Ten Hag kan bij Manchester United weer beschikken over Martínez

door Jesse ter Haar 11

Bron Manchester United

Ten Hag kan bij Manchester United weer beschikken over Martínez

door Jesse ter Haar 11

Bron Manchester United

Laatst geüpdatet

Lisandro Martínez kan weer in actie komen voor Manchester United, zo vertelt Erik ten Hag op zijn persconferentie van vrijdag. De nummer acht van de Premier League neemt het zondag op tegen Tottenham Hotspur en in aanloop naar dat duel heeft de oefenmeester goed nieuws.

'Licha (Martínez, red.), Casemiro en Luke Shaw zijn weer aan het trainen', aldus de voormalig succestrainer van Ajax. Het zorgt ervoor dat Ten Hag weer wat meer keuze krijgt in de samenstelling van zijn wedstrijdselectie en daarmee ook zijn basiself. 'Dat zijn ook de spelers die terugkeren in de wedstrijdselectie van zondag', verklapt hij dan ook alvast.

Verder komt hij te spreken over Antony. Er speelt veel onrust rond de Braziliaan, die door zijn ex-vriendin wordt beschuldigd van mishandeling en bedreiging. 'Ik denk dat zijn problemen buiten het veld hem ervan weerhouden om goed te spelen. Dat heeft zeker impact op hem gehad, dus hij moet daarmee omgaan en zijn problemen oplossen. We zullen hem alle steun geven, maar het móét beter bij hem.'

Ten Hag wil 'stabiel' team smeden

Uiteindelijk hoopt Ten Hag vooral een ijzersterk team te smeden. 'Wat je wilt, is een team dat stabiel is', legt hij uit. 'Het maakt niet uit als je één speler moet wisselen, maar niet twee. We hebben het afgelopen jaar zoveel wisselingen moeten doen. We hadden in mijn periode hier niet vaak de kans om met een fitte ploeg te spelen. Dat heeft invloed op de wedstrijdbenadering.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.