Reiziger beste coach Jupiler League

ArthurV, 11-05-2018 om 15:25, 3316 views, Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Michael Reiziger is door zijn collega-trainers uitgeroepen tot beste coach van de Jupiler League en legt daarmee beslag op een Rinus Michels Award. Onder het bewind van de oefenmeester werd afgelopen seizoen beslag gelegd op de Jupiler League-titel.

'Dit is een prachtige prijs voor de jongens', vertelt een gelukkige Reiziger in gesprek met De Telegraaf. 'We hebben een pittig jaar achter de rug, met diepte- en hoogtepunten. De jongens hebben laten zien dat ze met tegenslag om kunnen gaan en daar is deze prijs een beloning voor.' De andere genomineerden waren Henk de Jong (De Graafschap), Dick Lukkien (FC Emmen), Gérard de Nooijer (FC Dordrecht) en Mike Snoei (Telstar). 

In de Eredivisie pakte Philip Cocu, trainer van landskampioen PSV, de prijs voor coach van het jaar. Hiermee volgt hij Peter Bosz op en laat hij Giovanni Van Bronckhorst (Feyenoord) en John van den Brom (AZ) achter zich.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Barra
Mooi voor Reiziger, sympathieke en nuchtere gozer lijkt hij me. Sparta en met name Pastoor waren ook heel erg over hem te spreken, ben benieuwd waar zijn trainerscarriere hem brengt.
2 0
FlyingDutchMan
Gefeliciteerd Michael, ik had eigenlijk verwacht dat die loser van NEC deze zou winnen! Muahaha
0 0