Naar verluidt: 'AC Milan gaat nieuwe poging wagen voor Ziyech'

door Melle Goekoop 60

Bron Football Insider

Naar verluidt: 'AC Milan gaat nieuwe poging wagen voor Ziyech'

door Melle Goekoop 60

Bron Football Insider

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is sinds 1 juli officieel open en dat betekent dat de geruchtenmolen overuren maakt. Net als de huidige spelers van Ajax worden ook de oud-Ajacieden in verband gebracht met eventuele transfers. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rond deze voormalig spelers van Ajax, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zaterdag 14 augustus 

AC Milan gaat nieuwe poging wagen voor Ziyech 

AC Milan gaat volgens La Gazetta dello Sport volgende week een nieuw verhoogd bod doen op Hakim Ziyech. Eerder werd een bod van de Italiaanse club nog afgewezen door Chelsea, maar de Milanezen laten het hier niet bij zitten. Het is nog maar de vraag of Chelsea Ziyech überhaupt wil laten gaan. In de voorbereiding is de Marokkaan goed bezig en hij bewees in de Supercup tegen Villarreal zijn waarde door een doelpunt te maken.

Woensdag 11 augustus 

El Ghazi op te halen voor zeventien miljoen pond

Anwar El Ghazi is volgens Football Insider op te halen voor een bedrag tussen de vijftien en zeventien miljoen pond, wat neerkomt op maximaal twintig miljoen euro. Zijn club Aston Villa verloor deze zomer sterspeler Jack Grealish, maar trok in vorm van Leon Bailey en Emiliano Buendía al twee vervangers aan. Vanwege hun aanwezigheid zou er geen plek meer zijn voor de oud-Ajacied en mag hij vertrekken. AS Roma heeft naar verluidt interesse in de diensten van de 26-jarige aanvaller.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties