Ziyech komende weken aan de kant bij Ajax

BartVeenstra, 22-01-2020 om 08:45, 33620 views, Algemeen Dagblad |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ajax moet het de komende weken doen zonder Hakim Ziyech, zo melden het Algemeen Dagblad en Voetbal International. De spelmaker mist hierdoor enkele lastige wedstrijden voor Ajax. Zo mist de creatieveling de duels met FC Groningen (uit), PSV (thuis) en FC Utrecht (uit).

Ziyech viel afgelopen zondag in het competitieduel met Sparta Rotterdam uit met een kuitblessure. Op Ajax.nl valt te lezen dat de middenvelder een scheurtje in zijn kuitspier heeft opgelopen. Zodoende kan de Marokkaans international de komende weken niet spelen voor Ajax. Of het Europa League-duel met Getafe van donderdag 20 februari in gevaar komt, is nog niet bekend.

Met zes doelpunten en twaalf assists in de Eredivisie heeft Ziyech een groot aandeel in de koppositie van Ajax. Alleen Dusan Tadić heeft een groter aandeel in de treffers van Ajax: de Serviër was bij 21 goals betrokken middels goals en assists.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
john67
Snel pereiro bij psv ophalen voor weinig, altijd al eem ajax voetballer gevonden en ben je van het gezeur af dar hij altijd tegen ajax zujn beste 2 wedstrijden speelt
0 0
Boer Gijs
Komende wedstrijden worden nu allemaal min of meer fifty fifty wedstrijden. Niet omdat het nu gelijke kwaliteit is, maar ondat Ajax zonder Ziyech heel weinig van die kwaliteit laat zien
0 0
flyingsoccer
Jammer de 6 punten voorsprong zullen snel verdampen de achterhoede staat niet echt sterk.
0 -1
Lewis Hamilton
Dat gaat nog heel zwaar worden in de Eredivisie. Je levert gigantisch aan creativiteit in, Ten Hag zal nu wat anders moeten verzinnen.
0 -1
Cello
Tuurlijk is het een tegenvaller als Ziyech een aantal wedstrijden niet kan spelen. Tuurlijk.
Maar panikeren is ook weer zwaar overdreven. In de media zijn ze er goed in om gelijk alles zwaar aan te dikken. Laten we eerst eens afwachten op mededelingen van Ziyech en Ajax zelf mbt zijn blessure en hoe lang de verwachting is dat ie er naast staat. Dat lijkt me relevanter dan gelijk in te gaan op berichten van de media.
En verder moeten we ook zonder Ziyech tot een goed resultaat kunnen komen tegen Spakenburg, Groningen, PSV en Utrecht. Die spelen allemaal ook al niet de sterren van de hemel. Wij moeten tegen die clubs zelfs zonder Ziyech, Blind en Neres met gemak een team op de been kunnen krijgen, dat tot een goed resultaat kan komen.

En om nu al in de stress te schieten wbt bijv. de wedstrijden tegen Getafe voor de EL..... dat is nog veel te vroeg!.
2 0
louis60
In principe moeten nu andere spelers opstaan en beter presteren. De praktijk heeft tot nu toe aangetoond dat Ajax geen plan B heeft. Het is alleen tikkie takkie met Zyech, Promes, Tadic en Donny. Nu twee sleutelspelers wegvallen, stort het in als een kaartenhuis. Verdediging nu ook zwak en Marc kan of durft geen versterking te huren/kopen. Ik hooop op een wonder. Maar mijn gevoel zegt weer jaren wachten op wonder elftal.
0 -2
Cello
Eens met je, dat er nu andere spelers moeten gaan opstaan. Of alles nu gaat instorten....dat moet nog maar blijken.
Een plan B hebben is makkelijker gezegd dan gedaan. Een plan B mbt mogelijke aankopen nu of een plan B met aankopen al gelijk aan het begin van het seizoen.
Beide is niet makkelijk.
Nu aankopen doen is moeilijk, vanwege dat veel clubs niet graag nu afstand doen van voor hen belangrijke spelers en als het dan al bespreekbaar is zal de transfersom redelijk hoog (misschien wel te hoog) liggen. Aankopen doen aan het begin van het seizoen is veelal ook makkelijker gezegd dan gedaan.... weet maar spelers te strikken, die van vergelijkbaar niveau zijn als Ziyech, Neres of Blind, die op voorhand bereid zijn het overgrote deel van het seizoen op de bank te bivakkeren terwijl ze nagenoeg van dezelfde kwaliteit zijn als de basisspelers. Spelers van mindere kwaliteit kan je nog wel overtuigen dat ze daar het grootste deel van het seizoen moeten zitten, juist vanwege het kwaliteitsverschil. Probleem alleen daarbij is....haal je die spelers die het wel accepteren om het grootste deel van het seizoen op de bank door te brengen, dat de achterban, de supporters dus, het er niet mee eens zijn en direct klagen over dat het kwaliteitsverschil te groot is en we er bij ongemakken er direct heel veel aan kwaliteit op achteruit gaan.

Zogezegd....makkelijker gezegd dan gedaan. Het doen van adequate aankopen, die nagenoeg van dezelfde allure zijn als bestaande basisspelers. En dan hebbenw e het nog niet eens over de NL competitie gehad (willen die spelers daar wel spelen?) of de persoonlijke eisen kwa salaris etc....
0 0
BrandjeXL
Olmo voor 16 miljoen naar RB naar het schijnt.
1 0
Santiago
Dat bod is al afgeslagen. Verder ligt er een bod van 30 miljoen van Wolves op tafel en een van 20 miljoen van AC Milan.

Al is het wel aannemelijk dat Leipzig een hoger bod maakt. Niet dat het allemaal echt relevant is want hij ging toch nooit naar Ajax komen.
1 0
RayJordaan
Das jammer
0 0
LammertAlbertus
Zo zou ik Ajax doen als Blind & Ziyech & Neres & Labyad niet mee kunnen doen

Onana
Mazraoui Veltman Martinez Tagliafico
Gravenberch
Donny Eiting
Tadic
Promes Ünüvar
0 0
Ajax27
Wtf... enter is dus verzenden. Ok handig om te weten, alinea's niet meer mogelijk in de app. Om terug te komen op je reactie, 4-4-2 zal het niet worden. Hij zal zo min mogelijk willen wisselen. 4-4-3, met Traoré in de spits en Tadic op 10 zou ik doen. Maar ten Hag kennende zal ie Alvarez of Marin brengen op het middenveld, Donny op 10 en de voorhoede hetzelfde als afgelopen zondag, dus met Promes en Babel op links en rechts en Tadic in de spits.
0 0
Ajax27
Te vroeg op verzenden geklikt, nog even wennen in de nieuwe app.
0 0
Ajax27
Ja laten we anders 4-4-2 gaan spelen, een speelwijze waar deze groep niet op is getraind...
0 0
FreddyAX
Dat is een klein drama; dit kan ons alles kosten temeer daar Blind er ook nog niet is.
Ik hoop het beste maar vrees het ergste, er is in mijn beleving niemand die zijn rol kan innemen, als dat langer dan twee weken duurt gaan we ernstig problemen krijgen.
3 0
wladimir
Gaston Pereiro maar even oppikken bij PSV als vervanger van Ziyech? Goede speler die voor een prikkie kan worden overgenomen.
1 -2
de-Ajacied
Daar gaat ons gouden middenveld
Martinez Ziyech vd Beek
Dat gaat veel punten kosten

Pröpper? Vertonghen?
1 -1
DeMeervanweleer
Ten Hag zal wel met Babel in de spits en Eiting op het middenveld en Donny op 10 gaan spelen.
Ik ben bang dat je dan creativiteit te kort komt, daarom zou het imo beter zijn om Tadic op 10 te laten spelen, Babel op rechts en Lassina als spits omdat hij anderen beter laat spelen en een aanvallend middenveld kan ontlasten, maar we gaan het zien. Worden belangrijke weken...
0 0
PeterVKV
Tadic mist het loopvermogen voor de 10, Promes dan betere optie.
1 0
31xAjax
Die mist op zijn beurt de functionele techniek en het overzicht voor die positie...
0 0
Ajaxxxisdebeste
Wat oh wat gaat Erik bedenken, zelfde soort speler als Ziyech is er niet bij Ajax dus je moet anders gaan spelen.
0 0
PeterVKV
Zolang Neres ook afwezig is betekent de afwezigheid van Ziyech een kans voor Marin of Ekkelenkamp op het middenveld. Niet bepaald de favorieten op dit forum. Tenzij Traore in de spits gaat met Promes op 10, Babel op links en Tadic op rechts....
0 -1
alvin01
Ik vind dit wel een aderlating, Blind is ook al een tijd weg.
We gaan het zien, eerst vanavond maar eens de wedstrijd tegen Spakenburg.
1 0
atouba19
Paniek paniek paniek.
Ja we verliezen n hoop met Hakim.
Maar we hebben met Tadic, Promes, vd Beek, Babel, Tagliafico spelers waar AZ, Psv en 010 van kan dromen
2 -3
roodwit007
Ajax is meer dan Ziyech alleen , maar kan je dit naar behoren opvangen? zo ja dan is er niets aan de hand , Ziyech voelde direct wat er mis is en dat is het voordeel van iemand die zijn lichaam goed kan , ik kan veel spelers die toch proberen om ff door te gaan de schade dan is geen weken maar maanden
0 0
mickey2602
Goed recent voorbeeld is Bergwijn bij PSV. Iedereen zag dat hij last had van de hamstring maar speelde wel de wedstrijd uit en lag er vervolgens weken uit.
0 0
Hagmag
Ten Hagmag aan de bak.
1 -6
Redrum
Erik is ongetwijfeld al weer continu aan het puzzelen in zijn hoofd. Laten we hopen dat hij dit keer de juiste oplossing vindt.
1 0
Web
Het is niet anders, hopen dat je de competitie goed doorkomt.
Tegen PSV thuis moet je ook winnen zonder Ziyech
Gravenberch is onze tropische verrassing, ik vond hem echt goed tegen Sparta
Ajax zou Ajax niet zijn als ze dit ook weer oplossen
Voor de EL is hij hopelijk weer fit net als Neres
Blind kunnen wij denk ik niets van zeggen
2 0
Cruijffthebest
Als AZ de komende 3 wedstrijden wint, ben ik bang dat ze dan gelijk met ons staan of zelfs boven ons, maar hoop dat de schade wat betreft punten gaat meevallen.
2 -4
Redrum
Worst-kaas-scenario staan we 3 punten achter AZ ja. Toch maak ik me dan nog geen zorgen om de titel. We hebben dan wel meteen 3 van de lastigste nog resterende potjes gehad. Ik verwacht echter niet dat Ajax 3 keer verliest en ik verwacht ook niet dat AZ drie keer wint.
1 -1
Labrador
Joh. Als VVV en Sparta PSV eenvoudig kunnen temmen dan moet het Ajax zonder Ziyech ook makkelijk lukken. Kom op zeg
1 -2
Redrum
Over de wedstrijd tegen psv maak ik me ook weinig zorgen. Die twee vervelende uitwedstrijden worden wel lastig, maar zeker niet onmogelijk. De rest zal er alleen wel een schepje bovenop moeten doen.
1 0
Cruijffthebest
Alsof wij zo oppermachtig waren tegen Sparta!!!!
4 -2
Inhartennieren
Wij hadden het anders op n haar na niet gewonnen van Sparta.
4 -2
AjaxDaniel
https://twitter.com/LuukkJanssen/status/1219948911747588097

Misschien kan AS dit delen?
2 0
Ajax95Duivendrecht
Tadic naar 10, Traoré in de spits, Babel (en later als hij fit is weer Neres) op rechts en Promes op links.
1 0
AjaxDaniel
Wat een kut seizoen qua blessures. En dan waren hier mensen die beweerden dat eventuele stand-ins niet nodig zijn (Promes was overbodig etc.).

Vorig seizoen was qua blessures uniek. Gebeurt vrijwel nooit dat je zo weinig geblesseerden hebt.
9 -1
Redrum
Dit is precies de reden dat Ajax niet structureel de aansluiting gaat vinden met de top van Europa. Wat Ajax vorig jaar presteerde was ongelofelijk knap, maar dat lukt alleen als er een aantal toptalenten zijn, een aantal topaankopen met ervaring en weinig tot geen blessures. Dit jaar hebben we alleen al te maken met blessures die roet in het eten gooien. Daarnaast zijn de andere twee aspecten ook minder dan vorig jaar.
2 0
AjaxDaniel
Ja. Bij de echte top clubs gaan sterspelers gewoon zonder morren op de bank zitten of zelfs op de tribune. Kijk maar naar City (vieze olieclub verder) bijvoorbeeld. Die kunnen 3 ontzettend goede elftallen opstellen. Maar daar staan die spelers ook voor ontzettend hoge bedragen op de loonlijst.
1 0
Redrum
Precies. Die bankzitters verdienen nog 3 miljoen of meer, dan zijn ze over het algemeen geneigd om zich iets meer te schikken in hun reserverol. Bij Ajax is het gewoon financieel niet haalbaar om zoveel dure spelers onder contract te hebben staan. Wanneer er dus blessures zijn, zoals nu, wordt het niveau direct veel minder helaas.
1 0
Chris86
Wat een angstige reacties.. Shit happens.
Ziyech kun je niet even vervangen; de plaatsvervanger is over het algemeen altijd minder dan de basisspeler. Helemaal een speler van het kaliber van Ziyech die uiteraard het creatief brein is van de ploeg. Desalniettemin is het ook des Ajax' om als team te opereren en met verzorgd cominatievoetbal te domineren. Dat kan Ziyech's vervanger -selectiespeler van Ajax 1- ongetwijfeld prima invullen met de andere 10 die altijd basis staan. Leuke kans om een andere speler wat wedstrijden te geven; Donny door en een kans voor Eiting? Of Marin eens op zijn eigen positie? Every little thing, is gonna be alright!
4 -2
Johan1
Oei, dat is flink balen. Ziyech is de enige speler bij Ajax die de lijnen uit kan zetten. Als hij niet meedoet, is er totaal geen aanvoer naar de spitsen. Ik pleit voor Tadic op 10. Traore in de spits, Babel op rechts en Promes op links. Dit worden 3 hele belangrijke potjes. Je kunt zomaar je voorsprong verliezen.
1 -1
RuffRhythim
Ja kut maar al dat gejammer dat we zonder Ziyech ineens een baggerteam zijn is maximale onzin...
Eerst eens kijken wie er gaan opstaan en hoe het zal verlopen alvorens te huilen dat we nou ineens niks meer voorstellen.
Zal wat worden dan als Ziyech Ajax gaat verlaten. Zijn we gelijk niks meer...huiljank...
3 -3
Chris86
Dat dus.
1 -1
De Stift
Heel naar natuurlijk, maar dit betekent dat spelers als Gravenberch, Van de Beek en Promes veel meer creativiteit moeten brengen. Zeker van Van de Beek ben ik benieuwd of hij dat kan brengen. Het voordeel is: Ziyech is er weer bij als de prijzen echt verdeeld gaan worden!
1 0
terminator10
Tadic moet de creativiteit van komen op 10
2 -1
Multi
Ik denk dat Ajax toch echt nog op zoek moet naar een creatieve middenvelder, want je zag zondag direct wat voor impact het had toen Ziyech uitviel. Er was werkelijk niemand die iets creatiefs meer kon verzinnen.

Voor nu lijkt met het beste om het als volgt op te vangen:
----------------------------------Onana--------------------------------
Veltman --- Schuurs ---------------Martinez-----Tagliafico
-----------------v/d Beek--------------------Gravenbergh-------
----------------------------------Promes------------------------------
----------Tadic ----------------Traore--------------Babel---------

Met het brengen van Schuurs ten opzichte van Mazraoui, breng je iemand die in ieder geval nog wel eens een steekpass geeft in de diepte (dat mis je met het wegvallen van Ziyech en daarnaast speelt Mazraoui ook niet best). Daarnaast zou ik Promes, Babel en Tadic een beetje laten werven op die posities rond Traore. Met de laatste heb je dan wel tenminste een sterk aanspeelpunt en een Babel vind ik vanuit de linksbuiten toch gevaarlijker dan in de spits.
4 -3
MosesD
Prima opstelling. Zou alleen Dest erin zetten ipv Veltman.
2 -2
036AFCA97
Kan Tadic niet op 10? Op de plek van Ziyech. En dan Traore in de spits.

Onana
Dest Schuurs Martinez Nico
Gravenberch Donny
Tadic
Promes Traore Babel

Persoonlijk had ik graag gezien dat Ajax er gewoon een goede speler bij haalt.
4 -3
Redrum
Tadic op 10 is een optie. Die heeft wel de techniek, rust en inzicht om steekballetjes te geven.
2 0
EKS
Dest kan echt nog niet in dezebasis. Dan hebben we twee betere opties.
1 -2
Sjaakvaak
Schuurs ook niet.
1 0
mallerd
Zag de naam Gastón Pereiro voorbij komen op Twitter, dat is niet eens een gek idee. Kost haast niks en het is echt een hele goede voetballer, maar zoals zo vele past hij totaal niet het countervoetbal dat PSV speelt.
0 -8
Redrum
Als je ziet wat voor spelletjes hij en zijn zaakwaarnemer spelen met psv zou ik zeggen: niet doen! Daarnaast maakt hij vaak een ongemotiveerde indruk in het veld. Voetballen kan hij wel.
3 -2
Restored
Veel te onstabiel, speelt de ene wedstrijd een 8 en de volgende wedstrijd een 3
3 -2
Labrador
Ik zou het wel een prima aanwinst vinden maar dit doe je dan alleen omdat Ziyech uitvalt. Laat nu de jeugd het maar eens doen of zet Promes op 10 en Tadic Traore en Babel in de aanval
0 -3
DT10
Nee!
2 -1
mallerd
En waarom niet als ik vragen mag? En kom dan niet met ‘Hij zit al op de bank bij PSV, wat moet hij dan bij Ajax komen doen’
0 -2
DT10
Ongemotiveerd, wisselvallig, niet goed genoeg, Raiola!
1 -2
vincent_DV
Ik ben het met je eens, alleen zijn zaakwaarnemer is nog erger als Raiola dus ik zou het zelf niet doen. Die doet er alles aan om Pereiro transfervrij weg te laten gaan, dus dat doet ie straks bij Ajax misschien ook.
2 -1
mallerd
Transfervrij weggaan is voor een speler zelf ook veel interessanter. Tel daarbij op het feit dat hij bij PSV nooit speelt dan kan ik de houding van Pereiro en zijn zaakwaarnemer wel begrijpen.
1 -1
vincent_DV
Hij kon in de zomer voor 15 miljoen naar Spartak Moskou waar ie veel meer kon verdienen, maar die zaakwaarnemer stak daar een stokje voor.
2 -2
DT10
Dat is, na Neres en Blind, de 3e belangrijke speler die we voorlopig moeten missen. Ik ben toch wel benieuwd hoe Ten Hag dit gaat oplossen....

Promes ——- Tadic ——- Babel
Gravenberch - Donny -- Alvarez
Nico - Martinez - Schuurs - Dest
—————- Onana —————-

Varela, Veltman, Nous, Marin, Huntelaar
Pierie, Eiting, Ekkelenkamp, Traore

Zoiets?...
0 -4
vincent_DV
Zo’n bank is eigenlijk toch gewoon lachwekkend
2 -3
DT10
Valt toch wel mee? Zeker als je bedenkt dat we Ziyech, Blind, Neres en Labyad missen!
4 -1
Suarez16_
We gaan Ziyech missen, maar we moeten niet doen of groningen nu opeens zoveel lastiger is met of zonder Ziyech. Ze spelen nog steeds met te wierik en warmerdam. Met Tadic, Babel, Promes, Huntelaar, Van de Beek, Traore en misschien zelfs Neres staat er genoeg kwaliteit op het veld. Vorig jaar wonnen we in groningen door een goede actie van Huntelaar. In utrecht was het Tadic met een goal en een assist (op Dolberg) die de wedstrijd besliste. Tegen psv Neres met die pingel en de 3-1 toen we met 10 man stonden. Ziyech is een belangrijk onderdeel van ons spel, maar Huntelaar, Tadic, Van de Beek, Promes, Neres en Babel hebben ook vaak wedstrijden beslist voor ons. Zo'n actie van Tadic tegen Real Madrid of die goal van Huntelaar tegen groningen of Neres tegen Juventus hadden ze ook gemaakt zonder Ziyech op het veld. We leveren kwaliteit in, maar we hebben ook genoeg kwaliteit om niet bang te worden van een mak psv of groningen in de middenmoot.
3 -2
DT10
Laten we hopen dat hij er voor 20 februari weer bij is..
1 -1
AFCA.
Klote, maar gelukkig hebben we nog een creatieve middenvelder in de selectie in de vorm van Lang. Oh wacht, die hebben we net verhuurd omdat Babel zo nodig gehaald moest worden.

Wanneer gaat Ajax nou eens beginnen met een soort spelers profiel per positie die bij je speelstijl past?
Nu valt Ziyech weg. Dat is een creatieve middenvelder. Hij gaat straks vervangen worden door Ekkelenkamp wat een simpele loper is. Dan wordt door één wissel je hele spel anders. Als je trouw bent aan je spel principes vang je spelers toch op met eenzelfde type?
Als Frenkie en Schone wegvalt gaan we het opvangen met 2 verdedigers (Martinez - Alvarez). En dan komen we er een paar maanden later wel achter dat dit niet loopt om vervolgens WEL voor voetballers op die positie te kiezen.

Neres valt weg (snelheid, actie, dribbel). Laten we daar dan Tadic neerzetten. Die echt helemaal niks heeft van een flank speler.

Als er een keeper uitvalt dan zet je er toch ook een andere keeper neer?
Dus waarom zou je als er een rechtsbuiten uitvalt dan een nummer 10 / spits neerzetten?
Hoe jong de volgende optie ook is, zet spelers gewoon op hun eigen plek. Je kunt beter Unuvar op de plek van Ziyech zetten dan de oudere Ekkelenkamp of zelfs Siem de Jong. Want met Unuvar blijf je trouw aan je spel prinicpes.
4 -11
DT10
Ondanks dat er nu 2 belangrijke aanvallers geblesseerd zijn, hebben we met Tadic, Donny, Promes, Babel, Huntelaar en Traore genoeg spelers met aanvallende kwaliteiten! Niet meteen zo janken..

Voor de ontwikkeling van Noa is het heel goed dat hij verhuurd word aan een club waar hij veel minuten gaat maken en het was een prima idee om Babel een half jaar te huren en zo ebredte van de selectie te versterken.
4 -3
AFCA.
Ja met aanvallende kwaliteiten in het laatste deel van het veld. In de 16 komen om af te maken. Maar alleen Tadic van dat rijtje zal af en toe met een mooie steekspass komen.

Nu krijg je weer het voetbal met veel vroege voorzetten en lange ballen op de spits.
0 0
trainerdv
Snap wel wat je bedoelt. Vond het ook raar om Lang (debuteren met een hattrick) we te doen en Babel (oud) te halen, maar Lang is wel echt een aanvaller en Ziyech een middenvelder.
2 -8
Sjaakvaak
Ja debuteren met een hattrick tegen een ontluisterend zaak Twente. Om de wedstrijden daarna zaak en ongemotiveerd te spelen, sorry hoor. Daarnaast is hij ook echt niet een vervanger voor Ziyech als creatieve 10.
0 0
trainerdv
En nou niet overdrijven allemaal. Vorig seizoen ook een tijdje zonder Ziyech en dat ging prima. Dit seizoen voor de winter een paar rotpotten met Ziyech erbij. We missen een goede speler, maar daar hebben we er meer van. PSV mist het gehele seizoen hun beste speler.
4 -6
Restored
Ziyech is 100% onze beste speler, we zijn veel te afhankelijk van hem geworden. Dat gaat ook komende wedstrijden wel weer blijken
2 -3
trainerdv
Ik weet niet wat je bedoelt met 'te afhankelijk van hem geworden'. Dat ruikt naar een analistenwoordje... Daarmee insinueer je dat het niveau van Ziyech omhoog is gegaan, maar dus ook dat de rest er niets van bakt. En dat is dus onzin, de Ajax selectie is sterk en divers en Ten Hag heeft er een mooi team van gemaakt wat (enigzins) bestand is tegen uitval. Ziyech is geen drug waar je afhankelijk van bent. Ik zie ook het liefst Onana in de goal, maar we zijn niet afhankelijk van hem voor een clean sheet.
0 0
Labrador
Tegen AZ speelden we met een fantasie opstelling en toen waren we (met Ziyech) niet eens de mindere. Neemt niet weg dat we hem ontzettend gaan missen
2 -4
dolle dries
Het wordt voor een lange tijd weer.... Helemaal niets in Amsterdam, en dat begint al tegen Spakenburg.
0 -22
TontoKarnaggel
Wow, je plezier en hoop halen uit een blessure van een speler. Next level treurig.....
5 -2
Redrum
Haha zorg nou eerst maar dat jullie van Fortuna winnen. De mist moest jullie gisteravond al komen redden.
5 -2
Frank1978
Voor jou vrees ik dat het voor een hele lange tijd... Helemaal Alles in Amsterdam wordt. Sterkte alvast en pas op dat je niet te dol draait.
3 -2
Ajacied33
Terug naar je forumpje kansloze kakkerlak
8 -2
aissati
Tuurlijk ga je Ziyech missen, maar we kunnen het ook positief bekijken, want wie weet laat een Ekkelenkamp of Marin zich nu zien of met een beetje geschuif spelers als Traore. Mocht het totaal niet gaan dan weet Overmars wat hij in de zomer moet doen om Ziyech nog een jaartje te behouden met een flink voorstel. Uiteindelijk is het misschien alleen maar positief dat we een aantal weken zonder Ziyech spelen.
5 -4
HarryHarHar
Nu zijn zes punten voorsprong op AZ ineens niks meer
3 -9
Frank1978
Alsof AZ zomaar alles gaat winnen. Ik maak me vooral zorgen om de EL. Daarin hebben we Hakim echt nodig.
3 -1
Suarez16_
Als az met dani de wit op 10 zoveel kan winnen dan moet een Ajax met Tadic of Van de Beek op 10 minimaal net zoveel winnen.
4 -1
Jojo49
ja marin eens weer proberen , maar vanaf begin, en niet laatste half uur , of in de rust. geef marin en alvarez eens wat langer de kans, ze zijn er net een half jaar .
3 -4
Maarten79
Een aderlating, maar kom op, zeker Groningen en PSV zijn gewoon te pakken. Voor de thuiswedstrijd tegen PSV ben ik al helemaal niet bezorgd.
2 -5
Juhaz02
Dat gaat betekenen dat Alvarez of Gravenberch op het middenveld komen te spelen, ik sluit zelfs Marin niet uit.

Donny op 10 Alvarez en Gravenberch/Marin erachter.


Lisandro terug op het middenveld en dan centraal met Veltman en Schuurs zou ook nog kunnen.
1 -3
MelleAfca
Ten Hag gaat het blok van de Beek en Gravenberch niet uit elkaar halen. Ik verwacht simpelweg Ekkelenkamp of Siem, desnoods Tadic op 10 met Traore in de punt.
2 -2
Juhaz02
Ik ben benieuwd, er zijn best veel opties nog maar het gemis van Ziyech zal hoe dan ook wel groot zijn.
0 -1
RayJordaan
Hoop echt Tadic 10 idd
1 -1
DeMeervanweleer
Hoop voor de competitie op een middenveld: Gravenberch Tadic en v.d. Beek. Voorin mogen Babel, Promes en Traore het uitmaken. Ben bang dat Groningen c.s, hier motivatie uit krijgen. Zou fijn zijn als Neres gauw weer beschikbaar is.
2 -1
Red Devil
Een club mag nooit afhankelijk zijn van 1 speler.
Het is waardeloos deze blessure maar nu zullen er anderen op moeten staan en laten zien hoe goed ze echt zijn.
0 -1
MosesD
Hoop niet dat hij heel lang eruit ligt. Spoeling wordt wel erg dun zo. Tegen 'de kleintjes' kan je het nog wel opvangen (hopelijk pakt bijvoorbeeld Eiting nu zijn kans), maar op de langere termijn en Europees kan je Ziyech niet missen. Ik neem aan dat men al bezig is met zijn opvolging, mogelijk kan die speler deze winterstop al komen. Ik lees op de sociale media ook de naam van Pereiro. Kost niet veel en je geeft Psv een tik. Is toch wel een van hun betere spelers. Half jaar revanche gunnen bij ons? Ik vind het het gokje wel waard.
0 -3
X-RaY
Zwaar kut en een groot gemis. Maar ja shit happens andere zullen nu gewoon moeten opstaan.
0 -1
Babangida83
Dan kun je vanavond mooi t middenveld Gravenberch Eiting Vd Beek (10) uitproberen. En Unuvar op de vleugel een helft. Ekkelenkamp op minuut 60 wisselen voor Eiting. Dan kun je het verschil gelijk zien qua type en uitwerking.

Hopen dat Ziyech er tegen Getafe weer bij is. In de competitie zouden we het zonder hem moeten kunnen doen. Ook tegen dit PSV, thuis.
0 -4
DS
Traore
Babel Promes Ünüvar

Doe zoiets maar vanavond!
0 -5
RayJordaan
Unuvar links
0 -2
Daneman
Nou Ziyech er effe niet is had ik extra graag Vertongen erbij gehad, of nog een betere CV. Nu Ziyech er effe niet bij is, zal de verdediging meer getest gaan worden. Pas tegen sparta zag dat er niet positief uit.
1 -6
Aspers73
Oh jee, en nu dit nog: Minnares onthult: ‘Mijn geheime nacht met pasgetrouwde Daley Blind’
2 -5
OKP-AFCA
Oh jee verschrikkelijk, snel maar even de nieuwe Prive kopen voor nog wat sappige nieuwtjes.

Wat een troep en wat kan jou het schelen?
3 -1
Babayaka
Tja 99% van de mannen gaat vreemd, ja ook naar de hoeren gaan is vreemd gaan.
6 -4
RusselWestbrook
Met wat voor mannen ga jij om joh?
5 -4
DS
Meen je dat nou? Betaald zonder liefde telde toch niet?
3 -2
EricAjax1
Vrouwen zijn minstens net zo erg
2 -1
RusselWestbrook
Wat voor rotzooi lees jij joh?
9 -3
Aspers73
Zag de kop voorbij komen op Ajax headliner. Daley heeft wat uit te leggen thuis, of het nu waar is of niet.
0 -4
MM1974
Als Ajax het kan wanner er 1 niet is is natuurlijk nooit goed maar helaas is dat wel zo nu,hoop dat Dusan en nog wat andere nu eens gaan knallen.
0 -1
Toon meer reacties