Martínez keert terug op trainingsveld en traint volledig mee bij Manchester United

door NielsOpdam 12

Bron Manchester United

Martínez keert terug op trainingsveld en traint volledig mee bij Manchester United

door NielsOpdam 12

Bron Manchester United

Laatst geüpdatet

Lisandro Martínez traint weer volledig mee met de selectie van Manchester United, zo meldt de Engelse club woensdag via de clubwebsite. De Argentijnse oud-Ajacied was sinds eind september geblesseerd, maar keert in het nieuwe jaar terug bij de ploeg van Erik ten Hag.

Op 20 september raakte Martínez tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Bayern München geblesseerd aan zijn voet. Vorige week vertelde hij al dat het de goede kant opging met zijn revalidatie. 'We moeten geduldig zijn. Ik weet dat ik binnenkort terug in actie kan komen. Het heeft alleen wat tijd nodig', vertelde de centrale verdediger op de clubkanalen.

Woensdag stond Martínez - samen met de eveneens herstelde Casemiro - op het trainingsveld van Manchester United. Ze trainden met de selectie en dat geeft aan dat ze 'steeds dichterbij een terugkeer' zijn, schrijft de Engelse club. Ten Hag liet eerder al weten dat het tweetal in januari weer in actie kan komen. Wanneer dat precies zal zijn, is nog niet bekend.

Martínez wil FA Cup winnen met Manchester United

Manchester United is uitgeschakeld in de Champions League. Martínez noemt dat 'een grote teleurstelling' voor de spelersgroep. 'Mijn mentaliteit bestaat uit alles willen winnen. Vanaf nu moeten we elke wedstrijd winnen. We willen de FA Cup winnen en we proberen alles te bereiken wat mogelijk is', vertelt de oud-Ajacied over zijn doelen voor 2024.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.