UEFA onderzoekt: mogelijk duel zonder uitsupporters

JesseTH, 12-03-2019 om 14:20, 44605 views, Ajax; UEFA |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Zowel de KNVB als de UEFA hebben het gedrag van de Ajax-supporters onder de loep gelegd. De eerstgenoemde, de Nederlandse voetbalbond, deelde daarbij al een straf uit, terwijl een incident uit Europa nog onderzocht wordt, zo laat Ajax weten. Ajax kreeg na SL Benfica - Ajax een voorwaardelijke straf van een wedstrijd zonder uitsupporters en mogelijk wordt dat nu omgezet in een onvoorwaardelijke straf.

Naast alle Amsterdamse euforie zag de UEFA dinsdag namelijk ook negatief opvallende zaken. Zo werd het veiligheidsnet voor het vak met Ajax-supporters vernield en werd er met voorwerpen gegooid vanuit het vak. De UEFA is naar die situatie een onderzoek gestart. Op 28 maart zal de uitspraak volgen, waarna de mogelijke kaartverkoop dan pas aan kan vangen.

De straf binnen de landsgrenzen gaat over het afsteken van vuurwerk. Tijdens de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen in de TOTO KNVB Beker is er volgens de KNVB vanuit de eerste ring Zuid vuurwerk afgestoken en dat komt Ajax op een boete van vijftienduizend euro te staan. Daarbij komt nog een voorwaardelijke straf van één wedstrijd zonder publiek op het betreffende tribunedeel.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Red Devil
Ze leren het nooit en dan achteraf lopen janken dat er geen fans meemogen hoe dom kun je zijn.
1 -1
AmsterdamFM
Ach vrijdag lekker boeken. Dan toch gewoon met duizenden in de desbetreffende binnenstad kijken!
1 -1
Red Devil
En het nogmeer vergallen voor de echte fans.
0 -1
J3pp476
Vergallen? Sinds wanneer is in de binnenstad kijken vergallen? En echte fans? Dat zijn dus de mensen die niet gaan boeken vrijdag? Mensen die nooit uit wedstrijden bezoeken worden toch niet getroffen met sancties bij uitwedstrijden?
0 0
Bjorn
UEFA kan niet straffen voor wat er ook gebeurt buiten het stadion.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Het vernielen van dat net kan niet, klaar. Maar volgens mij wil de UEFA graag dat in hun ogen ideale tamme theaterpubliek zoals in Madrid en Barcelona hebben.
0 -1
Radie125
zal wel een geldboete en een wed strijd zonder uit publiek worden. Jammer dat de goede onder de kwade lijden. Hopelijk leren de een hersencellen hiervan maar ben bang van niet.
0 -3
MPAjax
ze zijn ziek in hun hoofd en een fkng dictatuur, dacht dat dat in europa verboden is? of is hitler in de vorm van de uefa voorzitter weer terug?

het voorwerpen gooien op het veld is een leugen, uefa laat weer eens zien een valse organisatie te zijn, laat ze het maar bewijzen 28 maart, een officieel onderzoek op papier onderbouwd met beelden en niet een foto van zomaar wat voorwerpen ergens op de grond

lekker voor ze dat real is uitgeschakeld en verdiend
1 -2
Fvy
Die voorwerpen zijn er naar toe gewandeld
0 0
Ajax The Best
Nadat het net werd neergehaald werd er 1 drinkbeker naar beneden gegooid. Natuurlijk nergens voor nodig... maar ja, als dat het ergste is
0 0
MisterAFCA
Heeft diegene wel gelijk een okkie gehad? Een beetje zelfreinigend vermogen kan ik altijd wel waarderen :-p
0 0
Hans Kraay Jr.
Hahaha, gekkie.
0 -2
amthree
De uefa wilt alleen maar fans die stil zijn en niks doen zo als uit hun 2 favoriete steden, barcelona en madrid... TOERISTEN.
3 -1
NelsonAFCA
Plastic fans inderdaad. Voor 1 dag met een Real of Barça shirt dragen in Bernabéu of Camp Nou poseren met een selfie van kijk mij is staan.

Daarom hebben meer clubs sympathiek richting Ajax, dan die 2 clubs.
2 -1
MisterAFCA
Ik heb een heleboel dingen gezien op het vak maar gooien is er daar niet één van... ik kan natuurlijk niet alles tegelijk zien maar iets wat door de lucht vliegt valt wel op lijkt me. Die netten gaan er elke uitpot aan en daar hoor je nooit wat over. Maar als de UEFA wat heeft gevonden kunnen ze Ajax eindelijk een keer pakken. Ik was in ieder geval blij dat dat kutnet er niet meer hing. Je zit al op de 4/5e ring, met zo’n net zie je het gewoon niet best. Enige nadeel was dat er de hele wedstrijd geen druppel meer werd geschonken en dan heb ik het niet over alcohol. Een colaatje werd al niet meer geschonken want daar kon mee gegooid worden. Er is volgens mij niets naar beneden gegooid maar als dat wel het geval is, is diegene in ieder geval zo stom als een gulden en wil ik hem bij deze bedanken...
1 -1
Ajax The Best
Meteen nadat het net neerging is er 1 drinkbeker gegooid, gebeurde voor ons. That's all
0 0
Stroeve
Je moet wel een kogelstoter van olympisch niveau zijn om iets van de 3de of 4de ring op het veld te kunnen gooien. Ik kan bijna niet geloven dat dat is gebeurd.
1 -1
Ajax The Best
Is ook niet gebeurd
0 0
Joseph
Die wedstrijd zonder publiek vind ik zo'n trieste maatregel, zorg er gewoon voor dat de verantwoordelijke worden aangepakt ipv de club en supporters die niks anders dan sfeer brengen.

Maar goed, hier zal Madrid een grote rol in gaan spelen, reken maar dat we die wedstrijd krijgen!
1 -1
Radie125
De goede en de kwade. Is vervelend maar wel terecht als dit de straf wordt.
0 -2
Schip
Dat is volgens mij een gelopen race. In de fout gaan na oplegging van een voorwaardelijke straf, betekent zeer waarschijnlijk dat de voorwaarde is vervuld. Stupide dat een kleine minderheid weer brokken maakt.
0 -5
JariJari
Kan je niet in beroep gaan zodat de straf voor volgend jaar is?
1 -1
Hans Kraay Jr.
Dan moet je we behoorlijk lang in beroep gaan aangezien wij de CL gaan winnen.
0 -1
TomAjaciedd
Off topic: is haller niks voor ajax? Doet het super goed in frankfurt, goed aanspeelpunt, kan meevoetballen, kan afmaken, blijft altijd rustig. Lijkt mij een zeer goede versterking
0 -7
NelsonAFCA
Ik zou dan voor Aleksandar Mitrović van het bijna gedegradeerde Fulham gaan.
3 -2
TomAjaciedd
Waarom?
1 -3
NelsonAFCA
Ik schat hem tussen de 10 a 15 miljoen euro, zoals Dusan Tadić over kwam van Southampton. Aleksandar Mitrović heeft in België bij Anderlecht (in 2 seizoenen) 90 wedstrijden en 44 goals gemaakt. Hij is ook nog eens 24 jaar oud. 1 a 2 jaar bij Ajax spelen, kan je hem voor veel geld weer door verkopen. Daarnaast met Aleksandar Mitrović erbij volgend seizoen, schat ik de kans dat Dusan Tadić zal blijven.
3 -2
Caparzo
Het gaat geloof ik niet zozeer om dat “netje” (de UEFA snapt ook nog wel dat dat kut kijkt), het probleem is dat er met dingen gesmeten is. Degenen die dat deden bewijzen daarmee dus dat zo’n net er terecht hangt. Veel meer kunnen we er helaas niet van maken. Stel het net was weggehaald en er was niks gegooid, was er waarschijnlijk geen issue geweest. Snap ook alles heeft een reden, maar stel de UEFA kijkt nu nog een keer door de vingers en het gebeurt dan de volgende pot weer, is de daarop volgende wedstrijd zonder publiek. Daar ben ik erg bang voor en is ook echt een groot nadeel voor de jongens op de mat. Laat zoiets in godsnaam niet gebeuren als supporters zijnde.
2 -1
Gecko
Toch heb ik gooien Vsn spullen niet gezien!

Blijft apart
2 -1
Juichtoon
Hopelijk alleen een forse geldboete. Maar het ziet er niet goed uit. De UEFA heeft met het gesloopte net nu een stok om ons te slaan.
0 -1
EuforischeRealist
Wat is de "update" aan het artikel? Was toch allemaal al bekend in het eerste stuk?
0 -1
GinoHaverkamp
De UEFA meldt het zelf nu ook. Eerst was het enkel Ajax die het meldde en niet de UEFA. Die link onder de update is een pagina waar alle strafonderzoeken van de UEFA op staan en die van Real - Ajax stond er in eerste instantie niet bij. Nu wel. Vandaar dus ;)
1 -1
EuforischeRealist
Thanks, dat heb ik gemist
0 0
Mario65
De UEFA doet dit op verzoek van dat zielige Real Madrid dat een zure verliezer blijkt te zijn.
Ergens moeten en zullen zij Ajax een oor aan naaien en alles vanwege een kapot net ?
Ronduit belachelijk!!
0 -2
Ruff Rhythim
Zal de UEFA het willen dat er in de kwartfinale van hun poentoernooi geen uitsupporters aanwezig kunnen zijn?
Wat voor uitstraling zal dat geven?

Daarom denk ik: mocht er al een straf uitrollen dat er geen uitsupporters bij mogen zijn dat zo'n straf voor volgend seizoen geldt in een voorronde ofzo.
2 -1
PJK54
Waarom, waarom doe je dit soort dingen als je al gewaarschuwd bent en je weet dat er een straf boven je hoofd hangt?? En nu..... nu wijzen naar andere zaken in plaats van te zeggen "we zijn ontzettend stom geweest, sorry". Ik zeg altijd met één vinger naar voren wijzen is met drie naar achteren.

Hopelijk komt Ajax er met een boete af want zonder eigen supporters is wel een flinke aderlating.
7 -1
MrAFCA
Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik paar jaar terug Barca uit ging en toen hingen er ook van die netten voor. Paar gasten probeerde toen ook die netten weg te halen en ik vond het fantastisch! Als je al op de 3e ring zit en je ziet al niks, is het gewoon kut!
Je betaald paar honderd voor zo een tripje en dan kun je ook nog eens bijna niets zien.
Ik zeg niet dat het goed is om die netten kapot te maken, maar heb er ene kant wel begrip voor.
1 -2
Oeroeboeroe
je weet toch dat ze er hangen? ga het lekker slopen en er komt binnenkort prikkeldraad. Gedraag je nou toch eens en sloop niet direct alles. De Ajax supporters zullen toch echt moeten beginnen met tonen dat het ook zonder kan. Maar nee, slopen jongens, goed voor het imago... stelletje sufkutten.
0 0
Tiemen_S
Dit! Ik heb als een malle staan schreeuwen en me een zweepslag gezwaaid met m'n sjaal tot ik voor 'n Apache door kon, maar wat voor fun ik zou moeten halen uit m'n club in gevaar brengen en het voor de rest verkloten is me een raadsel.
1 0
BrandjeXL
Wow we hebben een paus in ons midden. Ben blij dat je genoten hebt en alles zonder net prima heb kunnen zien of heb je er wat van gezegd toen ze het weg haalde?
0 0
Litmanen85
waar zijn de zogenaamde leiders op dat moment? Die zulke dingen stoppen... Ik weet wel enkele namen die daar wat te zeggen hebben maar kom op zeg... als de kwartfinale in engeland is ga ik zelf sowieso, lekker als we dan niet mogen... pff
3 -2
dimi1976
ik ga ook gewoon kaarten dan maar in neutraal vak. en zo denken er nog honderden
0 -1
Red Devil
Die doen waarschijnlijk net zo hard mee.
3 0
Oliveira
Ik vind de straf compleet willekeurig. Dus we kunnen stellen dat elk duel van alle clubs die deelnemen aan de Champions league en de Europa League de zelfde sancties kunnen verwachten of zijn deze strafmaatregelen ,op maat, alleen voor Ajax? Gebaseerd op wat komt de UEFA tot deze conclusies en waarom duurt het zo extreem lang om hier een uitspraak over te doen? Ajax is nu waarschijnlijk ook nog eens de dupe door het gedrag van andere door het feit dat ze inkomsten mislopen en de morele support van hun eigen aanhang. De individuele mensen die deze zooi hebben gecreëerd moeten worden aangepakt, anders zal er nooit een verandering teweeg worden gebracht. Het lijkt me meer politie werk dan dat een voetbalbond hier een uitspraak over moet doen.
2 -5
jollie18
Wel typisch dat de UEFA eerst op de loting wacht tenminste zo lijkt het. Duurt zo'n onderzoek zolang. Vind het ook te ver gaan.
2 0
Dennis1964
Gewoon allemaal gaan. Buiten het stadion horen ze ons ook
3 0
Koningtoto
Wat Legia toen deed. Zou wel erg vet zijn.
2 -2
sjaakthenler
Eh, hoe gaat dat eigenlijk nationaal? Match tegen Utrecht met vuurwerk, waar je in de beelden na de knal biertjes de pitch op ziet vliegen voor Onana. Alle aanstekers en muntjes in de Kuip? Daar hoor ik helemaal niks over.
2 -1
Koningtoto
AEK hoor je ook niks over. Willekeur ten top, van de knvb en de uefa. Twente zou nog een strafje krijgen voor de wond op Aldeirwereld zijn hoofd, nooit meer wat van gehoord.
2 -2
Welja
https://www.nu.nl/champions-league/5756859/ajax-gaat-vrijuit-na-rellen-in-athene-aek-twee-duels-zonder-publiek.html
1 0
MPAjax
lol twee duels zonder publiek maar, die moet je een jaar uitsluiten tot ze hun beveiliging in orde hebben
1 0
Koningtoto
Aha thanx.
2 0
Jeugd
Paar biertjes op, lekker anoniem stoer doen in de groep. We halen dat net wel even weg.
Gedraag je, blijf met je poten van spullen af, het is niet van jou.
Ajax de dupe.
14 -9
TVsupporter
Bedankt hè, stelletje egoïstische, doorgeschoven imbeciele nep-supporters...!
13 -11
Koekepeer
Want kan jou dat schelen, een wedstrijd zonder uitpubliek? Je gaat zelf toch niet. Verder sluit ik me aan bij Tonto
3 -5
TontoKarnaggel
Kap nou eens met dat geschreeuw over snuivende nepsupporters. er is vrijwel geen fuck gebeurd daar, ja, het netje idd, maar jij hebt makkelijk lullen, voor jouw tv zat geen zichtbelemerend net gespannen,of wel? Vind sowieso dat wel erg veel figuren er een mening over hebben zonder er uberhaupt bijgeweest te zijn. Vertel eens, wat voor vreselijks is er in madrid precies gebeurd dan? Laat me raden..... je hebt geen flauw idee, toch?
9 -5
Warrior
Blijkbaar is er genoeg gebeurd om de uefa wakker te maken. Anderen hoeven er toch niet bij geweest te zijn om er achter te komen dat het weer eens mis was? Dat lees je hier ook. Je kunt het telkens proberen recht te praten, maar het slaat gewoon nergens op. De verantwoordelijken telkens laten betalen. Misschien dat het dan eens ophoudt. Of een internationaal stadionverbod. Voor elk van hen 100 anderen.
5 -5
TontoKarnaggel
Ik wil helemaal niks recht praten, ik geef gewoon aan dat er niks echt noemenswaardigs mis is gegaan. Was dat wel het geval geweest had ik het helemaal met je post eens geweest. En aangezien velen die er niet bij waren weer helemaal los gaan op degene die er wel bij waren had je er dus blijkbaar wel bij moeten zijn om te weten dat het echt allemaal heel erg mee viel. En als jij vind dat je wel weet wat er nou gebeurd is vraag ik het gewoon nog een keer. Wat voor vreselijks is er nou gebeurd? graag concrete voorbeelden....
1 0
Koningtoto
Je doet je naam eer aan. Hulde.
4 -3
Warrior
Hij kost Ajax tenminste geen geld en gezeik. En hij kost medesupporters ook geen uitsluiting.
1 -2
MPAjax
Zijn belangrijkere zaken zoals de Champions League van 1996 aan Ajax gegeven hoort te worden vanwege bewezen doping gebruik bij Juventus spelers.

Zogenaamd de moraalridder willen uithangen maar er geen een zijn ..

Trouwens als ze zulke grote jongens zijn horen ze een boete te betalen aan Ajax als later blijkt dat het niet waar is wat ze zeiden over het gooien van voorwerpen..

Vanwege smaad en laster
5 -3
Welja
Doet allemaal niet terzake.

En als er niets gegooid is zal de UEFA ook geen straf uitdelen. Zelfs als er wel wat gegooid en ze kunnen het niet bewijzen zullen ze het niet doen. Want dan zal er vast wel een advocaat binnen Ajax zijn die daar wat mee kan.

We weten gewoon niet wat de UEFA op beeld heeft. Voor hetzelfde geld heeft iemand een peuk omlaag gegooid. Heb je poot om op staan als Ajax zijnde.
3 0
Joker
Beste welja,

Wat weet jij meer dan de rest, waar kan ik het bericht van de uefa vinden, dat zij onderzoek doen.

En dan doel ik op een officicieel stuk van de uefa en niet een stuk geciteerd uit een of ander krant.

Ik kan het 1 23 niet vinden.
Aan de hand van jouw zelfverzekerde teksten.
Lijkt jij mij het type die dat weet.

Akvast dank voor de link

Als je dat hebt wacht ik namelijk met het boeken van een vlucht.
2 0
Welja
Volgens het bovenstaande artikel kwam het aanvankelijk van Ajax zelf, maar AS heeft me een handje geholpen en nu ook de link naar de UEFA zelf geplaatst.

EDIT: AS heeft de link weer weggehaald evenals de update, dus hier is de link: https://www.uefa.com/insideuefa/disciplinary/#

UEFA deelt straffen uit voor werkelijk alles, aan iedereen. En zoals je hieronder kunt lezen niet voor het gooien van spullen op het veld maar voor het gooien van spullen. Ik weet niet eens of ze bedoelen dat die spullen het vak uit gingen.
Verder nog vernieling. Weghalen van een netje dus.

Dus ga er maar vanuit dat er een boete volgt.
______
Disciplinary proceedings have been opened following the UEFA Champions League Round of 16 match between Real Madrid CF and AFC Ajax (1-4), played on 5 March in Spain.

Charges against AFC Ajax:
- Throwing of objects - Art. 16 (2) DR
- Acts of damages - Art. 16 (2) DR

These cases will be dealt with by the UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body on 28 March.
____


Of Ajax wordt uitgesloten van uitwedstrijden durf ik wel te betwijfelen als ik de onderstaande beslissing lees van de UEFA aangaande de voorwaardelijke straf. Die lijkt te zijn uitgedeeld voor crowd disturbance.
En daar was duidelijk geen sprake. Nogmaals: sterk het tegenovergestelde.

De boete daaronder is vanwege vernielingen en daar staat geen voorwaardelijke straf bij. Dat geeft mij extra hoop dat de voorwaardelijke straf specifiek voor de crowd disturbance is.
______
Charges against AFC Ajax
- Crowd disturbances – Art. 16 (2) of the UEFA Disciplinary Regulations (DR)
- Acts of damages – Art. 16 (2) DR

Decision:

The UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body has decided:

- to ban AFC Ajax from selling tickets to its away supporters for its next (1) UEFA competition match and to fine AFC Ajax €30,000 for the crowd disturbances. The ban from selling tickets to its away supporters is suspended for a probationary period of one (1) year;

- to fine AFC Ajax €8,000 for the acts of damages. AFC Ajax is ordered to contact SL Benfica within 30 days for the settlement of the damages caused by its supporters.
______
Sinds deze uitspraak is heeft Ajax al 2 of 3 keer een boete gekregen voor het gooien van spullen en vuurwerk. Zonder uitsluiting van supporters.
0 0
Koningtoto
Wie ben jij dan? Je gaat af op suggestieve berichten. Enige kennis heb je niet. Hou alsjeblieft je smoel man, je weet van toeten noch blazen.
0 -3
Welja
Wat weet jij dan wel dat de UEFA niet weet?

Ik heb inderdaad niet meer kennis als dat hier in het artikel wordt beschreven, maar doe alsjeblieft niet alsof je zelf wel meer weet.

Anders mag je nu met feiten komen die de UEFA weerleggen. Kun je meteen door naar de Ajax advocaat om je uitsluitend bewijs te overleggen. Dan je iedereen een plezier. Vooralsnog denk ik dat je het vooral voor jezelf doet, Jantje..
2 0
MPAjax
welk officieel onderzoek? onderbouw je verhaal ajb
0 0
Koningtoto
Bedankt voor je minnetje, nitwit. Je weet duidelijk niet waarover je praat. Ik ging naar Europese uitwedstrijden in de jaren 90 en daar ging het soms echt fout. Dat jij totaal geen benul hebt van wat er nu gebeurd is en toch conclusies trekt zegt een hoop over jou.
0 -4
Schip
Kerel, jij hebt echt een veel te grote bek. Pure fake.
1 -2
Koningtoto
Als jij het zegt ;)
0 0
Welja
Ik zeg ook niet ook niet dat het erger is als in de jaren 90.
Sterker, als je goed (en alles) leest wat hieronder schreef kun je er uit destilleren dat ik eigenlijk zeer positief/trots ben geweest over 99,99 % van alle Ajax supporters in Madrid. Voor, tijdens en na de wedstrijd.

Evenals ik zeer positief was over de actie in Den Haag. Het Ajax publiek in het algemeen en de harde kern in het bijzonder is enorm gegroeid als het gaat om het positief aanmoedigen van de club sinds de jaren 80/90. En dat is zelfs een understatement.

Maar dat neemt niet weg dat we met een organisatie (UEFA) te maken hebben die er niet zo relaxed in staat als ik.
Die lui naaien Ajax op dit moment zelfs als je een blikje over de railing gooit.

En dan kun jij zeggen dat dat niet gebeurd is, maar kun jij vanuit je bank voor TV garanderen dat dat niet is gebeurd? Kun je dat zelfs als je daar bent geweest?

Stel: Ik maak met jou een afspraak dat je een jaar lang feyenoord kleding draagt als er dan toch ergens bewijs opduikt dat een Ajacied een (blikje,peuk, t-shirt, molotov-coctail) over de rand heeft gegooid. Zou je dat dan dan doen?

En als blijkt dat inderdaad 100% van de supporters zich gedragen heef kom ik hier mijn excuses aanbieden tegen over die 0.01 %
0 0
Koningtoto
Je baseert je op niks, daar draait iedere reactie van me om. Geen wanklank uit Madrid. Alleen dat net. Nja dom, maar ik begrijp het wel als je 75!!! euro betaald voor een vak op 75 meter hoogte, doe normaal joh. Er is sprake van een onderzoek, dus geen!!!! feiten!!!!! je doet net alsof al die mensen spullen hebben gegooid. Dat moet je afwachten, voor je conclusies trekt.
0 -3
Juichtoon
Je wist toch dat dat net er hing toen je je kaartje kocht. Dat hangt er namelijk altijd.
0 -1
Welja
Minnetje was niet van mij :P

tenminste 1 iemand is het met mij eens
0 0
Koningtoto
blablabla NITWIT
1 -2
Warrior
Blablabla babbelbox
0 -2
MPAjax
peuken lol dat kan een spanjaard ook gedaan hebben
0 0
Welja
Niet als het op beeld staat ::zucht::
1 -1
Van Reenen
En ook toegeven dat er ooit bij Real-Ajax 2 zuivere doelpunten ten onrechte werden afgekeurd om Real maar in de C.L. (Europa Cup) te houden. Daarnaast dat corrupte gedrag om een scheidsrechter zich ziek te laten melden in Amsterdam omdat Real de man niet pruimde.
Allemaal zaken van die corrupte UEFA en daarom moest Michael van Praag ook pleitte.
1 0
Koningtoto
Je betaald 75 euro om 75 meter hoog in een stadion te zitten, dan krijg je zon net voor je porum. Ik ben het wel een beetje eens met de mensen die dat netjes opzij hebben gehaald. Er is voor de rest niets naar beneden gegooid, zelfs in de real vakken zijn er geen rellen geweest, waar duizend Ajacieden zaten. Geef hier gewoon een boete voor, 1500 euro, om de schade te herstellen. Als je nu supporters gaat uitsluiten sla je de plank volledig mis.
10 0
MPAjax
beste oplossing voor een niet bestaand probleem, koop dan nieuwe netten, ze hebben geld genoeg dus ze moeten ophouden met huilen

laat ze maar bewijzen voor ze met uitspraken komen
0 0
AFCAjax
Is dat dingen op het veld gooien gebeurt? dat net is grote onzin.. slaat nergens op dat ze verwachten dat je door zo'n net de wedstrijd gaat kijken.. zijn wij serieus de enige die dat net altijd verwijderen?
0 0
Koekepeer
Dan kun je ver gooien iig
0 0
RJB1979
Wat de persoon onder mij zegt wil ik graag op doorgaan: Hij is wel vol lof over Ajax en zegt dat ie nooit had verwacht dat een NL team ooit nog kwartfinale zou halen.
0 0
3star
Waar was die lof dan? Die heb ik zo'n beetje van elke analist gehoord behalve Gijp. Het enige positieve wat hij zei is dat hij nooit had verwacht dat een Nederlandse club ooit de kwartfinale nog zou halen. Hij staat natuurlijk ook wel van lul als hij helemaal niets positiefs zegt..
1 0
Pierre Heno
Wat is in hemelsnaam de lol van spullen op het veld gooien? zeker wanneer je weet dat je bij de UEFA op scherp staat als Ajax uit publiek? Nou precies: die lieden doen dit gewoon omdat ze niet geremd worden door enige hersencel die te kennen geeft dat het misschien toch niet zo'n goed idee is. Al kon ik wel lachen om die grote plastic banaan die bij Feyenoord een keer op het veld werd gegooid.
5 -4
Hans Kraay Jr.
Dat zou knap zijn, van de vijfde ring iets op het veld gooien.
3 0
Welja
Als je het veld niet haalt, belandt het in het publiek. Stukken beter.

Begrijp me niet verkeerd. Ik heb genoten van het Ajax publiek dinsdag. Maar als je wat van de tribune gooit terwijl je weet dat het Ajax publiek al onder een vergrootglas ligt vraag ik me serieus af wat er in godsnaam in je omgaat? Voor wie doe je dit behalve jezelf???? Hoe helpt het Ajax om wat van de tribune te gooien?

En zegniet dat er niets gebeurd is want de Uefa zoekt spijkers op zeer laag water, maar ik geloof er niks van dat ze het uit de duim zuigen om Ajax te naaien.
1 -2
Koningtoto
Wat is er gegooid volgens jou? Concrete dingen, geen suggesties. Bij voorbaat dank.
0 0
Welja
Ik heb persoonlijk over de railing geejaculeerd. Maar goed dat het net er niet meer hing, anders was het niet eens gelukt vanwege de kleine gaten.

Wat is er dan volgens jou niet gegooid wat de UEFA zegt dat er wel gegooid is? Concrete dingen, geen suggesties.

Het gaat er niet om wat IK vind dat er gegooid, het gaat erom wat de UEFA geconstateerd heeft wat er is gegooid. Kun je je frustatie op mij richten, maar misschien zou je e-i-n-d-e-l-i-j-k eens tot de conclusie kunnen komen dat je boos moet zijn op de gasten die shit doen op de tribune die je moeder je zo niet geleerd heeft.

Zooi naar beneden gooien is zowiezo al beneden al peil. Maar als je weet dat daarmee 4000 man de volgende ronde een uitwedstrijd door de neus boort en daarmee misschien wel de hele club een extra ronde is dat ronduit ...

Maar richt je vooral op mij. Want als de UEFA iets onderzoekt is dat zowiezo UEFA-MAFFIA en IEDEREEN is tegen Ajax.

Maar waarom zou de UEFA onderzoek naar iets waar ze 0,0% bewijs voor hebben?
0 0
Koekepeer
Is er niet gewoon een stuk net naar beneden gegooid?
0 0
Koningtoto
Dus, je praat gewoon poep. Je bent nog nooit naar een wedstrijd geweest en heb je dus in deze geen enkel recht van spreken. Nitwit.
1 -2
Welja
Voor iemand die twee weken op dit forum rondloopt en doet voorkomen alsof ie in 95 al lang en breed geboren was maak je geen sterke indruk.

Van mensen boven de 50 verwacht ik echt een wat meer volwassener reactie. Ongeacht IQ.
0 -3
Koningtoto
Ik ben moderator geweest hier, dus je bent af. Loop al 10 jaar mee hier.

Lees morgen weer verder, nu ga ik even ontladen :p
0 -3
Welja
Niet onder deze naam. Loop hier ook al wat langer mee.
0 -2
Koningtoto
Klopt, Objectojood, Myers, AFCARSCA en wat meer namen heb ik gehad hier. Komen die je wel bekend voor?
0 -1
Hans Kraay Jr.
Ik snap ook niet welke idioot er iets op het veld zou gooien of überhaupt iets naar beneden gooit.

Maar volgens mij is dat ook helemaal niet gebeurd.

Dus om dan zo maar die conclusie te trekken is eigenlijk even idioot. Want dat is natuurlijk wat er hier door jan en alle man gedaan wordt.
0 0
DeBaarsjes
Maar valt het je niet op dat iedereen hier die daar aanwezig waren zeggen dat er niks is gegooid? Nergens word er geklaagd door supporters (van beide partijen) dat er wat is voorgevallen (lees: voorwerpen gegooid). Nergens op bijv. forums word er met gal gespuwd over die verschrikkelijke Ajax fans die voorwerpen op het veld hadden gegooid. Je zag ook geen eens stewards het veld op lopen om die voorwerpen (welke?) op te rapen. Ik zou mijn God niet weten waarom de UEFA hier een onderzoek naar start, misschien voelden ze zich op hun teentjes getrapt toen er keihard 'UEFA MAFFIA' van het uitvak werd geschreeuwd.
1 0
Koningtoto
Ik was er niet bij, maar volgens mij begon zelfs het real publiek dat te zingen?
0 0
Welja
Daarom zeg ik ook dat ik genoten heb van het publiek en dat het spijkers zoeken is op zeeeer laag water.

Ik had eerlijk gezegd ook het tegenovergestelde van de UEFA verwacht, maar ik geloof er ook niets van de UEFA iets onderzoekt zonder enige aanleiding.

Zelfs als er maar 1 ding van de tribune gegooid is kan de UEFA je naaien.

En zoals ik hieronder als aangaf, ik geloof ook er niets van dat iemand daar op de tribune weet van alle 4000 supporters wat ze hebben gedaan. Ik zou mijn hand iig niet in het vuur steken voor het volledige vak.
0 0
Koningtoto
Je bent echt een sukkeltje. Ik heb normaal gesproken respect voor iedereen, maar jij verdiend een lesje in wat het is om supporter te zijn, teletekstsufkut.
0 -2
Welja
haha

"Koningtoto, vr 8 maart 2019 om 23:12
Ik was er niet bij, maar

blablabla"
0 0
Koningtoto
Jij bent alleen bij je eigen geboorte geweest, Voor de rest helemaal niks, nitwit.
0 -3
Welja
Als straks de Ajax fans worden uitgesloten van Europesche wedstrijden komt het in ieder geval niet door mij.
0 -3
Inhartennieren
Niet lullen als je niet weet wat er gebeurt is.
1 0
Pierre Heno
Ja ...daar kan ik het wel mee eens zijn. Maar waar baseer jij eigenlijk op dat ik niet zou weten wat er gebeurd is?
0 -1
DeBaarsjes
Maar wat werd er dan gegooid? Wat zag je dat er allemaal werd gegooid?
0 0
damskowest
Er is niks op het veld gegooid. Tering wat zijn al die internet knuppels zoals jij achterlijk
4 -2
Welja
Jij weet van alle 4000 man wat ze gedaan hebben daar?
1 -3
Koningtoto
Jij weet wel wat er gebeurd is? Ga weg ongelofelijke droeftoeter. Je veroordeeld mensen op basis van niks.
0 0
Welja
aha

"Koningtoto, vr 8 maart 2019 om 23:12
Ik was er niet bij, maar

blablabla"
1 0
Koningtoto
NITWIT.
0 -1
Wesl
Ik heb enorm genoten van het geweldige ajax publiek. Dat er raddraaiers bij zitten is inherent aan met 4000 voetbalsupporters in een vak zitten. Je zou alleen hopen dat de raddraaiers iets minder overwicht zouden hebben en bij dergelijke acties een tik op de vingers zouden krijgen van het overige vak. Als het wel gebeurd is neem ik mijn woorden terug en hoop ik dat ze het de volgende keer laten. Het is gewoon zo jammer. Onze club zou nóg mooier zijn als ons publiek louter positief zou zijn.

Al is een netje kapot trekken niet buitensporig baldadig..
Maar nú een uitwedstrijd zonder publiek zou echt fucking jammer zijn.. (niet dat ik ga, maar voor jullie die wel gaan, een wereldpot door je neus geboord door sukkels)
2 -1
Ajaxbrl
Tja de Uefa moet iets verzinnen om dit Ajax te dwarsbomen...
4 -2
Gonzo
Ik heb genoten van het uitvak deze week. Ze maakten zo een geweldige sfeer dat het elftal erdoor werd gedragen. Heb niets gezien van wangedrag. Een en al uitbundigheid.
Op het erebalkon zaten Van de Sar en Overmars. Zij juichten bij een doelpunt van Ajax. Dat juichen werd meteen afgekeurd door de lange tenen van de Spanjolen.
Nu wordt het uitbundige uitvak nog even aangepakt, ik denk door slechte spaanse verliezers.
2 -1
Inhartennieren
Ja! ik dacht gelijk doe dat nou niet.
Maar toen was het al gebeurt.
Waarom? Je verprutst het voor jezelf.
Dom! Dom! Oliedom!
3 -2
Murph
Is inderdaad niet slim van Sar en Overmars
En snap dat jij dat dom vind .
Ik zeg stadion verbod.
1 -1
Inhartennieren
Ach ja! Overmars en vd Sar hebben het gesloopt.
1 -1
Murph
Nee dat respectloos juichen tussen Spaans publiek.
2 -1
Joker
Dan gaan we een wedstrijdje niet scheelt me 500 euro.

En de volgende keer gaat het net gewoon weer weg..

En een beetje toetsenbord moraal ridder, gaat de volgende keer ook, om diegene die weer gaan tegen te houden. En zo zijn we allemaal blij...

Je hoort in het uitvak weinog tot niemand klagen over dat het net weggehaald word. Sterker nog er word gejuicht.
Alleen toetsen bord Nederland klaagt, maar die gaan toch niet.
Dus wat is nu eigenlijk het probleem
6 -5
de_pitbull
Zieke geest. 'volgende keer halen we het net gewoon weer weg'. En dat terwijl je weet dat je club daar de dupe van is.. Als je echt zo stoer bent geef je hier je echte naam, dan kunnen ze je voor het leven bannen. Mongool.
2 -5
Murph
Vind dat ze inderdaad bij iedereen zijn echte naam adr moeten tonen.
Scheelt veel tijd met zoeken voor onze mede supporters toch Pitbull .
2 0
Koekepeer
Roflol
0 0
Joker
Nogmaals ik sloop niks je veronderstelt....
We staat er omdat de uitsupporters het doen. En daar val ik ook onder

Ik ben alleen principieel en vind het niet erg dat het weg gehaald word net als de meest ik doe niks verkeerd, en er hoort geen net voor MIJN neus.

Sorry dat deze mongool principieel is en de cinsequenties aanvaard.

Zal je vanuit de huiskamer niet snappen
0 -1
Hakkie
Scheelt jou € 500,-, kost je club tonnen.
Oh shit, vergissing, het is je club niet, je bent er alleen maar om te slopen.
3 -4
Joker
Moraal ridder, waar schrijf ik dat ik het net sloop.

Ik sta boven aan en sloop helemaal niks.
En als je toch alles zo goed weet of denk te weten , waarom denk je dat he kaartje 80 euro kost, het net is al ingecalculeerd.

Als ik te hard rij accepteer ik de consequentie.
Worden We uitgesloten omdat een net os weggehaald. Ga ik een keer niet.

Maar jij maakt je druk om...
Wedstrijd met of zonder je gaat toch niet
0 -3
Tienus
Doet er ook niet toe of iemand wel of niet gaat het gaat erom dat je je club in diskrediet brengt omdat je iets sloopt en dus je club de volgende uit wedstrijd mogelijk zonder supporters speelt wat doodzonde is en voor de ploeg betekend dat geen massale steun voor die wedstrijd terwijl ze die hard zat nodig hebben.
Snap sowieso niet waarom je dingen moet slopen om niks doe je thuis toch ook niet? Je benadeeld alleen maar ajax er mee maar zelf vindje het niet erg om dan maar een dagje thuis te zitten maar heej we hebben wel mooi een net gesloopt in madrid top man !!...
Snap niet wat daar leuk/stoer aan is.
Zeg niet dat jij het doet maar je opmerking slaat nergens op iedergeval. En ja ik ga ook naar uitwedstrijden en heb al 18 jaar een seizoenskaart.
2 -1
Murph
Jij hebt toch ook wel eens iets gedaan wat niet door de beugel kan in die 18 jaar Tienus.
1 0
Tienus
Jazeker wel maar je benadeeld je club hier zoveel mee en niet qua kosten want geld hebben ze zat maar vooral qua mentale steun bij zo’n wedstrijd. Wat denkje dat dat scheelt als de supporters er niet bij mogen zijn? Scheelt echt een slok op een borrel hoor geloof mij maar die zelfde supporters slepen ze door dit soort wedstrijden heen de spelers krijgen daar echt een boost van. Dus wat denk je dat dat voor verschil is als de supporters er niet bij mogen zijn? Maar ja die denken nergens aan op dat moment.
0 0
NelsonAFCA
Ik geloof hier helemaal niks van.

Zie hier de beelden: https://www.youtube.com/watch?v=f_8L4QFYIOM

Alleen het net hebben ze weg gehaald, so what.
2 0
Nicoonzeredder
Goed gedaan, tokkies!!
0 -10
NelsonAFCA
Je bent zelf een tokkie.
6 0
Nicoonzeredder
En waar baseer je dat op?
0 -6
Ajaxtao
Spreekkoren met uefa maffia willen die corrupte honden niet horen dus dan gaan ze zoeken om ons te straffen.
4 -1
Koekepeer
Ik heb alleen Real Maffia gehoord deze keer
0 0
BrandjeXL
Dan heb je slecht geluisterd tijdens het VAR moment bii de 0-3
0 0
Radie125
geen Ziggo dome staat al progamma gepland op 10 en 17 april
0 0
Red Devil
Domme actie als je weet dat er een voorwaardelijke straf boven je kop hangt.
Dus maar hopen dat het alleen bij een boete gaat bliiven.
4 -8
Joodhannus73
De EUFA heeft helemaal niets gezegd over een mogelijk uitduel zonder supporters. Dat maakt de media ervan. Anders hebben ze geen lezers. Die moeten inspelen op gevoelens om te verkopen. Bij vrijwel elk CL en EL duel overtreden supporters bepaalde regels. In Athene wordt een moletov cocktail (!) gegooid naar Ajax supporters en die zijn ook niet uitgesloten. Dit wordt gewoon weer een boete. Maar de media voert met dit soort berichten wel de druk op om een dergelijke beslissing te legitimeren. Ga daarop reageren! EUFA wil gewoon geld halen...
2 0
Afca_126
Is niet waar wat je zegt AEK moet 2 duels zonder supporters spelen.
0 0
amthree
NERES BIJ DE SELECAO!!!
6 0
Santiago
Zoals verwacht dus
2 0
Heiko
Volgens Jaap Stam is Feyenoord misschien nog wel groten dan Ajax en psv.

Die man is echt niet goed hoor!
2 0
Santiago
Verdomme man. Gedraag je toch gewoon
3 -6
Hans Kraay Jr.
Wat een reacties weer zeg, er is een onderzoek door de UEFA gestart. Nog niks bewezen.

Ik heb genoten van Ajax, maar ook zeker van onze supporters daar. Zowel buiten het stadion als daar binnen zag de sfeer er echt waanzinnig uit.
6 0
DaniAjax
Oh oh oh konden de zonnebrilletjes zich weer niet inhouden? Sfeer maken prima en top, maar dit is ook weer zo typisch.
3 -9
AmsterdamFM
De moraalridders schieten hier weer als paddestoelen uit de grond. Je wordt al weggestopt op de 4e ring, betaald 75 euro voor een kaartje en krijgt ook nog een net voor je snufferd...
10 -1
korem
Kom op man je kan nog geen beker drinken gooien of het is al raak ! We draven een beetje door erg triest !
1 0
Gonzo
#UEFA-MAFFIA
3 -1
Braanker
Was in 010 & 070 zonder publiek niet al genoeg dan?
2 -2
Toon meer reacties