'Martínez na operatie pas in nieuwe kalenderjaar weer inzetbaar voor Manchester United'

door Bart Veenstra 8

Bron The Daily Mail,

'Martínez na operatie pas in nieuwe kalenderjaar weer inzetbaar voor Manchester United'

door Bart Veenstra 8

Bron The Daily Mail,

Laatst geüpdatet

Lisandro Martínez komt dit kalenderjaar vermoedelijk niet meer in actie voor Manchester United. De Argentijnse verdediger, die ruim een jaar geleden overkwam van Ajax, wordt maandag geopereerd aan zijn gebroken middenvoetsbeentje en zal vermoedelijk drie maanden aan de kant staan, zo meldt The Daily Mail.

Martínez liep de blessure vorig jaar april al op tijdens een Europa League-wedstrijd tegen Sevilla. De oud-Ajacied werd destijds al geopereerd en keerde vervolgens terug binnen de lijnen. Enkele maanden later bleek Martínez nog niet voldoende hersteld van de blessure. Onlangs viel hij in de Premier League-wedstrijd tegen Arsenal opnieuw uit met dezelfde blessure.

Hij speelde hierna nog wel (met pijnstillers) tegen Brighton & Hove Albion en Bayern München, maar de pijn bleef aanwezig. Uiteindelijk wezen tests uit dat de breuk niet genoeg genezen is, waardoor Martínez nu een nieuwe operatie wacht. Deze operatie vindt plaats op maandag.

Dramatische seizoenstart Manchester United

Voor oud-Ajax-trainer Erik ten Hag is het wegvallen van Martínez nog meer slecht nieuws tijdens een slechte start van het seizoen. In de Premier League verloor Manchester United al vier keer. De ploeg staat tiende in de Engelse competitie. Daarnaast werd in de Champions League de eerste groepswedstrijd tegen Bayern München met 4-3 verloren. Voordat de interlandperiode van oktober aanbreekt speelt Manchester United nog thuisduels met Galatasaray en Brentford.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.