Ekkelenkamp mist mogelijk restant Future Cup

BvdPloeg, 16-04-2017 om 11:05, 2769 views, Ajax Showtime |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Jurgen Ekkelenkamp moet mogelijk een streep zetten door de rest van de Future Cup. De uitblinkende middenvelder van Ajax O17 begon zaterdag met een blauwe voet aan de wedstrijd tegen J-League en had daar gaandeweg de wedstrijd toch te veel last van.

Ekkelenkamp liep de blessure op na een harde overtreding tijdens Feyenoord O17 - Ajax O17, waarin het talent nog twee keer trefzeker was. Op adrenaline speelde hij die wedstrijd nog uit, maar meteen na de wedstrijd was zijn voet flink blauw. Hij werd veel behandeld richting de Future Cup, maar de test tegen J-League was geen succes.

Zondag zal Ekkelenkamp sowieso niet in actie komen tegen Juventus en de vraag is of hij op maandag de finaledag kan meedoen. Op 25 april speelt Ajax O17 de belangrijke uitwedstrijd in de titelstrijd tegen FC Utrecht en Ajax zal geen risico willen nemen met zijn topscorer. Ekkelenkamp was dit seizoen al goed voor elf treffers en maakt individueel een sterke ontwikkeling door.

Bram van der Ploeg (Twitter: @BvdPloegg | e-mail: B.vanderploeg@ajaxshowtime.com)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Mikes
Opzich vind ik dit niet erg. Vind dit geen speler voor Ajax. Een houterige klaas. Kijk veel liever naar een gravenberch, maduro en de la vega op het middenveld.
1 -1
BvdPloeg
Op basis van welke momenten oordeel je zo over Ekkelenkamp? Heeft zich van alle spelers bij O17 het best ontwikkeld, dus vraag het me oprecht af?
4 0
Mikes
Klopt ben ik mee eens. Heeft zich ontwikkeld, maar ik vind het helemaal niks. Het is een loper, maar in mijn ogen geen goede motoriek. Het is een erg houterige speler en zou me echt verbazen als hij zou kunnen doorstromen uiteindelijk. Snap wel dat trainers fan van hem zijn, maar als fan niet. Ik kijk veel liever naar Gravenberch grote jongen maar wat een motoriek en een balgevoel.
1 -1
Ozymandias
Hij lijkt me geen half maar het zou mij niet verbazen als hij zich tot een redelijke '6' voor Ajax ontwikkeld. Eiting was op die leeftijd ook niet zo wendbaar en redelijk traag op de eerste meters. Die heeft daar een enorme stap in gezet de afgelopen twee jaar en misschien kan Ekkelenkamp dat ook.
0 0
SP
Ik ook, De La Vega is 1 van de weinige creatieve spelers in het team. Maar de Ajax-trainers houden ervan om creatieve middenvelders op de vleugels te posteren..
0 0
NouriVandeBeek
Een middenveld

Gravenberch-Maduro-De La Vega zou top zijn inderdaad.
1 0