Ten Hag kan snel weer rekenen op Martínez: 'Kans dat Lisandro bij de selectie zit'

door Jesse ter Haar 5

Bron Manchester United

Ten Hag kan snel weer rekenen op Martínez: 'Kans dat Lisandro bij de selectie zit'

door Jesse ter Haar 5

Bron Manchester United

Erik ten Hag kan komende zaterdag mogelijk weer rekenen op de diensten van Lisandro Martínez, zo is te lezen op de website van Manchester United. De oud-Ajacied herstelde van een knieblessure, maar lijkt fit voor het duel met Brentford.

De linkspoot beleeft een even ongelukkig als overtuigend seizoen als speler van Manchester United. Martínez maakt indruk wanneer hij kan spelen, maar miste een groot gedeelte van de eerste seizoenshelft wegens een voetblessure. Toen hij na de winterstop terugkeerde, haalde hij direct weer een hoog niveau. Al snel echter, raakte hij geblesseerd aan zijn knie. De mandekker zou zo'n acht weken uitgeschakeld zijn.

Inmiddels lijkt Martínez daar dus grotendeels van hersteld. Het is nog niet geheel zeker of hij er tegen Brentford bij is, maar de mogelijkheid ligt er. 'Er is een kans dat Lisandro bij de selectie zit. We hebben hem iedere wedstrijd gemist, want hij zorgt voor kalmte en tegelijkertijd winnaarsmentaliteit in het team. Hij kan dat overbrengen op het elftal en dat komt ons niveau ten goede', aldus Ten Hag.

Vorm Manchester United

In de Premier League kent Manchester United een uiterst wisselvallig seizoen. Tijdens 13 van de 28 wedstrijden werd er puntenverlies geleden. In de FA Cup was er meer succes. In de laatste wedstrijd voor de afgelopen interlandperiode werd Liverpool met 4-3 verslagen en werd de halve finale bereikt. Daarop volgde de interlandbreak en dat beviel lang niet slecht. 'Het was een heerlijke pauze. Het is altijd goed om met een overwinning de interlandperiode in te gaan, maar met zo'n overwinning al helemaal.'

'De spelers zijn naar andere teams met andere speelstijlen gegaan en nu ze terug zijn, moeten ze terug naar waar we waren gebleven', vertelt Ten Hag verder. 'Terug naar onze manier van spelen, in ons team. Gisteren (donderdag, red.) zijn we dit proces begonnen. Het is een kort tijdsbestek, maar we zullen er wel klaar voor moeten zijn. Dat zullen we zijn.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.