VI en AD: 'Manchester United wil Van de Beek'

ThijsZwagerman, 08-01-2020 om 17:35, 7950 views, Voetbal International, Algemeen Dagblad |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Volgens Voetbal International en het Algemeen Dagblad wil Manchester United zich bijzonder graag versterken met Donny van de Beek. De Ajax-middenvelder wordt in Engeland gezien als de oplossing voor de problemen die Manchester United op het middenveld heeft. 

‘Paul Pogba sukkelt al het hele seizoen met blessures en er is een gebrek aan creativiteit. In de hoop dat op te lossen denkt de Engelse topclub aan Van de Beek’, schrijft Voetbal International. Eerder werd Van de Beek ook al door ESPN aan Manchester United gelinkt.

Voetbal International schrijft verder dat een winters vertrek van Van de Beek onwaarschijnlijk is, maar dat men er in Amsterdam wel sterk rekening mee houdt dat de middenvelder komende zomer vertrekt. Ook het Algemeen Dagblad acht de kans op een winters vertrek niet groot, maar meldt dat Manchester United Van de Beek wél het liefst al deze winter contracteert. Hiermee hopen de Engelsen het eveneens geïnteresseerde Real Madrid af te troeven. De Mexicaan Roberto Alvarado geldt als mogelijke opvolger voor Van de Beek.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babangida83
Vreemd. Vi zei eerder dat Vd Beek al zo goed als rond was met Real...
0 0
Joseph
Zie Donny niet het verschil maken bij United. Donny heeft sterke spelers om zich heen nodig, die zie ik daar niet.
1 0
Ajax The Best
Ik ben fan van Donny, vind dat hij het maximale uit zijn capaciteiten haalt. Zie hem eerlijk gezegd niet slagen bij ManU of welke club dan ook in Engeland. Past niet bij hem en hij is ook geen absolute top.
1 0
AltijdGelijk
Hij is wereldtop!

Jij ziet het helaas niet...
0 -1
wladimir
Donny heeft een contract tot 2022. Wanneer Promes en Neres terug zijn gaan we vlammen in de Europa League. Basisplaats op het EK. Deze zomer gaat de kassa weer rinkelen als een gek. Waarom gaat United alleen niet voor Eriksen deze winter?
0 0
AltijdGelijk
63 miljoen!
0 0
Ajaxbrl
F*ck off Utd..
2 -1
tmvde
Vooropgesteld laat hem lekker blijven, maar mocht hij gaan, laat ze dan maar lekker tegen elkaar op gaan bieden.
0 0
MarkAFCA
Donny halen voor de creativiteit? Ik ben fan, maar dat is niet direct de typering die bij mij opkomt.
1 0
Deepblue
Vind het wel iets voor Donny.
0 0
trooop
Man united heeft onder solskjaer eindelijk weer iets van de sympathie teruggewonnen die verloren was gegaan door het jarenlange beleid van die domme amerikaanse eigenaren. Voor het eerst sinds tijden durven ze eindelijk eens wat pijn te lijden door ondanks een matige selectie (bijna) niemand te kopen, in plaats van iedere transferperiode in blinde paniek weer véél teveel te betalen voor de verkeerde spelers. Zowaar iets wat op doordacht beleid lijkt dus. Naast voetballende kwaliteiten zijn mentaliteit en opofferingsgezindheid daar tegenwoordig de belangrijkste eisen voor een nieuwe aankoop. Als ze het goed uitvoeren is dat de juiste koers.

Dit zou daarom best eens het juiste moment voor donny kunnen zijn om naar man utd te gaan, ondanks dat iedere redelijk tot goede speler daar de afgelopen jaren dus mislukt is. (Raiola zei niet voor niets dat hij geen spelers meer naar man utd brengt omdat ze daar allemaal slechter zijn geworden.) Donny moet echter alleen gaan als ze naast hem ook een of twee spelers aantrekken die in balbezit het spel naar zich toetrekken en de bal in de ploeg kunnen houden. Gebeurt dat niet, dan komt hij net zo te zwemmen als de rest van de middenvelders daar, dan wordt het niets.
1 0
Hans Kraay Jr.
Niks lulligs tegen Donny vind hem echt een geweldige middenvelder met prima loopacties, goed schot en zeer behendig in de korte combinaties.

Maar als er nou een kwaliteit is die hem niet echt valt toe te dichten is het wel creativiteit.

Dan ook apart dat je opzoek naar creativiteit uitkomt bij Donny en niet bijvoorbeeld bij Ziyech ofzo.
2 0
waayop
Weet niet veel van United maar is er een speler daar die de loopacties van Donny begrijpt (en de bal bij hem krijgt?)
0 0
trooop
Op dit moment niet nee. Op pogba na, maar die is al zo goed als vertrokken.
0 0
Joodhannus73
Begrijpt hij ze zelf wel? Als rechtshalf liet hij zoveel gaten vallen. Niet normaal gewoon... Het is niet ingewikkeld om als 10 er steeds overheen te gaan. Moeten niet denken dat het opeens een wondervoetballer is. Hij is goed, maar niet top. Daar mist hij ook teveel kansen voor. Maar Ajax moet profiteren van zijn hype. Dus 130 miljoen vragen. Kom je op 110 uit. Mooie strik eromheen, maar wel pas in de zomer op te halen...
3 0
gusanito
Zinkend schip. Nooit doen.
1 -1
Jajijdaar
Schip is allang al geschonken.

United kan alleen nog maar beter worden.
United blijft en is gewoon nog steeds 1 van de grootste clubs in de wereld, met een geweldige historie.
2 -2
Middenweg401
Wat een onzin. United is met Real zijn de grootste clubs ter wereld in fanbase en mogelijkheden. Ze hebben alles om vroeg of laat weer aan te sluiten.
0 0
Jajijdaar
Daar ben ik het met je eens.

Maar op dit moment is het schip al bijna gezonken met het beileid wat daar uitgevoerd wordt. Natuurlijk geloof ik ook wel dat zij alle middelen hebben om weer top te worden.
1 0
Duif63
Anderlecht, Feyenoord, Nottingham Forest en HSV hebben ook een geweldige historie maar daar heb je niet zo veel meer aan. Op de wind van gisteren kan je niet zeilen. Donny kan wel naar een betere club of gewoon bij Ajax blijven natuurlijk dat is nog beter
2 -2
Stroeve
Op de wind van gisteren kan je niet zeilen. Prachtig.
2 -1
Jajijdaar
@Duif63,

Wat jij nu zegt is gewoon hartstikke dom natuurlijk.

Hebben bovengenoemde clubs dan ook net zo veel geld als Man United? Shirt inkomsten van boven de 95 miljoen per jaar, Enorme grote Tv inkomsten door de Premier League, enorme sponsoring van het shirt en alle externe sponsoren. Geen enkele club die jij opnoemt, kan dat never nooit opbrengen.

Als Man United goed beleid voert, kan het zeker binnen afzienbare tijd weer een topclub worden. Alle financiele middelen hebben ze. Alleen voeren al jaren slecht beleid uit. De clubs die jij vernoemd slaan natuurlijk nergens op

Met het geld van Manchester United en het beleid van Ajax. Heb je de beste club in de wereld.
2 0
Ferd
Verwacht jij iets anders dan domme opmerkingen van Duif? Dat is wel heel naïef
1 0
Duif63
Denk is na voor je wat zegt. Het geld wat MU heeft is in Engeland niets bijzonders door de waanzinnige tv gelden. Crystal Palace om maar is een club te noemen heeft ook meer geld dan de 4 clubs die ik als voorbeeld noemde en ook meer geld dan Ajax, maar zal never nooit een grote club worden, zoals ik MU geen grote club meer zie worden in Engeland en Feyenoord niet in Nederland.
0 -2
Jajijdaar
@Druif63,

Denk jij eens na voordat je wat zegt. Je slaat echt volledig de plank mis. Alles wat je typt, slaat werkelijk als een lul op een drumstel (slapgelul dus).

Heeft een Crystal Palace net zo'n grote fanbase als Manchester United? Wat dacht je wereldwijd aan shirt verkoop? Om alleen maar 1 continent op te noemen: Azië. Zelfs in Engeland heeft het de meeste supporters.
De financiële status van Manchester United, kan je dus helemaal niet met die van Crystal Palace vergelijken.

Onze discussie gaat over het feit dat jij een club als Manchester United vergelijkt met Anderlecht, Feyenoord, Nottingham Forest, HSV en Crystal Palace.

Met hoeveel argumenten en feiten moet ik nog aankomen dat je die clubs niet met een Manchester United kan vergelijken? Fanbase is groter, financiele middelen zijn niet vergelijken, shirt sponsor, externe sponsoren, qua naam en faam staat Manchester United
er nog steeds goed op. Manchester United is met Real de grootste clubs ter wereld in fanbase en mogelijkheden. Ze hebben alles om vroeg of laat weer aan te sluiten.
Dit hebben de clubs die jij allemaal opnoemt niet!
1 0
BrandjeXL
Sorry maar echt helemaal niks wat jij opsomt is een reden voor een speler om naar ManU te gaan! Wat kan Donny het schelen hoeveel fans Manu heeft? Wat kan Donny het schelen hoeveel shirts ManU verkoopt? Wat kan Donny het aantal externe sponsoren schelen wat ManU heeft? ManU is een prachtige club die er echt wel weer bovenop komt als ze daar het licht zien maar vooralsnog is het op dit moment een Engelse subtopper die volgend jaar geen CL speelt en daar kijken spelers wel naar!!!
1 -1
Jajijdaar
@BrandjeXL

De discussie met @Duif63 gaat over het feit dat hij Man Utd vergelijkt met bovengenoemde clubs die hij opnoemde. In deze kwestie heb ik het niet over Donny. Maar heb ik een discussie over het vergelijken van de clubs. Lees a.u.b.

Overigens vind ik dit een hele interessante stap voor Donny, aangezien Man Utd alle middelen beschikt om weer een topclub te worden. Met het juiste beleid en met gerichte aankopen.
1 0
Duif63
Zucht. Je snapt het niet of je wil het niet snappen.
0 -1
Jajijdaar
"Zucht" - Wat een misplaatste arrogantie ook weer.
Dat zou ik dus ook zeggen als je een discussie niet kunt winnen op heldere feiten en goede argumenten. Lees het maar nog een paar keer na, misschien dat het kwartje dan nog wel valt.
1 0
DeWijsneus
Kwam langere tijd vaak in Azië en als je ziet hoe groot United daar is... Wauw.
0 0
Web
Veel betere optie dan Real
Al denk ik dat Dortmund en misschien Bayern het beste bij hem past
Maar de beste optie is en blijft Ajax, daar past hij het beste
Her is nu eenmaal geen Frenkie
0 -1
AFCA1510
Laatste club waar je nu naartoe moet willen.
1 0
AFCA1996
Komt tekort voor de absolute top, dus United is een prima club waar hij gelijk de beste middenvelder is. Enige zorgkindje is de defensie, maar verder een getalenteerde elftal waar Donny goed in past.
2 0
afcasven1995
Die gaat echt niet weg in de winter. Laat Real Madrid en Manchester United maar tegen elkaar opbieden in de zomer.
2 0
Murtagh
dan zal pogba wel naar madrid gaan
0 0
MrPink
Geld zat haha. Maar doe maar niet.
0 0