VI en AD: 'Manchester United wil Van de Beek'

door Thijs Zwagerman 33

VI en AD: 'Manchester United wil Van de Beek'

door Thijs Zwagerman 33

Laatst geüpdatet

Volgens Voetbal International en het Algemeen Dagblad wil Manchester United zich bijzonder graag versterken met Donny van de Beek. De Ajax-middenvelder wordt in Engeland gezien als de oplossing voor de problemen die Manchester United op het middenveld heeft.

‘Paul Pogba sukkelt al het hele seizoen met blessures en er is een gebrek aan creativiteit. In de hoop dat op te lossen denkt de Engelse topclub aan Van de Beek’, schrijft Voetbal International. Eerder werd Van de Beek ook al door ESPN aan Manchester United gelinkt.

Voetbal International schrijft verder dat een winters vertrek van Van de Beek onwaarschijnlijk is, maar dat men er in Amsterdam wel sterk rekening mee houdt dat de middenvelder komende zomer vertrekt. Ook het Algemeen Dagblad acht de kans op een winters vertrek niet groot, maar meldt dat Manchester United Van de Beek wél het liefst al deze winter contracteert. Hiermee hopen de Engelsen het eveneens geïnteresseerde Real Madrid af te troeven. De Mexicaan Roberto Alvarado geldt als mogelijke opvolger voor Van de Beek.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties