'Schuurs zes kilo aangekomen in spiermassa'

SJvanveen, 28-07-2019 om 10:44, 40207 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Perr Schuurs is het afgelopen jaar zes kilo in spiermassa aangekomen. De speler en de club hebben veel in elkaar geïnvesteerd, met diverse vorderingen tot gevolg. 

Erik ten Hag stelde Schuurs steevast op in de voorbereiding en ook tegen PSV begon de jongeling in de basis. De Ajax-coach zei al dat de club druk met Schuurs is bezig geweest op mentaal, technisch, tactisch en fysiek gebied en met name op dat laatste vlak is de vooruitgang zichtbaar. Volgens Simon Zwartkruis, journalist van Voetbal International, is Schuurs liefst zes kilo aangekomen. Niet in vet natuurlijk, maar aan spiermassa. Er staat een dijk van een kerel, die dit seizoen zomaar vaker in de Ajax-opstelling zou kunnen staan. 

Door de ontwikkeling van Schuurs, maar ook het aantal nieuwe namen dat is aangetrokken door de club, wordt het luxeprobleem in de A-selectie voor Ten Hag alsmaar groter. Sprak hij vorig seizoen van 'zestien basisspelers', zijn dit er nu een stuk meer, aldus Zwartkruis. 'Ik denk dat je wat betreft Ajax kunt concluderen dat ze aan breedte gewonnen hebben. Ten Hag had het vorig seizoen over zestien basisspelers en ik denk nu dat het er een stuk of achttien zijn.' 

Daley Blind uitblinker

Ten Hag heeft meerdere spelers waarmee hij 'kan variëren', volgens de Ajax-watcher is dat iets wat Ten Hag graag wil. Zo kan Ajax meerdere gedaantes aannemen en in wedstrijden makkelijk tactisch worden gewisseld. 'Hij heeft vrij veel spelers die op verschillende plekken kunnen spelen.' Daley Blind is zo een individu en startte tegen PSV op het middenveld. Dat deed hij met verve. 'Als je een uitblinker moet aanwijzen is hij dat.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxvooraltijd
Beter schot dan de Ligt in ieder gev en straks fysiek gelijk en nog een halve kop groter ook. Alleen nog wat extra snelheid ontwikkelen.
0 0
Ronaldinho020
Flinke kuur dan
0 0
Ajaxbrl
Beast!
0 0
FrankBeton
Zes kilogram spier in één jaar is behoorlijk
0 0
niquedegraaff
De Ligt 2.0 in development
3 -1
Simpelishetmoeilijkst
Hopelijk heeft hij veel met De Ligt gepraat, en van hem g leered hoe naar de top te gaan. Lijkt het prima te doen totnogtoe. Wordt heel interessant met hem en Álvarez.
1 0
Vak M
Iedereen weet al lang dat Blind dé verdedigende middenvelder is. Nu er genoeg kwaliteit achterin is, gaan wij nog veel meer plezier aan hem beleven
2 -1
Eastwood
Beest in wording.
1 -1
Ajaxxxisdebeste
Nog twee kilo spiermassa erbij en hij is net zo op gewicht als De Ligt maar met meer lengte 1.93 vs 1.87
2 -1
voorkennis
Zijn vriendin was er ook erg blij mee
2 -1
f*ck010
Haha de dames geven daar meestal geen hol om hoor.
1 -4
OdjePils
Absoluut wel. Vraag je vrouw of vriendin wat ze liever heeft: jouw dikke pens of een mooie strakke buik....
0 -3
DMDTagz
Gedaan. Mijn vriendin vindt mij de perfecte man. Met pens en al. En nu?
1 0
Sterspeler
Dat moet een lekkere buik zijn
0 0
DMDTagz
Is het ook. Maar goed, alles is geweldig aan mij.
0 0
KevinDurant
Ik neem aan dat je veel geld hebt, want letterlijk elke vrouw wilt een gespierde vent. tenzij je veel geld hebt, dan kan je rustig moddervet zijn, zo lang je maar je creditcard geeft.
0 -2
Ajax27
Aldus een 12-jarige menneke achter z'n toetsenbord die z'n eigen worstje nog nooit ergens anders dan in z'n eigen vuistje heeft mogen stoppen. Man man man... tijd dat de scholen weer beginnen.
2 0
036AFCA97
Beetje simpele gedachte. Ik ben een arme student met een flink bierbuikje en heb al 6 jaar een relatie met een, naar mijn mening, mooie dame. ;)
1 0
DMDTagz
Heeft dan waarschijnlijk met jouw woman skills te maken. Ik ben best mollig/dik, maar ik kom niets tekort hoor, en ik hoef niemand te sponsoren haha.
0 0
Oeroeboeroe
Verdomme, stomme voetballers. Trots zijn dat ze zich bij de FEBO kogelrond vreten.
0 -7
Stuyvesant
Verdomme, stomme uilskuiken. Trots zijn om een negatieve reactie te geven zonder het artikel te lezen.
1 0
Ferd
Sheldon Stuyvesant ?
1 0
Web
Zo zie je maar dat ze bij Ajax nog steeds bezig zijn met perfomance trainers
Ook nu Jonk er niet meer is.
Maar de discussie was, dat het niet de overhand kreeg, en de verhoudingen zoek waren.
Zorgen dat het niet ten koste gaat van zijn wendbaarheid.
2 -3
totallossie
Die speler van Juventus, Ronaldo, je hebt misschien wel eens van hem gehoord. Die is toch ook goed gespierd en nog redelijk wendbaar.
1 0
3*stars*3
Wist natuurlijk niet hoeveel hij was aangekomen aan spiermassa maar viel mij in de voorbereiding al op, dat er zeker wat is bijgekomen.
Met Tadic heeft Ajax1 ook een geweldige voorbeeldprof en interview van Donny zei genoeg.
Hij is gaan letten op zijn voeding en meer de krachthonk in gegaan.
Leuk al die ervaren mannen die zoveel zeggen maar hoe je het wendt of keert, jonkies nemen vooral dingen aan van mensen die het ook op het veld laten zien.
Pierie weet ook wat er op hem wacht.
4 -1
31xAjax
Net zoals Schuurs is Pierie ook een strategische aankoop van Marc. Als hij net zoals Schuurs in zichzelf investeert, wat is betekent dat hij komend seizoen veelal in JA zal spelen, hebben we er volgend jaar een prima LCV bij......
1 -1
Simpelishetmoeilijkst
Denk hetzelfde, leren van je voorganger, en van Dusan.
0 0
Mokum_32
Is ook zeker te zien maar mag nog 2 a 4 kilo bij, hij moet ook niet te log worden waardoor het ten koste gaat van zijn motoriek en wendbaarheid.
5 -5
Schip
Geen flauw idee waar die minnetjes goed voor zijn. Misschien heeft een van die internethelden het fatsoen duidelijk te maken waar precies hij het niet mee eens is. Er kan namelijk inderdaad nog massa bij, dat zie je aan hem, maar hij moet inderdaad waken voor logheid. Zijn voetenwerk is een stuk minder dan De Ligt.
3 -5
Mokum_32
Op die minnetjes moet je niet letten joh, ik ben inmiddels al jaren actief op as. Dus ik weet wie ik hier serieus moet nemen :). De schoolvakanties zijn ook weer begonnen dus dit is het hoogseizoen voor de internettrollen.
3 -3
SUPERJODEN1900
Noem je ons scholieren nou trollen?? Schandelijk!

Nee maar even serieus het is wel zo haha.
0 -1