Ziyech: 'We moeten weer naar school toe jongen!'

NielsOpdam, 10-01-2019 om 15:40, 11267 views, Ajax TV |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Het is weer tijd voor de Ajax USA Tour Quiz van Ajax TV! In het derde deel hebben André Onana en Hakim Ziyech een poging gewaagd om beter te presteren dan Nico Tagliafico en Dusan Tadic en het duo van woensdag, Max Wöber en Daley Blind. 

Net als de voorgaande keren moeten Ziyech en Onana vragen beantwoorden over Amerikaanse beroemdheden. De Ajacieden moeten daarnaast in een minuut tijd zoveel mogelijk fastfoodketens in Amerika opnoemen. Net als hun voorgangers sluiten Ziyech en Onana de quiz af, door in de laatste ronde zoveel mogelijk Amerikaanse staten proberen op te noemen. 

Bekijk de video hieronder (link voor app-gebruikers).

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Wereld
niet 1 liedje van Katy Perry kennen..
lol

ze hadden ook wel meer fastfoodketens kunnen opnoemen, al is dit een goed teken voor een topsporter
1 0
Vincenzo3
Hebben ze hier een KFC? Haha

Had wel verwacht dat Onana dit zou weten.
2 0
Ronaldinho020
Hahaha, blijft me verbazen hoe weinig je kan weten over een Land wat nagenoeg 24/7 op TV is en waar bijna 90% van de films zich afspelen. Het zal de druk wel zijn ;-)
1 -1
rastamario
90 procent van de films? Zo zie je hoe erg een ieder in zijn eigen bubbel leeft! Bollywood en Nollywood zijn beide grotere filmindustries dan Hollywood my friend.
1 0
ErikjexLabyad
Het ligt er maar net aan waar je interesses liggen. Ik weet ook heel weinig over ballet maar een ander wel omdat die dat leuk vindt. Zij kijken denk ik geen TV en ik geef ze groot gelijk want het is gewoon 1 grote circusact die TV waar je alleen maar dommer van wordt
0 0
Middenweg401
Dus gebrek aan interesse is tegenwoordig een geldig excuus voor een gebrekkige algemene ontwikkeling?
Pakweg 20 van de 52 staten opnoemen lijkt mij vrij normaal als je naar school bent gegaan en de media volgt. Maar daar zit het 'm in: de eilandjes van "interesse" omdat iedereen tegenwoordig alleen nog maar zijn door youtube / facebook aangeboden rommel volgt. Daarom komt ook niemand meer in aanraking met nieuws, cultuur, andere meningen, geschiedenis, muziek buiten je straatje, verdieping etc.

p.s. heeft niet perse met dit filmpje (leuk om te zien, en aardige gasten) te maken hoor, maar in het algemeen op veel jongeren. De spelers vallen me zelfs wat mee.
Weinig fastfoodketens kennen siert ze trouwens alleen maar. :)
0 -1
afcas
Ik vind het een beetje overdreven dit. Met alle respect, maar de verenigde staten zijn niet voor iedereen belangrijk. Als jij nooit in je leven van plan bent daarheen te gaan hoef je ook niet alle staten te kennen toch? En trouwens, een gebrek aan interesse is zeker een geldig excuus voor een gebrekkige "algemene ontwikkeling". Het is namelijk een feit dat er in het brein van de mens maar een beperkte plaats is om kennis op te slaan. Zodra dat gevuld is verlies je iets anders wanneer je iets nieuws leert. Ik haalde vroeger op de basisschool alleen maar tienen voor topografie bijvoorbeeld, maar als ik die toetsen nu zou krijgen zou ik regelmatig een onvoldoende kunnen scoren omdat het mij niet echt boeit welk land waar ligt. En mijn iq ligt dan nog redelijk wat boven het gemiddelde in Nederland... Overigens is het begrip algemene ontwikkeling ook enorm subjectief. Jij hebt het bijvoorbeeld over de media volgen. Met alle respect, maar de media liegt en bedriegt vaak genoeg of brengen dingen naar buiten zonder die te verifiëren... Nu zal dat niks schelen in de namen van de staten te kennen, maar op andere vlakken wel. Ik heb overigens liever iemand die zich ergens in verdiept omdat zijn interesse daarin ligt dan iemand die overal wel iets van weet, maar nergens genoeg om van waarde te kunnen zijn... Aan dat soort mensen hebben we vrij weinig in de samenleving.
0 0
Kuningast
Haha jezus man, die 2 zijn niet bijster slim he...
0 -1
ambtenaar
Deze gasten moet je niet in je team hebben als je 30seconds speelt.
2 0
KleinMiljoen
Oei, tenenkrommend slecht
0 -1
Kilum
Gelukkig kunnen ze goed voetballen zullen we maar zeggen.
0 0
insectenverdelg
mbt die fastfood ketens had je beter Jeroen Verhoeven tegenover je kunnen hebben Hakim. :)
3 -2
younes11
Heerlijk dit!
1 0