'Ajax hield situatie Klaassen voor coronacrisis in de gaten'

BartVeenstra, 19-03-2020 om 13:15, 32022 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ajax heeft de situatie van Davy Klaassen bij Werder Bremen voor de coronacrisis nauwlettend in de gaten gehouden, zo meldt De Telegraaf donderdagmiddag. De middenvelder zou bij degradatie van Werder Bremen wellicht relatief goedkoop op te halen zijn.

'Dollend is dat tussen de speler en Marc Overmars al eens ter sprake gekomen', laat Ajax-watcher Mike Verweij weten. De journalist ziet een terugkeer van Klaassen bij Ajax wel zitten. 'Bij Klaassen, die de Eredivisie verliet als Voetballer van het Jaar en in het buitenland lichamelijk nog veel sterker is geworden, weet je wat je aan hem hebt. Hij gaat altijd voorop in de strijd en koppelt loopvermogen en een functionele techniek aan goals. Logisch dat hij in beeld is, waarmee niet gezegd is dat Ajax ook voor hem gaat.'

Verweij laat ook weten of een terugkeer van Jan Vertonghen bij Ajax nog aan de orde is. De verdediger is na dit seizoen transfervrij. 'Jan Vertonghen wil bij Ajax niet concurreren met zijn boezemvriend Daley Blind. En het spelen van linksback ziet hij niet zitten. Dus lijkt een transfer alleen mogelijk als Blind vertrekt.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxrulesz
Doe maar 10x liever die carrascal, dat is teminste een echte voetballer, die niet bang is met de bal aan de voet.
0 0
ajaxrulesz
Lekker daar laten, die grijze muis.
0 0
trainer
Zeer welkom wat mij betreft.
0 0
niquedegraaff
Waarom vallen we continu terug op frank de boer tijdperk spelers?
1 0
Jan Doedel
Wat ontzettend weinig waardering en respect voor deze AJACIED. Heeft veel voor Ajax betekend, en zal dat weer doen als hij zou komen. Een leiderstype die altijd voorop in de strijd gaat is heel erg welkom in mijn ogen. Die geweldige mentaliteit van hem is iets wat we nou veel te weinig hebben. Maar ja de meesten hier willen een team met divaatjes die je meteen in de steek laten als het ff tegenzit.

Als je Klaassen af loopt te zieken moet je je echt diep schamen als zgn Ajax-supporters!
4 0
Sterspeler
Zijn mentaliteit is niks mis mee. Maar ik zie hem niet het verschil maken in de CL.

Hij verdedigt wel beter dan een van de Beek. Dus ik denk dat die in dit systeem wel beter past.
2 0
ajaxpat
Helemaal gelijk
0 0
Web
Verthongen moet je niet beoordelen op zijn spel bij Tottenham
Maar op zijn spel bij Belgie, daar speelt hij wel goed
Die gek bij Tottenham houd niet van spelers die achterin proberen te voetballen
0 0
TheTruth
Mijn ideale (en haalbare) team voor komend seizoen zou zijn:

Promes - Boadu - Ihattaren

Tadic - Klaassen
Eiting

Martinez - Blind - Schuurs - Mazraoui

Aankoop

Op deze manier zijn er heel veel mogelijkheden, ook als Klaassen een miskoop blijkt. En stel Boadu is bijvoorbeeld niet haalbaar, dan kan je alsnog een prima team opstellen.

Promes - Tadic - Neres (?)

Eiting - Ihattaren
Alvarez

Martinez - Blind - Schuurs - Mazraoui
Aankoop
0 -1
Weloveajaxxx
En onze dure jongen antony? Ook maar voor niks gehaald?
0 0
TheTruth
Ik weet niet zeker of Ajax dit wel moet doen maar je kan het altijd proberen, zolang ze hem maar niet gaan pushen zoals bij Babel het geval was. Loopt het niet, loopt het niet en dan zal hij 'gewoon' op de bank plaats moeten nemen.

En als we eerlijk zijn, we gaan geen team krijgen zoals in het droomseizoen van vorig jaar en Klaassen kan een vaste waarde zijn. Het voetballende vermogen is misschien wel iets wat Tadic en Blind etc nodig hebben om te functioneren.

De reden dat het nu niet loopt is naar mijn idee dat er geen vastigheid in het team is, en Klaassen zou deze terug kunnen brengen. Je moet het team alleen wel bijvullen met mensen die voetballend vermogen hebben, anders ga je weer betonvoetbal krijgen.
0 0
Rockpotje
Sommigen van jullie zijn wel heel kritisch. Ik denk dat het gerechtvaardigd is om te twijfelen aan zowel Klaassen als Vertonghen met de vorm waarin beide verkeren, maar dit is wel een ideaal moment om deze gasten terug te halen. Vertonghen is transfervrij en Klaassen degradeert. Het salaris zal wel een redelijke investering zijn, maar verder zal je weinig risico nemen. Voor spelers met hun ervaring en klasse betaal je normaal echt de hoofdprijs. Zelfs talenten die nog weinig bewezen hebben kosten nu 15m en dan is er nog een kans dat ze net zo weinig toevoegen als Álvarez en Marin. Bij deze gasten weet je wat je krijgt. Ze zijn doordrenkt met de Ajax cultuur, hebben bakken ervaring en bezitten leiderschapskwaliteiten (zeker als voormalig aanvoerders). Zelfs als de vorm er even niet is zullen ze in de groep een positieve invloed hebben a la Huntelaar.

We raken van de zomer een heleboel spelers kwijt en er zitten veel talenten aan te komen, dus we moeten nu een overgangsfase creëren waarin er direct kwaliteit terug komt en er genoeg stabiliteit is om jonge spelers in te kunnen passen. Daar zijn deze ervaring Nederlandssprekende spelers veel beter voor geschikt dan bijvoorbeeld Zuid-Amerikaanse talenten die de taal moeten leren en zelf nog hun draai moeten vinden. Als Overmars deze helden terug kan halen, een absolute topper als vervanger van Ziyech weet te strikken en Veltman weet te behouden hebben we echt een hele stabiele as voor volgend seizoen. Een nieuwe coach die weer 4-3-3 speelt en een klasse keeper en je bent op een buitenkansje na klaar. Persoonlijk dacht ik trouwens stiekem aan Götze als Ziyech vervanger, dat is één van de weinige haalbare spelers met de gevraagde klasse. Als hij echt zijn carrière een impuls wilt geven zou hij daar bij ons de ideale gelegenheid voor hebben.

Nieuwe keeper

Mazraoui - Veltman - Vertonghen - Martínez

Blind
Klaassen - Götze

Anthony - Tadić - Promes
0 0
TheTruth
Wat een aankoop zou dat zijn zeg, Mario Götze. Maar het team wat jij hier neer zet is misschien wel een beetje het probleem waar Barca mee rond liep een tijdje. Het zijn wel een paar oude mannen en je weet niet hoeveel loopvermogen er nog zit in deze spelers.

En Veltman - Vertonghen is misschien wel echt een verdediging die helemaal zoek gespeeld gaat worden.
0 0
Rockpotje
Alleen Vertonghen en Tadic zijn echt oud voor voetbalbegrippen. En Tadic is echt nog in topconditie. Ik denk persoonlijk dat het goed is om een aantal spelers in de bloei van hun carrière (of net daarna) te hebben. Dat zijn spelers die over het algemeen tactisch en mentaal goed onderlegd zijn. Daarmee kan je echt op het niveau van de CL verder. Bovendien zijn bijna alle wisselspelers jong. Mijn schaduwelftal zou er ongeveer zo uitzien (met misschien nog een nieuwe rechtsbuiten als Neres dus vertrekt):

Scherpen; J. Timber - Schuurs - Pierie - Castillo; Eiting - Ekkelenkamp - Gravenberch; Q. Timber - Traoré - Hansen

In vergelijking: het elftal dat jij hier boven neerzet vind ik te onervaren. Natuurlijk zijn Ihattaren en Boadu toptalenten, maar ze kosten de absolute hoofdprijs en ze kunnen zomaar een jaar helemaal wegzakken. Vervolgens heb je helemaal geen stabiele spelers op de bank om zo'n vormdip op te vangen.
0 0
xMilkshake
Zou gewoon prima zijn voor ons als Davy terug komt, sterk aan de bal, creatief met overzicht, goed schot, werklust, passie, teamspeler. Al die negatieve reacties hier doen pijn aan mijn Ajax hart. Dit is geen type Siem die het allemaal prima vind, dit is een speler met echte strijd. Meer dan welkom om het huidige Ajax flink te versterken. Halen s.v.p.
2 0
Professor
Hoop dat het inderdaad een fabeltje is. Wat was ik blij toen hij voor een werkelijk veel te hoog bedrag verkocht werd aan Everton. Heeft zijn waarde gehad met zijn doelpunten voor Ajax. Dat is waar maar is voor de rest een veel te beperkte speler met 0% creativiteit. En zulke spelers moet Ajax niet meer willen. En Verthongen die is echt al veel te lang over zijn hoogtepunt heen. Jammer maar is helaas niet anders.
1 -1
f*ck010
En ondertussen gewoon doorgaan met deze simpele bord-op-schoot-scouting spelers. Met het terughalen van types als Babel en Siem de Jong raakt de scouting echt terug bij af, geef dan alsjeblieft de jeugd de kans!
0 -2
Web
Moet de jeugd wel goed genoeg zijn
En dat zijn ze op dit moment niet ( nog niet, want er komt wel wat aan)
Blind is anders wel een goed voorbeeld
Klaassen en Verthongen is een totaal ander verhaal dan Babel en Siem
0 0
Freddy
Bedoel je Eiting en Gravenberch? Daar kun je volgend jaar niet mee komen aanzetten. Waarmee ik overigens niet bedoel dat Davy de oplossing is. Er is met het verrek van Schone en Frenkie gewoon heel slecht ingekocht voor het middenveld wat deze zomer hersteld moet worden.
0 0
TheTruth
Eiting gaat het sowiezo maken komend seizoen, let maar op.
0 0
Freddy
Ik snap dat bepaalde supporters dat blijven hopen maar die jongen is 22 jaar en komt in elk aspect te kort. Taylor is nu al 3 klassen beter.
0 0
Stefanaladin
Precies
1 -1
Jojo49
we zoeken er nog in 1 voor in de band,, een trompetter.
1 -1
JariHeijden
Ik denk dat als Klaassen terugkomt bij Ajax, hij vooral de vervanger is van VdBeek. Dat bekent dus dat hij een rechter zes wordt. En ik denk dat hij dat goed kan invullen. Hij ging weg als de breedte speler, maar zal hier nu de schaduw staan van Tadic, Promes, Blind. Maar dat is prima. Hij kan zeker wat toevoegen aan het spel van Ajax.
3 -1
Radie125
Die moeten pas kopen als Katrijn ook terug wilt komen. Een prachtig duo.
2 -3
TurboUrby
Precies wat we nodig hebben, een diepe 10 zonder creativiteit die samen met 2 pure buitenspelers achter een spits spelen en die allen niet deelnemen aan het spel. Met types als vdBeek daar weer achter. Genieten.

Betonvoetbal incoming.
6 -6
Web
Het is wel belangrijk wie je naast Klaassen zet. Creativiteit moet dit zijn.
Met 3 Klaassen word het niets
0 -3
Web
Wie heeft het over twee pure buitenspelers
Waar spelen die bij Ajax? Negatief dus
Die man die jij in het profiel heb( niet de minste ) vond Klassen de beste, heb ik met eigen oren gehoord.
Dat gezeik over diep staan, speler die de ruimte zien, en er komen, is van zoveel belang in het team. Allemaal in de bal komen is het niet
Er moet afstemming zijn in een team
Vreemd dat Bosz succes had met Klaassen op 10 in Europa? En Ten Hag met Donny op 10
NEE. Bosz de Finale en Ten Hag halve finale
Blijft Donny dat niet
0 -3
TurboUrby
Promes, Neres, Antony. 2 van die 3 gaan volgend jaar de flanken vormen. Tenzij je 2 vleugelspelers van 15-20 miljoen op de bank wil hebben.

424 kan niet.
3 0
036AFCA97
Jezus man Klaassen?? Doe normaal
4 -5
DeWijsneus
Goede aankoop. Perfecte vervanging van Siem.
1 -2
Jos1983
Waarom zouden Blind en Verthongen niet samen kunnen spelen, verthongen als 4 en Blind als 6, Martinez dan de vervanger van Nico..
3 -3
Rood Gevaar
Amen to that
0 0
fc Barcelona_ke
Naam van Vertonghen ben ik zeer enthousiast voor mogelijke terugkeerde naar ajax. Maar ik zag z'n fysiek afgelopen maanden erg snel achteruit. Het is echt risico! A la johnny heitinga (hertha).
5 0
wladimir
Vertonghen speelde vorig seizoen nog een CL finale. Heitinga is een heel ander verhaal. Blind goed verkopen en Vertonghen transfervrij halen is winst. Met Botman hebben we dan twee lange LCV's.
0 -5
Sterspeler
Dat zegt niks. 70% van Tottenham zou bij ons geen basis staan.
0 0
KVF
Ik hoop eerlijk gezegd op wat jeugd volgend seizoen. Misschien is het nog te vroeg voor taylor en ünüvar, maar ik ben van mening dat als je volgend jaar gaat bouwen aan een elftal met een combinatie van jeugd en 2 of 3 gerichte aankopen, dat je over 2 jaar weer kan gaan pieken in de CL.
1 -1
AltijdGelijk
Dit seizoen moet de scouting top zijn!

Ik ben ervan overtuigd dat Anthony een fantastische aankoop is.

Nog 4-5 van dat soort aankopen...

Geen Klaassen!
1 -3
Tecmessa
4-5 aankopen van dat kaliber? Dan kan je gelijk je jeugdopleiding opdoeken. Moet wel perspectief blijven voor spelers als Unuvar, Hansen, Brobbey, de Timbers etc.

Klaassen zou ik alleen voor de breedte erbij halen.
1 -2
AltijdGelijk
Onana, Ziyech, Van de Beek, Neres, Dest, Tagliafico.

Ze kunnen zomaar allemaal vertrekken.

Dusja 4-5 van dat kaliber alleen al om dit op te vangen!

Jij wil gaan spelen met Eiting, Gravenberch, Lang, Ekkelenkamp, Scherpen, Schuurs????

Unavar, Hansen, Brobbey, Timber, Etc zullen genoeg minuten maken!
1 0
VoorOnzePloeg
Perspectief moet je verdienen
0 0
trodat4030
En dat hébben ze verdiend!
0 0
PJSM
Davy mag van mij terugkomen. Speler met de juiste drive en zeker meerwaarde voor het elftal.
5 -7
Meconium
Een speler van de nummer 17 van Duitsland, die het eerder al niet heeft gered bij Everton. Daar word ik persoonlijk niet heel enthousiast van. Ik denk echt dat Ajax een hoger niveau moet nastreven.
11 -1
ram
Bij ons ook gewoon een hele matige speler, zelfs toen ie de Gouden Schoen won. Dat was echt lachwekkend. Het is best een bruikbare speler hoor; beetje rennen, sleuren en schreeuwen. Maar bij het huidige Ajax zou hij nooit spelen.
1 -3
Web
Johan vond hem de beste hoor, die zij zelfs Klaassen was de eerste die ik in het team zette. Deed hij in het verleden ook met Wouters en Neeskens. Ook spelers die niet overlopen van techniek.
5 -1
Web
Ook jij denkt dat je in een team allemaal Frenkie moet hebben toch?
Klaassen was een speler die oog had voor de ruimte. Op en top prof was. Zeer makkelijk scoren ( toch wel belangrijk in het voetbal) een hele goede functionele techniek heeft, en een gigantisch Ajax hart heeft, je koopt gewoon een speler die tussen de 15 en 20 goals maakt
Zou Donny blijven dan is het onzin
Maar die gaat waarschijnlijk vertrekken
6 -1
MPAjax
Heb zo mijn twijfels over de meerwaarde van Klaassen .. zou een dure breedte aankoop zijn ..
5 -1
Tecmessa
'De middenvelder zou bij degradatie van Werder Bremen wellicht relatief goedkoop op te halen zijn'
1 -1
WinstonBogarde
Hij zal vast wel een salaris willen hebben toch?.. En dan ga ik er wel vanuit dat dit niet minder zal zijn dan Blind op dit moment krigt..
0 -1
Lazell
Niet dat ik warm word van Klaasen, maar waarom zou hij net zo veel krijgen als Blind? Blind is beter, komt van een betere club en is gehaald als absolute sterkhouder itt Klaassen.
0 0
eros
Anthony (vervanger Neres):
Anthony is gehaald als vervanger voor Neres/Ziyech. Als je de berichten mag geloven een zeer groot talent dat al verder is als Neres toen die naar ajax kwam.

Klaassen (vervanger vdBeek):
Zeer welkom. Goede vervanger voor vdBeek die zeer waarschijnlijk gaat vertrekken. Loop vermogen, boddy, ervaring en kent de club. Altijd doen.

Suarez (vervanger voor Huntelaar):
Suarez heeft nog een contract voor 1 seizoen. Barcelona wil de aanvalslinie gaan verjongen. Tijd voor Suarez om terug te keren? Zou mooi Huntelaar kunnen vervanger en de strijd kunnen aangaan met Tadic of op links met Promes.

Paqueta (vervanger: Ziyech):
Zeer groot talent, maar bij AC Milan komt het er niet uit. In de winter mocht hij voor 20 miljoen vertrekken. Met de speelstijl die ajax speelt en de ondersteuning van de Brazilianen die al bij ajax rond lopen, is dit misschien wel een hele mooie optie. Paqueta heeft ook een Portugees paspoort.
Marin en Eiting komen te kort voor het middenveld van ajax.

Rodriguez (vervanger Tagliafico):
Het spel van Rodriguez bij PSV bevalt me wel. PSV heeft geen koop optie weten te bedingen en hij is voor slechts 7 miljoen op te pikken bij AC Milan. Je kan PSV mooi dwars zitten. Tagliafico zal zeer waarschijnlijk vertrekken, en ik denk niet dat de jeugd op links back er al klaar voor is.

Vertonghen:
Hoe lullig ook, ik hoop dat hij niet komt. We hebben Blind en Botman komt terug. Botman staat dankzij zijn presataties momenteel samen met Blind qua statistieken in het elftal van het jaar van de eredivisie. Blind en Botman zijn beide linksbenig, dus zullen beide gaan strijden voor de LCB.

Stengs / Boadu / Ihattaren / Danjuma:
Stengs of Danjuma zouden een mooie aanvulling zijn voor de flank. Ik zie ze echter niet komen als er geen spelers vertrekken.
Ihattaren zou een mooie toegevoegde waarde zijn voor ajax. Heeft nog een contract tot 2022 en heeft tot nu toe niet willen verlengen. Ihattaren, Rodriguez en de geblesseerde Malen zijn in mijn ogen de enige lichtpuntjes van dit PSV.
Boadu komt denk ik te kort voor de echte top.

GK: Scherpen
RB: Mazroui
RCB: Veltman, Schuurs, Timber
LCB: Blind, Botman
LB: Rodriguez
VM: Martinez, Gravenberch
VM: Klaasen
AM: Pagueta, Ekelenkamp
LV: Promes, Labyad
CS: Suarez, Tadic, Traore, Danilo
RV: Anthony

Vertrek (230 miljoen):
Onana (60 miljoen), Magalan (9 miljoen), Dest (30 miljoen), Eiting (?), Marin (15 miljoen), Ziyech (45 miljoen), Babel, Neres (60 miljoen) en Huntelaar.

Aanwinst (63 miljoen):
Anthony (16 miljoen), Klaasen (20 miljoen), Suarez (?), Pagueta (20 miljoen) en Rodriquez (7 miljoen)
2 -10
trodat4030
Botman? Voetballend van Blind naar Botman is als van een Ferrari naar een trapauto met een permanent aangetrokken handrem..
2 0
Jos1983
Botman is enkel verlengd om nog wat aan te kunnen verdienen, niet het niveau dat we moeten nastreven lijkt me.. schuurs-Botman is nou niet dat je zegt een meedogenloos duo
1 0
trodat4030
Idd, lekker een paar milj voor krijgen bij een Britse kick and rush ploeg. Daar past ie wel, als ze 2-3 rappe jongens voorin hebben lopen.
0 0
eros
Voor de basis ben ik het met je eens. Maar een prima back-up. Statistisch gezien de 2e centrale verdediger van Nederland na Blind, en voor Veltman. Kan toch prima wat wedstrijden meepikken in de eredivisie?

De aangekochte spelers als Magalan, Pierie, Schuurs en Alvarez voldoen vooralsnog niet.
0 -1
trodat4030
Statistieken zijn leuk, als ze ergens op slaan. Ajax heeft 60-80 procent balbezit, dan is t leuk als je daar iets mee kan. Bedenk dat onze verdedigers, met name het centrale duo, het allermeeste balbezit heeft van zo'n beetje de hele eredivisie. Als je dan niet verder komt dan je mede cv inspelen (balletje breed) of een crosspass over 40 meter of meer, heb je gewoonweg niks bij Ajax te zoeken. Zelfs Sanchez was 5 klassen beter in de opbouw. En ik weet na 8 jaar fanatiek jeugd te volgen wel wat Botman wel en vooral níet kan. Je hebt er gewoon geen hol aan, ook niet als backup, want hij moet dan een compléét tegenovergestelde speler vervangen. Dan gooit 1 wissel (Botman voor Blind) je hele elftal op zn kop.

Dat maakt het op zichzelf niet per se een slechte speler, maar gewoonweg 1 die niet past bij Ajax. Net als een totaal niet meevoetballende spits zoals Makaay of een back die de middenlijn niet over komt of een keeper die geen bal met zn voeten kan verwerken. Kunnen prima spelers zijn, maar niet in het spel dat wij spelen.
0 0
eros
Dus jij investeert liever in een Magalan (9 miljoen) Alvarez (15 miljoen) Schuurs (2 miljoen) Pierie (4 miljoen)?

Ik zie ook liever een betere verdediger. Botman is net zo iemand als Veltman. Een speler die door niemand gewaardeerd wordt en nooit piekt, maar wel standaard een voldoende speelt.
0 -1
bremovic
Die pagueta haal je niet voor 20 miljoen is minimaal 30 a 35 miljoen denk ik,zou wel pracht speler zijn voor ajax
0 0
ajaxdordtt
Je gaat toch geen 20 miljoen neerleggen voor Klaassen.
3 0
eros
Waarom niet?
12,5 miljoen voor Marin, 15 miljoen voor Alvarez,.... of 20 miljoen voor Klaassen?
Iemand waarvan je voor 95% zeker weet dat hij gaat preseteren bij ajax.
1 -7
afcas
Hoe weet je dat 95% zeker? Siem de jong redde het toch ook niet? Dat zijn vergelijkbare situaties... Klaassen is nooit geweldig geweest in de kleine ruimte en heeft ook niet het inzicht of de passing om het team beter te laten renderen...
3 -1
eros
Je gaat Klaassen toch niet serieus met de Jong vergelijken? Siem de Jong speelde alleen in de spits bij gebrek aan beter. We mochten toen onze handen al dicht knijpen dat hij vertrok. Nergens meer gepresteerd. Ajax had hem na PSV nooit meer terug moeten halen.

Bij Everton is zeer veel concurrentie, en toch vind men dat ze Klaassen te snel hebben laten gaan. Bij Werder is hij samen met Rachica (ex-Vitesse) 1 van de lichtpuntjes.
0 -5
PierreHeno
Eerst Ihattaren graag Marc .
1 0
Jojo49
niet weer aan beginnen , we hebben s de jong, gehad , en dan nu weer jan klaassen. dan wordt het bij ajax zon poppenkast.
7 -1
AlexIbarra
Als Siem, Klaas, Donny en Joel er straks niet meer zijn, kan wat Ajax-dna geen kwaad in de selectie.

Maar er zit weinig restwaarde op en het is idd de vraag of hij het niveau heeft waar we nu naar streven.
0 -2
ajax4perez
Klaassen is naar mijn mening meer dan welkom!
Vertonghen of Blind is momenteel een lastige keuze.
Voordat Blind uitviel was het duidelijk dat hij beter is/was dan Jan Vertonghen alleen de afgelopen wedstrijden heeft vooral hij fouten gemaakt die je punten hebben gekost.

Als ze allebei fit is is het onderaan de streep wel Blind die je moet hebben ipv Vertonghen maar denk zeker dat Vertonghen ook een aanwinst nog is voor Ajax
1 -2
MSwertz92
LOL 2E SIEM DE JONG.
7 -1
ram
Oh... please... no
3 -2
Kingoffdatoilet
Ik zie Vertonghen niet meer zitten. Heb liever Blind als CV. Wanneer beiden in vorm zijn is Blind beter. Daarnaast of Schuurs, Botman, Timber of Veltman.
3 0
AFCA1510
Terug bij af.
5 0
bremovic
Blind op 6 zag ik eerder erg zitten in zijn eerste periode bij Ajax net zo als met anita toen die daar eindelijk ging spelen,maar heb blind afgelopen keren op 6 gezien en dat was niet best(zacht uitgedrukt) maar als hij zijn normale niveau weer kan halen dan is hij zeker heel goed op 6.

Ook zou ik voor martinez op lb gaan als Nico weggaat. Jan kan dan prima op cv met hopelijk een goeie schuurs ernaast
1 0
bremovic
Blind op 6 zag ik eerder erg zitten in zijn eerste periode bij Ajax net zo als met anita toen die daar eindelijk ging spelen,maar heb blind afgelopen keren op 6 gezien en dat was niet best(zacht uitgedrukt) maar als hij zijn normale niveau weer kan halen dan is hij zeker heel goed op 6.
0 0
Freddy
Jan heeft toch ook nog een huis in (de buurt van) Amsterdam?
0 -1
RuffRhythim
Ik denk/hoop dat Davy na een paar jaartjes Bundesliga er wel op vooruit is gegaan
0 -1
Henkjanklaas
Zowel klaassen ( goeie instelling, lekker fel)als vertonghen ( lengte en goeie inspeelpas) van harte welkom
1 -8
PJSM
Jij snapt het
0 -3
AJAIXIXIXI
Zou het zeker geen slechte vervanger van Donny vinden.

Promes - Tadic - Neres
Quintero - Blind (6) - Klaassen
Martinez - Vertonghen - Timber - Mazraoui
Cillessen (?)
0 -5
Ajax567
Voorhoede

Tadic
Neres promes antony
0 0
Ajaxxxisdebeste
Wat onzin dat hij niet wil komen als Blind er is... En Klaassen is een iets minder technische Donny, maar zeer welkom, geeft altijd 100% en is sterker geworden door Duitse competitie.
4 -4
AFC34
Volgend jaar gewoon Martinez LB als Nico vertrekt, Blind op 6, Vertonghen CV. Zie het probleem niet zo voor Jantje
0 -1