Ten Hag over inkomende transfers: 'Alle seinen op rood'

ThijsZwagerman, 26-04-2020 om 13:40, 28687 views, Algemeen Dagblad |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Ajax gaat zich voorlopig niet roeren op de transfermarkt. Volgens trainer Erik ten Hag ‘staan alle seinen momenteel op rood’ wat betreft inkomende transfers. Wel is het mogelijk dat Ajax nog enkele spelers zal verkopen. 

‘Ik wil niemand kwijt’, opent Ten Hag in gesprek met het Algemeen Dagblad. ‘Tegelijkertijd is het algemeen bekend dat Ajax ieder seizoen minimaal wel één of twee uitgaande transfers nodig heeft. Met Hakim Ziyech is er al eentje gedaan. En ik weet dat er afspraken liggen met een aantal spelers. Alleen dan moet er wel een club met het juiste bedrag komen. En dat hangt dus in deze onzekere tijden af van de geldstromen in de grotere competities, die weer op gang moeten komen, maar waar ook veel onzekerheid leeft. Sportief is het dus niet per se ongunstig als de grotere clubs in Europa minder te besteden hebben op de transfermarkt’, aldus de Ajax-trainer.

Hoewel Ten Hag dus niet uitsluit dat er nog sterkhouders zullen vertrekken, vindt de oefenmeester dat Ajax momenteel een sterke selectie heeft staan. ‘Ik denk dat we nu een prima selectie hebben, met alle posities dubbel bezet. Daar zouden we volgend seizoen mee in kunnen.’ Waarschijnlijk zal dit ook moeten, want naast de al eerder aangetrokken Antony zal Ajax komende zomer hoogstwaarschijnlijk geen andere versterkingen contracteren. ‘Alle seinen staan momenteel even op rood, alles staat on hold. Dat kan ik ook wel begrijpen, want we zitten in een onzekere periode. Ajax zit nu financieel nog in een goede positie, maar dat verandert als de coronacrisis te lang gaat duren.’

Ondanks het feit dat Ajax door de coronacrisis veel inkomsten misloopt en het aantrekken van nieuwe spelers dus niet mogelijk lijkt, verandert de doelstelling die Ajax heeft niet. ‘Ons doel blijft overeind: een representatieve selectie, waarmee we in Europa kunnen uitkomen. Die inkomsten heeft de club nodig, en het is ook belangrijk voor het totale Nederlandse voetbal. Die ambities zijn duidelijk en ik heb niet het gevoel dat Ajax daar concessies in gaat doen.’

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DT10
Ik hoop dat de selectie van volgend seizoen er ongeveer als volgt uitziet:

Promes/Lang ————- Tadic/Traoré ————- Neres/Antony
Martinez/Eiting - Donny/Ekkelenkamp - Alvarez/Gravenberch
Nico/Castillo - Blind/Botman — Veltman/Schuurs - Nous/Dest
—————————— Onana/Scherpen ——————————

Er is dan geen plaats meer voor Varela, Van Leer, Magallan, Marin, Labyad, Babel en (met pijn in mijn hart) Huntelaar.
0 0
Sampaoli
Labyad zou ik er altijd bijhouden. Kan op meerdere posities uit de voeten en is in de ED een prima toevoeging. Eigenlijk is dat ook het geval voor Marin, maar die jongen heeft dermate weinig vertrouwen in zichzelf dat het er nog niet uitkomt. Kans is erg klein dat we voor Magallan en Marin een waardige vergoeding gaan krijgen, dus dan is verhuren wellicht een betere optie.
0 0
De Stift
Ik begrijp deze reactie van Ten Hag, maar ik denk toch dat het zo zwart-wit niet ligt.

Allereerst: als spelers als Onana, Blind, Van de Beek, Promes, Tadic of Neres vertrekken, dan zul je waarschijnlijk wel moeten acteren op de transfermarkt.
Bovendien kunnen zich nu buitenkansen voordoen op de transfermarkt. Clubs die van spelers contracten ontbinden of moeten verkopen door teruglopende inkomsten.

Waarschijnlijk is het ook zo dat weinig clubs nu fors in de buidel willen tasten. Dus als je volgend seizoen met nagenoeg dezelfde selectie aan het seizoen kan starten, zijn verdere investeringen mogelijk niet nodig. Met:

Onana
Dest/Mazraoui Schuurs/Veltman Blind Tagliafico
Gravenberch Van de Beek Eiting
Neres Tadic Promes

Is de basis prima op orde. Verder hebben we met Martinez, Alvarez, Marin, Antony, Unuvar, Huntelaar, Traore en nog een zwik talent ook in de breedte een goede selectie.
1 0
RusselWestbrook
Als die spelers vertrekken komen er bakken met geld binnen en daalt de salarislast gigantisch. Dan gaan er echt wel seinen op groen hoor.
1 0
AlexLitmanen10
Als er nog bais-spelers weggaan dan zullen er echt nog wel vervangers moeten worden aangetrokken.
Tagliafico zal vertrekken dat verdient hij ook (chelsea / atletico)
Onana is een klasbak en is rijp voor de absolute top. Barca zou leuk zijn maar even afwachten hoe het met Ter stegen zal lopen
Dest is ook een optie om naar Bayern te vertrekken.

Deze spelers zullen echt wel vervangen worden (op Dest na). Voor de rest zal de selectie nu rond zijn. Voor zyech zijn Antony en Giovanni gekomen
Geen idee wie alle corners en vrije trappen moeten gaan nemen. Blind / promes?
0 0
jaribombari
Neres weer fit, Anthony erbij, doorstroming vanuit de jeugd. Timber, Naci, Gravenberg, wellicht Castillo, niks aan het handje. Traore lekker laten starten. Dat aangevuld met Nico, Blind, Tadic, Donny etc... Komt goed. We zullen alleen een nieuwe keeper moeten kopen ben ik bang.
1 0
DT10
Er zal toch door geselecteerd moeten worden en het is dus heel logisch dat Babel en Varela niet langer gehuurd worden, aangezien beiden ook weinig indruk gemaakt hebben.

Met pijn im mijn hart, zou ik ook Huntelaar zijn contract niet meer verlengen. Het is voor mij duidelijk dat Tadic alleen van grote waarde is als centrumspits en daarnaast maakt Traoré een goede indruk, waardoor Klaas-Jan afgelopen seizoen al 3e keus was.

Ik zou de contracten van Van Leer en Johnsen proberen te ontbinden. Ik verwacht namelijk niet dat er voor één van de twee zich een club gaat melden.

Daarnaast hoop ik, dat ze hun verlies nemen en Magallan, Marin en Labyad proberen te verkopen, nu er nog een paar miljoen voor te krijgen is.

Dan zijn er bij Jong Ajax ook nog spelers als Van Bladeren, El Maach, Solomons en Thethani waarvan het contract deze zomer afloopt. Deze spelers zou ik transfervrij laten vertrekken, omdat ook daar door geselecteerd moet worden.
0 0
wdka
Goed voor de jeugd en die uitgaande transfers kunnen ze waarschijnlijk wel vergeten.
0 0
louis60
Dus Ajax verkoopt nog een paar toppers, koopt niets bij en AZ blijft op zelfde niveau? Ben je dan e ern grote club met Europese ambities? Nee, dan wordt AZ kampioen. TH moet met een beter verhaal komen. Juist nu.
1 -6
Duif63
Dat vind ik ook. Het zwakke aankoopbeleid van Overmars en Ten Hag gaat zich wreken. Dat bleek dit seizoen al en zal volgend seizoen alleen maar toenemen. De tientallen miljoenen die verdampt zijn door het aantrekken van Bande, Magallan, Pierie, Marin, Alvarez etc gaan ons komende jaren een heel stuk terug werpen.
1 0
vincent_DV
Ik heb hier ook lang over nagedacht, maar als we naar de huidige situatie kijken is het volgende aan de hand:

-Clubs in de hele wereld hebben geld nodig
-Niemand durft of kan investeren
-Door die 2 zaken zullen spelers goedkoper worden
-Ajax is 1 Van de gezondste club van Europa.

Natuurlijk vallen er bij Ajax nu ook klappen, maar zou Ajax niet juist nu inventief moeten zijn en juist nu door moeten zetten. Dan ben je 1 van de weinige die dat doet en kan je echt zo veel stappen gaan maken! Juist door nu te investeren.

Zoek binnen Nederland mensen die een aandelenpakket willen kopen waarbij Ajax ze binnen 5 jaar weer terugkoopt bijvoorbeeld, Ajax heeft ook de financiën om een redelijk bedrag te kunnen lenen. Ook kan Ajax mensen namens de vereniging Ajax aandelen laten kopen bijvoorbeeld.

In mijn ogen moet Ajax er juist nu alles aan doen om te groeien, want niemand anders groeit nu. Investeer je nu dan heb je daar de komende jaren gigantisch veel baat bij, weet ik zeker! Corona is volgend jaar misschien niet weg, over 2 jaar misschien ook niet, maar er komen weer goede tijden waarin Ajax de nu gedane investeringen met gemak weer terugverdient.

Dan heb je nu een gigantisch goede selectie, spelers kunnen kopen tegen een laag bedrag en je bent nog steeds gewoon gezond.
6 -1
noppenkoning
Precies, never waste a good crises.
0 0
vincent_DV
Waarom zou je bezuinigen als je echt mega gezond bent? Omdat je een jaartje minder centjes binnen krijgt? Dat gaat nergens over. Stel je maakt komend seizoen 40 miljoen verlies door gewoon verder te gaan met waar je mee bezig was, wat maakt dat in wezen uit als je daardoor sportief een enorme slag kan gaan slaan? Je kan nu koopjes gaan halen. Ga naar Brazilie en elke club staat te trappelen om spelers te verkopen! Iedereen wil geld hebben en Ajax kan het geven.
0 0
wdka
Op zijn cruiijfiaans: een gapend gat dicht je niet door nog meer gaten te trekken, snappie!?
0 0
vincent_DV
Maar Ajax heeft helemaal geen gapend gat. Ajax zit bijvoorbeeld ver boven het benodigde Eigen vermogen(Dat mag 30% zijn) op basis van 2019 betekent dat dat Ajax 55% heeft en dus zo’n 300 miljoen zou kunnen lenen en dan nog is het EV boven de 30%. Ook kan Ajax zonder leningen 67 miljoen kwijt raken om de bankrekening op 0 te krijgen. Ajax heeft veel sponsors en waarschijnlijk CL dus de begroting is wel aardig bezet, zeg dat Ajax aan bedorven inkomsten zo’n 30 miljoen gaat verliezen. Ook voor het financial fair Play is er niks aan de hand want je mag over 3 jaar gezien volgens mij 5 miljoen verlies maken, nu heeft Ajax de afgelopen 2 jaar zo’n 100 miljoen winst gemaakt dus zou het zelfs 105 miljoen verlies mogen maken. Niet dat ze dat moeten doen, maar om even iets aan te geven.

Waarom dan nu niet gewoon kiezen voor heel veel kapitaal op het veld met geld wat je over 3-5 jaar moet terug betalen? Er komen toch weer goede tijden aan, misschien niet volgend jaar, maar wel binnen 5 jaar. Gebruik je spelers nu als soort onderpand, ga Europa aanvallen, ga daardoor geld verdienen en over 5 jaar is het terugbetalen peanuts. Bijna niemand kan if durft te investeren, dan moet je als gezonde club dat juist wel gaan doen.

Spelers worden goedkoop, spelers kunnen geen kant op omdat niemand iets durft, makkelijker shoppen is er toch niet! Maak mooie afspraken met onze huisbank ABN AMRO, zet ze desnoods op de andere mouw, maar probeer een slaatje uit deze crisis te slaan!
0 0
Cruijffthebest
Geen echte vervanger halen voor Ziyech en geen hele goede CV betekent dat we een heel stuk minder zijn komend seizoen.
Er zal echt wel wat moeten gebeuren, want de creativiteit van Ziyech gaan we heel erg missen, dat was al duidelijk dit seizoen wanneer hij niet meedeed, was om te janken zo slecht!!!
2 0
fc Barcelona_ke
Als Ajax zeker voor CL poulefase haalt, gaat ze sowieso spelers halen voor CL startbedrag!
we kunnen zeker vergeten: ervaren rot als blind tadic promes, spelers die meer dan tien miljoen kost, gaan Ajax zeker niet doen denk ik. a la Tagliafico, Davinson sanchez, Martinez moeten we maar hopen!
0 0
KVF
Hopelijk kijken ze een beetje naar transfervrije buitenkansjes. Volgens mij zijn matic en llalana dit jaar transfervrij. Zullen wel een godsvermogen aan salaris kosten, maar het is het proberen waard lijkt mij.
0 0
Van Reenen
Alle inkomende transfers staan op rood. Dit betekent dat Babel ook niet komt als Ten Hag dit zegt.
0 0
Duif63
Elk nadeel heb z'n voordeel!
0 0
Ajax4proud
Ik ben geen voorstander van Veltman maar in deze tijd die als reserve en Magallan verkopen. De verhuurde speler Botman en tevens Schuurs een kans geven. Ben benieuwd hoe Ziyech en Tagliafico opgevangen wordt. Zijn toch sterkhouders die je niet even kan opvangen. Naci Ünüvar af en toe in laten vallen maar die kan je ook weer niet te vroeg inbrengen in het 1e team.
1 0
Restored
Lijkt me sterk dat Onana, Tagliafico en v/d Beek allemaal blijven, als je dan 70 a 80m binnen haalt (sws al 40 voor Ziyech) lijkt me dat je wel wat (plus minus 20) kan investeren. Salariskosten gaan met het vertrek van Ziyech ook naar beneden.

Verder Magallan verloten onder de clubs die een deel van de CL inkomsten eisen, die gast is 8m waard dus dat moet genoeg zijn
6 0
Dennis129
we hebben met Veltman, Alvarez, Schuurs en Magallan 4 rechter centrale verdedigers. Hiervan moet je Magallan sowieso zien te verkopen en van de 3 anderen er 1 verkopen/ verhuren. Van deze opbrengsten moet er een creatieve middenvelder gehaald worden.
We hebben de afgelopen maanden gezien wat een matig middenveld we hadden zonder Zyech.
0 0
Ozymandias
Ik zou Magallán en Álvarez beide verkopen en Schuurs het vertrouwen geven als basisspeler met Veltman als back-up. Als Bayern nog steeds een bedrag van zo'n 20 miljoen euro voor Dest overheeft zou ik ook hem verkopen en kan Veltman ook als back-up van Mazraoui functioneren. Ajax heeft dan Jurriën als derde keuze voor zowel rechtercentrale verdediger als rechtsback. Hij ontwikkelde zich dit seizoen geweldig en het zou zonde zijn als Ajax een centrale verdediger koopt die de komende jaren zijn ontwikkeling in de weg zal lopen.
4 -1
fc Barcelona_ke
ik snap wel waarom ten hag zo vroeg met Veltman kans geven als centraal. Schuurs deed erg goed in de voorbereiding, maar bleek niet echt klaar voor basisspeler! ik heb idee dat Timer nu iets verder dan Schuurs!
Veltman blijft? Timber idd meer stand in dan Schuurs? dan kan Schuurs beter verhuurd aan bijv SC Heerenveen
0 0
EersteAanname
Hoe kan je in godsnaam na het afgelopen seizoen Schuurs verkiezen boven Veltman? Heb je iets tegen hem of heb je gewoon geen wedstrijden gekeken?
3 -1
Ozymandias
Ik heb niets tegen Veltman. Sterker nog, ik heb hem hier op AjaxShowtime regelmatig verdedigd omdat ik hem niet zo slecht vinden als sommige leden hem doen voorkomen. Alleen weten we nu wel al wat het topniveau van Veltman is en dat is niet hoog genoeg voor het niveau wat Ajax nastreeft.

Schuurs is opbouwend nu al beter dan Veltman en ontwikkelde zich vorig seizoen verdedigend goed. Namate het seizoen vorderde ging Schuurs wat meer fouten maken maar dat is logisch aangezien de vorm van talenten altijd meer afhangt aan hun spelritme. Ik denk dat als Schuurs dit seizoen het vertrouwen had gekregen hij de ontwikkeling van vorig seizoen door had kunnen trekken. Natuurlijk had hij af en toe een grote fout gemaakt maar Veltman heeft die grote fouten nu ook gemaakt.
0 0
Dennis129
Een Rechtercentrale verdediger kopen zou waanzin zijn.
Onze aanval is ook prima voorzien.
Het probleem ligt op het middenveld
4 0
Ozymandias
Persoonlijk vind ik dit helemaal niet zo slecht uitkomen. Ajax begon weer een beetje door te slaan met hun aankoopbeleid. Dat gebeurd elke keer wanneer Ajax na een succesvolle periode de aansluiting bij de Europese top probeert te houden en elke keer gaat dat fout. Zolang er niemand wordt verkocht heeft Ajax een goed fundament staan waar bovenop kan worden gebouwd met enkele talentvolle spelers (zoals Schuurs, Antony en Traoré).

Met bijvoorbeeld Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico; Vd Beek, Tadic, Martínez; Neres, Traoré en Promes staat er een goed basiselftal. Als er nog bepaalde spelers uit dat elftal worden verkocht zal Ajax het geld hebben om (indien nodig) aankopen te doen om hun te vervangen. Als uit dat basiselftal niemand vertrekt zou ik in ieder geval Marin en Álvarez verkopen en met dat geld misschien nog een goede speler aan te trekken.
2 0
appeltje
Uhh, Antony is toch wel voor de basis gehaald mag ik hopen. En Tadic op het middenveld zie ik ook zo snel niet meer gebeuren. Laatste keer was meer dan een jaar geleden.
0 0
Ozymandias
Ik heb geen idee of Antony voor de basis is gehaald maar zolang Neres niet vertrekt lijkt de kans mij klein dat hij een vaste basisplaats zal krijgen. Wel lijkt het me handig dat Ajax straks meer kan rouleren met de vleugelspelers aangezien Ajax volgend seizoen waarschijnlijk een ongelofelijk druk programma zal krijgen. Het lijkt me sterk dat Tadic is verleert hoe hij op '10' moet spelen. Daarbij lijkt hij me een ideale '10' om achter een spits als Traoré te zetten.
3 0
fc Barcelona_ke
Tadic werd gehaald als de vervanger van Ziyech en heeft in twee seizoenen nog geen keer als nummer tien spelen! volgens mij ziet Ten Hag op het trainingsveld dat hij niet kan ofzo!
0 0
Ozymandias
Waarom zou Tadic niet op '10' kunnen spelen terwijl hij daar bij Southampton met enige regelmaat geweldige wedstrijden heeft gespeeld? Ik denk dat Ten Hag hem niet als '10' gebruikte omdat hij op andere posities nodig was.
0 0
milan-jantje
Kunnen we weer doen waar Ajax al jaren in uitblinkt eigen jeugd kans geven en laten doorgroeien. Ajax krijg je niet kapot nooit niet.
1 0
Web
Heerlijk dit
En er komt wat aan
Maar allemaal van dezelfde leeftijd
Moet je toch gedoseerd brengen
3 0
milan-jantje
Owh maar dat is mooi roulatie systeempje hanteren.
0 0
Henkjanklaas
Het is te hopen dat schuurs en timber komend seizoen echt doorbreken. Want achterin kunnen we snelheid en lengte goed gebruiken. Voor schuurs het jaar van de waarheid. Die cruciale fout in belangrijke wedstrijden moet er uit! Timber is een goeie snelle jongen en heeft rust aan de bal zelfs op zo’n jonge leeftijd.
3 0
Web
Hoop ik ook
Ten Hag moet ze wel vertrouwen geven
Schuurs is enorm bescheiden, blaakt niet van zelfvertrouwen.
Ik blijf het een optie vinden, mits hij hem eens laat staan, ook naar een fout
De rest maakt ook foutjes zat
0 0
Ozymandias
Ik vind het feit dat Ten Hag niet ervoor koos om Schuurs vanaf het begin van dit seizoen het vertrouwen te geven als centrale verdediger naast Blind de grootste fout die Ten Hag als hoofdtrainer van Ajax heeft gemaakt. Schuurs heeft het potentieel om een geweldige centrale verdediger voor Ajax te worden en was dit seizoen al minstens net zo goed als Veltman.
4 -4
Ferd
Schuurs maakte in een fractie van de minuten van Veltman veel meer fouten dan Veltman. Dat koste ons punten tegen AZ (waardoor we nu een gelijk aantal punten hebben ipv een voorsprong, waardoor er nu discussie is). Dat koste een tegengoal bij Getafe uit waardoor we uiteindelijk uit Europa vlogen. En zo zijn er nog wel meer te vinden.
1 -1
Ozymandias
Schuurs had geen enkel spelritme en talenten zonder spelritme maken nu eenmaal veel fouten. Met meer spelritme had Schuurs zeker een hoger en constanter niveau gehaald. Trouwens kan je ook makkelijk een behoorlijk aantal grote fouten van Veltman opnoemen.
0 0
Joseph
Overmars werd in het verleden door de fans en Peter Bosz haast gedwongen Hakim Ziyech aan te te trekken na jaren van Ajax onwaardig voetbal..

Er dreigt nu weer creatieve armoede en ten Hag is dus geen Peter Bosz die de ernst van de situatie herkent en Overmars begrijpt de waarde ook niet. Er dreigt een heel zwak jaar voor Ajax, dat pas opgelost gaat worden als Unuvar zich ontwikkeld.
0 0
AFCA-B93
Mocht deze crisis nog langer gaan aanhouden en de financiele strop groter. Stel dat Ajax hier op eigen kracht uit komt maar andere clubs niet, en deze clubs krijgen financiele hulp van de overheid, maar Ajax niet (want sterk genoeg). Dan is straks onze buffer leeg waar wij jaren lang goed beleid voor hebben gevoerd, maar staan we er net zo voor als een Feyenoord en PSV die al jaren financieel kut beleid voeren, of iedere andere club..
0 0
Mokum31
Wees blij dat we die 2 Brazilianen hebben gehaald en we goed in de talenten zitten
Kut Corona
5 0
Van Reenen
Hoezo kunt corona? Of denk jij dat dit expres is ontstaan om jou te treiteren? Dit virus raakt ons allemaal, ook als je alle maatregelen in acht hebt genomen e je komt te overlijden. Pfff, hoop niet dat het ons overkomt.
0 -2
Ajaxbrl
Hoe Corona ons terugzette in het FdB tijdperk..
1 -5
Restored
Wat een doffe ellende allemaal.
0 0
Web
Heel verstandig
De huidige situatie is zo onzeker
Ajax zal ook alles bij moeten zetten om een gezonde club te blijven
1 0
Gecko
Als die dure salarishuishouding Ajax maar niet gaat opbreken.
Gelukkig Cl geplaatst zonder voorronde.
1 0
Ajaxbrl
De dure jongens gaan of zijn al weg dus daar zou ik me geen zorgen over maken, met Marc Netto in de gelederen hoef je je uberhaupt geen zorgen te maken over geld..
0 0
Web
Best spannend allemaal
Hier was geen scenario voor bedacht
Puur overmacht
Mag je ook niemand verwijten
0 0
Multi
Nou ik hoop toch wel dat er nog een creatieve middenvelder komt, want daar hebben we echt wel behoeften aan. Dat vertrek van Ziyech zal je toch enigszins op moeten vangen.
0 0
Web
Moet ook kunnen?
Voorlopig geen supporters in het stadion
Ajax moet ook voorzichtig zijn
0 0
aka
Ja lijkt mij ook
0 0
PierreHeno
eh.....we gaan gewoon weer met Schuurs op rcv spelen in de CL? Dan doe je dus puur mee voor S&B...
1 -6
Web
Nee ze gaan onverstandige beslissingen nemen
Hou er maar rekening mee dat er zonder verkopen, niets bij komt
0 0
BrandjeXL
Ssttt Erik, jij bent de trainer. Niet aan jou om hier over te zeggen Al verwacht ik dat dit een tactisch bericht is ivm het gebedel van andere clubs.
0 -1
Cello
Ik had het gisteren er met een maatje over. Nu dat in heel Europa vele clubs hun spelers hebben gevraagd om een groot deel salaris in te leveren (vaak vele tientallen procenten), hoe zouden die spelers er tegenaan kijken als hun club dan 2-3 maanden later weer vele miljoenen uitgeven aan nieuwe transfers?.
Ik bedoel maar, je levert salaris in om een steentje bij te dragen, zodat de club niet omvalt. Of om te zorgen dat overig personeel wat bij de club werkt en veelal de wedstrijden mogelijk maakt salaris te kunnen betalen (omdat de club dat zelf niet kan). Je levert geen salaris in, zodat de club amper 2-3 maanden later weer vele miljoenen in een transfer kan steken.
Voor het gevoel wringt dat toch wel een beetje.
0 0
ajaxrulesz
Zuur voor ten Hag, Jonathan David waar ze al lang achteraan zitten is nu voor een gereduceerde prijs op te halen bij Gent. Nu gaan andere clubs ermee aan de haal, gemiste kans. Weer een jaar Huntelaar en Traore.
2 0
Gerard36
Dit kan een tactische zet zijn om de andere clubs te laten weten dat er geen of weinig geld te halen is in Amsterdam
0 0
fc Barcelona_ke
Niemand vertrekken? Lijk me ook duidelijk dat niemand komt! Goed genoeg selectie voor weer kampioen, bekerwinst, verre komen in europese toernooi..
Ik hoop toch: overbodige spelers als marin Alvarez labyad ekkelenkamp slijten. Misschien nog max 1 extra halen voor middenvelder.
0 0
Cello
En we zijn straks tov vorig jaar weer een jaar verder. Dus spelers die vorig seizoen (afgelopen seizoen dus) nog net niet klaar waren voor het grote werk, dit misschien dit jaar wel zijn en wèl gaan doorbreken. Maar dat blijft natuurlijk afwachten.
Ik denk dan aan Unuvar, Brobbey, Hansen en zeker aan Traore. En wie weet, heel misschien dat Giovanni wel een super verrassing gaat zijn. Er zijn mensen in Brazilie (naast Piet de Visser hier in NL), die heel hoog opgeven over deze jongen, die telkens ook nog eens in alle vertegenwoordigende elftallen van de Braziliaanse bond de aanvoerder was van zijn team. Zij verwachten echt heel veel van hem.
Ik laat me graag positief verrassen.
2 0