TG: 'Ajax verhuurt Kühn aan Bayern München'

JesseTH, 19-01-2020 om 20:45, 9436 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Nicolas Kühn maakt de tijdelijke overstap naar Bayern München, zo verzekert De Telegraaf zondagavond. De krant verkreeg de informatie vanuit 'bronnen bij de Amsterdamse club', zo valt te lezen. De huurovereenkomst loopt tot het einde van het huidige seizoen en daarin is geen optie tot koop opgenomen.

Eerder deze week kwamen er al geruchten vanuit Duitsland over een huurperiode voor Kühn in zijn thuisland. De aanvaller zou terechtkomen in Bayern II om hem op die manier klaar te stomen voor een hoger niveau dan de Keuken Kampioen Divisie, waarin Jong Ajax uitkomt.

De Duitser kwam in de winter van 2018 over van RB Leipzig en tekende een contract tot 2021. Sindsdien speelde hij zijn wedstrijden voor Ajax Onder 19 en Jong Ajax, afgewerkt in verschillende competities. Zo speelde hij niet alleen in de Keuken Kampioen Divisie, maar ook in de UEFA Youth League.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joodhannus73
Wederom niet gelukt... Gaat toch teveel fout. Had gehoopt dat hij het zou redden. Inderdaad teveel buitenlandse toptalenten die het niet redden. Misschien leeft hij op in Duitsland? Dan zegt dat genoeg over de context...
5 -1
Sterretje73
Zegt ook wat over het niveau waar we nu op acteren. We kunnen niet de prijzen neerleggen die bv Barca en Real neerleggen dus we moeten het met “de rest” doen en die haken dus kennelijk wat minder makkelijk aan. Des te mooier dat we het toch zo goed doen toch ?
2 -1
wladimir
Alderweireld, Bazoer, de Jong, Dolberg, El Ghazi, Eriksen, Fischer, Onana, Traoré en Vertonghen zijn zo wat spelers die ik even uit de mouw schud. Dit is juist waar Ajax mee door moet gaan. Zo'n 90% haal Ajax 1 alleen niet na O19 en / of Jong. Daar moet iets op worden bedacht. Een strategische samenwerking met een Eredivisieclub of met Bayern. Deze transfer gaat over een Duits talent die Ajax kennelijk niet goed genoeg vindt.
2 -2
WantAmsterdam
Waarom zou bayern daar in godsnaam an meewerken? Krijgen ze darvoor zoiets als een “first call” bij een transfer of zoiets? Hoezo zou bayern een speler voor Ajax opleiden?
0 0
Venta
Denk dat Bayern simpelweg een gat heeft in Bayern 2 dat opgevuld moet worden. Ze zullen krap zitten in dit type voetballer in die leeftijdscategorie. Daarbij komt dat hij ook nog een Duits is. Verder kan ik geen enkele reden bedenken.
1 0
vincent_DV
In Duitsland zijn de 2e elftallen iets meer op zichzelf staand als in Nederland. Bij Bayern 2 spelen ook gewoon soms spelers van 25 en ook spelen er daar helemaal nooit spelers van het 1e.

Dus inderdaad waarschijnlijk opvulling nodig voor het komende half jaar. Het zou hem wel goed kunnen doen in eigen Land lekker even voetballen.
1 0
WantAmsterdam
Das waar maar we praten wel over het grote bayern, dat kan makkelijk opvulling halen die gelijkwaardig is aan kühn en eventueel zelfs kans op meer hebben.
0 0
DUDE92
Reactie hieronder was bedoeld als reactie op BayernvanNL1 hieronder, excuus.
0 0
DUDE92
Dolberg heeft toch 20 miljoen en een EL finale opgeleverd. Dat is al meer geld dan alle buitenlandse toptalenten bij elkaar. Met het geld van Eriksen en toch de mooie momenten die we hebben gekregen van Fischer (tot aan zijn blessure) erbij vind ik zeker dat we mogen doorgaan met grote buitenlandse talenten aantrekken. Rasmussen lijkt ook een goede, en die nieuwe Ijslandse jongen heeft ook hoge ogen gegooid op jeugdtoernooien, verwacht ik dus ook het een en ander van.
2 0
Concrete
Zou nu gelijk 15 miljoen op tafel leggen voor Ihataren
5 -1
MarcOndertwix
Vrees dat die behoorlijk veel duurder is..
0 0
Santiago
En jij denkt dat PSV zo'n toptalent als Ihattaren voor 15 miljoen naar Ajax laat vertrekken?
8 0
ajaxdordtt
Als ihattaren graag wil hebben ze niet heel veel keus.
2 -10
BrandjeXL
Er breken maar weinig van die zogenaamde buitenlandse toptalenten door dus misschien moet Ajax zich eens gaan afvragen of dat nog wel zin heeft om ze te halen.
2 -4
Bky
Zolang je van al die talenten 1 toptalent alla Onana er tussen hebt is dat het allemaal waard geweest.
2 -2
BrandjeXL
Zoals altijd denk jij in geld en ik spelers die in Ajax 1 eindigen.
0 -4
Bky
"waard geweest", hoezo denk je dat ik direct in termen van geld denk?

- EL finale;
- CL halve finale;
- Kampioenschap;
- Beker;
- Showduiken;
- Pornoreddingen.

Waarom maak je zomaar aannames over wat ik denk?
0 0
Ferd
En als je geen buitenlandse talenten haalt, dan komen de parels als Onana ook niet in Ajax 1.
2 0
AjaxDaniel
Tot nu toe niet best nee, maar ook wat dat betreft hoef je maar 1 voltreffer te hebben om alsnog winst te maken en veel profijt er van te hebben.
1 -3
BrandjeXL
Ik hoef geen winst. Ik wil spelers die in Ajax 1 komen. :)
2 -1
Danos
Ik wil beide :-)
3 -1
Flipper33
Die had gewoon wat vaker de kans moeten krijgen in Ajax 1 kan me niet voorstellen dat je gemotiveerd raak in Jong Ajax.
0 -4
ck69
Of gewoon moeten presteren bij Jong?
4 -1
FlyingDutchMan
Weet niet wat ik van het verhuur moet vinden, ik vrees dat dit het begin van het einde is @ ajax
0 -2
Mikee
Geen optie tot koop.
2 -1