Overmars over De Ligt: 'Voorlopig zeker niet'

FinnDekker, 24-01-2019 om 20:25, 17325 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Marc Overmars heeft donderdagavond verteld aan FOX Sports dat er nog niks concreet is rondom Matthijs de Ligt. De verdediger staat in de belangstelling van veel grote clubs uit Europa. 'Voorlopig zeker niet', luidt de reactie van de directeur spelerszaken aangaande een aanstaande transfer.

Overmars gaat in hetzelfde gesprek ook in op de interesse uit China voor David Neres. 'Het was iets meer', zegt de oud-voetballer als het bedrag van 43 miljoen euro wordt aangehaald. Het weigeren van dit bod had niks te maken met de afgeketste transfer van Diego Lainez, zo blijkt. 'De insteek was om Lainez te laten groeien. Neres is ouder en dus verder. We willen het team bij elkaar houden. Gelukkig hoeven we niet te buigen voor het geld.'

Het laatste onderwerp dat werd besproken, is het aantrekken van een nieuwe keeper. 'Die mogelijkheid is aanwezig', aldus Overmars, die een dergelijke aankoop voor het sluiten van de markt niet uitsluit. 'Of we deze week nog iets gaan halen? Dat zou kunnen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mercurius3
Ajax heeft een topspits nodig. Je kunt niet met dolberg en huntelaar aankomen in Europa.
0 0
Rdk1983
Hoop het! De Jong, Ziyech weg en wie weet Onana dat zijn rake klappen. Zie in Mazraoui en Sinkgraven op zich best aardige middenvelders om iets open te trekken.
0 0
LS16
Wat stond ie daar net als een baas met zn koffietje in zn hand. Ja het was iets meer maar wij hoeven niet te zwichten voor geld.
5 0
altijdwelwat
Neres is 20 volgens Marc , maar word over ruim een maand 22. Vind wel dat je dat soort dingen moet weten als TD.
3 -4
Middenweg401
Voorlopig niet omdat Real één van de grootste geïnteresseerden (en naast Juventus en de 2 clubjes uit Manchester het meest waarschijnlijk) is?
0 0
De_Realist
Ik blijf het overigens wel apart vinden dat we vol voor Lainez gaan in de winter periode want we vinden het belangrijk dat hij een half jaar de tijd krijgt om zich aan te passen, maar wanneer dat mislukt is er geen plan B en we het maar laten zitten.
4 0
Ozymandias
Waarom vind je dat apart? Ajax heeft toch geen extra buitenspeler nodig? Als er een buitenkansje als Lainez zich voordoet moet Ajax die grijpen maar dat betekent niet dat ze per se een extra buitenspeler moeten kopen. Ajax heeft voor volgend seizoen waarschijnlijk gewoon Tadic en Neres op de flanken.
2 -6
Rdk1983
En nog Cerny, Bande en geloof nu ook Traore. Labyad kan er spelen. Sinkgraven denk ik ook wel.
0 0
De_Realist
Ajax heeft sowieso buitenspelers nodig want momenteel is er maar 1 echte en dat is Neres en wie zegt dat hij aankomende zomer blijft met al die Chinese interesse en het feit dat hij in de zomer wel eventueel mag vertrekken. Ipv daarvan spelen we met twee 10en op de vleugels.
1 0
OntlastendeMiddenvelder
We spelen dan ook niet meer met echte vleugels. Wat soms jammer is, maar dat is een andere zaak.
1 0
Mikee
Haha het was iets meer. Inmiddels is heel Eindhoven en Rotterdam door hun bank gezakt.
13 0
patrickluivert
Hahahaha heerlijke reactie
1 0
Rolo
en dan die blik er bij...
0 0