1 nieuwe verlenging.
1 0
WantAmsterdam
Mooi, unuvar echte Ajacied
1 0
Ajax27
Mooi!
1 0
symen10
Heel Mooi!!
0 0
MK77
super heel mooi
0 0
jutter
Het eerste schaap is over de dam en het is zeker niet de eerste de beste natuurlijk, de rest zal spoedig volgen, neem ik aan. Overmars cs zitten bepaald niet stil en maken overuren met het verhuren en het verlengen van die jonge gasten en halen van nieuwe spelers.
1 0