KNVB mikt op hervatting Eredivisie half juni

GinoHaverkamp, 07-04-2020 om 17:10, 17835 views, Algemeen Dagblad |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Als het aan de KNVB ligt wordt er half juni weer gevoetbald. Dat weet het Algemeen Dagblad te melden naar aanleiding van de conference call tussen de bond en de betaald voetbalclubs dinsdagmiddag. Bij de hervatting is waarschijnlijk geen publiek aanwezig volgens de krant.

De bond wil, mits het RIVM het toelaat, de competitie half juni hervatten met de duels FC Utrecht - Ajax en AZ - Feyenoord. Dat zijn twee wedstrijden die begin februari werden uitgesteld wegens de slechte weersomstandigheden toentertijd. In het weekend van 19, 20 en 21 juni wordt de normale competitie dan weer hervat. Dat gebeurt waarschijnlijk zonder publiek.

De Eredivisie zou dan waarschijnlijk eind juli afgerond moeten worden. Om dat alles mogelijk te maken hoopt de KNVB dat de clubs halverwege de maand mei weer mogen beginnen met trainen, zodat de spelers op tijd wedstrijdfit zijn voor de hervatting van de competitie. Tussen half juni en eind juli is het ook de bedoeling dat de bekerfinale tussen Feyenoord en FC Utrecht afgerond moet worden. Een specifieke datum is niet bekend.

De play-offs worden aangepast, zo meldt het AD. Normaliter spelen deelnemende clubs twee keer tegen elkaar, maar dit seizoen wordt er slechts een enkel duel per ronde gespeeld, zo is de bedoeling. Over het derde scenario, waarin de Eredivisie helemaal niet meer wordt hervat, is volgens het blad niet gesproken.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PierreHeno
Kop had beter kunnen luiden: ' Knvb hoopt dat burgemeesters het afmaken van de vietbalcompetitie zullen verbieden ( waardoor er sprake is van overmacht en Fox contractueel de 22miljoen tv rechten zal moeten overboeken). Stopt de Knvb er zelf mee dan zijn ze die 22 miljoen kwijt. Zo simpel ligt deze kwestie. Daarom doet de Knvb ook alsof ze werkelijk denken dat er nog gevoetbald gaat worden dit seizoen. Ze houden gewoon de schijn op om die 22 miljoen binnen te kunnen halen.
0 0
Van Reenen
Ik wil een lans brekenvoor dieleeghoofden bij de KNVB. Het kan heel goed mogelijk zijn om de competitie half mei, jawel,te starten. Eerst allevoetballers, staf enyrainersc.q. testen op corona bier....euh....virus.Als iedereen vrij van besmetting is, dan kan er met 2 vliegtuigen gevlogen worden naar Cuba. Daar is nog geen enkele besmetting geconstateerd. Daar alle 18 clubs na loting onderbrengen in 3 hotels en bij voorkeur de clubs die tegen het afmaken van de competitie waren in een hotel bij elkaar. Dus Ajax, AZ en PSV. De overige clubs verdelen over de 2 andere hotels. 3 Weken trainen en dan de competitie met Cubaans publiek uitspelen. Gaat natuurlijk niet gebeuren want dan heeft Ziggo de uitzendrechten en vist Fox achter het net. In Nederland voetballen zie Ik somber in als je leest en goed geluisterd hebt naar prof. Diederik Gommers, hoofd alle IC's in Nederland. Als je geen concerten mag houden en voetbal achteraan in de rij staat, kan je ervan uitgaan dat er ook in juli en augustus geen voetbalwedstrijden gespeeld zullen worden.
Misschien moet er toch maar een actie gestart worden om geld in te zamelen voor die onderbetaalde voetballers.
0 0
pinballmagic
Welke club staat als eerste op en zegt wij spelen niet meer
0 0
Boer Gijs
Lees dat onderzoekers nu zeggen dat bij bewegen die 1,5 meter te weinig is. Die 1,5 meter geldt voor stil staan. Bij bewegen, (fetsen en wandelen noemen ze, maar denk ook aan voetbal) moet je veel meer afstand houden. Zo zou zelfs spelen zonder publiek nog heel lang kunnen gaan duren.
0 0
PierreHeno
Igv gewoon wandelen is 1, 5 m voldoende gebleken. Bij joggen 4--5m en liefst niet achter elkasr en bij wielrennen agv de slipstream minstens 20m.
0 0
Ajax34
Wat word er gedaan als 1 speler corona krijgt, of is dat het risico van het vak?
1 0
Sterspeler
Gek genoeg begrijp ik het ergens wel. Stel de KNVB wacht te lang (die kans is 0.000001%) dan kunnen ze altijd het verwijt krijgen waarom ze niet eerder waren begonnen toen het kon.

Echter geloof ik niet dat dit de motivatie is, maar geld, en bang om van de UEFA op hun flikker te krijgen.
0 0
Cello
Natuurlijk zou het weer kunnen spelen mooi zijn. Niets liever dan dat.
Maar het lijkt me, zeker op dit moment, meer een soort van struisvogelpolitiek. RIVM en de overheid gaan namelijk de gedragsregels zomaar snel even versoepelen (bijv de anderhalve meter regel). Of de regel die ingaat tegen het samenscholen.
En wanneer men gaat versoepelen, wat nog wel even gaat duren denk ik, dan zullen ze de economie beetje voor beetje 'openen' maar wel met in achtneming van gedragsregels als de anderhalve meter, samenscholing en wie weet misschien dat ze wel mondkapjes verplicht stellen. Hoe dan ook....zelfs dan zal voetbal er nog niet bij zijn de komende maanden.

En in de plannen zou dan bij de clubs de training hervat moeten worden ergens halverwege mei....ik denk niet alleen dat dat een moeilijk verhaal wordt vanwege de gedragsregels, maar ook bijvoorbeeld andere overheden als Gemeenten. In het byzonder de burgemeester van Eindhoven, die nu al heeft laten weten, dat trainen voor PSV er niet in zal zitten in mei. En dan ga je al.... en ik denk dat deze burgemeester niet de enige gaat zijn, die dat gaat verbieden.
1 -1
De Stift
Het lijkt me het beste als ze tijdelijk de regels aanpassen. Spelers moeten ten alle tijde op 1,5 meter afstand van elkaar blijven. Zo kan er toch gevoetbald worden en kunnen de competities doorgaan en komen de voetbalmiljoenen bij hun rechtmatige eigenaar terecht.

De houding van de KNVB wordt met de week naïever.
0 0
Babayaka
Wat mooi zou zijn
Ajax stelt voor we spelen de comp uit, met publiek
En alle inkomsten van alle betaald voetbalclubs van de resterende potjes plus beker finale plus pleeoffz
Gaan naar de zorg.

Bewijs maar eens dat het voetbal om de sport, competitie en publiek gaat. Ipv dat klote geld.

Kijken of de rest dan nog steeds de competitie wil voltooien.
1 -2
Bky
Je kan wel een bak geld naar de zorg gooien, maar er is vooral een tekort aan capaciteit en middelen die niet leverbaar zijn.
2 -1
PierreHeno
.....en medisch personeel
0 0
Deepblue
Heb een zak geld nog nooit een patient zien verplegen, bedoel je dat?
1 0
Radie125
Sinds Halsema aan het bewind is is het een dooie boel in Amsterdam
3 -1
JanTa
Dan blijf je toch lekken in je provincie, daar worden momenteel de meeste boetes uitgedaagd en dat is best spannend.
0 -1
Sterspeler
Dat heeft vrij weinig te maken met dit artikel. Dat wisten we al vanaf dag 5.
0 -1
Henkjanklaas
Nu de knvb niet ingrijpt gaan gewoon de burgemeesters zeer binnenkort ingrijpen en geplande trainingen en wedstrijden gewoon verbieden.
4 0
DeWijsneus
Had het standpunt van afwachten op de overheid / RIVM begrijpbaar gevonden. Dit vind ik echt een belachelijk standpunt. Dit scenario gaat uiteraard niet gebeuren, dat weten we allemaal.
2 0
blava
Duidelijk is nu wel dat de KNVB (en meeste voetbal clubs) in een ivoren toren leven. Voetbal belangrijker dan zorg, onderwijs en bedrijfsleven?

Eerst moet de maatschappij weer redelijk normaal functioneren. Kantoren, fabrieken en scholen zullen aangepast moeten worden vanwege de 1,5m regel. Apps worden ingevoerd om mensen te volgen en te waarschuwen indien zij enigszins in de buurt zijn gekomen van C-virus.

Het ontwikkelen van die nieuwe levensstijl is belangrijker dan het geforceerd uitspelen van een competitie. Prioriteit is dat alle winkels hun deuren weer kunnen openen. Ik vrees het ergste voor contact sporten zolang het virus rondwaard.
5 -1
Sterspeler
Doe me een lol en ga in China wonen. Je weet dat als je dit toestaat we straks in een dictatuur wonen hé?
1 -4
MarLuuk76
Begrijp ik goed dat jij je volledige leven hierin wil leven. Gatverdamme om te kotsen zo’n samenleving. Digitaal paspoort alles aan het internet hangen, en in een digitale bajes wonen. Of ben jij ook van de lucifers.

https://www.ad.nl/buitenland/23-miljoen-chinezen-mogen-niet-meer-reizen-omdat-ze-te-weinig-punten-hebben~a9cdb688/
0 -4
brullie
Goh, dan hebben de spelers vanaf nu precies 2 maanden de tijd om helemaal wedstrijd fit te worden. Trainen gaat nooit zoals ze gewend zijn, zal in kleinere groepjes moeten maar dan nog? Is er dan geen kans op besmetting? En hoe dan als er 22 spelers op het veld komen te staan? Geen contact maken? Alle mensen die er in en rond de stadions werken? Kunnen die allemaal afstand houden? Vooraf testen betekend in Nederland een paar duizend man testen, wat niet gaat gebeuren, en daarna dan? Na de test kunnen ze ook nog besmet raken. Wekelijks testen dan maar? Kom op het is gelul in de ruimte met die KNVB!
1 0
ajaxdordtt
Jaaaaaaa voetballen!
2 -8
JOHANisGOD
@FreekJansen_AD

Een gedetailleerd competitieprogramma is leuk en aardig, maar ik zie het niet gebeuren. Het seizoen is klaar. Ook na vandaag denk ik dat het gewoon Plan B wordt. Ofwel: scenario 3, stoppen. Tot die tijd berichten we gewoon door over alle ontwikkelingen
1 0
ajaxinho
Als alle spelers vooraf getest worden, hoeven ze toch geen 1,5 meter afstand te houden?

Voor mij hoeft het overigens niet, zonder supporters.
0 -3
Sterspeler
Ik kan als zorgmedewerker in de gehandicaptenzorg/GGZ nog steeds niet getest worden, daar wacht ik nog steeds op. De KNVB UEFA en FIFA kunnen aan m'n kloot zuigen als zij tests krijgen. Want hoewel zij geld binnen halen, is voetbal slechts entertainment. Er zijn nog wel 100 sectoren die belangrijker zijn voor NL dan voetbal. Over 3 maanden is de situatie echt niet zo dat heel NL getest kan worden.
3 0
ajaxinho
Ik zag op het nieuws testen langs de weg.

Dat zegt dus niet zoveel?
0 0
Sterspeler
Dan weet jij meer dan ik. Ik heb vandaag weer een dienst na een paar dagen vrij (,GGZ en gehandicaptenzorg komt de klap wat later dan in ziekenhuizen ) dus we gaan het zien.
0 0
talent020
Testen is slechts een moment opname, je kan maandag getest zijn en Dinsdag alsnog besmet raken
0 0
Bky
Haha nu wordt ie mooi. Laten we het beperkt aantal test (toegegeven dat de beperkte testcapaciteit een totale faal is in dit land) gebruiken voor 9 (wedstrijden) x tientallen overbetaalde spelers per wedstrijd die achter een bal aanrennen.

Dit zodat we bepaalde mensen die in de zorg werken niet kunnen testen.
2 -1
PierreHeno
Spijker op de kop Bky
0 0
Sterspeler
Ik lees je punt nu pas. Dit idd. Zie reactie hierboven.
0 0
DeWijsneus
Je houdt gewoon alle spelers, staf, media, technisch personeel en familie van de spelers in quarantaine.
0 0
Bensco
De burgemeester van Eindhoven keurt het sowieso niet goed. Ook niet zonder publiek want dat zou samenscholingen van supporters kunnen bemoedigen.
1 0
Ardoe
Haha de bonden maken zichzelf toch onsterfelijk belachelijk zo. Als je echt nog het idee hebt dat groepsactiviteiten erin gaan zitten in de aankomende maanden, is de Corona je waarschijnlijk naar 't hoofd gestegen.
1 0
pinballmagic
Ik denk wel dat het moet lukken knvb
Zonder publiek
En de spelers houden de 1,5 meter afstand in acht
3 0
Boer Gijs
Voor wat het waard is, vandaag is duidelijk geworden dat Ajax dit seizoen kampioen wordt. Gezien opmerkingen van Rutte vandaag wordt er niet meer gevoetbald dit seizoen. Plus gezien de baas van de uefa (knvb volgt hem) wil dat in dat geval elk land een kampioen aanwijst. (Zie topic elders op dit forum)
5 0
Van Reenen
Op 21 april, de dag waarop ik meestal met een tuin vol mijn geboortedag vier, komt Rutte met een nieuw statement. Hij heeft vanavond overduidelijk gezegd dat we nog maanden met het coranavirus moeten dealen. En als er weer iets langzaamaan wordt vrijgegeven, hoef je er niet op te rekenen dat alles tegelijk weer wordt vrijgegeven. Ik vraag mij dan af, Mark Rutte gaf dit eerder al aan, dat wanneer iedereen tot 1 juni zoveel mogelijk binnen moet blijven, waarom de KNVB net doet alsof zij met Rutte geen ruk te maken hebben. Volgens mij moeten spelers, als het doorgaat, trainen en in wedstrijden raak je elkaar aan, tenzij iedereen 150 cm afstand houdt. Ik zie dat niet gebeuren.
Dus voorlopig nog 2 weken afwachten en wat het bestuur van de KNVB zegt, interesseert mij geen ruk. Leeghoofden zijn niet serieus te nemen. En wat gebeurt er als alle spelers weigeren te spelen omdat zij hun gezondheid belangrijker vinden dan de knvb bevredigen?
4 0
Sterspeler
Bij de KNVB lopen een stel mensen rond met een zelfpijpend gehalte van jewelste die volledig in hun eigen wereld leven. Hoe groter de voetbalbond, hoe gestoorde het personeel lijkt het wel
1 0
AjaciedRK
https://nos.nl/artikel/2329750-gudde-ajax-achter-uitwerking-scenario-van-uitspelen-eredivisie.html
0 0
Sterspeler
Na 49 tirades en onnozel gezeik zou ik ook wel een keerr toegeven, wetende dat het toch niet gebeurt
0 0
JOHANisGOD
https://www.telegraaf.nl/sport/2025745978/interlandcarriere-kyle-walker-voorbij-na-seksfeestje

Sukkel
1 0
RusselWestbrook
Haha, wauw.

Niet een seksfeestje met bekenden ofzo, wat al erg genoeg zou zijn, maar met prostituees. Die blinken natuurlijk uit in 1,5 meter afstand houden. Damn.
0 0
Superjan
In deze tijden wordt je even geconfronteerd met de dingen die er écht toe doen. Gezondheid, buitenlucht, familie en vrienden. Wat de fok moet ik nou met 22 ongemotiveerde mannen die voor een leeg stadion een gebroken competitie volmaken omdat een paar superrijken hun verliezen willen beperken. Flikker op joh.
11 -1
Sterspeler
Dit inderdaad. Ondertussen kreeg zorgpersoneel loonsverhoging, maar moesten de instellingen wel bezuinigingen doorvoeren in toptijd, want wel verhoging, geen extra subsidies. Waar je je kan afvragen of personeel überhaupt goed gewaardeerd wordt. Evenals onderwijs.

En nee. Ik stem geen PVDA of SP.

Al die miljardair instanties kunnen echt de tering krijgen.
0 0
louis60
Is dit je conclusie over topsclubs voor, tijdens en na de coronacrisis? Ik zou naar touwtrekken gaan kijken.
0 -3
Jojo49
je kunt zo in de eerste kamer.
1 0
Boer Gijs
Zaten daar maar zulke zieners...
1 0
Web
Heel goed onder woorden gebracht
Echt superjan
3 0
Boer Gijs
Dank je wel dat je even de spijker op de kop slaat.
4 0
Ajax34
Ik mag al een tijdje België niet meer in. Duitsland staat ook op sluiten. Terwijl als ik me netjes aan de 1,5m regel houd ik minder risico loop dan, uitgeputte voetballers die de gehele wedstrijd met elkaar in aanraking zijn geweest. Straks hebben de clubs hun TV geld en wat minder spelers misschien. Ah dan overleven de clubs wel.
2 0
louis60
Het is duidelijk. De competitie wordt zonder publiek uitgespeeld. Ajax heeft dan een groot probleem. De staat van het elftal zit in een neergaande lijn. Utrecht is echt een finale. En dan volgen er nog veel meer lastige wedstrijden. Uit tegen Rotje knor. Veel spelers zitten met hun hoofd bij (mogelijke)transfers. Zyech misschien niet 100% gemotiveerd? Neres nog geen ritme(gaat hij nog wel voetballen?)Kaasdragers, lampies en rotje knor ruiken bloed. Wat een K seizoen!
2 -11
FreddyAX
De competitie wordt niet eens hervat.
0 0
Web
Duidelijk nog wel
3 0
JOHANisGOD
Er is nog

helemáál niéts

duidelijk!!!
2 -2
Boer Gijs
Voor de grote meerderheid op dit forum wel hoor
1 0
JOHANisGOD
https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3184669/Burgemeester-Jorritsma-van-Eindhoven-wil-niet-dat-PSV-competitie-half-juni-hervat

Kom op Halsema, Aboutaleb en de rest!
1 0
brullie
Halsema? Laat die lekker met de snelheid van het geluid onze stad verlaten zeg! Zij zal niets durven zeggen,,,
2 0
Van Reenen
Als dit zo is, begrijp ik dat en is het volkomen terecht. In Brabant zijn de meeste IC bedden gevuld, hebben de meeste mensen een besmetting opgelopen en zijn helaas tot nu toe de meeste mensen overleden. Als ik als Ajax supporter burgemeester was van Eindhoven, had ik dit ook besloten. Het is toch van de gekke dat er leuk gevoetbald wordt door PSV terwijl er mensen op sterven liggen? Misschien zijn er wel mensen uit de PSV kring overleden of familie hebben. Nee, dit is de beste beslissing die ik In weken gehoord heb. Trouwens het hoofdargument van AZ is dat de bouw half juni moet beginnen van de bouw van het nieuwe dak. En aangezien ADO ook heeft aangegeven niet meer te willen spelen, kan AZ daar ook niet meer terecht.
1 0
Spectre
Haha die zet Gudde ff in zn hemd :D
1 0
stefanwillem
Gaan de rioolratjes van de flutkrantjes in Nederland en alle zogenaamde experts nu ook boze woordjes roepen over het onverantwoorde, laffe en volslagen belachelijk gedrag van de knvb? Vast niet hè laffe stakkers.
2 0
DeMeervanweleer
Lachwekkend die KNVB. Ze moeten of compleet wanhopig zijn of ernstig bedreigd door Feyenoord hooligans.
3 0
AjaciedRK
Haha en de burgemeester van Eindhoven verbiedt duels van PSV midden juni vanwege supporters in de stad.. knvb staat weer mooi voor paal
6 0
Web
Daar kun je toch op wachten
0 0
cantharel
Hopelijk zegt Halsema iets gelijks en dan is het dag Hugo B, Martijn K, Vissrs, Knipping, v Gaal en nog een paar anti Ajax commentaren.
2 0
Van Reenen
Die dementerende Jansma vergeet je nog en Kieft.
1 0
Boer Gijs
Femke? Dat denk ik niet
1 -1
Van Reenen
Dat is een aanname. Femke is al heel haar leven Ajax supporter en zij zal morgen ongetwijfeld even de burgemeester van Eindhoven bellen.
Half mei valt de beslissing of Rail doorgaat op 3 augustus. Zal wel afgeblazen worden, omdat er enorm veel bezoekers op af komen.
0 0
BokkieBokstra
Hoop doet leven, of het realistisch is maar de vraag maar je hebt nog even tijd om het helemaal af te blazen. Vind het wel een juist besluit van de KNVB, al je het kan uitspelen dan zou het mooi zijn. Geeft het nog even de tijd. Zou het heel leuk vinden als het leven iets van zijn gang kan krijgen. Al kan je het bijna niet voorstellen met al deze berichten.
0 0
Ajax34
Ik mik dan op, de 100 meter binnen 10 sec te lopen, is haalbaar want dan ben ik net 53 geworden.
0 0
ajaxwestland09
telefoon gaat:
Met gudde
Met premier rutte: ik heb gehoord dat u weer wilt voetballen?
Gudde : ja klopt maar premier wel zonder publiek
Rutte : zonder publiek maar heeft u ook gedacht aan de 1,5 meter afstand in het voetbalveld en aan de supporters die toch richting het stadion willen gaan en gaan samenscholen en aan mijn burgemeesters en politie eenheid om dit tegen te gaan.
Gudde: nee heb ik niet over nagedacht.
7 0
FreddyAX
Dit geeft aan waarom Gudde en heel veel clubbestuurders gewoon niet competent zijn.
Enerzijds geen enkel besef zelfs van verantwoording en anderzijds toch het megalomane idee hebben dat ze ergens over kunnen beslissen wat niet in hun handen ligt .
Weg met dat soort ruggegraatloze parasieten.
2 0
PierreHeno
Exemplarisch voor Gudde: denkt nooit na.
5 0
PierreHeno
Ze zijn daar compleet gek. Stop maar met die KNVB ze duiken bij alles en zijn volkomen incompetent om als sturing gevende bond beslissingen te kunnen nemen. De KNVB kan zo als politieke partij de kamer in: geen eigen visie en wanneer het moeilijk wordt de verantwoordelijkheid direct bij anderen neerleggen en wanneer er succes is vooraan staan met de borst vooruit op de beste plekken.
0 0
Rockpotje
Dan willen ze play-offs spelen ook man. Wat een gekken. Wie zit daar nou weer op te wachten? Nog even wat extra onnodig risico lopen zodat de nr. 6 ipv nr. 5 kansloos onderuit kan gaan in een leeg stadion in Kosovo. De hele wereld ligt plat, maar Heracles moet Europa in.
1 0
HenryVakH1972
Gewoon uit de competitie stappen.

Fuck de KNVB
7 0
Deepblue
Als het kan - prima.
3 -2
FreddyAX
Het kan niet, we zullen al moeite hebben om stapsgewijs de economie weer op te starten dan kun je geen ongecontroleerde zaken als supporter-samenscholingen hebben.
Burgemeester Eindhoven zegt nu al geen toestemming te geven.Einde verhaal.
1 0
Deepblue
Als het niet kan - dan niet.

We`ll see.
0 0
Steeph
Ik denk wel dat er gespeeld kan worden, maar zonder publiek. Net als volgend seizoen. Zonder publiek. Ik denk dat de voetballerij zich moet gaan focussen op dat scenario en wat dat betekent voor de voetballerij.
1 -4
Web
En op 1,5 meter
Hoe wil je dit doen?
1 0
Steeph
Het alternatief is het gehele Europese voetbal failliet, want dat zou betekenen dat je ook seizoen 2020-2021 moet laten varen.

Het zou kunnen, maar ik weet niet of men dat laat gebeuren.
0 0
Web
Terug naar af, alles word kunstmatig in leven gehouden
Het zit een paar maand tegen
En de clubs zijn failliet
0 -1
Steeph
Ik vraag me af of jullie beseffen dat het Ajax van nu niet meer zal bestaan?!
0 0
Web
Besef ik zeker
Geld voor alle sport
Maar ook jij zal toch vinden dat geen speler 70 miljoen waard is
Gekte
0 0
PierreHeno
het voetbal is al lang failliet met die achterlijke geldbedragen die daar in rondgaan. Volkomen klos van de wereld. Mooi moment dat hele zooitje eens goed te saneren zodat de sport weer kan prevaleren i.p.v. het geld. Ons hel economisch bestel is al een grote race naar de absolute bodem. Leer van deze crisis en ga de dingen eens anders aanpakken. Ook het voetbal.
3 0
Middenweg401
Want morgen is alles vast anders.
Meest naïeve organisatie ooit.
3 0
TontoKarnaggel
Ze doen maar, een geforceerde competitie waar meer dan de helft van de clubs en spelers geen zin meer in hebben, met al zijn nadelen voor volgend seizoen, zonder publiek en met alle risico's voor de volksgezonheid van dien, uit spelen. En dat allemaal voor het geld maar vooral in de hoop Ajax nog van het kampioenschap te houden.
Het is ze blijkbaar allemaal nogal wat waard....
1 0
Web
Ik ben een groot voetbal en sport liefhebber
Maar eigelijk heb ik onder deze omstandigheden helemaal geen zin meer in voetbal en sport
Het boeit mij even niet meer
Het is zo allemachtig op het tweede plan nu
Eerst maar eens de middenstanders proberen het werk weer op te pakken
En al die kinderen ( onze toekomst ) weer naar school
6 -1
trooop
Als jij dat sentimentele gezever van je nou eens één dagje voor je zou houden. Het is nu wel een keer duidelijk hoe verschrikkelijk erg je het allemaal wel niet vindt. Ga anders effe een liedje componeren ofzo.
3 -6
Web
Hoe verschrikkelijk erg vind jij het??????
Valt mee toch?
Dwaas de wereld in in schok, en jij blijft lekker relativeren
1 0
Boer Gijs
Dat. Maar er zijn ook grote geld liefhebbers in de sport actief en die kunnen het verlies aan inkomsten nog niet handelen
0 0
n1traM
Laten ze dan maar eens met ondernemers gaan praten. In veel sectoren wordt er al niet veel verdiend, laat staan nu in de crisis. De overheidssteun die ondernemers krijgen is een druppel op de gloeiende plaat en zal niet voorkomen dat ze de komende tijd alleen maar verliezen. Ik heb geen medelijden met de grote geld liefhebbers in de sport die een keer flink verlies leiden.
1 0
Web
Snap ik heel goed
Ook die hebben een gezin en huis
Maar van beginsel is het verkeerd gegaan
1 0
Boer Gijs
Ik bedoel meer degene die geld zat hebben. Voor de normale ondernemers en bedrijven is het heel triest
0 0
AjaciedRK
En daar was de vraag over de knvb. Wat denkt u van de plannen?

Voorlopig mogen ze helemaal niks. Daarna gaan we nog wel bepalen wat er met de maatregelen gebeurt. Is een risico wat de knvb neemt
2 0
Boer Gijs
Morgen weer een conference call Knvb?
1 0
Matzet
Denk het wel. Rutte zei nog net niet: KNVB, als jullie zo dom wil zijn om in je eigen broek te pissen, dan moet je dat maar lekker doen.
2 0
MarkAFCA84
Als de KNVB toch zal beslissen om weer te gaan voetballen hoop ik toch zo dat Ajax al zijn tegenstanders zo een pak rammel geeft dat ze gehoopt hadden dat de competitie toch niet was uitgespeeld. Stelletje dwazen allemaal bij de KNVB.
4 0
JOHANisGOD
Rutte

Het risico is dat mensen nu denken dat het allemaal wat losser kan. “Een grotere fout kunnen we niet maken”, benadrukt de premier. “Hou vol en blijf zoveel mogelijk thuis!”
4 -1
Boer Gijs
Gudde is geen Rutte
2 0
Hans Kraay Jr.
Nee en het lijkt er ook op dat Gudde een ernstige gehoorbeschadiging heeft.
4 0
Web
Er Is met Gudde veel meer aan de hand, maar niet alleen met Gudde
Heel veel wijsneuzen in het voetbal
1 0
Web
Rutte geeft aan, wij blijven voorlopig in een 1,5 meter maatschappij
Maar de KNVB en alle wijsneuzen denken dat er weer gevoetbald mag worden

Spannend voetbal op 1,5 meter geen mandekking maar ruimte dekking
Kijk er nu al naar uit
5 -1
JOHANisGOD
Rutte

Belangrijke boodschap: dit gaat nog lang duren. We zullen moeten zoeken naar een ‘nieuwe normaal’ in een 1,5 meter samenleving. “De weg terug kan alleen stap voor stap worden afgelegd.”
3 -1
blava
Het enige referentie kader is Wuhan. daar sport men de komende twee maanden nog niet.
3 0
JOHANisGOD
Nou sportjournalisten, jullie gingen los op Marc Overmars.

Gaan jullie nu totaal los op de KNVB?
Of toch maar niet.
3 0
AjaciedRK
Rutte benadrukt nog maar eens dat de maatregelen echt niet terug naar normaal gaan eind april. Doei knvb.
5 -1
Sjaakvaak
Lachwekkend dit. Niet eens gesproken over het vervroegd stopzetten.

Of de KNVB schijt in zijn broek voor de UEFA, ondanks juristen die zeggen dat ze niks kunnen opleggen. Of de KNVB doet heel erg alsof om een wit voetje te halen bij de UEFA en de grote competities. Maar zo slim schat ik Gudde & co niet.

Totaal onverantwoorde beslissing. Die nooit door de overheid goedgekeurd gaat worden.
3 0
Toon meer reacties