Blind en Promes in selectie Oranje, Schuurs ontbreekt

NickOoms, 02-10-2020 om 12:10, 3580 views, OnsOranje |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Daley Blind en Quincy Promes zijn opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands elftal, zo meldt OnsOranje op haar Twitterkanaal. Nederland neemt het in de komende interlandperiode op tegen Mexico, Bosnië & Herzegovina en Italië.

In tegenstelling tot de vorige interlandperiode ontbreekt Perr Schuurs nu in de selectie. Het is de allereerste selectie waarmee de nieuwe bondscoach Frank de Boer aan de slag gaat. Naast Blind en Promes zijn wederom oud-Ajacieden Jasper Cillessen, Joël Veltman, Donny van de Beek, Frenkie de Jong en Ryan Babel geselecteerd. 

Het Nederlands elftal speelt de komende interlandperiode drie wedstrijden. Woensdag 7 oktober speelt Oranje een oefenwedstrijd in de Johan Cruijff ArenA tegen het Mexico van Ajacied Edson Álvarez. Op 11 en 14 oktober speelt het Nederlands elftal twee uitwedstrijden voor de Nations League tegen respectievelijk Bosnië & Herzegovina en Italië.

Maak kans op de FIFA 21 Ultimate Edition!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ansjo
Ik vind dit echt geen internationals meer: Strootman, de Roon, Hateboer, Veltman, Babel.

Zie ik liever spelers als Gakpo, Tete, Weghorst, Stengs, J Veerman. Ja J Veerman ja. Die kan tenminste voetballen. De Roon niet.

Ze zullen het best ok doen bij die Atalanta maar ik erger me echt groen en geel aan die de Roon en Hateboer. Ze kunnen gewoon niet goed genoeg voetballen in Oranje. De Roon heeft bij Atalanta 5 verdedigers om hem heen en Hateboer heeft niet zo heel veel verantwoordelijkheid met 3 centrumverdedigers daar.
2 0
Dennis129
Tete kan niet voetballen
Luuk de Jong is een betere pinchhittervdan Weghorst.
Strengs is een samenvatting voetballer en wordt zwaar overschat en daarnaast zwaar uit vorm.
Wel eens dat Strootman en Babel moeten afvallen.
0 0
ghouleseddik
De Vrij zal zoals altijd nog wel afhaken, dan schuift Perr door.
0 0
Prethoofd123
Strootman en Babel vind ik echt bizar eigenlijk, ze gaan toch geen basis spelen. Selecteer dan lekker Stengs en Klaassen of zo iets.
1 0
Van Reenen
Ik vermoed dat Frank een vuiltje in zijn oog heeft gehad dat er nog steeds zit. Babel selecteren? Op basis waarvan? Misschien voor zijn haarkleur want voetbalvermogen gaat hard achteruit. Tenminste wat ik van hem heb gezien bij Ajax stelde hij weinig voor.
0 0
Huntelaar020
Iemand een idee hoe het staat met zijn blessure?
0 0
nummer14
Babel is echt lachwekkend dat die opgeroepen is
2 0
geDaante
Wel verrassend dat Klaassen niet opgeroepen is ;).
0 0
geDaante
Wat een hoop pure middelmaat zit er toch nog bij met Koopmeijners, Hateboer, De Roon, Strootman, Dumfries, Veltman, Babel, Promes.

Met name ook Strootman, die heeft al jaren niet meer gespeeld, zit daar maar een beetje op de bank te hangen. Selecteer eens door, oude middelmaat eruit, jonge potentie erbij.
5 -1
Gauke95
Tuurlijk spelers die bij atalanta in de basis staan, die in een sterke Italiaanse competitie geweldig hebben gepresteerd, in de champions league afgelopen seizoen hoge ogen gooide verdienen geen plek in het nl elftal..
1 0
TOOL
Schuurs is niet klaar voor Oranje! Ajax1 is namelijk nog geen zekerheidje
0 -2
Harrie Nak
Klaiber als Ajacied niet geselecteerd? Frank spoort niet. :)
1 -1