[Update] Martínez naar verwachting acht weken niet inzetbaar

door Robin Ridder 32

Bron The Athletic

[Update] Martínez naar verwachting acht weken niet inzetbaar

door Robin Ridder 32

Bron The Athletic

Laatst geüpdatet

Lisandro Martínez is zondag opnieuw uitgevallen bij Manchester United. De club van Erik ten Hag nam het op tegen én won van West Ham United, maar na afloop ging het veelal over de ogenschijnlijk zware knieblessure die de oud-Ajacied opliep.

De Argentijn moest vanaf speelronde 6 tot en met speelronde 20 in de Premier League al toekijken wegens een voetblessure. Na een lange periode van herstel en revalidatie kwam hij op 14 januari weer voor het eerst in actie. Tijdens het thuisduel met Tottenham Hotspur mocht hij een klein halfuur voor tijd invallen.

Hierna volgden basisplaatsen tegen Wolverhampton Wanderers en dus West Ham United. De linkspoot overtuigde en voegde stabiliteit toe aan de achterhoede van Manchester United, maar zondag ging het dus opnieuw mis. In de 71ste minuut ging Martínez naar de grond, waarna al snel duidelijk werd dat hij niet verder kon.

Ten Hag vreest

Desgevraagd gaat Ten Hag na het treffen met West Ham United (3-0) in op de blessure van Martínez. 'Het ziet er slecht uit', begint de oefenmeester - op X geciteerd door Fabrizio Romano. 'We kunnen nu alleen bidden. We wachten de tests af, maar zijn erg verdrietig. Het lijkt erop dat hij weer enkele wedstrijden geblesseerd moet toekijken.'

Update - 19.30 (maandag 5 februari) Martínez naar verwachting acht weken niet inzetbaar

Lisandro Martinez heeft wederom een zware blessure opgelopen. De Argentijn staat naar verwachting zo'n acht weken aan de kant, zo schrijft The Athletic. De verdediger van Manchester United hoeft niet geopereerd te worden aan zijn knie, maar zal wel twee maanden uit de roulatie zijn. Tijdens een onschuldige actie van de wereldkampioen, waarin hij de bal wilde afschermen ter hoogte van de achterlijn, ging tegenstander Vladimír Coufal vrij onbeholpen het duel aan. De speler van The Hammers viel op het standbeen van de oud-Ajacied, die zich moest laten wisselen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.