Silooy: 'Over Promes bestaat een verkeerd beeld'

BartVeenstra, 09-07-2019 om 22:25, 34814 views, Ajax Showtime |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Sonny Silooy is blij dat Quincy Promes is teruggekeerd bij Ajax. De voormalig jeugdtrainer bewaart warme gevoelens aan de aanvaller, die tussen 2003 en 2005 in de teams speelde waarvan Silooy de trainer was. 'Wat over hem geschreven wordt in de kranten is mis', zegt de oud-speler van Ajax in een interview met Ajax Showtime.

Silooy legt uit hoe Promes destijds bij Ajax binnenkwam. 'Ik heb eigenlijk twee seizoenen met hem getraind, tussen 2003 en 2005 (Ajax D3 en Ajax D2, red.). Hij kwam van DCG (een Amsterdamse voetbalclub, red.) en hij was een jongetje die best wel een stempel op de kleedkamer drukte. Hij was niet vervelend, helemaal niet, maar wel een jongen die een mening had. Hij durfde wel wat te zeggen en daar houd ik wel van eigenlijk. Hij vroeg ook alles en hij was altijd bezig om beter te worden.'

Promes kwam bij Ajax binnen als aanvaller, maar Silooy gebruikte hem ook geregeld als middenvelder. De trainer liet hem dan als 'zes' of als 'tien' spelen. 'En ik heb hem ook weleens achterin gezet. Als rechtsback of op "vier". Toen vormde hij de achterhoede met Stefano Denswil, Ruben Ligeon en Dico Koppers', zegt Silooy, die uitlegt dat Promes het helemaal niet vervelend vond om achterin te spelen. 'Hij speelde liever voorin, maar ik vond hem op dat moment niet goed genoeg om voorin te spelen. Hij miste de snelheid die hij nu wel heeft. En hij miste de technische finesses. Op het middenveld had hij rust aan de bal en maakte hij andere spelers beter. Op het middenveld speelde hij met Ouasim Bouy en voorin stond Ricardo Kip in de spits. Ik had wel een aardig team staan eigenlijk', grapt Silooy er nu over.

'Over Promes bestaat een verkeerd beeld'

In de media wordt Promes nog weleens afgeschilderd als een moeilijke jongen. Een jongen die brutaal en vervelend zou zijn. Silooy kan zich daar, net als Maximilian Wöber, totaal niet in vinden. 'Hij had in de jeugd een moeder die hem achter zijn vodden aanzat. Ik moet zeggen dat ik goede contacten had met de ouders van dat elftal. Ik was recht door zee: wat goed is, is goed, wat niet goed is, is niet goed. Over Promes bestaat een verkeerd beeld. Hij is een nette, welbespraakte opgevoede jongen door zijn ouders. Ik zat ook kort op hem. Ik vind het een fantastische gozer. Hij is eerlijk en oprecht. Wat over hem geschreven wordt in de kranten is mis.'

Silooy geeft wel toe dat andere trainers misschien een andere mening over Promes kunnen hebben. 'Iedere trainer is weer anders. Ik ben ook een jongen van de straat en daardoor kan ik dingen makkelijker accepteren. Ik vond het helemaal niet erg dat jongens op hun manier hun verantwoordelijkheid namen. De ene trainer houdt er wel van, de andere houdt er niet van', aldus de voormalig jeugdtrainer, die het jammer vond dat Promes in 2008 de jeugdopleiding van Ajax achter zich liet. Hij vertrok naar HFC Haarlem. 'Ik vond het zonde en ook wel verrassend. Over de reden kan ik niets zeggen. Ik heb verhalen van anderen gehoord, maar ik kan geen dingen roepen die misschien niet waar zijn.'

'Ben ik even blij dat Promes bij mij is begonnen'

Na een seizoen bij HFC Haarlem - de club ging failliet - ging hij naar FC Twente. 'Ik ben bij zijn moeder thuis geweest en toen hebben we wel gesproken over een eventuele overgang naar FC Twente. Ik denk dat het goed voor hem is geweest om die kant op te gaan', aldus Silooy, die in die tijd zelf naar de Verenigde Staten verkaste. 'Bij Go Ahead Eagles heeft hij zich uiteindelijk ontpopt als voetballer en ook zijn plekje veroverd waar hij graag wil spelen', zegt de geboren Rotterdammer, die vindt dat Promes een echte 'allrounder' is. De vraag is wel wat nou de beste positie is voor Promes. 'Ik vind hem voorin sterk, maar omdat hij zo balvast is vind ik hem vanaf het middenveld - en dan vooral vanaf "tien" - ook goed. Hij heeft veel diepgang, kan een bal vasthouden en naar de goede kleur spelen, dat is ook nog weleens belangrijk', zegt Silooy met een knipoog.

Silooy, die Promes zo nu en dan nog weleens spreekt, denkt dat zijn voormalig pupil een leidende rol bij Ajax kan fungeren. 'Dat kan hij met zijn uitstraling en kennis. Het is een jongen van de straat die bij Ajax is begonnen. Ben ik ook even blij dat hij bij mij is begonnen', vertelt Silooy trots. De oud-jeugdtrainer kijkt er naar uit om Promes weer te spreken. 'Ooit zal ik hem wel zien bij Ajax, dan gaan we even gezellig babbelen. Ja, daar kijk je dan wel naar uit. Dat heb je als een bepaalde band hebt met zo'n speler.'

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Duif63
Het beeld wat ik van hem heb, is dat van een matige voetballer. De komende maanden zal blijken of dat beeld klopt of niet.
0 -1
Willamys
Hallo, ik ben Willamys, ik ben een Braziliaanse Ajax-fan. Ik heb er een gemaakt Instagram om mijn nieuwste werk te tonen, realistische tekeningen. Vandaag heb ik De Ligt ontworpen. Ik ga binnenkort tekeningen maken van meer Ajax-spelers. Volg me alsjeblieft op Instagram en help me delen!


https://www.instagram.com/p/BzrKS8tFrSD/?igshid=1u1xvar7xnr24

Bedankt!
1 0
Ansjo
Ik had helemaal niet het idee dat Promes een moeilijke jongen is. Lijkt mij een vrolijke spontane dude. Of hij daadwerkelijk een versterking is voor Ajax dat moet gaan blijken.
1 0
Wesl
'Maar broer, onderwater hockey??' haha, ik ga stuk

https://www.youtube.com/watch?v=z4zBtEf_fTc
0 0
Robbie en de Kock
Wat is dat toch dat iedereen zegt dat Promes eigenlijk best mee valt en een lieve jongen is. Was er dan zo'n verkeerd beeld van hem bij de media etc?
1 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
ach, als je je niet lekker voelt in de rol waarin je speelt, en je geeft je mening, word dit altijd versterkt door suporters en media.
zover ik weet heeft hij zich nooit misdragen bij een club. ik denk dat hij bij ajax op zijn plekkie is, een plek waar de sfeer goed is en hij kan spelen op de positie waar hij liefst speelt.
0 0
edalm
De tijd zal het leren
0 -1
Schip
Ik vind die beeldvorming wel meevallen. De kritiek gaat meestal over het feit dat hij het alleen in de Russische competitie heeft laten zien. En dat is toch een ver-van-mijn-bed show. Hoeveel waarde moet je daar aan hechten? In oranje zie je hem, op een enkele goal in de NL na, amper. BIj Sevilla was men niet overtuigd.

Ik heb er vertrouwen in, maar begrijp de scepsis wel. HIj krijgt genoeg kansen om dat beeld recht te zetten straks, zeker als Ziyech blijft die hem van af het middenveld goed kan bedienen.

Dan hebben we duidelijk meer snelheid en diepgang als Ziyech in plaats van Schone op het middenveld speelt en Marin op 6 komt. Blind en Schuurs / Alvarez centraal.

Heb er zin an.
3 0
mgtow
De Russische competitie staat op de uefa ranglijst 6de en wij 11de. Nou zijn dat natuurlijk maar statistieken maar als Promes een beetje zijn best doet gaat hij de eredivisie ook aan gort knallen. Ben wel benieuwd hoe hij het gaat doen nu bij Ajax, anders dan in Rusland, niet de belangrijkste speler in het team zal zij..
1 -1
Schip
Ja en toch zie ik ze zelden tot nooit iets winnen. Er waren natuurlijk teams die bol stonden van het geld, maar ik zie zelden ploegen spelen die indruk maken.

Maar je hebt zeker een punt, 6e wordt je niet zomaar. Dat zegt iig iets over het niveau. Wel weer vreemd dat Sevilla en oranje niets is geworden. Ik heb Promes op een paar acties niet zien opvallen.

Ik geloof er wel in hoor, maar had wel meer van hem verwacht bijvoorbeeld bij oranje.
0 0
SilverHaze
Het topniveau ligt daar niet zo super hoog, maar je hebt wel een stuk of 6 clubs waar je als Ajax zijnde gewoon van kan verliezen. Verder een hele verdedigende competitie.

Zou ook niet teveel waarde hechten aan Promes in oranje en sevilla. Oranje was echt gewoon zo slecht. Dat is niet fijn voetballen, ookal heb je kwaliteit. Verder denk ik altijd: Bergkamp is mislukt bij internazionale... Alles is mogelijk met vertrouwen en de juiste tactiek. Daar kun je bij onze Erik wel van op aan. Die gaat er alles uithalen. Daarnaast is Promes wel echt het type wat we missen. Bergwijn kost 40 miljoen, daarvoor zal Neres eerst weg moeten.
2 0
Schip
Maar bij Bergkamp zag je constante flitsen van klasse, ook als hij niet echt sterk speelde in oranje.

Maar genoeg gezegd, laten we het maar zien gebeuren. En van mij mag Neres lekker blijven. Verheug me op een seizoen met diepgang en snelheid op beide vleugels. Zeker als Ziyech blijft en een linie zakt.
0 0
petwes
Ik vind dit een goede aankoop: 1.) goede relatie met ten Hag, Nederlandse spelers past zich snel aan in Nederland weer, 2.) Snelheid 3.) scorend vermogen 4.) heeft zich bij Twente destijds goed laten zien 5.) speler van het jaar geworden in competitie die beter is dan de Nederlandse.

Alleen was hij nou die jongen die zijn vriendin een mep heeft verkocht op vakantie?
3 -3
AFCAjax
Normaal kijken wij bij de scouting ook naar de intelligentie van een speler, heb hier meer het idee dat er vooral gekeken is naar z'n nationaliteit.
Maar ik laat me verassen.
3 -6
SilverHaze
Volgens mij scout Ajax juist meer op mentaliteit. Inteligentie is zo'n vaag begrip in het voetbal. Is dat spelinzicht? is dat het juiste gedrag vertonen? Is dat slimmigheid in het verdedigen? komt het met ervaring? Kansloos om daar op te scouten. Het gaat om talent en mentaliteit. Inteligentie moet je trainen.
0 0
Ozymandias
Een aantal van de beste Ajacieden in de historie van de club waren niet zo intelligent zoals de broertjes "uh... uh... uh..." De Boer. Sommige relatief domme personen hebben toch een bepaalde spelintelligentie.
2 -2
jaripettersson
Sneijder is een beter voorbeeld van een hele domme jongen buiten de lijnen.
0 0
SilverHaze
Beetje sneu om mensen op die manier weg te zetten als dom, van achter je toetsenbord met je backspace knop. Maar ik snap je punt.
3 -1
AFCAjax
jij bepaald hun intelligentie doordat ze uhh zeggen terwijl ze nadenken?
4 -2
Gecko
Ajax onwaardig. Snap deze aankoop niet
4 -6
Peterv13
Ik ben zeker geen fan van hem qua voetballer, heeft idd bij het NL elftal nooit iets laten zien, maar ik geef hem graag het voordeel van de twijfel op dit gebied. Qua persoon lijkt het mij een vervelende ventje, als ik dan ook weer zie hoe hij reageert op een beetje kritiek van Johan Derksen. Ik ben heel benieuwd wat hij gaat laten zien en hoe hij zich gaat gedragen. Ik hoop dat ik het mis heb en dat hij het super gaat doen
5 -6
AFCAMM
Het is natuurlijk meer dan ‘een keertje kritiek van Derksen’. Die lui van Veronica Inside -met Derksen voorop- hebben een verschrikkelijk negatief afzeikklimaat gecreëerd. Ook als ze het ergens niet mee eens zijn maken ze je op nationale tv belachelijk. Of als een accent hebt. Of als je klein bent. Of als je kaal bent. Of als je dit bent. Of als je dat bent.
En elkaar en mensen die het met hem eens zijn (zoals hun favoriete, fluitende, Twentse buikspreekpop) maar veren in de reet douwen.

Dan kun je het satire gaan noemen, of kantinepraat, maar het is bovenal gewoon een sneue, oude man. Zou me dood schamen als ik als Derksen aan m’n geld moest komen... VI is heel erg weinig meer dan een veredeld RTL Boulevard.

Voetballers zouden die aso’s van Veronica moeten boycotten.
7 0
megaonion
Ik vind dit altijd zo krom. Derksen mag alles over iedereen zeggen, VAAK ook onwaarheden wat van geen kant klopt, maar wanneer 1 pesoon er iets van zegt dan is die persoon een vervelend ventje. Wat klopt hier niet...
11 -4
Schwalbino
Helemaal mee eens.
5 -2
Schwalbino
Leuk en boeiend interview!
3 0
debarbaar
laten we het zo stellen: Promes heeft nooit overtuigd in het Nederlands elftal en in Spanje hield hij de bank warm. Het is geen Nobel prijs materiaal en in een land als Zweden had hij jaren in de bak doorgebracht voor het geven van een draai om de oren bij zijn vrouw/vriendin.
5 -7
petwes
Dit klopt niet helemaal, in Spanje speelde hij bij Sevilla, wat een goede club is in een goede competitie, op een plek die hij niet gewend is. Deed dat echter zo verdienstelijk dat hij nog heel wat wedstrijden in de basis heeft gespeeld.

Als het klopt dat hij zijn vriendin heeft geslagen moeten Silooy en consorten meteen ophouden met verkondigen dat het zo'n leuk joch is. Ieder mens heeft zijn goede en slechte kanten, maar niet ieder mens overschreid dit soort grenzen.
3 -1
altijdwelwat
Het is gewoon een dommige jongen helaas ook op het veld, daardoor is hij al zijn hele loopbaan enorm wisselvallig. Hij doet alles op zijn intuïtie en die laat hem regelmatig in de steek en daardoor maakt hij vaak onbegrijpelijke keuzes. Ik vind het een slap aftreksel van Depay, en ook daar heb ik niks mee .....
5 -20
Cupmetgroteoren
Hmm... is juist geen domme jongen en uiterst welbespraakt.
4 -2
altijdwelwat
Dan sla je je vrouw niet , acteert een leuke jongen.
2 -3
Wesl
Ken je hem? Weet jij zeker dat het meer is dan een gerucht? Is een incident bepalend voor hoe iemand in elkaar steekt? Heb jij nooit iets doms gedaan in je leven?
5 -2
altijdwelwat
Ik ken Rapper Sjors ook niet persoonlijk , en toch lijkt het mij geen intelligente jongen. Ik heb van beide genoeg gezien om een mening te kunnen vormen.
1 -1
altijdwelwat
Jaa ook prima joh .... het is een held ! Volgend jaar een lintje ....
0 -4
Ajax#1900
Zo kun je alles recht lullen natuurlijk.
2 -3
Ajax#1900
Zo kun je alles recht lullen natuurlijk.
1 -3
Wesl
Je betoog mist onderbouwing, vast vergeten.. daarom wat hulp:

Wat maakt hem dan een dommige jongen? Naast het veld suggereer je, maar ook op het veld?

Je stelt daarnaast dat hij enorm wisselvallig is.. Enorm wisselvallig? Hij heeft in een stijgende lijn goed gepresteerd bij resp. go ahead, twente, moskou. Vervolgens 49 wedstrijden gespeeld voor Sevilla in 1 jaar. Wanneer was hij dan enorm wisselvallig?

Hij doet alles op intuitie, waar blijkt dit uit? Op wat voor manier is dit anders dan bij andere voetballers? Noem eens voorbeelden van onbegrijpelijke keuzes of situaties?
4 -2
altijdwelwat
https://youtu.be/YKXOnNzQ7bo

Hier heb je mijn onderbouwing .....buiten het veld.

Binnen het veld is het voor mij ook overduidelijk , stoor mij enorm aan zijn domme keuzes. Verkeerde kant wegdraaien, simpel onnodig balverlies, in de bal komen als hij diep moet gaan en vice versa, verkeer positie kiezen bij balverlies, voor eigen succes gaan als iemand er beter voor staat etc . Maar omdat hij nu naar Ajax moet ik hem blijkbaar heel goed vinden. Maar goed we gaan het zien , dont say i didn’t warn you.
0 -6
debarbaar
Je hoeft niet gestudeerd te hebben om daar een antwoord op te vinden. Een vent die rondrijdt in Moskou en me geld smijt zal niet de Nobel Wetenschapsprijs winnen en zeker niet de economie prijs. Een jongen die zijn vouw slaat terwijl hij weet dat iedereen op 'm let is geen raketgeleerde en zo zijn er al van voorbeelden.
3 -5
AFCAjax
De economie "nobel" prijs kom je dan juist voor in aanmerking hoor. die word doorgaans aan keynesiaanse idioten gegeven die verder geen flauw idee hebben waar ze over praten.
Voorbeeldje: https://www.youtube.com/watch?v=mFdnA5UNmVw
0 0
ETM
Maar wat boeit het? Hij is niet aangewezen als mijn partner bij een trivia-quiz.
Hij is aangewezen te voetballen namens Ajax.
Dus hoe hij voetballen zal doet ertoe. Is het een tof mens (wat ik wel denk) dan is dat een bonus. Alleen als het een naar mens is dan vind ik het problematisch.
Hij komt niet om me intellectueel te prikkelen. Daar kijk ik Ajax niet voor. Is het een prettige persoonlijkheid is dat wel goed voor de groep. Wober had veel positiefs over hem te zeggen. Magallan kwam over een slimme bedachtzame kerel, maar wat hebben we daaraan?
3 0
ajaxxcied4life
Jouw "onderbouwing" is nog slechter dan die van altijdwat. Als je in Moskou woont, dan is het natuurlijk denkbaar dat je daar dan ook rondrijdt. Dat hij volgens jou met geld zou hebben gesmeten aldaar is een subjectieve observatie, want A. Wanneer smijt je met geld in jouw ogen? Van rijke Russen zelf is bekend dat zij bij een avond stappen ook niet persé op de centen letten. Dus naast dat jouw stelling subjectief van aard is, is het daarnaast ook nog eens van een luchtfietserij van heb ik jou daar.

Om vervolgens af te sluiten met de drogreden van de eeuw: "Daar hoef je geen raketgeleerde voor te zijn"

Naja, het zal waarschijnlijk vanuit een bepaalde bias komen.
5 -1
ETM
Dommig ook op het veld.. Sorrie hoor maar dan wordt je niet verkozen tot beste speler van de Russische competitie, door spelers ook nog eens..
En hoezo wisselvallig, van dragende speler GAE , naar belangrijke speler Twente, naar belangrijke speler Rusland... qua succes is Sevilla zn eerste terugslag.

En hoe slim hij verder is boeit me niet. Lijkt me een toffe gozer en dat wordt hier en daar ook bevestigd.

Of hij bij Ajax gaat slagen is een 2de.
11 -2
megaonion
Ben het met je eens. Echter denk ik dat hij wel gaat slagen, hij brengt iets wat weinig spelers bij Ajax op dit moment hebben: Diepgang. Hij is multi functioneel wat perfect bij Ajax past en heeft een prima techniek. Ik ben iig benieuwd!
0 0
fanforeffer
Een leidende rol bij Ajax ? ik zie moeilijkheden ...Tadic ,Blind ,Zyech.
2 -3
Vlieske
Dat hebben we vorige week weer kunnen zien ja. Dat we dus geen verkeerd beeld van hem hebben.
5 -7
megaonion
Als je van je afbijt ben je dom? Wil dat meer mensen dat richting die enge snor doen, misschien dat hij dan een keer z'n kop houd en stopt met onwaarheden te spuwen. Derksen roept dat hij nergens heeft gepresteerd terwijl hij de beste speler van de Russische competitie was , dat is niet misselijk.
5 -7
trodat4030
Ja, dan ben je inderdaad dom.
3 -7
megaonion
Dan ben ik blij dat hij dom is. Waren er maar mensen dom in dit geval i.p.v. schapen die maar zogenaamd goed gedrag moeten tonen. Want als je over je heen laat lopen sta je erboven o.i.d. Als ik mijn kind ooit slim zal opvoeden dan zal ik hem vertellen dat wanneer hij gepest of geslagen wordt , hij niks terug moet doen of niks terug moet zeggen. Is hij heel heeeel slim!
3 -2
altijdwelwat
Luuk de Jong was bijna de beste speler in de Nederlandse competitie ......
1 -3
megaonion
Bijna, maar Luuk de Jong is niet seizoenen lang als de absolute beste speler van z'n club gezien, wat wel het geval is bij Promes.

Snap uberhaupt niet dat mensen hier wat tegen Promes hebben. Deze man is Ajacied en verdient onze steun. Maar bij Azijnshowtime zijn we goed met onze spelers af te branden. Als een keer een bal aanname ook 2 centimeter tever van z'n voeten vliegt zal je 90% hier ook horen roepen dat hij waardeloos techniek oid heeft. En als hij een hattrick scoort tegen PSV of Feyenoord weet men hier niet hoe hard ze hem moeten pijpen. Wordt hier behoorlijk ziek van.
8 0
Wesl
Hoe bedoel je?
1 -1
Ferd
Promes sloeg op instagram terug naar de zeiksnor
0 0
zuidzuid
Hij slaat nogal graag zou Johan zeggen...
1 0
zuidzuid
Hij slaat nogal graag zou Johan zeggen...
0 0
PetrusKeizer
is altijd mooi, n positief verhaal door n gerespecteerde ex-ajaxspeler als Silooy. Dat 'geboren rotterdammer' is n afgekloven clickbate, houd daar nou ns lekker mee op , AS
2 0
Ferd
Je schrijft clickbait verkeerd en je weet bovendien niet wat de betekenis is.
0 0
Rik428
Het is geen clickbait als je het pas kan lezen nadat je erop geklikt hebt. Je gaat ook geen aas naar een vis gooien als je hem al gevangen hebt :p
4 0
mistermiyagi
Onana, Tagliafico, Blind, Schuurs, vdBeek, Eiting en Promes. Tadic, Dolberg en Neres. (de Ligt en Ziyech vertrekken)

Promes op 10.
vdBeek als 8
Eiting de geboren 6.

Ik hoop nog op een fantastische RCV en heb ontzettend veel vertrouwen in de jeugd van Ajax.
Traore, Lang, Schuurs, Gravenberch, Eiting, Unuvar, Dest ect.
2 -4
megaonion
Eiting bank, Marin er in. Eiting heeft veel talent maar komt nog tekort voor het echte top voetbal. Hij kan prachtige dingen laten zien maar hij kan ook de domste keuzes maken waardoor je wedstrijden verliest of gelijk speelt (denk aan standard luik vorig jaar, waar hij de bal paar keer inlevert waar vervolgens mazraoui een ingreep moet maken en standard luik de penalty krijgt) en zo heeft hij genoeg van dit soort momenten, die moeten eruit voordat hij basis mag staan bij Ajax. Middenveld moet stabiel zijn en met Marin z'n ervaring moet dat goed komen. Overigens hoeven we niet bang te zijn dat Marin voetballend minder is, denk dat hij zelfs meer kan brengen dan Eiting.
2 -3
Babangida83
Onder het motto ´wat aangekocht is, is altijd beter´. Want hoe vaak heb je Marin nu zien spelen? Ik begrijp deze emotie niet zo goed, want keer op keer laten onze eigen talenten zien veel beter te zijn dan alles wat aangekocht wordt. Op de Tadic-en en Blinds na dan, want die voegen iets toe door hun ervaring. Eiting gaat je verassen. Dat beloof ik je. Hem beoordelen op zijn zwaktes, is erg jammer. Daar verlies je veel unieke momenten mee.
2 -1
BrandjeXL
Waarom mag je geen gefundeerde kritiek op Eiting hebben? Daar kan je het mee eens zijn of oneens. Eiting aan de bal is een prima speler maar een Eiting onder druk is een ander verhaal. Plus dat ik hem, net als Schöne, te lief vind. Plus dat ik hem pure snelheid vind ontberen. In de ED heeft Ajax een surplus aan kwaliteiten maar Europees worden andere dingen gevraagd.
1 -1
megaonion
Begrijp me niet verkeerd, ik benadeel zeker geen eigen spelers en wat aangekocht is , is niet altijd beter. Dat hebben we vaak genoeg mogen zien. Aan het talent van Eiting twijfel ik niet aan, ik heb alleen twijfel of hij het elke wedstrijd kan opbrengen. Marin heeft meer ervaring om in het 1e van een team te spelen en daarom geloof ik daar meer in. Maar ik hoop dat Eiting mij positief gaat verassen, daar zal ik alleen maar blij van worden!
0 0
Robbie en de Kock
En Nous mag niet meer mee doen?
0 0
DiMatteo
Met 10 man moet het ook wel lukken ja. ;-)
1 0
Antafca
Marin hebben ze echt niet gehaald om te banken
2 -1