Gemotiveerde Lang wil wekelijks spelen in Ajax 1

JesseTH, 25-06-2019 om 22:25, 5631 views, VTBL |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Noa Lang wil tijdens het komende seizoen wekelijks gaan spelen in het eerste elftal van Ajax. De creatieveling heeft er vertrouwen in en weet dat hij het zelf af moet dwingen. Over zijn doelen sprak hij op vakantie met onder anderen Justin Kluivert, zo blijkt in gesprek met VTBL.

'Ik heb tegen hem gezegd dat ik wekelijks wil spelen in Ajax 1', vertelt Lang. 'Ik denk dat het reëel is. Ik weet wat ik kan, de trainers weten wat ik kan en het is aan mij om te laten zien dat ik er klaar voor ben.' Een verhuur is voor de middenvelder dan ook geen optie. 'Ik blijf bij Ajax en ga voor mijn kans. Ik mag ook nergens heen.'

Voor Lang volgt dus nog minstens een vol seizoen in Amsterdam. Hij is gretig en wil aan zijn kwaliteiten werken. Over zijn doelstellingen daarin is hij duidelijk. 'Ik wil voor mezelf doelgerichter worden, meer doelpunten maken en nog meer assists geven.'

Transfer Ajax

Terwijl de al bij Ajax actieve spelers zich voorbereiden op het nieuwe seizoen, is Marc Overmars druk met de transfers. Maandag werd de komst van Quincy Promes aangekondigd, een mogelijke concurrent voor Lang. Het talent bekijkt het echter anders. 'Zulke spelers maken je alleen maar beter. Je wordt scherper op de training en je gaat nog een tandje extra je best doen om echt te laten zien dat je moet spelen. Ik ben alleen maar blij dat hij is gehaald.'

Voor Hakim Ziyech volgt mogelijk de omgekeerde weg. Hij wordt in verband gebracht met een uitgaande transfer, maar daar is nog niets van zeker. 'Hij moet doen waar hij zichzelf goed bij voelt. Als dat bij Ajax blijven is, moet hij blijven. Als hij denkt dat het tijd is voor een stap hogerop, moet hij dat doen. Ik heb natuurlijk het liefst dat hij bij Ajax blijft, want ik kan heel veel van hem leren. Alle jongens kunnen veel van hem leren.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
terminator10
zijn stats zijn vrij slecht, maar ik volg j.ajax niet zoveel dus misschien dat hij een soort zidane is die nooit goede stats heeft gehad.
0 0
Toeschouwer
Noa Lang kan beter eerst 1 jaar wat vlieg uren maken.
Dan wordt hij een completere voetballer.
Dit jaar gaat het hem niet worden , gewoon
bij een club linker rijtje .
0 0
altijdwelwat
Kijk net ff de 4e goal terug , heerlijke balletje van Lang op Martinez prachtige aanval !
0 0
Ajaxbrl
Heeftie een Lang lopend contract?
1 -1
Gonzo
Het grootste probleem is 9 middenvelders voor drie plaatsen. De concurrentie is dus moordend.
1 0
GrandMasterFlex
Voordeel van een brede selectie en daarnaast kan Lang op de buitenkant
1 0
EersteAanname
Zie het niet snel gebeuren maar vind het wel te prijzen dat hij zelf geloof heeft en strijdbaar is
2 -1
Jojo14
dit is met Gravenberch, Martinez en enkele anderen als Traoré echt een leuke speler om -als de stand het toelaat- in te laten vallen! Met een druk programma kan je met zo'n selectie heerlijk rouleren zodat de ene conpetitie niet ten koste van de andere gaat! Afgelopen seizoen moesten we het grotendeels met een Kristensen/Labyad doen, heel mooi om te zien dat de gehele selectie nu sterker wordt!

Hulde Marc!
4 0
AjaxDaniel
Klopt, prima spelertje om in de thuiswedstrijden tegen de kleintjes te laten beginnen en soms in te laten vallen.
1 0
Jornnn
Zou hem toch graag een flinke portie eredivisie ervaring op zien doen bij een leuke subtopper.
0 0
AjaxDaniel
Ik denk dat je op de Ajax trainingen ontzettend veel kan leren. Bekwame coaches, goede medespelers, goede trainingen enzovoort. Bij een verhuur is dat toch altijd maar afwachten, vaak eindigt dat ook niet helemaal zoals vooraf verwacht.
3 0
Schwalbino
Verhuur is bijna nooit een terugkeer. Kan alleen Blind en Vertonghen bedenken.
3 0
AnsB
Ook Reiziger was ooit uitgeleend, aan FC Groningen.
0 0
AjaxRobEnschede
En Ronald de Boer en niet te vergeten ... onze real live soaper ... Andy van der Meijde
0 0
MosesD
Ronald de Boer werd destijds verkocht aan Twente. Door van Gaal voor 2.8 miljoen gulden (een behoorlijk bedrag toen) teruggekocht.
0 0
Ferd
De Boer werd niet verhuurd, die was verkocht. Meer een Promes verhaal dus.
0 0
AnsB
vdMeijde was volgens mij niet uitgeleend maar verkocht.
De Boer weet ik niet meer (uitgeleend of verkocht).
0 0
Ferd
Volgens mij was Andy juist verhuurd, maar wilde in eerste instantie niet terug naar Ajax. De Boer was wel verkocht.
0 0
altijdwelwat
Van alle spelers in de selectie staat hij het dichtst bij Ziyech zijn manier van spelen. Vandaag ook weer goed voor een aantal aardige steekballen, direct en indirect betrokken bij 4 goals. Heeft alleen nog niet de inhoud van Ziyech maar daar zit ook 7 jaar tussen qua leeftijd. Ik zie hem graag spelen.
6 -1
AJAIXIXIXI
Lang is natuurlijk totaal niet het type Vd beek als aanvallende middenvelder. Ik verwacht wel dat Ajax verder zal gaan met Tadic in de spits en dan heb je op 10 een afmaker nodig.
1 -2
terminator10
5goals in 22wedstrijden is vrij zwak toch
0 0
AjaxDaniel
Ik denk Neres Tadic Promes met daarachter in ieder geval Marin en VD Beek. En dan ligt het eraan of Ziyech blijft en/of er een vervanger wordt gehaald.
0 -1
Schwalbino
Doe je best en laat je niet door teleurstellingen uit het veld slaan.
3 -2