Ten Hag moet het de komende weken wederom zonder Martínez doen

door Jari Perridon 10

Bron Voetbal International

Ten Hag moet het de komende weken wederom zonder Martínez doen

door Jari Perridon 10

Bron Voetbal International

Erik ten Hag zal de komende weken weer flink moeten schuiven in de achterhoede van Manchester United. Zowel Lisandro Martínez als Victor Lindelöf staat minimaal een maand aan de kant vanwege spierblessures. Bij The Red Devils vraagt men zich af of het duo nog wel in actie zal komen dit seizoen, zo meldt Voetbal International.

Voor Martínez is het alweer zijn derde zware blessure van het seizoen. Aan het begin van het seizoen liep de Argentijn een voetblessure op die hem ongeveer drie maanden aan de kant hield. In februari kreeg de verdediger wederom last van de knie waardoor hij er weer een maand uit lag. Afgelopen weekend maakte Martínez eindelijk weer minuten in het duel met Brentford, maar voorlopig zijn dat dus ook weer zijn laatste minuten. Hij staat momenteel aan de kant met een kuitblessure die hij tijdens de training heeft opgelopen.

Blessuregolf Manchester United

Ook Lindelöf stond al eerder langdurig aan de kant, dit kwam door een liesblessure. De Zweedse verdediger heeft momenteel last van zijn hamstring. Ten Hag moest de twee verdedigers dus al langere tijd missen dit seizoen. Ditzelfde geldt voor Harry Maguire, Tyrell Malacia en Luke Shaw. Maguire stond eerder dit seizoen al een maand aan de kant en Shaw staat voorlopig ook nog even aan de zijlijn, voor Malacia is het al einde seizoen. Daar komt nog bovenop dat Johnny Evans ook een lichte blessure heeft opgelopen.

Het wordt de komende weken dus flink puzzelen voor Ten Hag, en met de wedstrijden tegen Chelsea en Liverpool voor de boeg wacht hem een zware opgave. Op donderdag neemt Manchester United het op tegen de Londenaren. Voor dit duel staat er ook nog een vraagteken achter de naam van Raphael Varane. Het wordt voor Ten Hag dus een flinke puzzel om de komende wedstrijden een goede achterhoede neer te zetten.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.